|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Humanitarni koncert za Dječju bolnicu u Klaić... 7.5.2013 14:00:33
|
|
|
|
anne
|
Prijateljica mi izvodi na humanitarnom koncert za dječju bolnicu u Klaićevoj. Planiram ići s mamom i Petrom. Podržimo ovu akciju. Humanitarni koncert za Kliniku za dječje bolesti Zagreb (Klaićeva) Istaknuta zagrebačka pijanistica mlađe generacije Kristina Bjelopavlović Cesar održat će glasovirski recital na kojemu će izvesti djela W.A.Mozarta, W.A.Mozarta / M.Meštrovića i S. Rahmanjinova. Kao gošća koncerta publici će se predstaviti sopranistica Nina Kobler. Koncert je humanitarnog karaktera i namijenjen je pomoći Klinici za dječje bolesti Zagreb. Program: W. A. Mozart: Fantazija u D molu, KV 385 W. A. Mozart: Sonata u A molu, KV 310 W. A. Mozart/ M. Meštrović: ALL A TURCA (3. stavak sonate u A duru, kv 331) *** S. Rachmaninoff: Preludij u Gis molu, op. 32, br. 12 Preludij u Cis molu, op. 3, br. 2 S. Rachmaninoff: Vokaliza u Cis molu, op. 34, br. 14 gošća: Nina Kobler, sopran S. Rachmaninoff: Sonata u B molu, br.2, op. 36 http://www.lisinski.hr/event.php?id=955
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!