|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   imate li slicno iskustvo
13.3.2013 8:23:59   
kupa
Drage mame,ne znam vise sto ciniti.Starija curica 4 i pol godine svakih dva tjedna kuri temperaturu.To vise nije normalno, taman se oporavimo od jedne evo iz pocetka. Pedijatar kaze da je to normalno a meni bas i nije. Do ove godine nije bila takva. Sto se dogodilo ne znam. A kasalj nam vec traje 3 tjedna i ne prestaje toliko jak da ne moze siroce spavati i povraca od njega.user posted image

Naše sunce će postati velika seka :)
Naše drugo zlato 7.5.2012.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: imate li slicno iskustvo
13.3.2013 8:29:52   
danery
prijateljičina curica je tako svako malo dobivala temperaturu,nos ju jako zezao i na kraju radili briseve i našli bakteriju.....nakon ture antibiotika sve se smirilo...
nama bejb isto svako malo začepljena i puna šlajma,ali nema temperature....na kraju ispalo da joj se sve slijeva iz nosa u grlo,pa je zato taj šlajm stalno tu....dobili efedrin kapi,pomogle su,sad je sve ok....

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu kupa)
Neposredna veza do poruke: 2
13.3.2013 8:31:25   
troubled
ja mislim da je to njoj prijelomna godina...
obično svako dijete ima godinu u kojoj je podložnije virozama, nakon toga imunitet dođe na svoje...
moja magda je to odradila prve godine u jaslicama (od 2-3 god), franko koji se tek tad rodio dobar dio je odradio s njom...
paula mi je, naprotiv, bila jako boležljiva sve do 3 godine kad mi je doslovno puknuo film...po preporuci sam nabavila bronchomunal-p iz slovenije i odonda nam se život promijenio...moguće da je od toga, a moguće i da je prirodno došla na kraj tog zahtjevnog perioda...nakon toga je i ona bila zdrava...

imam novi ticker :)

(Odgovor članu kupa)
Neposredna veza do poruke: 3
13.3.2013 8:47:34   
medoKartonski
Gledam prijateljicu i njeno dijete ... Kaže njima je već normalno nekih godinu dana da u mjesec dana ona bude tjedan dana bolesna ... Bili su kod svih mogućih i nemogućih doktora, i jedino u vezi čega su se složili da je to takva faza, i da će proči ...

Ne provodite život s osobom s kojom možete živjeti, već s onom bez koje ne možete ... Marijo <3

Naša mala čudo( višta ) ... Iva <3 Rocky

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 4
13.3.2013 10:46:59   
andydea
Moja L starija-imala je od 5 god teške glavobolje i skoro svaki dan povračala i tako godinama...nitko nije znao kaj joj je...sad ima 11 god..i dalje ima glavobolje i razne postavljene dijagnoze..ali sa tim živi...pitaj mišljenja specijaliste..i ne gubi snagu..proći ćeuser posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu medoKartonski)
Neposredna veza do poruke: 5
13.3.2013 11:25:56   
kupa
Hvala vam vjerujem da je reakcija na igraonicu ali me brine da nije i kakva bakterija.Doktor samo govori viroza, a više je doma nego u igraonici. A tu je i mlađa seka od 10 mj. koja se stalno mora čuvat starije seke koja je bolesna jer kao ne bi trebale bit preblizu kad je ova bolesna a i teško mi je s manjom kad je bolesna

Naše sunce će postati velika seka :)
Naše drugo zlato 7.5.2012.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!