|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebice u 2013.
15.7.2013 11:12:11   
BUMBI

IZVORNA PORUKA: Papalina

evo cure, mamasita se vraća kući 2u1... nema dosta česte trudove pa do daljnjeg ništa...bemu miša a ja se već veselila paolici...

Poslali je kući a otvorena 5 cmuser posted image ..nemogu vjerovati...baš čudno

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1426
15.7.2013 13:11:06   
martinic
poslali je kući????OOOOOOuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1427
15.7.2013 13:33:08   
ruwenzor
Jelenko i plavka cestitam i zelim vam da se brzo oporavite i da sto vise uzivate u prvim danima
Ak sam nesto preskocila nemojte mi zamjeriti, pisem s mm-ovog moba i pola toga vjerovatno nisam vidjela, pa ako ima jos koja novopecena mamica zelim joj sve naj naj
Za mamasitu ne mogu vjerovati, u kojoj je bolnici? Mene htjeli vratiti kad mi je pukao vodenjak a par sati kasnije sam rodila s totalno neredovitim trudovima, tak da mi je to s redovitim trudovima sr.. Kak joj je s videnjakom?
Keeka ak je sve ok mozes slobodno na more, ja u 34 tjednu i iucer sam igrala picigin :) svi doktori koje sam pitala kazu da se trudnica slobodno kupa u moru, dapace moja stara gin je to i poticala
Btw kod nas nista novog, tlak nekad nisko nekad normala (novi rekord je 78/40), Helena se rita i lupka i vrti, trbug raste, sve super. E, da pohvalim N, skinuli smo koj pelenu, u tjedan dana joj je 2x pobjeglo dok je spavala a inace je super, piski u tutu/wc/ travicu pa dobije kiki/pez bombon i to joj je super.
Mamasita drzim fige za super porod
Pusa cekalicama, mamicama i bebicama

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu martinic)
Neposredna veza do poruke: 1428
15.7.2013 17:05:45   
and1
bravo za Niku user posted image

pipi ima li kakvih novosti??

evo ja sam i dalje na cekanju, sutra cu se javiti u bolnicu pa cemo vidjet hoce li me ostaviti s obzirom da mi termin prosao i da sam preko 4 cm otvorena.. nadam se da ako ne bude trudova da ce me pustiti ipak doma da prirodno cekam dok se sve pokrene..

25.09.2010. - mamina princeza V :)
16.07.2013.- stigla nam jos jedna princeza E :)

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 1429
15.7.2013 18:27:23   
mamasita
evo me doma sam došla prije dva sata.
došla u predrađaonu sa trudovima,na svakoh 5 minuta,bili su jaki ali neredoviti(sere mi se od tog termina)sa oproštenjem.pregledali me,otvorena za dva prsta,onda mi dali spasmex koji je trudove povećao i sad su bili jaki jako,i onda pregled,otvorila se za prst,onomda mi dali spasmex koji je trudoveublažio,onda opet na pregled,pa me poslali na 4.kat tamo se čuva trudnoća,i danas mi napravili ctg koji nije pokazivao trudove,iako me malo bolilo,ali ne ko jučer,i otišla sam doma bez pregleda samo sa ultrazvukom,P je dobro,aktivna ko i uvijek.mm je krivo mojoj seki rekao da sam otvorena 5cm,on je jadan sinoć do 11 bio ispred rodilišta sav zbunjen,nije mu za zamjeriti.
rekli su mi vi ste trećerotka i kada vam krene biti će gotovo sve skupa u pola sata,koja utjeha,i da neće brzat kada imam još dva tjedna fore.
hrana je katastrofa,stvarno nisam šmizla ali ono je strašno.za doručak jedno tvrdo kuhano jaje i feta kruha,užas,a ja sam tako gladna bila.
još su žene slali doma koje su prošle ohoho termin,čak su jednu curu poslali doma,a već joj 5 dana prošao termin a ktome joj još beba na zadak,i oni će to prirodno tako da mater jadnu namuče....neznam šta reć
neznam,uglavnom otpusno pismo dijagnoza nepravilni trudoviuser posted image

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 1430
15.7.2013 18:35:21   
andydea
mamasita morala sam upasti na vašu temu...
Ništa bolje nije ni u Zagrebu (vidim da si iz Rijeke)...
Moja treća trudnoća imala je sličan krajuser posted image
Znali su da nosim veliku bebu s obzirom na moju konstrukciju i građu..od 36 tj. bila sam otvorena 4 prsta i predkraj hodala doslovno svaki dan u rodilište i ništa...kad mi je puko film otišla sam sa trudovima na 10 min..i konačno me porodili u 41 tj...Naoružaj se strpljenjem i još malo se strpi..beba mora van tako i onakouser posted image ..sretno!

