|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: LJetne bebice 2013g
11.10.2013 11:32:17   
emaemily
Book curke :) Kod nas je sve super, user posted image stigla jucer tako da sad mogu skontat kad su plodni kad neplodni da se ne bi zalomilo ponovo :)))) Djecak mi super spava nocu ali danju malo zeza sve po 20 min. jede super, napredan je.. Ja doma danas generalku radila jos imam usisati i sve cisto :) Koji super osjecaj kad nakon pola godine mirovanja mozes sama nesto uraditi :) Iduci tjedan laganini pocinjem vjezbati, na orbitrek i leg magic dr. mi sinoc rekla ako se osjecam dobro da slobodno, rez od carskog jos osjecam i potrajat ce sigurno ali to nije prepreka da se malo stesem :) 5 kila sam u plusu valjda cu za pola godine i to skinuti .. eto curke uzivajte i javljajte se .) pozzz

Today I'm thankful <3

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 126
11.10.2013 14:10:28   
YesNo
Bok cure!
Evo smo i mi jutros bili na prvom pregledu, moj mali djecak je dobio 1010 g i 4 cm narastao. Sutra mu je mjesec dana.
Samo ga dojim, pa sam sretna i zbog toga, jer sam seki uz dojenje odmah davala i nadohranu.
Doktor je rekao da za mjesec dana idemo na snimanje kukića, a do tada da mu i dalje nosim široki povoj.
Od danas počinjemo i sa D3 kapima, po 3 kapi svaki dan na žličicu uz malo mlijeka.
Ja sam pocela radit prije 3 dana, ne radim puno 3-4 h dnevno, ali mi godi bar tih par sati ne misliti na mlijeko, dojenje, presvlačenje... I malo pričat s ljudima o bilo čemu a da nije vezano uz bebu ;)
Moj mali frajer mi super spava po noći, samo se jednom budi, a po danu je do nedavno isto dosta spavao, a sad u zadnje vrijeme bude više budan ;)
Eto to bi bilo sve za sada od mene...
Pozz svima

(Odgovor članu emaemily)
Neposredna veza do poruke: 127
12.10.2013 17:19:02   
ruwenzor
Hello! Cure spavaju, ja se farbam i tamanim bombonjeru user posted image
YesNo super za bebača, baš ti lijepo raste user posted image brzo si se vratila na job, uživaj, i meni moj fali al ne dovoljno da odem raditi user posted image
Emaemily dakle počinješ vježbati lagano, vidjela sam da se i Jelenko bacila na vježbanje, i još netko al se više ne sjećam ( s takvom koncentracijom i bolje da još ne radimuser posted image ), mogla bi i ja uskoro nešt izzmisliti, barem po doma malo kad H spava (dakle u ponoćuser posted image ) Uživajte, baš vam zavidim, al budem našla i ja vremena za to
Ganja i vi imate peseke user posted image mi imamo jednu malu slatkicu đepnog izdanja, mm-ovi još manju a moji velikog šašavog koji se jedino Nike boji a ostale zafrkava i nema šanse da ikog osim nje posluša bez mita. Btw platnena pelena mi je prek noći puno bolja od jednokratne, kad smo išli kod mojih na par dana stavljala sam N u jednokratne al smo uvijek imali platnenu za noć. H mi ima dosta osjetljiviju kožu od N, povremeno joj se javi pelenski osip (N ga nikad nije imala) koji prođe za dan-dva, mažem ju sudocremom i nekom kremicom koju mi je brat (student farmacije) smučkao, stavljala sam i niveu dok nisam saznala da ima talka koji se povezuje rakom jajnika pa tu ne bi riskirala, luftam guzu, al joj se svejedno pojavi user posted image
Sarah super za spavanje i za dudu user posted image user posted image user posted image user posted image
Moram ići oprati boju s kose, bye

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu YesNo)
Neposredna veza do poruke: 128
14.10.2013 8:20:52   
ganja
bok svima!

