|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 59 [60] 61   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio
5.7.2013 9:47:09   
trecabeba
Cure kada ste krenule s bebama van u stnju, makar kratku?
Kakve ste savjete o tome dobile od patronazne/pedijatrice?

Meni patronazna kaze2 tjedna, a sa prve dvije je bilo ljetna beba 1 tj, a zimska 2 tj ...
Hvala ljetnica

Najstarija cura 2004
Cura 2010
Stigao braco 29.06.2013

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 1476
5.7.2013 10:25:18   
pepeljuga
Točno nakon 7 dana

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu trecabeba)
Neposredna veza do poruke: 1477
5.7.2013 12:49:43   
cuba
Sa prvim (zimska beba + carski rez) nakon 3tj a sa drugim (proljetna beba) nakon tjedan dana.
Kad se ti oporaviš i misliš da si spremna za šetnjicu slobodno izađite. Naravno pod uvjetom da je bebica zdrava i da je sve ok.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1478
5.7.2013 15:24:54   
Papalina
mi smo s 15 dana završile u bolnici...a sa oko 25 dana smo išl baš u prvu šetnju... sve ovisi kakav je oporavak...kad vidiš da si spremna-pokretuser posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1479
5.7.2013 21:00:10   
Mmaestral
Korina, probaj mu na spricu dati hranu, moguce je da mu prebrzo ide iz bocice pa se naguta zraka, tako je mojoj bilo.
A uz Bio Gaiu mozes dati Sab simplex ili babynos za oslobadjanje zraka, nama je pomoglo.

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1480
5.7.2013 22:57:20   
MaTana
Ja uzivam u miru i tisini, obje cure spavaju a ja odmaram na kaucu, sredila sam kuhinju i zalila cvijece...
Danas sam puno setala sa bebom i starijom tako da je nabrzinu zaspala kkoliko sam je izmorila. Mislim da je malenoj krenulo razdoblje pripreme za zubice, jako puno slini, i stalno trpa rukice u usta. Na momente je uhvati nervoza koja nema neko logicno objasnjenje jer bude i sita i suha, naspavana...
Danas je kod nas uzasno vruce i sparno pa smo cijeli dan u kuci pod klimom, a nazalost more je jako hladno jer je zadnjih par veceri puhala bura. Ako ostane ovako kao danas mogle bi se konacno i okupati, dok je more bilo toplo N je bila u virozama, sad kad je zdrava more je hladno... Valjda ce i nama vise doci to pravo ljeto.
Moram vam se pozalit kako sam smotana i zaboravna, nigdje nemogu pronaci N kupace gacice, a lani sam joj kupila nove i sve su bile jos jako dobre jer je imala 4 para. I jos se sjecam da sam ih vidjela dok smo se selili na kat ali nemam pojma gdje sam ih spremila. Sve sam pregledala...

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

Neposredna veza do poruke: 1481
6.7.2013 11:19:53   
aries
Hajde,vi bar setate user posted image Moja izdrzi 10 min i vriska, moramo je uzeti...Stavljala sam je i odmornu i umornu,isto mi je.Jutros po gradu mame uzivaju u setnji,a ja izgleda nemam druge nego se radovati iducoj godiniuser posted image user posted image pojma nemma sto ce biti kad odemo na moreuser posted image nego, kupila sam tresnje i maline, pa cu ih prvo na plati zamrznuti pojedinacno, a onda u vrecice...Jer dok na jesen krenemo s jabukama, kruskama, dok dodjemo do bobica,bit ce zima, nece nista biti kupiti,mislim ima smrznuto,ali ovo je domace,pa da imamo...

10.04.2013. L -mamina proljetna princeza
03.10.2016. L -mamin jesenski princ

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1482
6.7.2013 20:48:47   
Mmaestral
Aries - pa uzmi si neku maramu za nosenje i lijepo u setnje. Ja sam uzela sling, super je, slobodne ti ruke, a mala uziva. Iako bi sad radije elasticnu maramu ili wrap. Pogledaj sto ti se vise svidja.