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1431
15.7.2013 18:41:06   
Pipi 33
Evo i mene kuci! Imala sam u 15 h pregled, ctg i dogovor s anesteziologom za sutra! Sve je ok, od jutros se nije pojavljivala ona sluz i krv, a nije ni bilo vise trudova!
Sutra sam narucena u 7.30 u bolnicu i oko 10 je op! Danas sam luda od uzbuđenja, stalno nesto radim da ne mislim na to, jer nocas necu moci zaspati! Skoro sam zaplakala kad su mi rekli, dok je budu izvadili stavit ce mi ju na prsa, dok mi s L nije bilo tako, samo su mi ga pokazali i odnjeli na pranje i vaganje! Tako da nisam dobila odma onaj majčinski osjecaj..
Joj and mozda nam cure budu rođene na isti dan!!!
E mamasita sto su te izmucili i izmaltretirali, kao da to isto nije šok za bebu.. Užasni su!
Pusa svima

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1432
15.7.2013 18:44:08   
mamasita
andydea,ma znam, nisam ništa željela na silu a takav sam dojam stekla od samih doktora.kao da sam htjela namjerno doć,ono kao da sam došla na godišnji user posted image dobro pa mi nisu rekli da sam trećerotka i da bi to morala znatuser posted image user posted image pa nije svaka žena ista ccc.....i neka sluz mi ide sad jel to normalno,mislim to mi ide već dosta vremena kada pišam ,to je onaj sluzni čep,a vodenjak mi nije pukao,ni u prve dvije,sad ćemo vidjeti kako će biti,ma glavno da je P dobro,izdržat ću još ta dva tjedna .user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1433
15.7.2013 20:12:22   
sarah_zg
Mamasita, ko zna oce li to biti 2 tjedna. Možda dobiješ 'prave' trudove i prije. Ja nemampojma kakvi du trudovi, cijeli dan me nesto probada i tvrd mi je trbuh, a danas samo odmaram jer sam se za vikend ubila od posla. Rekla sam sama sebi da sutra idem u grad setat i bas me briga.
Pipi, ja ni se mijenjala s tobom odmah sad! Sretno ti sutra i javi nam se. And i tebi sretno! Andydea, samo ti upadni, sve su teme zajedničke. Držim fige da je kod tebe sve ok i da stiže beba br. 4!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1434
15.7.2013 20:37:32   
mamasita
sarah vjeruj mi da ni ja neznam tj ne sjećam se boli od prijašnjih trudnoća,jer oni bi pogotovo trebali shvatiti da je svaka žena i svvaki porod individualan,ali nije im za zamjeriti,jučer dok sam bila u predrađaoni se rodilo 9 bebačauser posted image user posted image
sve u svemu bolje da sam išla pa sam na miruuser posted image
cure su bile malko tužne što sam još 2u1user posted image
kako ste mi vi?and1 jesi partila za rijeku?

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1435
15.7.2013 20:38:28   
mamasita
PIPI SRETNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1436
15.7.2013 22:06:27   
mamasita
Curke idem spavati,premorena sam i jedva čekam leć u svoj topli krevetić.
tipkamo se sutra,ljubim bušine i mamice i čekalice i trudničice i bebice user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1437
15.7.2013 22:49:28   
and1
mamsita utjesila si me da me nece ostaviti onda sutra user posted image user posted image bude puno guzva preko, dugo se ceka ili? kada je najbolje doci?
ugl. javim se sutra sta budu rekli..

