Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 9.8.2013 11:38:45
|
|
|
|
paola06
|
Da se malo pohvalimo -bila nam je patronaža, izvagala je P, ima 4080g, u mjesec dana dobila je 900g
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 9.8.2013 12:13:30
|
|
|
|
mamasita
|
ma bravo ma jojjjj kako brzo rastu <3
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 9.8.2013 12:19:57
|
|
|
|
mamasita
|
Sarah ah točno znam kada krenu priče kako nemaš dovoljno mlijeka,kako ti mlijeko nije hranjivo kako je beba gladna ali oguglaš na to ako si ustrajan.želim vam puno dojenačkog staža.PAPALINA i ja smo prave sektašice što se toga tiče nama su sise na izvolite cijeli dan pogotovo njoj,jer ono njeno malo prasence samo jede,i jede i jede po cijele dane P je sada opet jela,probukla sam je i opet spava i noćas je lijepo spavala.milo moje malo
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 9.8.2013 14:05:20
|
|
|
|
emaemily
|
Evo i naaas :):):):):) Moj sincic se rodio carskim rezom 7.8.u 22:45 krenulo prirodno pa se zakompliciralo al hvala Bogu dobro je sve, 51cm i 3340g..kad dodjemo doma napisem sve ..pozdrav od nas :)
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 9.8.2013 16:31:14
|
|
|
|
mamasita
|
EMAEMILY DUŠO ČESTITAMO OD SVEGA na vejikom sinčiću baš ste me ugodno iznenadili ti i tvoj smotuljak čestitammmmmmmmmmm <3
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 10.8.2013 12:14:12
|
|
|
|
mamasita
|
di ste babe? danas se lakše diše,tu kod nas tako divno puše,hvala bogu neka je manje toplo,jest da nas je ta oluja nad olujama zaobišla tu je doslovce dva puta zagrmilo i to je to mi smo prave spavalice,mm je otišao raditi,a mi spavale do 10 baš sam se lijepo odmorila.cure zuje po kući,ja idem skuhati i srediti suđe.nismo jučer u šetnji bile,došli su kasno sa mora i P je spavala do 7 i onda je jela,i jela i jela...miš maleni E i N su dobro,primjertim da je E više ljubomorna od N koja samo otvori vrata i ode van iz kuće,do nonota ili lunja po susjedstvu,sva sreća pa smo na selu meni je dole sve ok,sve pomalo sjeda na svoje mjesto,danas mi malo još idu lohije.jučer sam promjenila 6 uložaka hemići su prošli. danas imamo već 18dana moram početi razmišljati o kontracepciji.neznam šta mi je najpametnije,tablete nebi pila,a kondome,iskreno ne volim a to se iz priloženog najbolje vidi ostaje mi spirala.šta vi mislite o tome?jer definitivno su nam ove tri princeze sasvim dosta za nas
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 10.8.2013 14:46:24
|
|
|
|
ruwenzor
|
Plavka držim fige za tvoju malu srećicu, bilo bi super kad bi se stanje popravilo samo s 1 operacijom . Vezano uz dudice, N nije ni pogledala dudicu do 3 mj, tek onda je počela dudati i to i početka samo u šetnji (zato je sad mali ovisnik ) Sarah nemoj da te živiraju, naravno da je tak mala bebica bila nervozna s punom kućom ljudi i to na tim sparinama. Ak lijepo napreduje i raste očito ti je s mlijekom sve ok i reci im nek te puste na miru. Mene su isto pilili sa svih strana (vruće je pa joj treba vode, zašt joj ne dam malo juhice/kruha/rižinih pahuljica... nemam ništa protiv savjeta al kvocanje je druga stvar. joj sad su me razljutili. izgleda da mi hormoni divljaju . uživajte u dojenju i ne daj da ti prigovaraju. Keeka kak si? Još si u bolnici? Jel bebica aktivnija sad kad je vrućina popustila? Martinic kak si, jeste još 2u1? Paola samo nek tak i nastavi emaemily čestitam odmorite se i oporavite što prije mamasita super za spavanac, kod nas to nekak nejde u zadnje vrijeme, poslije ručka sam uspavljivala N valjda sat vremena al se nije dala, sad mm pokušava al mislim da ništ od toga. kak s 3 curke imate vremena za sex???? mi s 1 jedva uspijemo uhvatiti 5 min a onda smo preumorni pa ništ od toga btw bila jučer na pregledu, H naglavačke ja sretna. bio neki dr. Prka, nije mi se baš svidio, nije me gin pregledao i naručio me za 2 tj s pitanjem da zašt me njegov kolega uopće naručio tak brzo, zašt je tražio KKS i da kaj me imaju gledati svakih tjedan dana. imala sam feeling da mu se baš ne radi i da bi radije bio na nekoj plaži nego pregledavao 50-tu trudnicu u nizu al to je njegov problem.