(Odgovor članu aries)
Neposredna veza do poruke: 1483
7.7.2013 7:37:18   
paola06
Cure, samo da vas pozdravim....user posted image
Kako ste mi? Redovito čitam vaše postove, al eto slijedom događaja više tipkam na Ljetnim bebicama,kako je Cuba simpatično izjavila, kak je krenula ova moja tvrdoglavica mogla bi se prijaviti i u Jesenjske bebeuser posted image user posted image user posted image
Vidim da vaše bebe dobro napreduju, samo neka tako i nastaveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja danas odlazim u bolnicu, sada je već vjerojatno samo pitanje dana kada ću i ja konačno upoznati svoju P!

Sada na kraju trudnoće,hvala svim curama na potpori,savjetima,riječima utjehe kada su bile potrebne,ovaj forum mi je trudničke dane učinio savršenimuser posted image user posted image user posted image

Pusa svima,posebno bebicama!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1484
7.7.2013 14:20:40   
Papalina
Paola sretno!!

miu danas išli u dm jer mi patronažna rekla da tamo ima krema ta purelan za bradavice i neke multi mam vlažne maramice baš za bradavice i da to pomaže kod ragada... a kad ono ništa nema od togauser posted image user posted image sad ću morat trpit bolove do sutra popodne jer nijedna ljekarna tu ne radi...

pa da vas pitam-jel koristila koja od vas te vlažne multi mam maramice??di ih ima za kupit??

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1485
7.7.2013 22:08:08   
Mmaestral
Netko je vec preporucao te multi mam ali ne znam tko. Ja sam trazila kod nas u ljekarnoj, ali nije bilo. Meni pomogla neka mast od lanolina.

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1486
8.7.2013 12:42:31   
Papalina
ma meni ta mast omaže ali ne baš 100 posto...danas će mi ju mama kupit jer radi blizu jedne dljekarne koja ima sve živo...

ah...neznam šta da više kažem... C plače čim dođemo kod njegovih...i oni su se stim pomirili i briga ih...rekli su ona nas ne voli i to je to...ako ne dođemo gore ni ne pitaju za nju osim dal spava a čim zaplače odmah je zločesta...user posted image opće se ne trude oko nje...i normalno da C to osjeti...
a čim dođe šogi sa malom odmah se skače oko nje...mislim nije da sam ljubomorna jer nemam na šta bit ali ono daj se probaj potrufit..i onda mi kažu da me nema snjom jako doma a šta ću doma kad ionako koda nas i nema...nije ni čudo da plače...bili smo sad gore i koda nas nema, muk...čim je šogi došla odmah se ustanu sa stola i trče van brzo i odmah se kava kuha i ručak se nudi...a mm nikad niš.-.užas... znam da se trebam naviknut...ali rekla sam i mm da se neću više trudit...ako ih ona ne zanima baš me briga...

paola ima šta novog?? sretno!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ostale cure kako ste? kako bebači? puse svimauser posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

Neposredna veza do poruke: 1487
9.7.2013 13:54:57   
Afrodita83
Jel Paola rodila ????

Di ste curke jel se rastapate po ovom suncu? Mi smo u setnji svaki dan pokusavamo izbjeci sunce al imamo zatvorena kolica pa ono, ako ga malo i ulovi nista strasno..

Vi koje ste na fejsu,ima grupa Ringerajke i tamo tako da ja u zadnje vtijeme vesce visim tamo nego tu pa ako hocete ubacim vad. Javite mi porukom na fejs tako cu brze skuzit.

Puse svima od Damjana i mene !!!!!

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1488
9.7.2013 14:20:39   
endless
... Eto i mene ovdje user posted image ... nakon puno puno vremena :)
Puse svima vama od mog Gabriela i mene ;)
Vratih se ponovno k vama user posted image

Gabriel 03.04.2013.
Marija Evelyn 24.10.2015.

