|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   jesam li luda
4.1.2014 15:13:05   
kupa
Od želučanih viroza hvata me zastrašujuća panika. svaki puta kad mi je dijete povraćalo završili smo u bolnici i ostali u kući su krepavali po tjedan dana. user posted image user posted image user posted image Stanje je takvo da se na spomen proljeva ili ne daj bože povraćanja uspaničim do te mjere da me zaboli želudac i u stanju sam ne izlaziti iz kuće s djecom ne bi li to negdje izbjegli pokupit. Ako tako nastavim poludit ću a ne mogu si pomoć. Gosti, rođendani pa i šoping centri su za mene noćna mora. user posted image user posted image Imate li kakav pametni savjet dok sam još normalna?

< Poruku je uredio kupa -- 4.1.2014 15:15:05 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: jesam li luda
4.1.2014 22:04:05   
Sunshine28
savjet nemam ali mogu te utjesiti sa vlastitim ludilom....zadnih par mjeseci moja je cura stalno bolesna ali ono zacepljen nos/temp./grlo...stalno antibiotici, zadnje je bila na rubu upale pluca pa je sa 15 mj. vec dobila sumamed, kod kuce cijela apoteka, a ja luda...cim kihne ja pozelenim, vec ponavljam u glavi protokol za usisavanje, inhaliranje, doziranje ljekova...user posted image user posted image user posted image
isto kao i ti grozim se shopping centara, kada trebamo u goste uvijek pitam ljude za zdravlje, isto i kada ljude dolaze kod nas...
uvijek razbijam glavu sto da joj obucem...uh!
luda sam skroz, evo sada će 16 mjeseci jos uvijek nisje dobila ono cjepivo sto se dobiva za godinu dana jer ne moze sastaviti mjesec dana da nije bolesna!
i onda kada kihnem ja odmah racunam i zakljucajem kako nam je "ovaj" put malo falilo do cjepiva...
ma uzas....

uglavom, kuzim te skroz...

_____________________________

I + G = E & L


(Odgovor članu kupa)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: jesam li luda
4.1.2014 23:10:36   
mamacita
Moja praksa je, ako ocekujem prehladu ili virozu, uglavnom ju dobijemo. Dakle, sto se vise skoncentriram na podizanje imuniteta djeci i sebi, to se manje brinem za prehlade.

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: jesam li luda
5.1.2014 0:03:18   
dancy13
Uglavnom "radim" na podizanju imuniteta. Dok je bila manja(negdje do godine dana) bila sam isto u fazi da mislim jesam li ja to luda? Sad ne razmisljam o tome previse, hranim ju raznoliko, jede zlicicu meda (domaceg), skoro svaki dan, domacu aroniju joj dam, svaka 2-3 dana. Normalno idemo u setnje, trgovinu, rodjendane i sve ostale feste, osim ako je netko bas bolestan kod koga idemo. I da, odmah na prvu idemo kod pedice.

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: jesam li luda
5.1.2014 8:52:57   
mišica 666
cure što više visite nad svojom dječicom to je gore. dajite im pripravke za dizanje imuniteta i idite normalno svugdje. ako dite nije izloženo ničemu bit će osjetljivo na sve. pustite organizmu da se sam izbori. ne morate ići di su bolesni ali u normalne situacije morate ići.

_____________________________

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu dancy13)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: jesam li luda
5.1.2014 14:16:56   
elina
Slažem se s time.....nekako je bolje ne misliti na "boleštinu",jer upravo se desi ono čega se najviše bojimo,prema tome,samo naprid,opušteno i u Božje ruke!!!Ionako svojom brigom nećemo ništa dobrog napravit,već gore.....Pozzz

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: jesam li luda
5.1.2014 18:42:51   
kupa
Znam da ne smijem misliti na to ali kad kod negdje dođem netko pord mene je user posted image user posted image user posted image ko da su cekali da ja dođem. E kako se koristi domaća aronija?

_____________________________

Naše sunce će postati velika seka :)
Naše drugo zlato 7.5.2012.

(Odgovor članu elina)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!