ruwenzor
|
Jutro! N u vrtiću, mm na poslu, mala H spava... danas je nekak pospani dan pa planiram i ja spavati s njom većinu dana Bila nam je jučer patronažna, kaže da je moja mala mišica super, ima 3.840 kg, super papa, puno piški i kaka , čak smo počele hvatati neki ritam za spavanac, imamo samo 2 noćna buđenja Jedino mi se čini da ju muči probava malo, makar prekidam hranjenje da ju dignem da više puta podrigne imam feeling da se jako naguta zraka pa onda gunđa kad spava i zna joj se desiti da se u snu zbljucka, i po pol sata nakon hranjenja, il gunđa gunđa pa se pokaka i nakon toga tek može mirno zaspati. N ju jako pazi i mazi, pomaže mi kod presvlačenja, dodaje tetrice, bira joj pelene, čim dođe iz vrtića pita di je seka Jučer sam ih uspavljivala pa je H počela gunđati u kindači i N je odmah rekla nek ju dignem da ne plače i dodala mi tetricu ak se zbljucka Jedino je malo razdražljiva i cendrasta, prije nije nikad cendrala pa se u prvi mah nisam znala kak postaviti, al nekak smo to riješili, kad zacendra okrenem sve na šalu, poškakljam ju, pomazim i ubrzo se smije, jedino mi bude bed kad mi kaže da neće mene neg tatu/baku/nekog već... al i to je valjda faza, nadam se da će skoro proći. I neće više pričice za laku noć neg se samo stisne kraj mene i traži da ju mazim. Super za Paolu Uživajte na moru. Sarah baš mi je drago za dojenje, treba imati volje i živaca za to, svaka čast kaj ste uspjele Koliko je trebalo G da se privikne? Jel sad skroz u normali il ima još reakcija na A? Pipi ak je na ciki ne treba joj ni čaj ni voda ni ništ, imaš sve u cikama kaj joj treba treća beba kak to da se tak brzo vraćaš? jeste se odlučili za izdajanje il ad? Svi bi rekli da je izdajanje bolje al meni je to bilo koma, nisam uspjela iscijediti ni 10 ml a bolilo je ko porod, nadam se da tebi neće biti tak. Jelenko i And1 cure vam baš lijepo rastu And1 super za spavanje, nek tak i ostane Plavka kak je bilo kod pedice? Idem se uvući pod dekicu u krevet dok mi bebica još aja, pusa svim