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 1489
9.7.2013 18:31:07   
bebić
hei zenske nesto nismo preaktivne...napokon nam je i endless se vratila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
paola gdi si zenska user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cim se nejavlja ja mislim da je bebac vec vani!!!
evo moja Elo spava napokon, danas je nesto mi cudna...sva neka placljiva..(danas frajerica ima 2.mj) user posted image
i od jucer mi nesto slabije jede..e sad slusajte ovo..zvali smo patronaznu i rekla nam je da je to zbog toga sto nije cjepljena?!user posted image da ce tako lose jest sve dok se necjepi ( to nikad nisam cula) a ona se cjepi tek 13.8 user posted image sta vi kazete na to?
i da E vec tjeedan dana redovito cucla prste user posted image al ne slini...valjda joj je to neka faza!!!!!!
iiiii da vam se pohvalim narucila sam si didymos maramu, treba stici u roku dan dva.....jedva cekam da ju isprobamo user posted image user posted image

puno pusa od nas

i nikako da vam kazem da sam stavila slikice od E na rr, al su vec dosta i stare..vec je porasla od tad user posted image

< Poruku je uredio bebić -- 9.7.2013 18:34:56 >

Elenor 9.5. <3 sve moje

(Odgovor članu endless)
Neposredna veza do poruke: 1490
9.7.2013 21:45:54   
Mmaestral
Endless wellcome back!
Bebic, ne slusaj tu patronaznu nema pojma. Mozda su poceli zubici muciti pa nekad nece imat teka. Eto moju muce vec mjesec dana, od 2.mj i nista jos. Sve vise slini i place. Samo gura ruke u usta i vise ne sisa dudu nego ju grize, isto i moj prst.
A moze biti i soor. Ali od cijepljenja ne, prihe bi bilo to da se cijepila pa onda reakcija. Kak to da se kasnije cijepite?

(Odgovor članu bebić)
Neposredna veza do poruke: 1491
9.7.2013 23:06:58   
Papalina
ma bebić ne slušaj ju... mi smo C u četvrtak cjepili tek.a ko termit je svo vrijeme bila i prije cjepljenja i sad tako da ono wtf...user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

Neposredna veza do poruke: 1492
10.7.2013 9:57:10   
aries
endless dobro došla natraguser posted image
bebic,vidjela sam slike,predivne su,Elenor je med maliuser posted image sretna 2 mjeseca želim user posted image user posted image nama su danas triuser posted image .sto se tice teka,probaj joj dati dok se budi,kad je snena.moja ima dane kad je zubici izrazito muce i tad uopce nece jesti,place kad joj pokazem siku,a ja je onda uspavam i budem kraj nje cim krene otvarati oci,odmah prihvati,najede se, pa smo mirni...ili da nece onaj skok u razvoju, jel ima s 8 tjedana,zaboravila sam?znam da ima s 3,6 i mislim 8 tjedana,onda 3,6 mjeseci..uglavnom,nema veze s cijepljenjem..
mmaestral,jel se tvoja nekad zagrcne od količine pljuvacke u ustima?meni se nocas prvi put probudila s vriskom,zaboravili smo staviti ogrlicu nakon kupanja(ne znam je li do tog),nikad prije nije tako vristala,smirila se nakon malo nosanja,tješenja,zaspala,dok sam je spustala,probudi se i opet iznova..pa sam namazala malo gela,jos malo nosila,krug po stanu da vidi da je mrak, spustila je pa je nastavila spavati...njoj su desni grbave na vise mjesta,ne nice samo jedan zubic...

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1493
10.7.2013 10:35:08   
Hladna
Cure jel zna koja ta H&M jel imaju kakva snizenja za djecu? Zimsko po mogucnosti???

Neposredna veza do poruke: 1494
10.7.2013 17:38:05   
as1986
Mame i bebice kako ste? Paola? Kako podnosite ove vrucine

Danas smo bili na sistematskom, frajer je da kucnem u drvo od izlaska iz bolnice dobio 1 kilu,sada ima 4510,a narastao je 3,5 cm,sada je dug 58,5,a glavica je 38, sve hvala Bogu ok.user posted image user posted image

Jos uzv kukova,a cijepljenje u 9 mj

U subotu nam je mjesec danauser posted image user posted image

Pozdrav od nasuser posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1495
11.7.2013 12:01:49   
endless
Hvala curkee :) drago mi je da sam opet tu s vama user posted image e da, i veliki pozdrav novim curama, vidim da ima i novih koje još nisam upoznala (srela ovdje ;) )

Kad smo već kod zubića i slinjenja. Navodno da je normalno da svaka beba gura rukicu ili prstiće u usta, ali zamjetih kod mog Gabriela da strašno puno slini, haha evo i sad se okrenem a on se probudio, šuti, gleda u mene i cucla prsiće :D :D :D
Jel to neka naznaka da će zubići krenuti ili što...???