vidiš, ruwenzor, super za platnene, mi smo čak i našoj prvorođenoj nakon neke god i pol pa dok nije skinula pelenu preko noći počeli stavljat jednokratne jer bi se svako jutro budila mokra do pazuha...valjda je tad počela malo više piti preko dana, a samim time i piškiti...muka mi je bila svako jutro - mijenjaj posteljinu pa nju i tako iz dana u dan...što se tiče osipa, moja ih nije imala nikad previše, samo kad bi se zalomilo da se baš pokaka prije nekog dužeg spavanja...dobila je jednom baš jednu ružnu ojedinu koja nikako da zaraste, nekih 7-10 dana je trajala, morali smo antibiotskom kremom mazati i dan danas ima tamnu flekicu malu na guzi od toga user posted image ...nadam se da ova baraba isto neće biti osjetljiva user posted image user posted image user posted image

jooooj, ženske kako se samo nadam da će i moj drugorođeni uloviti ritam spavanja vaših bebica, niste odgovorile, spavaju vam u krevetiću jel''da? od početka? i sami su ulovili noć? jer ovaj moj je do ponoć-jedan u krevetiću, a onda ja zaspem dojeći ga pa ostane sa mnom do jutra...opet jede oko 3 - 3:30...a onda pred jutro čak i češće...user posted image ..trebala bih se natjerat ostat budna i vratit ga u krevetić, ali bojim se da mi malu ne budi...hm...treba odlučit i gotovo...

i vježbanje, kako samo jedva čekam...sad mi već pomalo počinje ići na živce ovih "pešest" kg preostalih od trudnoće user posted image ...a bo''me i maženje s mužem, zaboravila sam kako se to može raditi i bez trbušine user posted image čini mi se da ću biti uzbuđena kao i prvi put user posted image

< Poruku je uredio ganja -- 14.10.2013 8:23:41 >

T. - 17.7.2011. <3
http://lb3f.lilypie.com/nHsTp2.png
Z. - 19.9.2013. <3
http://lb1f.lilypie.com/AGxwp2.png

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 129
14.10.2013 15:10:46   
ruwenzor
Hello! Mm otišao u Italiju pa sam solo s curkama, tulum počinjeuser posted image
H još ima zelene stolice, pedica kaže da je to ok do 2 mj al ja baš nisam happy. Danas stvarno vadim viper, neki dan sam kutiju spustila s ormara i tu je i ostala.
Ganja zaboravila sam ti odgovoriti za spavanje- spava u kindaču (i na rukama kad mi se ne da dići i odnijeti ju do kinderbeta), prek dana ju održavam budnom, popodne imamo šetnju kad idemo po N, pa još malo igre pa kupanje/masažapa dudanje i onda lijepo zaspi, zadnjih par dana zna odvaliti po 6-7 sati u komadu, i uvijek ju vraćam u njen krevet, neću da spava u velikom krevetu jer imam feeling da bi se N loše osjećala da vidi da seka spava s nama a ona ne, a u krevet 200x140 stvarno ne stanemo svi. Btw N je prestala piškiti u noćnu pelenu s 13-14mj pa nismo imali problema s mijenjanjem posteljine.

(Odgovor članu ganja)
Neposredna veza do poruke: 130
14.10.2013 21:14:37   
sarah_zg
Hello!
Kak ste kaj?
Netko me pitao kako je G prihvatio tekvando? Frendica mi veli da su njeni mrtvi poslije tog treninga, a mome je to valjda uobičajena praksa, nije nista ekstra umoran od toga ali mu se svidja jer tamo ima druge djece i zasad mu je to nesto novo, a do kad vidjet cemo. Mislim da mu se svidja i jer ga ja vodim pa je to neko naše vrijeme dva puta tjedno bez sestre!
Sto se spavanja tice, moji nikad nisu spavali s nama u krevetu. Ja dojim sjedecki jer drugačije ne znam i dok je jela po noci, ja bih ju nahranila i vratila u njezin krevetic. Tako je bilo i s G. Kad je A bila oko 2 tjedna stara, ostala je spavat u velikom krevetu i mm se pokupio u dn sobu. E nema sanse da mi djeca istjeraju muza iz kreveta! On se boji da ju ne zgnjeci jer nismo naviknuti spavat s njima u krevetu. G nam se uvuče skoro svako jutro na maženje i to je ok, ali spava svatko u svom krevetu.

