|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje lipanj 2013.
26.6.2013 19:20:06   
glagla
Perlice ja baš govorim doktoru da ovu trudnoću samo jedem kiselo,jedino me to i privlači....uzmem limun i pocuckam ga onako ko od šale user posted image ,gade mi se kolači i sve slatko opčenito... ma bit će to sve u redu,znam... user posted image user posted image user posted image

Svu ljubav svoju
tebi sam dao dok srce diše
a ti me učiš
da ljubav znači još mnogo više..Oliver

(Odgovor članu tea285)
Neposredna veza do poruke: 726
26.6.2013 19:26:49   
tea285
glagla ma bit ce sve u redu...da barem i ja imam takve muke..user posted image

cure imam pitanje mozda nije prikladno al frendica mi luda pa da pitam vas naime ona jos ne zeli ostati user posted image  decko inace ne svrsava u nju al ovaj mjesec za vrijeme plodnih dana joj se desilo da je decko svrsio po njoj i ona je to unesla u sebe...sada joj kasni par dana pa je digla paniku a ja neznam sta da joj kazem dal je tako moguce ostati trudan il ne...?!?malo je i mene zbunila a ja nemam pojmauser posted image

(Odgovor članu glagla)
Neposredna veza do poruke: 727
26.6.2013 19:44:15   
glagla
Ja vam svima od srca želim da što prije sve postanete user posted image . Evo odg na tvoje pitanje http://www.cybermed.hr/forum/bolesti_i_stanja/kontracepcija/moguca_trudnoca5 ,akio može tako user posted image

< Poruku je uredio glagla -- 26.6.2013 19:52:58 >

Svu ljubav svoju
a ti me učiš

(Odgovor članu tea285)
Neposredna veza do poruke: 728
26.6.2013 20:13:27   
daxy
tea kratko i jasno: Prijateljica ti je glupa i neodgovorna! Da,može ostat trudna i bez da svrši u nju! Ako ne želi ostat trudna nek se zaštiti! I neću dalje uopće pisat o takvima jer me svaki put takva tema razbjesni,ovo gore je ublaženo i cenzurirano mišljenje!

glagla draga slobodno ti nama piši,meni je uvijek drago čitati o tim slatkim mukama,a tako je lipo šta nas kolegice trudilice ne zaborave kad se zaokruže. user posted image user posted image user posted image

Pinky draga,makni me s liste. user posted image Na FF ću za prvi dan upisati sutrašnji jer u "uputama" piše da se za prvi dan upisuje dan kad je krvarenje baš konstantno. user posted image Meni tek lagano krenilo. Valjda mi je zato BT pala na 36.5 ova 2 dana.

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu glagla)
Neposredna veza do poruke: 729
26.6.2013 20:33:13   
Jasmina19
Katarina nema štrajkanja,kakva vrucina ccccccc.....akcija,akcija i samo akcijauser posted image user posted image Daxy,nadam se da nije menga i da nece krenut za ozbiljnouser posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 730
26.6.2013 20:51:47   
perlica55
Tea ak tvoja frendica ostane trudna (a moguće
je sve) ja ću se objesiti user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 731
26.6.2013 21:45:21   
Safobi
Perlice draga, citiram u potpunosti...
Eto mene nije bilo par dana, citala sam vas i vibrirala za plusice, valjda ih bude... Kod nas jos nista, dragi je na putu vec dva tjedna negdje i nikako da odemo po uputnice, a kamoli na pretrage... Depresija lagano prolazi, jos je tu, ali malo je bolje...
Drzim palceve da ce sve bit ok s curkama koje cekaju +, odnosno da ce ga napokon i ugledat... Volim vas sve i saljem puuuuuuno pozdrava i pusa i zagrljaja...

< Poruku je uredio Safobi -- 26.6.2013 21:47:50 >

My Ovulation Chart

Ja ne odustajem, dignem glavu i ispocetka sve, doci ce i moja srecica...

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 732
26.6.2013 22:02:06   
crvenkapica123
Cure cini se meni da nista od bebice.Ide mi sukrvica al ful lagano samo kad se brisen.A nevirujen da je implantacija,O je bila 14.06.Al s obzifom da imam test onda ga pravin ujutro mada nevirujen.

