mamasita
|
evo me doma sam došla prije dva sata. došla u predrađaonu sa trudovima,na svakoh 5 minuta,bili su jaki ali neredoviti(sere mi se od tog termina)sa oproštenjem.pregledali me,otvorena za dva prsta,onda mi dali spasmex koji je trudove povećao i sad su bili jaki jako,i onda pregled,otvorila se za prst,onomda mi dali spasmex koji je trudoveublažio,onda opet na pregled,pa me poslali na 4.kat tamo se čuva trudnoća,i danas mi napravili ctg koji nije pokazivao trudove,iako me malo bolilo,ali ne ko jučer,i otišla sam doma bez pregleda samo sa ultrazvukom,P je dobro,aktivna ko i uvijek.mm je krivo mojoj seki rekao da sam otvorena 5cm,on je jadan sinoć do 11 bio ispred rodilišta sav zbunjen,nije mu za zamjeriti. rekli su mi vi ste trećerotka i kada vam krene biti će gotovo sve skupa u pola sata,koja utjeha,i da neće brzat kada imam još dva tjedna fore. hrana je katastrofa,stvarno nisam šmizla ali ono je strašno.za doručak jedno tvrdo kuhano jaje i feta kruha,užas,a ja sam tako gladna bila. još su žene slali doma koje su prošle ohoho termin,čak su jednu curu poslali doma,a već joj 5 dana prošao termin a ktome joj još beba na zadak,i oni će to prirodno tako da mater jadnu namuče....neznam šta reć neznam,uglavnom otpusno pismo dijagnoza nepravilni trudovi
|