|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: LJetne bebice 2013g
4.1.2014 7:50:39   
paola06
Pozz!

Drage moje ljetnice,želim vam se naj,naj u Novoj godini,puno zdravlja,ljubavi,sreće,novaca..... i možda još jednog bebačauser posted image user posted image user posted image

P raste,svakim danom je sve zanimljivija,evo za 4 dana 6 mj.... kako to vrijeme leti! Sad neki dan sam išla produžiti porodiljni, još pola godine i opet na posao....

P je postala jako aktivna beba,okreće se sve u šesnaest,čak i "puže" ko mali morž,na taj način dosta uspješno dolazi do igračaka i to je onda veselje! Kada ne uspije do je takva ljutnja i vrisak da se zidovi tresu,ha,ha.
Što se hrane tiče, počela je malo protestirati na povrće,evo zadnja dva dana ako je pojela dvije-tri žličice....
Počeli su i prvi pokušaji maniplacije,samo bi se nosila,ne bi u kolica....to je počelo odkada nam je tata na go,pa je on malo više nosikauser posted image user posted image user posted image  vratit će je mama u red kad tata ode na posao!
E da,da se pohvalimo,pijemo iz čaše na kljunuser posted image user posted image user posted image user posted image

pusa od P i mene !

(Odgovor članu Pipi 33)
Neposredna veza do poruke: 276
7.1.2014 9:50:56   
ganja
Bok svima i sve najbolje!

user posted image

Evo nama starija seka dobila prije 10 dana vodene kozice pa sad čekamo da vidimo hoće li i nas zadesit...Ja sam svoje prebolila još kao vrtićarka, ali muža je zaobišlo pa se bojim da bi za koji dan/tjedan mogla još dvojicu kozičara dobit doma user posted image ...inkubacija moiže trajati i do 3 tjedna, tako da - strpljen spašen... na račun toga nam je i dr odgodila sistematski i cijepljenje s 4 mjeseca koje je trebalo biti za 10 dana...da gane bi zaraženog gnjavili...pa smo naručeni tek za početak 2. mj..

Mi za novu bili u G. Kotaru, ali kako nam je T. bila "kozičava" nismo baš uživali punim plućima, ali na sreću niti vrijeme nije bilo neko pa joj/nam nije teško padalo neizlaženje iz kuće...

jurim sad, još ni svu robu nisam oprala otkad smo stigli..da, oprala, nismo još sve ni iz auta donijeli u kuću user posted image neće pobjeć, kako se kaže user posted image evo, kava popijena i djeca namirena, idemo u nove radne pobjede user posted image dobri su mi ovi novi smajlići user posted image ...ovaj mi je najbolji, iako me baš ne asocira na cold, više na neku neurotičnu treskavicu, hehe