Gabriel 03.04.2013.
Marija Evelyn 24.10.2015.

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 1496
11.7.2013 15:54:06   
aries
Vidjet ćeš jesu li zubići kad uz navedene simptome krene nervoza ili kad se desni zabijele,budu bolne na dodir ili temperatura,proljev ili slično....moja se nekad dok trpa rucice dodirne u bolno mjesto,to je vriska samo takva.a pisala sam da se zbog boli zna buditi i nocu,namazem gel,pronosam,pa se smiri.inace se dosad nije nocu budila.. Dijete slini zato sto jos nema razvijen osjecaj za gutanje,to je kao i znak da nisu spremni za krutu hranu...a rukice i igracke trpa u usta jer tako istrazuje...a mozda su i zubici,pokazat ce vrijeme user posted image jesu li tebi ili tm rano nikli?jer genetski je,mm su u trećem, pa tako i noj rano nicu...nadam se da ce nam svima sto bezbolnije proci to vrijeme nicanja zubicauser posted image

(Odgovor članu endless)
Neposredna veza do poruke: 1497
11.7.2013 17:10:54   
dada2101
Pozdrav curke!! Evo i nas nakon dosta vrimena da se malo javimo.. Čitamo vas redovito ali me stignemo se javiti.. Kad i uhvatimo vrimena napišemo svega pa nam javi neku grešku pa nam se neda ponovno sve ispočetka..:-D danas smo bili na prvoj kontroli i sve je super.. Ika je dobila 1,510kg i narasla 6 cm u misec dana.. A samo dojimo pa je doktorica ostala pafff... :-D. Hahahahaha. Rekla je da je baš napridna..user posted image jučer nan je bilo misec dana...dogovorili smo krštenje za 15 tak dana i onda smo sve risili pa idemo kod dida i babe u dalmaciju.. Jedva čekan malo odmora..[sm=b:ravo.gif]user posted image e da i pala nan je cila kosica s tjemena pa imamo kosu samo sa strane... :-D u kolicima uživa a kad je stavimo u autosidalicu odmah zaspi...user posted image danas smo dobili d 3 kapi pa ćemo vidit kako će reagirati na njih.... Pozdrav za sve i uživajte sa svojim bebama u ovim lipin danima.. Kissss

Neposredna veza do poruke: 1498
11.7.2013 17:38:41   
cuba
Totalna suša na temiuser posted image user posted image
Gdje ste proljetne mamice i bebice, uživate u ljetnim danimauser posted image
Evo našeg izvještaja: jutros bili u pedice i D ima 6,600kg i 61cmuser posted image user posted image Super je napredovao i pedica je baš jako zadovoljna. Dobio je cjepivo, mrvicu zaplakao i gotovo. Za sada nikakve reakcije nema. Iako mislim da ga nije sestra dobro ni izvagala ni izmjerila. Na vagi se dosta micao pa je 2min pokušavala naštimati mjeru a kad ga je trebao izmjeriti zgrčio nogicu, smije se i neda se nikakouser posted image Mislim da je definitivno narastao više od 1cm u mjesec danauser posted image
Idući pregled u 9mj.
Inače je super, i dalje samo dojimo, a općenito je mirna bebica, jede, spava, smije se i još uvijek samo jednom tjedno napuni pelenuuser posted image Trenutno koristim Babylove pelene (dm-ova marka) i čine mi se u redu. Koje vi koristite?

Zubića nema još na vidiku pa za sada nemamo sa tim problema.
Puse svima, posebno bebicamauser posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu dada2101)
Neposredna veza do poruke: 1499
11.7.2013 21:55:22   
Papalina
Rodila nam je i paola!!!!user posted image user posted image user posted image
vrijeme je za novu temu ili ne?user posted image user posted image user posted image

cuba potpuna suša je tu... i maminangel jako fali...
mi koristimo od kplusa od 4-9kg i super su...

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 59 [60] 61   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 59 [60] 61   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!