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 131
15.10.2013 9:48:07   
Pipi 33
Bokic svima!
Taman smo doruckovali L mi gleda crtiće a mala L mi zaspala! I sad bi bilo idealno da se malo prosetamo a vani pocela takva kisa da nemozemo nikud!
Neznam kako vase bebice spavaju, moja L se 3 noci budila svakih 2 h da sam do sinoc bila kronicno neispavana, ali opet se sinoc vratila u normalu zaspala u 21h pa se budila u 2 pa 6.30! Jeli to bio neki skok u razvoju jer sutra puni 3 mj. ili pun mjesec ko ce znati!
Kako je u nedjelju bilo vruce mali mi je obuko peraje i skocio u more i tako zavrsio sezonu kupanja, a ja sam samo stajala i mocila noge!
Moja bebica zaspe u svom kreveticu a kad se prvi put probudi onda ju nahranim i stavim izmedju nas u krevet! Sad smo kod mojih dosli tjedan dana u posjetu i spava samnom u krevetu i neznam oce li biti problem kad se vrati u svoj krevetic!
Pusa

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 132
15.10.2013 9:53:09   
and1
hey hey :)
citam vas ali ne stignem pisati!
moja E spava kako kad, po danu u svom kreveticu. ima ritam spavanja i to ju stavim na desni bok,neku kornjacu joj stavim u ravnini njenih ociju i tako se one gledaju i zaspe user posted image jako se tesko na rukama uspavljuje,bude sva nervozna i kenjkava ovako si ona legne par sek kao tuli,ali mi se vise cini da se sama s tim uspavljuje jer zvuci kao neka melodija user posted image
po danu spava od oko 9,10 (zasvisi kad se probudi) do nekih 11 i pol,12..pa opet oko 1 i pol,2.. i obavezno oko 17,18 h bar pola sata.. navecer oko 7 i pol je vec koma, onda ide duze dojenje zaspe najkasnije oko 20 h i spava sve do 1 i pol 2,kad se bude za jesti i onda kao sto je netko rekao nekad ju i ne vratim pa ostane samnom, pa opet oko 4 i pol jede i spava do 7,8.. stim da se bar 2 puta dizem pa kod starije u sobu.. kad je suprug nocna onda starija spava samnom u krevetu ili ako se dogodi da me toliko iskomira par noci za redom sa dizanjem onda se ona i tata par dana zamjene.. nekad se i dogodi da svi skupa spavamo user posted image
inace ruwenzor i nas krevet je 140*200 i svi stanemo user posted image stim da mi je mm vjesalica od 180 i 60 kg..
starijoj sam sa 7 mj skinula stranicu od krevetica pa je spavala tako sve do 6og mj.,sisala je do 2g i 4 mj. tako mi je bilo i lakse.. ona je velika suprotnost od sestrice uz nju sam morala biti 24h..

jucer smo bili na alergotestu i starija je alergicna na mlijeko i konzervanse user posted image sad smo na mukama sto joj sve davati jer je ona skoro pa zivjela na mlijecnom..

gibam sad praviti zdravi rucak!
pozdravcek

25.09.2010. - mamina princeza V :)
16.07.2013.- stigla nam jos jedna princeza E :)

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 133
15.10.2013 10:00:53   
ganja
Jutro!!!

Kratko javljanje...ma, sarah, skroz se slažem s teorijom o krevetu, i moja prva je bila u krevetiću od početka, ali mi smo svi u istoj sobi, al'' ovaj, brate spava GLASNO!!! user posted image user posted image user posted image noooon stop neko hkhm, hkhm, pa stenje, pa zacendra i zaspi i tako non stop...user posted image ...pa mi je bed zbog male koja je u krevetu do...user posted image ali, od jučer evo radim na tome, u 1 kad se probudio za dojenje ga uzela i zaspala user posted image s njim pored, ali na sljedećem buđenju ga nakon dojenja vratila u krevetić...mic po mic....i biti će...user posted image ...sjedenje je rješenje, u biti...tako sam i s malom jer bi se ona budila kad bih je dizala od podloge pa bih je tako lakše vratila u krevetić...grazias ženske user posted image

ruwenzor, od 13-14 mj ne piški po noći?! pa suuuper user posted image i to bez vaše inicijative? mi skinuli pelenu s 23 mjeseca...

uglavnom, imali kefalhematom od poroda i povukao se u 3-4 dana nakon što sam počela piti čaj od kima pa ako netko bude imao isti problem - slobodno preporučite!

