|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako raste Brigita de Mariachi 26.8.2012 21:11:23
|
|
|
|
Anoniman
|
NAvodno nije povezano sa cjepivom, ona je anemična od prije s tim se već dugo kefamo, a ovo je sad novo, ti neutrofili su vrsta leukocita, oni se bore protiv infekcije, znaš kad imaš infekciju, narastu ti leukociti, a kod nje su sniženi.
|
|
|
|
|
RE: Kako raste Brigita de Mariachi 26.8.2012 21:16:12
|
|
|
|
mala pcelica
|
a hebem mu,kako su se uopšte usudili da cijepe dijete ako znaju da je anemična,bar dok joj se krvna slika ne popravi
|
|
|
RE: Kako raste Brigita de Mariachi 26.8.2012 21:44:06
|
|
|
|
danery
|
pa kod vas se samo nešto novo javlja kad se prijašnje riješi.... da cura brzo ozdravi...
|
|
|
RE: Kako raste Brigita de Mariachi 27.8.2012 14:50:59
|
|
|
|
BUMBI
|
IZVORNA PORUKA: danery pa kod vas se samo nešto novo javlja kad se prijašnje riješi.... da cura brzo ozdravi...
|
|
|
RE: Kako raste Brigita de Mariachi 27.8.2012 17:18:51
|
|
|
|
Anoniman
|
ma da se barem prijašnje riješilo... ovo je već ko zmaj sa sedam glava! hvala cure... danas me pedijatrica utješila da to ne mora biti kronično stanje, nego samo u infekciji, pod utjecajem anemije, izvadit ćemo krv za tjedan dana, kad malo dođe k sebi, pa će slika biti realnija.
|
|
|
|
|
RE: Kako raste Brigita de Mariachi 27.8.2012 20:15:27
|
|
|
|
mamacita
|
Sretno vam .
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!