T. - 17.7.2011. <3
http://lb3f.lilypie.com/nHsTp2.png
Z. - 19.9.2013. <3
http://lb1f.lilypie.com/AGxwp2.png

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 277
8.1.2014 8:56:09   
Pipi 33
Dobro jutro drage mamice i bebice! I ja vam zelim sve najbolje!!
Za pocetak da se i mi pohvalimo, L je za staru god dobila prvi zubic koji je neprimjetno izasao bez velikih šokova, ali zato ovaj dr koji izbija izaziva bol, plakanje, vristanje! Mogu priznati da mi je to sve novo jer su svi zubici i kod malog prosli bezbolno! Ali naoruzani smo sa svim i svacim protiv bolova pa se nadam da nece trajati jos dugo! Samo sto je uz te zubice pocela lagana prehlada, pa mi se nocu muci s disanjem jer joj je nosic zacepljen..
Paola cestitke i na vasim prvim zubićima!! Jeli P bila nervozna zbog njih?
Mamasita kako nogica od P!?
Za praznike bili smo u posjeti prvo muzevoj fam. pa onda malo kod mojih i moram priznati da su me svi jako iznenadili svojim reakcijama na moje dojenje i dobrano naživcirali!
Prvo moja draga svekrva, koja me odma prvi dan napala da kako jos dojim, da mala mora vec jesti, da jel vidis kako nas gleda dok mi jedemouser posted image
E onda ju uhvatim kako maloj daje da cucka naranču ( koju preporucuju iza god dana) i onda koricu kruha! E onda sam poludila! Ali da ne radim svadju po kuci, rekla sam mm da joj kaze! I naravno navecer je L imala grceve i proljev! Srecom trajalo je taj jedan dan!
Onda smo dosli kod mojih, moje tete odma da kako je sitna, da su one vec pocele davati sa 3 mj hranu, riblje juhice itd.. E onda mi je puko film pa sam pocela vristati da je to moje dijete da joj ja mislim dojiti do 6 mj bez iceg, pa su me zbunjeno pogledale! Bili bi presretni da sam joj odma za novu god servirala odojka, janjetine i ostalu spizuuser posted image
Ali nedamo se, dobro nam ide, lipo napreduje, cekamo kontrolu sa 6 mj koja nam je iduceg tjedna!
Sto se tice motorike, dize glavu vrti se u krug, ali lijena je da se prebacuje s droba na leđa i obrnuto, tako da sam to primjetila samo par puta!
Ganja bas me zanima dali ce Z kao dojena beba dobiti kozice! Moj L nikako da dobije, vec je par puta bio u kontaktu sa zarazenom djecom i nikako da dobije i da to preboli, pa da se rjesimo dok je jos malen, jer kazu da bolje sto ranije pogotovo kod djecaka!
Evo mi se mrvica budi, idem se jos malo maziti, obozavamo to raditi ujutro!
Pusa svima

(Odgovor članu ganja)
Neposredna veza do poruke: 278
8.1.2014 17:21:02   
mamasita
user posted image user posted image user posted image user posted image ŽELIM VAM SVE NAJBOLJE U NOVOJ GODINI ŽENE MOJE!!SA malim zakašnjenjem user posted image
nuisam nikako mogla naći lozinku,pa sam po stoti put ju promijenilauser posted image
uglavnom mi smo turbo nervozni jer nam idu zubići,it o je strašno,danas nema temp ali jučer je imala,cijelu noć se budila i to je prestrašno,totalno nisam naviknuta na ta buđenja.gipsić nemamo,u petak idemo na kontrolu i puno joj je boljeuser posted image user posted image dvije haharice su superiška,jedan čas se svađaju,drugi čas se voleuser posted image
ovi novi smajluići su superuser posted image
imamo preko 7500kg i oko 67cm user posted image
ljubim vas sveeeeuser posted image

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 279
9.1.2014 9:51:23   
and1
evo i nas malo i odmah se pridruzujemo grintavim bebicama zbog zubica..
E je luda, non stop se budi, vristi, place.. prije 3 dana sam joj cak i dala cepic i nakon toga se umirila i zaspala.. a trudi se u svom tom placu kad joj se nasmijem ja ili mm ona nam se nasmije kroz plac.. ima dana kad ju ne muci toliko ima i kad je grozno. vecinom navecer bude kad zaspe pa sve do ponoci se budi svakih 15 min. ne pomaze ni sisa niti ista..

pipi uh tocno znam kako ti je, ali ja bi vec poludila na narancu..ne bih mogla sutiti.. ja sam se psihicki pripremala ove godine kad budemo za Bozic i N.godinu isli u slavoniju kod njegovih ali srecom nije uspio dobiti godisnji user posted image vec sam sa prvom trpila price i pametovanja na racun produzenog dojenja jer dijete ocito treba samo 2-3 mj dojiti, pa sam bila grozna jer joj ne dajem smokice, slatkise, sok, mlijeko, ne solim hranu itd. (kada je bila godinu) pa zasto se uvijek moramo drzati reda spavanja neka pustim dijete da uziva user posted image uglavnom,petljali su se gdje im nije bilo mjesto a sigurna sam da sam isla gore bilo bi ajme pa zasto joj ne dajes nista vise (jer svaki put cujem cudjenje u svekinom glasu prek telefona), zatim zasto ju ne stavim sjediti sa jastucima okolo ili bar u polusjedeci..a najveci sok bi im bio sto dijete nema dudu jer to je pod "must have" user posted image

ali kao sto rekoh,za sad sam se spasila user posted image

paola cestitam za prve zubice user posted image user posted image

25.09.2010. - mamina princeza V :)
16.07.2013.- stigla nam jos jedna princeza E :)