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 10.8.2013 15:09:39
|
|
|
|
mamasita
|
sex mislim da će još malo počekat,to pitam savjeta radi,no sikiriki P danas na cici cijeli dan,ništa osim ručka nisan napravila.
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 10.8.2013 18:16:01
|
|
|
|
sarah_zg
|
Ruwenzor, bježi od Prke koliko te noge nose!!!! On je mene porodio s G! Neznalica totalna, ostavio mi je traumu za cijeli život! Na kks su te slali zbog epiduralne. Sad kad sam išla radjat pitali su me odmah na prijemu jel želim epi. Rekla sam da može. Onda su me pitali jel imam nalaz krvi ne stariji od mj. dana. Nisam imala pa su mi oni tamo izvadili krv, ali na kraju nisam ni stigla tražiti epiduralnu. Mala je super ova dva dana, samo jede i spava i babe se smirile; vise nije slabo mlijeko, ne treba vode, ne treba duda... Totalni zen!
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 11.8.2013 12:08:23
|
|
|
|
mamasita
|
samo da vam mahnem
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 12.8.2013 7:29:34
|
|
|
|
ruwenzor
|
Jutro curke! Kod mene ništ novog, torba za bonicu spremna, ja spremna, beba očito još nije pa čekam... tek sam ušla u 38 tj (odnosno 37 po ovulaciji) i već sam nestrpljiva želim vam svima lijep dan
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 12.8.2013 8:03:15
|
|
|
|
mamasita
|
jutro cure ruwenzor,meni baš fali moja bušina,se toliko puta ulovim za trbuh uživaj još to malo,e pa tako sam ja rodila, dana prije termina,a prve dvije dana prije termina.znam da si nestrpljiva i ja sam bila ali doći će ljubilica brzo di ste cure?nikoga nema,baš nam je tema se malo zagasila
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 12.8.2013 8:31:20
|
|
|
|
keeka
|
Pozdrav svima jos uvijek iz bolnice. Nema nista novog cekam da mi netko objasni do kad sam tu i kad i sta ce biti presudno za porod jer sumljam da mi vodenjak moze puknuti kad nema dovoljno vode a isto tako ne znam jel mogu dobit norm trudove ili idemo na carski. Dokt dodu u vizitu i kad da nisu ni bili uopce nemaju vremena za pacijente. Emili cestitam na sincicu, sta se zakompliciralo da si morala na carski?
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 12.8.2013 16:36:28
|
|
|
|
danijela8
|
Evo da se i mi javimo, 07.08. carskim rezom je rođen naš Maro, 41150gr, 54cm. Vratili smo se doma, dojenje super ide, sutra nam dolazi patronažna. Čestitke svim novim mamicama!
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 12.8.2013 19:02:31
|
|
|
|
mamasita
|
danijela od ČESTITAMO NA VELIKOM BEBOLINOTU I ŽELIMO VAM SVU SREĆU nadam se da ste nam dobro ajmo cure mislim da sad komotno možemo na forum bebe,jer smo skoro pa sve dobile bebača SARAH a da napravimo popis tko je kada rodio tj da ga obnovimo? aktivirajte se....ajmooooooo :) inače,mm popodne,curke na moru,P spava danas cijeli dan,bili ujutro na kavi i po špežu pa je to umorilo i opilo ja sam sredila malo kuću,oprala suđe,sad idem robu stavit sušit.
