paola06
|
Hello curke! Kak ste kaj? P i ja danas soliramo,tata nam je otišao u Crikvu na svadbu kolegi s posla tak da smo home alone Budući da smo ostale same,danas smo organizirale cjelodnevni boravak u prirodi s kumom i mojom malom kumicom,šetnja po jarunu,kavica,za ručak pizza..... ma idila Doma smo došle predvečer,P sam samo presvukla,popila je svoju bočicu i kloknula....eto je,još spava od 19h.... Još malo pa ću je probuditi za klopu i onda može nastaviti hrkanac do jutra Baš je gledam danas u kolicima,tako mi se nekak promijenila, "odrasla", priča već na veliko,najslađa je ujutro,gleda tatu i mene na krevet kroz rešetkice na kindaču i smije se i guguće dok nas ne probudi,onda ju stavimo kod sebe u krevet i maženje do besvijesti.....tata nam zbog toga i kasni na job Nego cure,kakva kolica imate za svoje bebače? Mi imamo buzza,bila je to ljubav na prvi pogled u dućanu,lijep je,fancy i sve što ide uz to,ali danas sam poludila dok sam sve njegove djelove potrpala u svoj mali autić -konstrukcija,košara,jaje (i u njemu P jel ),adapteri,pa još torba pa ti to spuštaj svaki dan s trećeg kata bez lifta,nije ni čudo da sam s kilama u minusu Dakle htjela sam reć-kupujem kišobran kolica! Po mogućnosti Maclaren....još to moram saopćiti mužu Bit će oduševljen,kad se samo sjetim koliko smo iskeširali za buzza,al eto prevladalo je srce a ne razum....
|