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 280
13.1.2014 0:04:27   
mamasita
helloooouuuu ima li kogauser posted image
mi sutra idemop gipsić staviti opet,curke sopavaju,zubić nam izlazi,pa smo malo nervozni ali prođe je kada ju uzmemo,prase malo,samo bi se nosila,i šta god ulovi stavlja u usta.i službeno sam ostala bez jastuka,naime ona je spavala na trbuhu pa mi se često baš budila pa probali stavit jastuk i to funkcionira,da kucnem o drvouser posted image user posted image
daj se malo ahtajte,niš vas nema tu,bzvz user posted image user posted image

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 281
13.1.2014 19:02:36   
emaemily
Evo i meeeeene nakon dugo vremena..vidim svi imaju problema sa zubicima, mi jos ne, samo jako bali majice stalno mijenjam, sav mokar bude, ruke stalno u ustima..moj bebac je veeeliki jako mislim da ima 8,5 kila robicu nosi za 9 mj a bilo mu 5 mj 7.1. :) Super papa i spava stvarno jako dobar, seka vise zeza nego on, ljubomorna je malo pa stalno moram oko nje .. i eto.. saljemo vam bubace svima

Today I'm thankful <3

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 282
13.1.2014 19:22:35   
mamasita
hej emaemilyuser posted image
baš mi je drago da ste mi dobrouser posted image user posted image i bravoooo za velikogggg dečkaaaauser posted image

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 283
14.1.2014 4:05:29   
YesNo
Bok cure!user posted image
Evo ja nešto user posted image ne mogu spavati user posted image , doduše legnem rano, oko 9-10 pa mi je ovo do prvog dojenja dosta, samo što sad brojim zjakeuser posted image
user posted image user posted image
Bili smo jučer na kontroli, sada sa 4 mjeseca ima 7800 g i 66 cm user posted image i doktorica je skroz zadovoljna s njim.
Dobio je i ono cjepivo 5/1 i nije imao nikakvu reakciju.
Naučio se okretati sa leđa na trbuh, ali onda zaglavi i ne zna se vratiti nego zabije glavu dolje.user posted image
Puno bali i trpa sve u usta, ali zubića nigdje na vidiku!

Nadam ste da ste sve vi dobro user posted image
Puse bebama user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamina princeza - 2008.
Mamin mali frajer - 2013.

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 284
14.1.2014 12:19:09   
ruwenzor
Bok! Evo i nas user posted image Baš su mi simpa ovi novi smajlići user posted image
Muči me H težina, prvo je ok dobivala na težini i onda je počela stagnirati, 21.11. je imala 5.450g, a 07.01. kod pedice je vaga pokazala 5.800 g user posted image Slijedeći tjedan idemo na kontrolu i cijepljenje, zasad pedica kaže da nije zabrinuta, da je u prosjeku i da budemo vidjeli koliko će vaga pokazati. S jedne strane sam zabrinuta a s druge sama sebi smješna jer je sestrična imala malog koji nije htio jesti i ja sam joj tupila kak treba gledati opće stanje djeteta i da bude jeo kad bude gladan i da ne treba gledati koliko je pojeo u pojedinom obroku.. bla bla... i eto mi sad user posted image
Imale smo i štrajk dojenja, kak je s 3 mj počela cuclati palac nakraju sam joj ipak dala dudu i to joj se jako svidjelo pa je počela odbijati ciku i u tom periodu je pila izdojeno mlijeko na običnu staklenu čašu (nije ni kap prolila, tatina kći user posted image user posted image ), bočicu nije htjela pogledati i vratila su se noćna dojenja, valjda je u snu skužila da je gladna al je bila prepospana da zahtjeva čašu, sad je opet cika ok al imam feeling da smo umjesto skoka u razvoju imale zastoj u rastu user posted image
Makar, motorički u tom periodu 3-4mj je naučila uhvatiti igračku i manipulirati s njom, premješta ih iz ruke u ruku, trpa u usta, hoće sjediti al joj još ne dam, ima tek 4 mj i 1 tj, okreće se trbuh-leđa i obratno, radi balončiće sa slinom koje ima u izobilju i počela je hvatati stopala, vesela je, stalno se smije, brblja, viče, pokušava imitirati zvukove... Btw stolica 2-5x dnevno, stolice različitih boja al opet, to je za dojeno dijete kao normalno (nekad imam feeling da je za dojeno dijete sve normalno i da joj izraste rog ko jednorogu da bi i to bilo normalno user posted image ), mijenjam joj pelenu barem svaka 2 sata i svaki put je mokra. Mrzim vage, svijet bi bio lijepši da ih nema, padnem u depru i kad ja stanem gore user posted image user posted image

