ganja
|
Poz, ženske! Prvo - bravo Jelenko, na odvažnoj odluci! ...sretno i berićetno! ...meni u doba kad mi je prvorođena bila kao tvoja malena to još nije padalo na pamet, dapače, skoro sam se rasplakala kad su mi s njenih nekih 7 mjeseci kasnile stvari ...ali ako imate volju i želju - to je već pola posla! paola06, super za povratak na uobičajeni ritam, nadam se da će se i ostalim mamicama ubrzo "posložiti" ..i bravo za frizuru...i ja se svaki put nakon frizera osjećam super, više sexy nego nakon povratka od kozmetičarke ruwenzor, ma baš bezveze sam uranila s tim rižinim jer sam skužila da mužu uopće ne pojede toliko izdojenog na bočicu i da je čim dođem doma odmah "gladan" i uoće mu se ne umiri ...par puta mu je smućkao i AD i rezultat je isti, jedna je sisa (odnosno dvije) ...pa sam se ja, blesava, zabrinuta majka, koja želi spriječiti s*anje unaprijed - odlučila na pokušaj zamjene jednog obroka, da barem nešto ima mali što će ga zasitit dok me nema... ..mah, sad mu dam svakih par dana, da vidim je li se išta promijenilo - nije. Danas sam mu baš davala, pojeo je opet oko pola deca...i nakon pol sata/sat tražio sisu.. Srećom, odlazak na posao odgođen je na još neko vrijeme pa se nadam da će se nešto već sredit i sa time...ako ništa - u kolica/maramu i ima da se tata našeta ..na kraju krajeva do mene na posao da ga podojim (ha, koja dobra ideja, nije mi do sada pala na pamet ) mishica, o ja se slažem s and1, ja sam svojoj prvorođenoj davala one gumene četkice da si sama gricka i to, a sa četkicom i pastom smo nakon prvog rođendana negdje pčeli...ima super ona ful mekana CuraKID četkica u apotekama, moja mi nije dala s drugima da joj četkam.. and1 što se tiče upala uha - čuvarkućin list se kapao kod nas uvijek, ali vjerujem da vam je sad već kasno za moj savjet ..i mi smo vani kad god nam vrijeme i boleštine dozvole, ako kiša stane na pola sata odmah se oblačimo i izlazimo... mamasita, p je možda već i skinula gipsić? Tebi je teško gledat je, ali ona se toga neće ni sjećat, a nogica će biti super! ;) što se tiče težine, ja sam trenutno na +7/8 kg od prije prve trudnoće, s time da sam se između trudnoća bila vratila na svoje...pa se, eto, nadam da ću opet ...volim papati, ali volim i trčati/vježbati pa to nekako dođe na svoje ..nisam se sad javljala neko vrijeme jer mi se t nakon tri dana u jaslicama vratila doma s trbušnom virozom, povraćanje i proljev dva dana, temperatura jedan, a dalje se nastavilo s mekanom stolicom 2x dnevno ...i muž i ja imali mekanu stolicu, a ja u nedjelju čak i temperaturu, onu najgoru, nisku, 37,5, sve me bolilo, ali sam nakon 12 sati sna (uz pauza za dojenje) bila k'o nova...sad mi je mala ok, ali sam je odlučila cijeli tjedan zadržat doma jer je ovo dva dana doma - dva u jaslicama samo poremeti ..nadam se da će se malo oporavit i ojačat...sve je to valjda posljedica tih vodenih... ...čak sam zamolila i pretrage urina i krvi, sad trebam baš zvati za rezultate.. Moj maleni "ljetnić" je isto ove dane skroz uznapredovao motorički, puno preciznije hvata predmete, nekako više i komunicira sa nama, a isto kao što je neko već napisao, kad je okrenut na trbuhu, oslanja se na laktiće i dlanove i grči koljena kao da će svaki čas propuat...a ja u šoku - tek mu je 4 mj i 10 dana...doduše, treba vježbat ..prvorođena nije baš voljela bit na trbuhu pa nije ni propuzala, ona je "guzala" - vukla se na guzi i jako je smiješna bila...čini mi se da će ovaj biti puzavac to bi bilo to, dok ne načnem neku drugu temu, ja kao i uvijek, ne javljam se a onda saga ..pokušat ću to promijenit da vas n gnjavim ovim dugometražnim..