PIPI sretno sutra! neka sve prodje uredu :)

25.09.2010. - mamina princeza V :)
16.07.2013.- stigla nam jos jedna princeza E :)

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1438
15.7.2013 23:45:12   
Pipi 33
Cure hvala na podršci.. Toliko me jos drzi uzbuđenje da ne vidim uopce da bi san mogo uskoro doci do mene!!!!user posted image
Do maloprije sam bila na mobitelu i sms, svi zovu, pitaju, drze fige da sve prođe ok, tako da sam isto happy kad vidim da ipak ne prolazim sve to sama! A muz je cool, cak je i odspavao 3 h popodne, ne pokazuje nikakvu nervozu!
Sutra je cilo vrime uz mene, cak ce mu posli kad sve bude gotovo dati da s njima pere i vaze malu! To ga jako veseli!
Zelim svima laku noc i cujemo se prvom prilikom kad se budem u stanju javiti!!!!user posted image user posted image

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 1439
16.7.2013 7:40:03   
plavka
Jutro curke, evoo da vam se javim na trenutak. Čitam vas redovito, hvala svima na dobrim željama. Mi se nadamo da ćemo danas kući ako bude sve o.k. Isto tako ako želite što prije roditi čula sam doktora kako savjetuje sex ali bez prezića, jer navodno sjemena tekućina ima sl.učinak kao gel... pozz i puse

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu Pipi 33)
Neposredna veza do poruke: 1440
16.7.2013 7:47:34   
sarah_zg
And, sretno danas!!!
Plavka, user posted image user posted image , kako nam je Klara? Meni je dr. M rekao da je to sa sexom i stepenicama i s cucnjevima i loptom sve super i ok, ali da je meni beba visoko i usce jako tvrdo i da mogu samo izazvat puknuce vodenjaka i onda će porod opet trajati satima dok se beba ne spusti.
Nadam se da nam je i jelenko danas doma i da će nam se i luci uskoro javiti.
Danas sam odlučila u šetnju do grada. Jucer sam se vukla po kuci cijeli dan i samo mislila o tome sta cu jesti. Užas jedan. U petak idem kod svoje dr. privatno napravit bris na onaj beta hemoliticki streptokok i napravit cu i uzv jer me stalno plase s tim da je mala sitna
Plavka, čija je procjena na kraju bila dobra sto se K težine tice?
Pipi, i tebi sretno! Bas je lijep osjećaj znati da će danas sve biti gotovo!

< Poruku je uredio sarah_zg -- 16.7.2013 7:54:50 >

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 1441
16.7.2013 8:42:09   
mala lidach
jutro mame i trudnice! user posted image
ja sam jucer bila na pregledu, trebali su raditi ctg ( jer su me zbog toga i narucili) ali su rekli da je jos rano user posted image po prvom sam 40+4 a po drugom 38+4 i je li to sad prerano?? dokt je uzeo bris i obavio brzinski ultrazvuk..user posted image ugl narucio me iduci tj 39+4. zar to nije malo kasno? dok oni to obave ja mogu i rodit!
jutros sam se ustala a ne mogu stati na noge koliko me boli kod prepona, ne mogu korak napravit! jedva sam do toaleta dosetala! osjetim kako mi se kosti zdjelice pomicu!
a sto se tice seksa u ovim tj nista od toga, i ja sam cula da to ubrza trudove, ali moj se mm ne usudi! kaze da je to dolje sada sve drugacije, deformirano!user posted image
a mamasita nas dvije budemo u isto vrijeme rodile! morat cemo se strpit! user posted image

cekamo na malo zlato..

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1442
16.7.2013 10:44:38   
mamasita
jutro !!!!
ajme noć katastrofa,budila sam se svakih sat vremena,od žgaravice koja je bila najjača ikad,kao da mi je neko polio grlo sa benzinom i zapalio,užas na kraju sam u 4ipolm išla povraćat od muke,ajme sve što sam jučer jela,još mi je nadraženo grlo,umorna sam ko pseto i za ništa sam,jučer am provela na wc pola popodneva.mm radi ujutro,cure su ok,noćas i jučer je N imala febru,i kašlje jako tako da sam joj dala sirup protiv kašlja.
and1 dosta ćeš čekati,da,jer ima jako puno žena,odasvud tako da ja mislim da ako si tako dugo od doma do rodilišta,a jesi dosta da će te zadržati ipak si prešla termin,iako kod njih nikada ne znaš,kako su ludi u zadnje vrijeme i buđet im se smanjio mogu te i pustit.neću držati fige jer one nose nesreću ali slomi nogu,kako se kaže,SRETNOOOO!!!!
PIPI želim svu sreću da sve prođe super SRETNOOOOOO!!!!
MALA LIDACH ne sekiraj se toliko,bitno da je sa bebom sve ok,sve će biti dobro user posted image
sarah ajde još to malo ćemop izduratuser posted image user posted image
PLAVKA ljubi Klaruuuuuser posted image user posted image