YesNo i Emaemily super za velke bebače, nek nastave tak lijepo rasti user posted image
Jelenko kak je tvoja bucika? Jel se počela više okretati?
Mamasita držim fige da se nogica ispravi pa da vam gipsić neće još dugo trebati, sretno sa zubićem user posted image
And1 sretno sa zubićima , Paola i Pipi čestitam na zubićima user posted image , izgleda da su kod vas zubići sad No1 priča, H zasad samo slini al od zubića ni Z. Sretno svim bebicama (i mamicama) sa zubićima user posted image
Ganja kak su kozice? Jesi počela raditi?Kak se tatek snalazi?
Plavka kak srčeko? Ima novosti?

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu YesNo)
Neposredna veza do poruke: 285
15.1.2014 13:50:07   
ganja
Ajme, ruwenzor, umirem od smijeha na jednoroga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...i totalno te kužim, ako ti je lakše i moj je počeo kakati 100 puta dnevno, rasporedi dvije prosječne stolice ravnomjerno na svaku pelenu u danu user posted image , ah, šta ćeš, kontam si da je to možda povezano sa zubićima, jer isto već 10-tak dana slini kao lud, ali njima ni traga...a što se tiče stolice, jedno vrijeme mi je kakao svaka 3-4 dana pa mi ni to nije valjalo user posted image ..a iste sam i ja priče pričala frendicama u vezi napredovanja i u vezi stolica svakakvih pa si ih sad sama sebi ponavljam! ...i moj je malo stao s dobivanjem, doduše, samo malo usporio, nemam vagu pravu, ali čini mi se da je u dva mjeseca dobio kg, što mu je u prva dva mjeseca bio mjesečni prirast...doduše, tako i treba biti, gdje bi stigao kada bi do god dana svaki mjesec dobivao po kg user posted image

evo ga, budi se! samo da javim - danas je prvi dan tonki u vrtiću nakon preboljelih kozica, a zvanetu je 3. dan da ih ima!!! user posted image ...u ponedjeljak navečer sam primjetila prve, ali moram priznati da sam zadovoljna jer ih puno bolje podnosi od sekice i puno mu slabije napreduju, temp još nije imao i sve skupa ih na tijelu ima 30-tak, a njoj bi se svakim satom pojavljivalo 10-tak novih..

moram jurit sada, puse svima user posted image

T. - 17.7.2011. <3
Z. - 19.9.2013. <3

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 286
16.1.2014 9:04:11   
and1
Jutro,
Evo starija u vrtiću mala se igra kraj mene a ja uhvatila vremena da se malo javim..
Živući samo što nisu izbili,sve se bijeli :)

Ruwenzor da te ohrabrim malo; prvo i prvo si stavi u glavu da nisu sva djeca ista i nisu rodjena da svi budu bucke,tvoja je mala
manekenka. Po ovom što sam pročitala mislim da se nemaš što brinuti, normalno je da se sada malo manje dobiva na težini i kao stosi rekla,ona se nornalno ponaša. Trebaš imati na umu da bebe dobivaju i slikovito. Moja E je isto stagnirala u toj dobi, pola nije ništa dobivala i odjednom maltene preko noći 500g.

Evo moj cvilo traži pažnju, bježim..
Ljubimo vas sve!

