Pipi 33
|
Vecer cure! Kako je lijepo čitati kako bebice napreduju kako se vi snalazite s njima, nekako je i meni onda lakse.. Moja L se dosta promjenila u zadnjih tj dana.. Ima uvijek tu večernju krizu od 19.30-22h, plače kad je na cici, nervozna, divlja.. Pa sam i ja počela imati nedoumice i krize oko dojenja, jel fali mlijeka, jel ima grčeve, što se dešava?? Onda sam provela sate i sate trazeci po int o cemu se radi i vidila da puno bebica to radi, da nije stvar da ja nemam mlijeka nego da jednostavno odbijaju, zele se nositi, ljuljati maziti.. Ali danas mi je bio grozan dan, nije spavala 1 h ukupno do navecer, u kolicima je vristala non stop nemirna, do navecer sam bila mrtva, zivcana, depresivna, onda je muz doso s posla i predala sam mu L kao štafetu, izdojila se i otisla pola sata u krevet, jer vise nisam mogla nista! Uspio ju je smiriti, uspavati i sad zajedno uzivamo jos malo u veceri! Ali sam primjetila da se njemu najbolje smiri navecer, jer osjeti i ona da sam ja nervozna i onda bude samo jos gore! Kako Vase bebice, jer isto imaju te nocne krize i plakanja na ciki? Sto se tice krvarenja, ja sam rodila na carski i curilo mi je do prije neki dan, znaci malo vise od mj. dana i sad mi vec 3 dana ide neka jaka sluz zućkasto zelenkaste boje! Slj tj Imam pregled kod ginekologa pa cu viditi sto ce reci za to! Rez od carskog je dobro zarastao, mazem ga vec mjesec dana da se manje vidi! Eto cure ako ko ima slicne probleme oko dojenja neka me malo smiri, vec sam par puta pomislila da je gladna i da malo uvedem ad mlijeko, ali sam se opametila u zadnji tren, ali u tom trenutku si spreman na sve! Pusa svima!!!!
|