(Odgovor članu mala lidach)
Neposredna veza do poruke: 1443
16.7.2013 14:45:11   
trecabeba
Cestitke svim novim mamama.....nadam se da se dobrooporavljate i grlite svoje malene smotuljke....
PAOLA, LUCI BUCI, PLAVKA , JELENKOuser posted image user posted image user posted image vama i bebacima.....user posted image user posted image user posted image

Cekalice sretno svima

Najstarija cura 2004
Cura 2010
Stigao braco 29.06.2013

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1444
16.7.2013 15:29:52   
mamasita
ja sam u krevetu i nije mi dobro,boli me svaka kost na tjelu,i baš jedva hodam,P u trbuhu malo pospanija nego inače.ljubim vas,idem leć jer nemogu ništa.user posted image

(Odgovor članu trecabeba)
Neposredna veza do poruke: 1445
16.7.2013 17:24:19   
mala lidach
tako je i meni danas ne mogu normalno stati na noge, a tek koraka napravit. jedva do toaleta odem..user posted image a gore mi je kad se zalezim pa se ne mogu ustat, pa muz pomaze! user posted image

cekamo na malo zlato..

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1446
16.7.2013 20:38:46   
sarah_zg
Nasa and1 je rodila Evu u 17.00 sati. Mislim da ima nekih problema sa dpajanjem na rr. Uglavnom 4130 i 53 cm! Prava ženska!
Čestitam! I nadam se da se ne ljuti jer prenosim dobre vijesti!
Nadamo se da je i kod pipi sve ok!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu mala lidach)
Neposredna veza do poruke: 1447
16.7.2013 21:12:53   
JELENKO VG
BOk Cureee!!!
da se javim na kratko,pa ćemo u detalje čim uhvatim vremena.
Rodila u subotu Emu,3590 i 50 cm...trudovi počeli prirodno,ušla u box oko 18 h i u 22 .20 gotova.Sve je prošlo super,malo me recnuli i to je to.
Danas stigli doma i privikavamo se na mali curicu...
Čestitke Plavka,And1....user posted image user posted image ..ostale...još malooooooooooo

Čujemo se!!!!

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1448
17.7.2013 8:09:37   
sarah_zg

pepeljuga 15.6.
user posted image 6.6. Mila user posted image

paola06 28.6. 8.7. Paola user posted image

zvončica1 25.6

Luci.Buci 3.7. user posted image . 11.7. Laurauser posted image

trecabeba 3.7. user posted image 29.6. Vigor user posted image

JELENKO_VG 4.7. user posted image . 13.7. Ema user posted image

TinaRi 4.7. user posted image

angel@ 7.7. user posted image 6.6. David user posted image

mamitasb 9.7.

and1 10.7.user posted image . 16.7. Eva user posted image

Grga_cvarak 12.7. user posted image

plavka 14.7. user posted image 13.7. Klara user posted image

Pipi33 16,7. user posted image

eleazer 21.7. user posted image

marina_si 21.7.

Osmijeh 22.7. user posted image

razmažena 22.7.

*angelina* 23.7.

sanelaemanuel 23.7.

ivanap10 27.7.

Tania 27.7. user posted image

Teabu 28.7.

Astri 29.7. user posted image

bebica11 30.7.

Sarah_zg 31.7. user posted image

Teona 1.8.user posted image 6.7.?user posted image

mamasita 3.8. user posted image

danijela8 14.8. user posted image

jagoda1 14.8. user posted image

zoki 15.8. user posted image

emaemily 24.8. user posted image

marina75 6.9.

YesNo 6.9. user posted image

ruwenzor 7. 9. user posted image

Anamala mama 10.9.

trudnica24 15.9.

keeka 18.9. user posted image

LUNA000 18.9.

fridmani 19.9.

[/quote]

< Poruku je uredio sarah_zg -- 17.7.2013 8:10:51 >

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1449
17.7.2013 9:07:04   
mala lidach
cestitke and1 i jelenko vg! user posted image user posted image

cekamo na malo zlato..

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!