(Odgovor članu ganja)
Neposredna veza do poruke: 287
17.1.2014 10:51:48   
and1
hey evo mene opet user posted image

hvalimo se da nam je izasao zubic user posted image user posted image
E spava, V je doma ima visoku temperaturu pa se mazimo samo.. user posted image

zene koje ste vec pocele dohranu s cim ste krenule?? mi budemo ovih dana pa neznam kako krenuti, sa V sam krenula s jabukom i nikakvih problema nisam imala kasnije s povrcem itd.

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 288
17.1.2014 12:00:35   
Pipi 33
And cestitke i na vasem prvom zubicu!!!!!user posted image
Mi smo se upravo vratili s kontrole s 6 mj. L ima 6200 g i 65 cm je duga! Dr kaze da spada u elegantne bebice ali da nije mršava, ali ja se nekako isto brinem kao ti ruwenzor.. I jos je mama bila samnom pa kad je cula, odma je pocela prodiku da je gladna, da zato tako spava lose preko dana ( po 15-20 min) i nocu mi se budi po 4-5 x! Stvarno ne znam sto da mislim i radim.. user posted image
Moje osobno misljenje je da je to sve faza, zubi, ali kad te napadaju sa svih strana tesko je ostati sabran!
Sto vi kazete, kakva su vasa iskustva? Jeli sitna za svoju dob? Vidim da su vase bebice sve krupnije! Bas sam nekako tuzna zbog svih komentara sa svih strana..
And mi smo prije 2 dana poceli s jabukom, pa joj nije bas draga, mršti se i gura sve jezikom van! Mislila sam slj tj probati s rizinim pahuljicama!
Eto bjezim sad, pusa svima!!!

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 289
18.1.2014 18:24:47   
JELENKO VG
Bok ženeuser posted image user posted image user posted image

nemam sada vremena čitati postove..budem sutra u miruuser posted image
I nama niknuo zubić jeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Tjedan dana nije spavala,budila se svakih sat vremena,nervozna i ljuta po dani,samo bi se nosila......i jučer se pokaka i odjednom...druga beba hehehehe....ja pogledam a ono mali bijeli zubi vilauser posted image user posted image
Velika je,okreće se sve u šesnaest,polako i kao da puže!!

Čestitam svima na zubićimauser posted image user posted image ,a onima koji još nemaju neka što bezbolnije prođe!!

jurim sada...pa se javim uskoro dok vas pročitam i malo se ufuram

I da,Mamasita je u pravu,mogli bi malo živnuti na temi user posted image

Puse od Jelenka i Emice!!!

