paola06
|
Hello ekipa! Kako ste? Ja pijem ,mm spava,P se svađa sa pčelicama na babygymu P je zadnjih par dana počela prezentirati svoj karakter,nema više traga onoj mirnoj bebici na kojoj su mi svi pozavidjeli Jučer sam bila kod frizera,povela sam naravno i P, jer zvuk fena je na nju uvijek djelovao umirujuće,pa ja u miru pročaskam s frendicom dok me frizira,a ono jučer suprise - mi počnemo pričati P viče,mi ušutimo ona se nasmije,mi počnemo ona viče,kao da nas hoće nadglasati,mi ušutimo,A uključi fen,ona vrišti,isključi fen,ona se smije,ha,ha,kakvo ludilo! Na kraju sam je uzela u krilo dok me A fenirala,pa se gospodićna smirila gledajući se u ogledalo,to nam je zadnjih par dana apsolutni hit,pogledamo se u ogledalo sto puta dnevno Pravo žensko,nema šta! Druga fora koju ima je da mi ne da pričat na telefon - kada zvoni tel ili mob i ja se javim, to je takav vrisak da poplavi od muke,ne pomaže ni nošenje,ni maženje,ni igračke,ništa -samo prekid razgovora. Mala posesivka,želi mamu samo za sebe,ha,ha. Inače,počeli smo s dohranom, probali smo mrkvu i zasad joj je ok. Mene izluđuju mrlje od iste,koje se nikako nedaju ukloniti s odjeće,slinčeka,krpica.... Jedna cura mi je rekla da zaprljanu robu stavim na sunce,ha,ha,da samo da ga ima..... Jučer smo kupili kišobran kolica Bebe confort Lana,super lagana,6 kg,spuštaju se u nulti,bila su na sniženju 15% pa smo ih platili oko 1000,00kuna,bravo osvježenje nakon buzza.... Jučer smo imali probnu vožnju po city centru Eto,to je to od nas zasad, pusa ljetnicama od P i mene!
|