and1 svaka čast na tolikim buđenjima, i meni je braco totalno drugačiji, ali obrnuto, prva je bila ful manje zahtjevna, od početka...iako, ne mogu se požalit...izgleda da će nass opet zaobići kolike, user posted image user posted image ne vidim da se žalite ni vi, baš su dobre ove ljetne bebe user posted image

user posted image

< Poruku je uredio ganja -- 15.10.2013 10:07:07 >

T. - 17.7.2011. <3
Z. - 19.9.2013. <3

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 134
16.10.2013 11:00:18   
plavka
Jutro/dan curke...
eto da se i mi malo javimo, krstitke su iza nas, curka je bila više nego dobra, nije suzicu spustila.... obje su dobile poklončiće i ostalo smo dobile novčeke tako da imamo za slijedeći pregled u Linzu.
Imali smo dvije torte koje su bile odlične, jednu za K. i jednu za D. sa štrumfačima ( bila je više nego iznenađena i presretna)..... U nedjelju smo imali i punih 3 mj.
nisam joj povečala dozu mlijeka jer me je počela zezati s klopom, počela je malo bojkotirati i prestrašno se hraniti user posted image user posted image user posted image neznam što joj je, još uvijek se bojim da i kod nje nije alergija na pkm a nemremo na testiranja, sutra idemo kod pedijatrice na pregled i cijepivo pa ćemo vidjeti šta ona veli...
And1 točno znam kako ti je draga, moja D. je bila alergična od njenih 1 mj. na pkm, soju i jaja.... prestrašno i išli smo na preglede evo do ove godine u 4 mj. zadnji pregled bez alergijauser posted image .
Znam da kad sam kuhala ništa nisam radila na bijelo (vrhnje za kuhanje) već sve na crveno..... alergija na mlijeko je još ok ali soja je katastrofa, sojinog licina ima u svemu grrrrr kad se sijetim znali smo u dućanima biti po 1h čitajući deklaracije... Zato carica obožava voće i davi se u njemu i u sokovima, vodu neće piti a kinder jaje cijelo oguli u smećeuser posted image user posted image user posted image tako kad dobije slatkiše mm i ja pojedemo...
Ganja i mi smo ti svi u jednoj sobi jer živimo u malom stanu i to je drž nedaj sreća da je velika jer bi se popikavali....
Nažalost veči stan će za sad morat pričekat dok K. ne stane na noge.
Mamasita mi smo suhoću riješili sa A-dermom exomega....
Netko je spomenuo hormonski osip i to smo imali i riješili ga sa prvom vodicom od Uriage-a...
Moja curka je veći dio dana u viperu nešto ispod baby-gyma, baš nevoli biti na trbuhu, počela se jako glasno smijati onako skroz pusti glas da se jadna sva zacrveni...
Mrzim kišuuuuuu....

< Poruku je uredio plavka -- 16.10.2013 11:02:20 >

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu ganja)
Neposredna veza do poruke: 135
17.10.2013 8:29:06   
and1
uh plavka jos da mi je i na soju mislim da bi poludila! i ovi konzervansi mi stvaraju veliki problem,nema gdje ga ne trpaju! jucer sam napravila bolognese pa je reagirala na konzervans iz passate tj.rajcice user posted image .
u vrtic isto neznam kako cemo, ujutro oni imaju bijeli kruh, sunku, pastete, marmelade,sirne namaze,maslac sve sto ona ne smije, a za rucak takodjer nije moguce u potpunosti izbjegavati te sugave konzervanse.. opet je primjer taj umak od rajcice.. rekle mi da mogu donositi joj skuhani obrok oko 11..mislim si, sta mi onda ima ici u vrtic ako cu ja nakuhavati doma i trcati tamo nositi to!!
uhh..

inace mala curka je super! iznenadila me kad ju stavim na trbuh em sto je full viskoko,ona neprestano drzi glavicu 4 min gore! morala sam mjeriti na stopericu da se uvjerim. onda se malo odmori pa opet. kad ju pustim na podu,ona se nekako vrpolji i dode do neke igrackice koja nju zanima.. isto tako u kreveticu se kad se probudi, pustim ju par min da vidim ako ce jos spavati pa kad dodem po nju ona se skroz gore do ruba odgurna nekako user posted image
u nekom ludom razdoblju je zadnja sva dana, sva je nekako cendrava, kad ju stavim na sisu nece, u snu se bolno zaplace odjednom.. i samo da je kod mene..

eto toliko od nas za sada user posted image

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 136
18.10.2013 16:26:17   
JELENKO VG
Pozdrav curke!!!
nije me bilo neko vrijeme,bila sam odsutna ali evo meeeee...i samo da vas pozdravim sveuser posted image user posted image user posted image
idem čitati postove da se malo ufuram pa se javim sa svojim novostima čim uhvatim vremenauser posted image

Puseeeee od mene i Emice!!!