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu Pipi 33)
Neposredna veza do poruke: 290
19.1.2014 9:56:55   
paola06
Jutro!
Evo da se i mi malo prijavimouser posted image
And, Jelenko, čestitke na zubićimauser posted image user posted image user posted image user posted image
Pročitala sam samo dva zadnja posta,tako da nisam u toku, nemoj te zamjerituser posted image
P je super,ima dva zubića i treći u "izlasku". Prava je frajerica,okreće se naveliko,pomalo i sjedi, non-stop je na puzzlama,napravi po njima bezbroj krugova,ide na svaku igračku,sve gleda,proučava,obožava sve što svira,pjeva,a najdraže joj je kad uključim psića sveznalicu i ja pjevam pjesmice,onda umire od smjeha....s tatom se voli igrati ku-ku,to je njihov jutarnji ritualuser posted image  Voli papati,neki dan smo probali meso,to joj se baš i nije svidjelo,pa ga jednom tjedno zakamufliram u palentu i amaranth...Jede s nama za stolom u svojoj hranilici,pije iz čaše sa kljunom i sva si je važnauser posted image user posted image
Izbacila je kasnovečernji obrok,sad zadnji put papa u 19h i spava do 7 ujutro. Svekrva je skoro razapela kad je to čula,kao djetetu je to predugo bez hrane bla,bla,al vidim da je ona vesela,aktivna,da dobiva na težini pa se oglušujem na takve komentare. I dalje tvrdim, da svaka mama najbolje zna što je dobro za njezino dijete i da treba slijediti vlastitu intuiciju.
Jučer sam prvi puta otkada se P rodila otišla s curama van, kuma je imala ročkas pa smo se išle malo proveselit. Bilo je super, samo je kuma nakon toga završila u Petrovoj (trudna je s blizancima) jer joj je počela curkat plodna vodauser posted image user posted image
Danas smo se čule,sve je ok,zadržat će je u bolnici par dana zbog opreza,dobiva injekcije dexametazona da bebama sazriju pluća ako slučajno krene porod..... Ma koma,stvarno nismo pretjerivale,niti je puno hodala,niti se forsala,al možda je ipak to za nju u ovom stanju bilo too much. a tako se veselila izlasku.....kad sam vidjela da me zove u pola jedan ujutro protrnula sam....uhhh,bitno je da je zasad sve ok
And pitala si s čim smo počeli dohranu.... ja sam počela s rižinim pahuljicama par dana kad je to prihvatila dala sam joj mrkvicu pa sve korjenasto povrće i na kraju voće. Sve jede i voli podjenako. Al opet svaka je beba različita,i mislim s čim god da počneš da nećeš pogriješiti.
E, da neki dan smo P kupili autosjedalicu Cybex Isis od 9-36kg, snižena s 1400kn na 899,00 u BC, mislim da je akcija do početka veljače,pa ako kome treba nek ode pogledati.
Pusa od P i meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 291
20.1.2014 9:17:50   
ruwenzor
Bok! Bili smo jučer u shoppingu i cure su zaspale u autu pa smo ih samo prebacili u krevetiće, H još spava, par puta se probudila samo da ciki. Prije par dana je skužila da ima noge pa ih sad gleda, dira i stavlja u usta, preslatko mi je to user posted image U sub je patuljčica prvi put išla u ZOO, prespavala je većinu user posted image al je bilo super vrijeme, bar smo bili na zraku. Koma je uskladiti kad koja spava i kaka i papa pa nismo dugo bili, tješim se da budemo imali dulje izletiće za koji mjesec. Sutra idemo na cijepljenje i vaganje, jedva čekam. Cure tnx na utjehi vezano uz tu gramažicu user posted image
E, skoro sam zaboravila, u petak samo bili na bazenima (bebe-ribe) izgleda da smo našli "kadu" odgovarajućih dimenzija za H user posted image , nije prestala mahati rukicama i nogicama i sva si je bila happy u vodi
And1 kak je V? Jel ozdravila?
Paola držim fige da tvoja kuma ostane još u komadu i dogura što bliže terminu, koliko je sad trudna?
Pipi draga user posted image ak pedica kaže da je ok nemoj brinuti, a kaj se hranice tiče N je trebalo tjedan dana da prihvati jabuku (ribala sam ju, kuhala, gnječila, izvodila svašta s jadnom jabukom al nije bila poanta u obradi jabuke neg je njoj jednostavno trebalo par dana da ju prihvati i nakon toga ju je normalno jela al je sa svakom novom namirnicom izvodila isto- prvi put je pljuje i mišri se, drugi put se samo mršti, treći put joj je najfinija na svijetu user posted image
Ganja gotovi sa kozicama?

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 292
21.1.2014 8:11:35   
paola06
Hello curke!
Izgleda da nam je ipak stigla zima....prvi put nakon neznam koliko dana palimo grijanjeuser posted image
Evo ja pijem kavicu u miru, P se igra na puzzlama i čekamo da nam dođe bakauser posted image
Jučer se P prvi puta glasno nasmijala,igrale smo se na puzzlama,ja sam izvodila gluposti,pjevala pjesmice,a ona odjednom uzme neku bezveznu kocku i opali se smijati, na glas i od srcauser posted image user posted image user posted image
Ruwenzor gdje idete na plivanje? i mi bi.....
Kuma je noćas rodila,u 35tt, bebači su HB dobro.....

pusa svim mamama i bebamauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 293
21.1.2014 9:35:40   
ganja
Jutro svima!

Evo i ja ću se samo nakratko javiti jer je za vijrme dojenja zakunjao, a čula sam ga da je i kakao pa da ga ne puštam dugo..

