paola06
|
Jutro! Teona i Emaemily welcome back Teona, tvoj dečkić super napreduje,teži je od moje P koja je rođena u terminu,čak i prenesena! Baš mi je drago da je tako, i da raniji porod nije ostavio nikakve posljedice vo Emaemily, što se buđenja noću tiče,mogu ti reć svoje iskustvo. P nikada nije jela po noći, zadnji obrok do 6mj je imala oko 23h. Kada smo uveli dohranu,sama ga je izbacila i sad zadnji put papa u 19h i spava do 6-6,30h ujutro. Po meni, tvoja beba se budi iz dva razloga, ili iz navike ili zato što je zaista gladna, pises da ste uveli dohranu, jesi sigurna da kroz dan dovoljno pojede, dohrane i mlijeka? Ako si sigurna da da, probaj umjesto mlijeka ili soka noću ponuditi vodu,ako se budi iz navike,za par noći će odustati,a ako je u pitanju glad, po meni kroz dan ne dobiva dovoljno hrane i zbog toga se budi noću. I ja sam imala takav slučaj s P, kad je štrajkala s mlijekom kroz dan,slabo je spavala noću i ranije se budila, iako je do tada uredno spavala cijelu noć, srećom kod nje je to bila faza,za par dana se vratila u ritam i sve 5. Ili možeš postupno smanjivati količini mlijeka koju daješ po noći za 30ml svaki dan dok ne dođeš u toga da si ga u mogućnosti skroz ukinuti. To je neko moje iskustvo s P, neznači da sam u pravu,ali kod nas je to funkcioniralo pa možeš pokušati. Sretno And, drago mi je da je E mrvicu bolje, i dalje ju inhaliraj, špricaj fiziološku i usisavaj, bitno je da nema temperaturu. Bit će sve ok, mala mišica če za par dana biti ko nova Idem i ja nešto pospremati po kući, van danas neidemo, ta dosadna kiša Al zato smo se jučer zguštali, šetnja,kavica na terasi, P spava, ma idila! gibam kuhat ručak za P! danas je na meniju, amaranth,cikla,batat!
|