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 137
19.10.2013 13:01:51   
and1
evo da vam se malo pohvalim.. Eva se sinoc okrenula s trbuha na ledja user posted image user posted image i od tad ne staje user posted image snasla se zenska kako da ne bude na trbuhu..
ugodan vikend user posted image

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 138
19.10.2013 13:02:38   
and1
evo da vam se malo pohvalim.. Eva se sinoc okrenula s trbuha na ledja user posted image user posted image i od tad ne staje user posted image snasla se zenska kako da ne bude na trbuhu..
ugodan vikend user posted image

Neposredna veza do poruke: 139
19.10.2013 21:54:28   
paola06
user posted image Hello curke!
Kak ste kaj?
P i ja danas soliramo,tata nam je otišao u Crikvu na svadbu kolegi s posla tak da smo home aloneuser posted image user posted image user posted image user posted image
Budući da smo ostale same,danas smo organizirale cjelodnevni boravak u prirodi s kumom i mojom malom kumicom,šetnja po jarunu,kavica,za ručak pizza..... ma idilauser posted image  Doma smo došle predvečer,P sam samo presvukla,popila je svoju bočicu i kloknula....eto je,još spavauser posted image user posted image user posted image  od 19h....
Još malo pa ću je probuditi za klopu i onda može nastaviti hrkanac do jutrauser posted image user posted image user posted image user posted image
Baš je gledam danas u kolicima,tako mi se nekak promijenila, "odrasla", priča već na veliko,najslađa je ujutro,gleda tatu i mene na krevet kroz rešetkice na kindaču i smije se i guguće dok nas ne probudi,onda ju stavimo kod sebe u krevet i maženje do besvijesti.....tata nam zbog toga i kasni na jobuser posted image user posted image user posted image user posted image  
Nego cure,kakva kolica imate za svoje bebače? Mi imamo buzza,bila je to ljubav na prvi pogled u dućanu,lijep je,fancy i sve što ide uz to,ali danas sam poludila dok sam sve njegove djelove potrpala u svoj mali autić -konstrukcija,košara,jaje (i u njemu P jeluser posted image ),adapteri,pa još torbauser posted image user posted image user posted image  pa ti to spuštaj svaki dan s trećeg kata bez lifta,nije ni čudo da sam s kilama u minusuuser posted image
Dakle htjela sam reć-kupujem kišobran kolica! Po mogućnosti Maclaren....još to moram saopćiti mužuuser posted image user posted image user posted image Bit će oduševljen,kad se samo sjetim koliko smo iskeširali za buzza,al eto prevladalo je srce a ne razum....

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 140
19.10.2013 21:56:36   
paola06
And user posted image user posted image user posted image user posted image  za Evicu!
Moja se isto zna okrenuti s leđa na trbuh ali kod nje je još sve to na razini slučajnostiuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 141
21.10.2013 7:47:20   
JELENKO VG
Jutro žemske!!!
kako ste??evo mene pijem prvu jutarnju kavicu,beba spava,muž otišao na teren raditi i nema ga cijeli tjedan user posted image user posted image ...
Inače smo super,Ema napreduje iz dana u dan.Velika je baš i sva se zaokružila.
Više ne plače na trbuhu i diže glavu visokouser posted image user posted image ...Okreće se na bokove i diže noge skoro do glave.
Priča sto na sat..baš je brbljavica prava!!
U zadnje vrijeme užasno slini,trpa sve u usta...imam filing da bi joj uskoro mogli krenuti zubićiuser posted image
Vidim da joj se zabjelilo unutra!
Spava još uvijek cijelu noć i presretna sam zbog toga.Preko dana još uvijek isto,zaspe po nekoliko puta na pol sata! I ostatak bi se nosila ili joj moram non stop nešto pričati i pjevati..
Što se tiče kolica ,mi imamo Maxi cosi,Mura 4...Odlična su kolica,jednostavna za sklopiti,veliki kotači..jedino su malo teška!
Planiram isto uzeti kišobran kolica ali tek za neko vrijeme...
Bili jučer u shoppingu za malu princezu,kupili svašta.mama sebi ništa više ne kupujeuser posted image ...
Ajmo mamite di ste??