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 12.8.2013 19:07:07
|
|
|
|
mamasita
|
e da cure pošaljite mi poruku da vas nađem na fejsu koga nemam pa vas i tamo u grupu ubacim :) malo nas je ljetnih tamo :) jaoooo tek sad vidim koliko ja slobodnog vremena imam iliti nedostatka društvenoga života ajmooo
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 12.8.2013 19:22:24
|
|
|
|
paola06
|
Ema, Sarah, Danijela, velike čestitke na bebicama Uživajte u prvim danima sa svojim srećicama, dani s njima tako brzo prolaze.... Moja Paola je danas nervozna,cijeli dan nije oka sklopila, zapravo je sve počelo još noćas i nastavilo se danas cijeli dan,plače i plače i plače Nakratko je zaspala kad smo izašle u šetnju,al čim sam otključala vrata stana plač i samo plač. Neznam što joj je...valjda ima loš dan . Sad je konačno zaspala,pa se nadam da je ovo uvod u mirnu noć.
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 12.8.2013 19:24:28
|
|
|
|
mamasita
|
Paola valjda dođe takav dan,proći će,ajde držin fige da vam noć bude mirna imaš fejsić?
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 12.8.2013 19:54:12
|
|
|
|
paola06
|
Imam. Možeš me dodati? Ja se u to ne kužim. Pošaljem ti pp?
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 12.8.2013 20:13:45
|
|
|
|
mamasita
|
može :)
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 12.8.2013 21:25:33
|
|
|
|
martinic
|
evo mene evo mene ovdje saammm.....još uvijek 2u1..čekamo...u sri opet ne pregled...nestrpljivi smo svi...čestitke svim novopečenim mamicama.....vwlika pusa smotuljcima
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 12.8.2013 22:52:21
|
|
|
|
mamasita
|
martinic puse šaljemooooooooo bit će,bit će samo pomalo i ljubi bušinu btw imaš pp :)
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 13.8.2013 7:40:09
|
|
|
|
ruwenzor
|
jutro mamasita- znam da budeš ti prva bacila oko na rr ujutro pa je red da te prvu pozdravim jutro curke! keeka, frendica je imala premalo plodove vode, bila u bolnici par tjedana i rodila vaginalno par dana prije termina, tak da ne treba to odmah značiti da ideš na carski. vodenjak ti uvijek mogu oni pokidati ak bude trebalo. u kojoj si bolnici? danijela čestitam na velikom dečku paola kak je curka? nadam se da je noć prošla ok martinic, kad ti je termin? oprosti ali zaboravila sam a ne da mi se tražiti emaemily, jelenko, plavka i ostale mamice- kak su vam bebice? kak provodite prve dane uz vaše mališane?
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 13.8.2013 7:47:09
|
|
|
|
paola06
|
Dobro jutro curke Evo noć je prošla super,nakon što nije spavala skoro cijelu proteklu noć i dan,ovu je noć prespavala od 23h-6h Sad je papala,ispratila tatu na posao,dočekala baku i ponovno zaspala . Mamasita jel ti stigla poruka? Kako je tvoja Paola? Ostale cure,šta ima kod vas? svim bebicama
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 13.8.2013 8:05:35
|
|
|
|
plavka
|
Jutro curke, evo da vas i ja pozdravim. Samo da znate da vas čitam redovito a javim vam se kad stignem. Mamasita i ja razmišljam o spirali te se pitam kakva su iskustva, to mi je prvo pitanje za moju giničku.... Ruwenzor-Sarah ti je dobro rekla da bježiš od Prke, i ja imam loše iskustvo s njim od prvog poroda, tip nezna bušiti vodenjak, moja D ima doživotne ožiljke na glavici od bušenja . Danijela8-čestitke za velikog dečkića tebi i family.... Mojoj K. je danas punih mjesec dana, sutra idemo kod pedice na prvi pregled a kraj mjeseca na uzv kukića, curka raste kao vrganj i već mi je teška za nositi, mala je pravi pekmez, imam dojam da se je naučila na ruke ali nažalost nemremo si pomoći s tim kad je nesmijemo ostaviti da plaće... Uživajte, pozz
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!