|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Moje NE Mireni
14.9.2017 1:46:35   
Madgis
Bas se pitam jesi li ju stavila ili ne,zbog datuma pisanja,ali evo zbog drugih pišem. Ja sa me je netko pitao prije 2mj rekla bi sve super,dok nisu krenuli simptomi sve isto kako je gore napisala ova cura,identično,kao da sam ja pisala. Samo jedva čekam da ju izvadim.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: Moje NE Mireni
14.9.2017 8:44:33   
cuba
Jesam, prije 2 dana...
Sam postupak je bezbolan jedino sto stomak boli par dana.
Javim se ako bude kakvih nuspojava u buducnosti. Iskreno se nadam da nece.

_____________________________

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Madgis)
Neposredna veza do poruke: 27
   RE: Moje NE Mireni
17.12.2017 10:59:51   
Koma
Evo i moje NE mireni,kao,prvo ne kazem da ce svakoj zeni biti kao meni,svatko drugacije reagira,no molim.vas da prije stavljanja,provjerite prvo ravnotezu hormona obavezno,ugradila sam ju u sedmom mjesecu 2016 zbog mioma na maternici,te obilnih i bolnih mjesecnica,i stalne anemije,prva tri mjeseca nakon ugradnje ok,no onda pocinju problemi,stalna krvaruckanja,da vise nisam znala kad je menga a kad ne,kontala prilagodba organizma,jer mi je receno da prilagodba traje do sest mjeseci,no otisla na kontrolni pregled,imam sta i vidjet,miom sa 2*3 cm,buknuo na 5*5,5 cm,do stavljanja mirene mirovao god.i po dana,ginica kaze nije to od nje,pitam ju da izvadim,ma neee kao nije to od nje,mada sam tvrdila suprotno,da bi ove god.u sedmom mjesecu izazvala takvo krvarenje,ugrusci kao dlan veliki,noc prije odlaska na.more,pukla sam totalno bila,na.hitnu u jedan u noci,ginica koja je bila dezurna govori mirena vam nema nikakve svrhe,a miom 7*7.5 cm,ostala sam u soku,odlazim kuci,u tri sata u noci idem na wc i mirena ispadne van sama😱😱,spasila me smjesa cuvarkuce i meda da dovedem mjesecnice u red,no jos uvijek imam jaka krvarenja,a.preporucena mi je operacija vadjenja maternice na koju jos nisam pristala,no izgleda da cu morat,eto toliko,one koje se odluce,drzim vam fige,no prije stavljanja dobro provjerite sve i sretnoooo

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 28
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!