Pišemo se kasnije!!!
puseeeee

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 142
21.10.2013 9:43:08   
ruwenzor
Jutro! Da vam se ukratko javim- N mi bila bubana prošli tjedan, sve smo tak lijepo isplanirale, šetnje, frendice, radionice... a na kraju nismo ni mrdnule iz kuće a vani bilo tak lijepo vrijeme. Danas idemo pedici pa ak kaže da je ok ide sutra u vrtić, mami treba odmora user posted image kak nije bilo mm-a nisam spavala skoro uopće jer se N budila svakih pol sata jer je teško disala i bubala ju uheka a H se budila za papanje svaka 2-3 sata (10-ak dana prije toga je znala prespavati po 6-8sati u komadu)
Pusa malim okretalicama, jedva čekam da H počne s takvim akrobacijama, zasad smo na karate udarcima uglavnom user posted image zvečke uvijek dobiju po nosu kad se razmaše, a kad ju dignem da podrigne krene se penjati po meni ko mali majmunčić user posted image
MOram gibati, N hrani peseka s grickalicama, trebaju kontrolu

Neposredna veza do poruke: 143
22.10.2013 8:58:16   
ganja
Jutro!!

Evo i mene na brzaka user posted image ...i mi bili bolesni, prvo starija, pa ona prizdravila pa se maleni prehladio, na sreću bez temperature... po cijele dane čišćenje nosića i inhalacija, noćima ne spava, a po danu bude premoren pa kunja skoro po cijele dane...no to ga ne spriječava da papa user posted image ...dobili smo samo antibiotske kapi tobrex za u nosić i nadamo se da neće preći na uho ili pluća...a nadam se i da će jedna dobra posljedica ove prehlade biti da će i malo duže odvalit po noći od olakšanja što mu je napokon prohodan nosić user posted image user posted image user posted image ..za sada ga još muči začepljenje user posted image

uglavnom, jučer prvi sistematski - 5150g i 54cm, veeeliki dečkonja, super napreduje na sisi user posted image sekica je tolika bila s 3 mjeseca :D

T. - 17.7.2011. <3
Z. - 19.9.2013. <3

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 144
26.10.2013 23:19:11   
mamasita
da vas sve pozdravimuser posted image user posted image user posted image di ste žene,sve utihnulo :) ajmo na raport
mi smo super,rastemo kao gljivice,imamo 6400g i 62cm!!!u mjesec dana smo dobili 1100g i 5cm :) samo cikimo i super smo zadovoljniuser posted image seke su super,uživamo svi skupa,E je baš pažljiva sa P,imaju jutarnji ritual njih dvije same,i obožavaju se user posted image danas smo im složili krevet na kat koji je još bio od moje seke i mene i još je kao novi pa su ranije legle,bile sve uzbuđene radi novoga kreveta.sad im planiramo dovršiti sobu i srediti u 11 mjesecu,sad smo nas 5 u jednoj sobi domk ne sredimo,jedva čekam da krenemo uređivati,baš sam kao malo dijeteuser posted image user posted image
ja sam super,i još se nisam keksalauser posted image user posted image a već je prošlo punoooo ali moglo bi pasi nešto navečer user posted image user posted image
kako ste mi vi?baš bi voljela da ova tema više oživi :) ajmoooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu emaemily)
Neposredna veza do poruke: 145
27.10.2013 20:39:28   
sarah_zg
Ojla, mamasita, bas ti je velika curka! Mi imamo oko 5500 i 57 cm. Isto samo sisa i sve je ok zasad. Spava po cijelu noc, a po danu malo ili nimalo i to je dosta naporno. Lijepo je vrijeme pa se jos dosta secemo vani. Nisam se ni ja khm khm, a kad cu - nemam pojma. Jos kod gin uopce nisam bila. Sutra idemo snimat kukice. Trebali smo do sada široko povijati pa cemo vidjeti sta ce nam sutra reci. Veliki brat se skroz navikao na seku, ne da ju nikome. Od ljubomore je ostalo jos samo to da je mm ne smije uzeti jer 'muški s muškima, a cure s curama' sto bi značilo nek nju uzmem ja a tata njega! Di su nam ljetne mame??

