paola06
|
Jutro! Evo da se i mi malo prijavimo And, Jelenko, čestitke na zubićima Pročitala sam samo dva zadnja posta,tako da nisam u toku, nemoj te zamjerit P je super,ima dva zubića i treći u "izlasku". Prava je frajerica,okreće se naveliko,pomalo i sjedi, non-stop je na puzzlama,napravi po njima bezbroj krugova,ide na svaku igračku,sve gleda,proučava,obožava sve što svira,pjeva,a najdraže joj je kad uključim psića sveznalicu i ja pjevam pjesmice,onda umire od smjeha....s tatom se voli igrati ku-ku,to je njihov jutarnji ritual Voli papati,neki dan smo probali meso,to joj se baš i nije svidjelo,pa ga jednom tjedno zakamufliram u palentu i amaranth...Jede s nama za stolom u svojoj hranilici,pije iz čaše sa kljunom i sva si je važna Izbacila je kasnovečernji obrok,sad zadnji put papa u 19h i spava do 7 ujutro. Svekrva je skoro razapela kad je to čula,kao djetetu je to predugo bez hrane bla,bla,al vidim da je ona vesela,aktivna,da dobiva na težini pa se oglušujem na takve komentare. I dalje tvrdim, da svaka mama najbolje zna što je dobro za njezino dijete i da treba slijediti vlastitu intuiciju. Jučer sam prvi puta otkada se P rodila otišla s curama van, kuma je imala ročkas pa smo se išle malo proveselit. Bilo je super, samo je kuma nakon toga završila u Petrovoj (trudna je s blizancima) jer joj je počela curkat plodna voda Danas smo se čule,sve je ok,zadržat će je u bolnici par dana zbog opreza,dobiva injekcije dexametazona da bebama sazriju pluća ako slučajno krene porod..... Ma koma,stvarno nismo pretjerivale,niti je puno hodala,niti se forsala,al možda je ipak to za nju u ovom stanju bilo too much. a tako se veselila izlasku.....kad sam vidjela da me zove u pola jedan ujutro protrnula sam....uhhh,bitno je da je zasad sve ok And pitala si s čim smo počeli dohranu.... ja sam počela s rižinim pahuljicama par dana kad je to prihvatila dala sam joj mrkvicu pa sve korjenasto povrće i na kraju voće. Sve jede i voli podjenako. Al opet svaka je beba različita,i mislim s čim god da počneš da nećeš pogriješiti. E, da neki dan smo P kupili autosjedalicu Cybex Isis od 9-36kg, snižena s 1400kn na 899,00 u BC, mislim da je akcija do početka veljače,pa ako kome treba nek ode pogledati. Pusa od P i mene
|