|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Po drugi put mama
7.2.2015 18:18:53   
noemaa
Curke, ovu temu sam otvorila kako bismo se sakupile sve mamice koje to postajemo i po drugi put. Da razmijenimo iskustva i znanja. user posted image Dakle, sve buduće - proljetne, jesenske ili one koje jesu već dvostruke mamice, (a i sve koje se žele uključiti u temu), dobrodšle ste!!
Evo, ja presretna zbog user posted image imam par nedoumica. Guglam i nađem svakave priče. Htjela bih čuti i vaše. user posted image Npr. Nosite li u naručju i dalje kad zatreba svog prvog mališana iako ste trudne?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Po drugi put mama
9.2.2015 21:34:07   
PENELOPI
Ja sam mama curice od 2 i pol godine i deckica od 6mj. Nosila sam ju u trudnoci kad me trebala posto je jos malena i nisam joj mogla bas objasniti da je mama ne smije nositi.A i trudila sam se da to ne bude jako cesto jer sam nosila jako nisko pa sam imala bolove u zdjelici.Na srecu sve je proslo u redu do kraja.Tesko je kad je mala razlika medu djecom.

_____________________________

S 23.07.2012.
J 04.08.2014.

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Po drugi put mama
10.2.2015 9:15:06   
sorina
Evo ja sam mama curice od 4,5g i dečkića od 21mj. Kad sam ostala trudna malecka je bila 2g,dakle još bebauser posted image ,i nosila sam je u početku,ali kasnije sam izbjegavala po preporuci liječnika,tako dasmo se mi mazile dok mi je sjedila u krilu ili kad smo ležale na krevetu,a nosanje sam prepustila tati kad je trebalo. Ali HB ona baš i nije bila tip za nosanje tako da nam to nije predstavljalo problem.

_____________________________

Moja dobrica - 07.08.2010
Mamin smješko -02.05.2013

(Odgovor članu PENELOPI)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Po drugi put mama
10.2.2015 21:09:27   
noemaa
da, tako nekako i ja. maleni mi ima 2 god, sad sam otkrila da sam user posted image a on se tako voli maziti i nositi. nakratko ga nosim, baš nakratko. nekad mu objasnim da je on veeeliki dečko, a mamu boli trbuščić i rukice pa da će ga tata nositi. često to dobro prihvati. nadam se da ću imati urednu trudnoću - prva mi je bila strogo mirovanje.
a kako ste riješile spavanje? mislim, uspavljivanje? zna li vaše starije dijete samo zaspati pa ste posvećene manjem za uspavljivanje ili? i o tome razmišljam kako ćemo izvesti... pa i buđenja noću, hoće li bebica probuditi velikog dečka... user posted image user posted image

_____________________________

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu sorina)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Po drugi put mama
11.2.2015 10:30:16   
sorina
Što se spavanja tiče,mi smo kćerkicu počeli navikavati da spava sama u svojoj sobi dok sam još trudna bila,pa je suprug preuzeo to na sebe i on ju je uspavljivao,a kad se beba rodila mm i kćer su spavali u jednoj sobi (jer se on rano ustaje,a i da ih beba ne budi preko noći),a malecki i ja u spavaćoj sobi. Tako smo se svi uspjeli naspavati-bar malo.user posted image

_____________________________

Moja dobrica - 07.08.2010
Mamin smješko -02.05.2013

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Pušite li ?
niky88

Pušite li

da (23%)

ne (65%)

ponekad (12%)


Broj svih glasova: 74

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!