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 146
28.10.2013 8:28:43   
ruwenzor
Jutro! N mi je u vrtiću nakon 2 tjedna, pedica joj je dala dozvolu za vrtić već prije tjedan dana al sam ju malo još zadržala doma da skroz ozdravi i da ne skupi opet nešt, navodno je pol grupe bilo bubano.
Bili smo na kontroli kukića, sve je super user posted image , i dalje vježba karate udarce, maše rukama i nogama, smije se, "priča", obožava N, kad ju vidi ne ispušta ju iz vida s najvećim osmjehom na svijetu user posted image E, da, i nema više zelenih stolica, tu i tam se pojavi koja al su uglavnom lijepe žute, i opet je počela malo duže spavati po noći, nekih 5-7 sati u komadu, al mi je zadnjih par dana puno spavala i po danu jer smo bili dosta vani pa ju je ljuljuškanje kolica i nošenje u marami uspavljivalo.
Gibam srediti kuću dok još spava, uživajte u lijepom danu

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 147
28.10.2013 9:46:44   
and1
evo da vam i ja malo mahnem i javim se user posted image
umro mi je laptop a i mobitel, trenutacno imam neki prahistorijski i cudim se da uopce hoce na fejs tako da vas samo stignem nabrzinu procitati,bez da ista napisem kad uzmem sestrin laptop..

uglavnom, cure su super, starija je otisla u vrtic, napokon, imunitet joj je skoroz na 0 non stop je bolesna, 2-3 dana vrtica i vec pocne nos i kasljati a posto je sklona bronhitisima nije mi bas svejedno.. kaze pedica da je to zbog alergija i da joj se jednostavno imunitet skroz pokvario da treba vremena da se sve vrati na svoje.. i u vrticu mi je frka jer tete uopce ne shvacaju ozbiljno njenu alergiju, kao pa dobro sta samo neke pikice dobije, utrikariju koja prodje.. a to sto ona te pikice svrbi do krvi pa joj se upali,dode krastica potga ju pa tako u krug to nema veze.. ali dobro, prezivjet cemo vec nekako... svaki dan joj pecem i nosim kruh, domace marmelade i otkrila sam brdo proizvoda za zamjenu za koje nisam niti znala da postoje.. jedino je problem sto to sve jako puno kosta user posted image
zao mi ju je jako, za sve sto hoce jesti dode pitati mama smijem ovo, a kad ja kazem ne, ona sva bude tuzna i kaze: cu dobiti pikice ha? ili ujutro zna se probuditi pa sva sretna pita: mama sam ozdravila,mogu sve jesti? jer ona je zbilja veliki gurman..
a sunce moje, jucer je otisla kod bake i kaze joj: baka molim te daj mi mlijeko da pijem,ono kod mame je škifo (ruzno) user posted image

ostalo uglavnom sve po starom.. idem sada, kuca ceka user posted image

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 148
28.10.2013 10:17:59   
paola06
Pozdrav ekipa!
Kako ste? Šta ima kod vas?
Evo da se javimo malo,mi ljetne mame baš i nismo nešto ažurne na RRuser posted image user posted image user posted image
P spava, ja pijuckam kavicu,kad se probudi idemo malo u đir,neznamo još gdje,al bude mama nešto smislilauser posted image user posted image user posted image
Dobili smo od pedice odobrenje da počnemo sa sokićima,dosada smo probali,jabuku,krušku,mrkvicu....naravno ne puno,par žličica na dan,kao uvod u dohranu koju ćemo započeti sa 4mj. Sokići joj se sviđaju,mislim da joj je već dosta mlijekauser posted image user posted image
Sutra idemo na EEG mozga,da vidimo dali se krvarenje povuklo,pa s tim nalazom kod neuropedijatra,ako sve bude ok,nadam se samo redovnim konttrolama kod pedijatra. Inače,motorički je sada super,baš je jako napredovala odkada vježbamo,lijepo odiže glavicu u potrbušnom,hvata igračkice,počela se polako i okretati na bok...

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 149
28.10.2013 11:17:16   
mamasita
jutro mamite!!!baš mi drago da ste se javili,voljela bi da se tu okupimo opet,nekako mi ljepše nego na fb-u,ipak se tu upoznale kroz zrudnoću.
kod nas je vrijeme škifo,užas,kao das smo u londonu,kiša,magla ma užasuser posted image cure su turbo svađalice danas od ramnog jutrauser posted image
sinoć smo mm i ja napokonuser posted image user posted image user posted image user posted image i bilo je super...čekam mengu da stavim spiralu a dotad durex user posted image
vidim da naše beboline rastu,divnouser posted image user posted image di ste ženske user posted image

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!