Z. je drugi tjedan kozica, ali imao ih je puno manje od seke tako da na tijelu ima oko 15-tak krastica, a ostalo se nekako povuklo kako se i pojavilo...user posted image user posted image user posted image ..niti muž nije dobio pa je to super, nadam se da smo ih skinuli sa spiska! user posted image

T. je prošle srijede po prvi put nakon kozica otišla u jaslice, ali se navečer u kadi poskliznula i ozlijedila zube i imali smo popriličnu dramu, odlazak na hitni stomatološki, ravnanje zubića koji su se skroz bili iskrivili i zabili u gangive i tako, jednom riječju - strašno! user posted image user posted image ...ali, kao što mi je zubar sa hitne rekao, to je sve vrlo brzo zaraslo i nakon samo dva dana juhica i pudingića i otečene usne i zubića u subotu je već bila kao nova user posted image ..ljubav moja dobra i slatka...da je bar tip djeteta koje jurca i to, ali ful je mirna i poslušna...ah, šta ćeš - svo zlo u tome! Sad je moramo prijavit kod mog zubara budući da još nema odabranog da nam da uputnicu za slikanje da se ustanovi da nisu oštećeni trani zameci zuba... i to je to...malo su joj razdvojeniji zubići i nisu više u istoj razini user posted image - nadam se da joj neće pocrniti i utjecati na stvaranje slike o sebi i da će trajni biti kao da se ništa nije dogodilo! user posted image ...danas smo je, evo, ponovo poslali u vrtić jer kaže da se zaželila... user posted image

Ja na kraju nisam još počela radit jer je žena koja će na porođajni ipak odlučila još malo radit...kao ni većini - nije joj najbajnija financijska situacija pa će pokušat radit što duže...što meni zbog malog bolje i odgovara user posted image

On je sve bolji i bolji i sve slađi i slađi, noćno buđenje je uzglavnom oko 4, a onda on i ja ostajemo do jutra spavati na kauču tako da nekad doji još koji put prije buđenja, a nekad se ja ustajem i prije njega, a on produži i do 8 user posted image ...ne okreće se još svijesno, samo na bok sa leđa i obrnuto, ali mu se svako toliko "zalomi" , lovi sve što stigne i trpa u usta, priča non stop, grglja i brbori i pljucka i smijulji se i svako toliko vrisne od zadovoljštine, a zubi još nisu izvirili...

puse svima, jurim - akcija pelena!

T. - 17.7.2011. <3
Z. - 19.9.2013. <3

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 294
21.1.2014 15:18:55   
and1
hej drage nase!

evo E se probudila, tj.seka ju je probudila i eno igra se na podu, puze po vojnicki,stalno se okrece, vristi, prica.. uzme neki cekic pa snjim lupa kao pravi majstor user posted image user posted image krenuli smo sa dohranom, jabukom i danas sam joj proso dodala, danas je prvi dan da je super normalno jela, sve do danas se "gusila" koliko god malu kolicinu ja njoj stavila na zlicicu..

V jos nije ozdravila :(((( evo 6-i dan ima temp. pet, sub i ned.joj je cak isla do 40..jucer ju je mm vodio kod ped. i kaze da se ovako nista ne vidi, pluca, usi sve ok samo grlo malo crveno.. danas smo isle vaditi krv, joj zene moje meni je srce skoro puklo..
cijelim putem sam joj govorila kako je hrabra i da se sjeti kako smo kad smo seki E vadili krv iz prstica i da nije plakala..i dosli tamo bio neki mali,uzaasno vristao i ona prolijedila i sva se sledila.. uzela teta uputnicu i govori kako ce morati iz vene uzimati krv :( dosla druga teta pridrzala mi E dok je ova trazila vene koje nije uspjea naci pa je na blef upiknula a mojoj V krenu samo suze u potocima ali nece pustiti glasa, stisnula se uz mene i govori mi: mamice to me boli. Mamice reci im da prestanu. Mamice molim te boli me.. A nalaze budemo valjda sutra dobili jer im je aparat u kvaru user posted image

ganja drzim fige da sa zubicima bude sve ok!! :)))
paola cestiitke kumi! user posted image
jelenkoccestitke na zubicu!! user posted image user posted image
ruwenzor ajme kako bi i ja voljela da imamo tako nesto ovdje sa bebicama, plivanje ili ono vjezbanje mama i beba ali nazalost nista od toga nemamo u blizini.. a i u zoo planiramo uskoro ali u LJubljanu jer nam je blize..

pozdravljamo vas sada!

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 295
22.1.2014 9:51:41   
ruwenzor
And1 i Ganja, sad ste me rasplakale ... And1 nadam se da su nalazi došli, držim fige da ozdravi brzo brzo user posted image
Ganja baš mi je žao T, evo malo vibrica za nju, nadam se da budu zubići dobro

H bila jučer na cijepljenju, ima 6.050 g i 65 cm, pedica zadovoljna, kaže da je skroz u prosjeku, ni mršava ni punašna i da bezveze brinem, dojenje još mjesec i pol pa sa 6 mj dohrana
Gibam, moram se ići igrati s njom, puse svima

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 296
22.1.2014 10:49:25   
mamasita
cure moje gušt mi vas je čitati kada se tako raspišete!
mi muku mučimo sa zubima i već dvije noći spavamo skoro po ništauser posted image ,jedva čekam da izađe koji više.sutra punimo 6 mjeseci idemo skinut ovaj trći gipsić,nadam se da nam je i zadnji.jučer sam joj probala dati jabuku i gospođa nije htjela,napravila je baaauser posted image user posted image ,mi za ručak imali brokulu sa pireom i probala i svidjelo joj seuser posted image user posted image ,ali nisam joj puno dala jer ipak brokula ide od kasnije,ali kako se oblizivala,u biti ona još uvijek sisa samo,i kada joj stavim žličicu u usta vuče je kao cicuuser posted image
cure su ok,pomažu mi,je da se posvađaju tu i tamo,ali evo me,živa samuser posted image user posted image user posted image
danas idem Enu upisati u školu,ajme meni nemogu vjerovat!!!!kamo je to vrijeme proletilouser posted image user posted image
cure vibrajmo puno za plavku,sarah se čula sa njom i sutra ide klarica na operaciju u linzuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
PLAVKA BIT ĆE SVE OK I LJUBIMO VAS I DRŽITE SE!!!!!!

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 297
23.1.2014 12:41:28   
ruwenzor
Paola kak sam jučer nabrzinu čitala preskočila sam tvoj post... idemo u Aquaeducu, u Savskoj 120, čisto je, toplo, ima sobica za igru/dojenje/čekanje, teta Sanja (vlasnica) je super user posted image
Čestitke kumi na user posted image
Mamasita jel izašao zubić?
Plavka držim fige da operacija prođe dobro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ganja)
Neposredna veza do poruke: 298
23.1.2014 17:00:46   
mamasita
hej curke.
evo skinuli guipsić,hvala bogu i sutra na kontrolu jer je malo ojedeno bilo ispod koljena pošto je lolica debeljuckica,pa da vidimo kako će to proći.rekao nam dr.da ćemo v jerovatno morat još koji put na gipsić ali malo kasnije kako bude raslla,ona je super,i zubića još nema,ali slini za poludit,ne želi jabuku,danas je probala bananu,samo cica user posted image danas već ima 6.minić,bože dragi,bože,kako vrijeme letiuser posted image user posted image

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 299
23.1.2014 19:31:53   
sarah_zg
Evo i nas konačno!
Plavka se smjestila u linzu i kaze da su super i dr i osoblje i bolnica. Mislim da je operacija sutra pa cim saznam nesto, javit cu vam.
Moja Anči 5 i pol mj. Počeli smo dohranu. Probala je krušku, jabuku i šljivu, a od žitarica rizine pah i palentu. Od povrća mrkvu! Jede sveeee sta god joj dam, ali cica koliko i prije dohrane. Mislim da jos nema 7 kg a obrasceki su joj ko buhtla! I dalje spava cijelu noc a po danu dva do tri puta po pola sata. Zubića nema jos. Veliki dečko je jos ljubomoran pa sam ga malo izvadila iz vrtića da se ne osjeća iskljucenim pa se malo druzimo. Totalno sam zakazala sto se foruma tice pa idem citati. Mamasita, kaj vec moze krumpir? U mojoj tqblici čini mi se ide od 7 mj.

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!