(Odgovor članu Safobi)
Neposredna veza do poruke: 733
26.6.2013 22:09:23   
tintin
Lili žao mi je šta je stigla, želim ti svu sreću na sljedećem odbrojavanju.
Daxy i Crvenkapice nadam se da vam to nije menga i da će stati, držim fige.
Bucika ne gubiti nadu., uvik postoji.
Katarina brzo u akciju sad nije vruće user posted image
Zagrljaj svima

(Odgovor članu crvenkapica123)
Neposredna veza do poruke: 734
26.6.2013 22:30:20   
crvenkapica123
Tea mislim da nista ni od ovog mjesecauser posted image .Ali kod tebe ima jos nade,nemas simptome za menzis a meni kad sam se obrisala je bilo malo rozkasti iscjedak a i trbuh me boli za menzis.Drzim ti draga fige da bude veeeeeliki user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 735
26.6.2013 22:55:33   
daxy

IZVORNA PORUKA: perlica55

Tea ak tvoja frendica ostane trudna (a moguće
je sve) ja ću se objesiti user posted image
i ja user posted image ti častiš konopom? user posted image malo sam kratka s lovom,pa da mi konop isto ne bi bia prekratak. user posted image

tea nemoj se ljutit šta sam to tako grubo napisala,al takvo mi je mišljanje,možda sam trebala izostavit ovo "glupa",al ne mogu sad promijenit post.

lili draga žao mi je. Budi s nama na sljedećoj listi,možda ti donesemo sreću. user posted image

bucika nadam se da si u krivu i da user posted image neće doć.

crvenkapice žao mi je. user posted image bit će u srpnju sigurno! user posted image user posted image

katarina šta si tako škrta,pa daj čoviku. user posted image user posted image cccccccc,mislim stvarno...

tintin , jasmina i ostalim curama hvala vam do neba na pozitivnim vibracijama,al nažalost znam kako počinje moja user posted image i znam da je to to (ako izuzmemo to šta nema više jakih bolova). user posted image

pinky kako stojiš s "nabildavanjem" imuniteta? Ide li? Tempicu neću spominjat. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 736
27.6.2013 5:57:18   
crvenkapica123
Evo drage pala je i zadnja nada u voduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Napravila jutros test i naravno - ko kuca.
Nista zato,idemo dalje.Pinky javim datum kad mi procuri.
Tea ima li sto?Kad piskis?Ajde daj Boze da ugledas + pa da se veselimo!!!!!

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 737
27.6.2013 7:37:09   
glagla
Draga crvenkapice žao mi je ,jedva sam dočekala jutro da se veselimo ako bude +,nemoj biti tužna...doći će i tvoja user posted image ,šaljem puno user posted image user posted image user posted image user posted image . Perlice,daxy user posted image user posted image user posted image i ja ću sa vama,nasmija se dobro... Draga daxy hvala, ja prvo dođem na trudilice da vidim ima li koji plusić,kad se očekiva i tako....vi ste meni svaki dan u mislima,jer znam kroz šta prolazite... ne mogu vas napustit user posted image . Katarina,Jasmina ,safobi user posted image user posted image user posted image

Svu ljubav svoju
a ti me učiš

(Odgovor članu crvenkapica123)
Neposredna veza do poruke: 738
27.6.2013 8:06:48   
perlica55
Crvenkapica draga, žao mi je.... user posted image  user posted image
Nema nam druge, glavu gore i družimo se zajedno
na idućem odbrojavanju user posted image  user posted image  user posted image
Mene i jutros boli trbuh, kao da će user posted image  stići user posted image  user posted image

(Odgovor članu glagla)
Neposredna veza do poruke: 739
27.6.2013 9:05:17   
lili22
crvenkapica bas mi je zal, bi ce bolje drugi misec treba ostat pozitivan. meni je za sad jos uvik zabavno pa tek smo i poceli radit na bebici, ali virujen da je tesko kad dugo pokusavas. meni je sa mojon curicon tibalo 4 miseca pa san se bila zabrinula, ali to je sve ok. samo treba uzivat u procesu!!! idemo ponovo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nema user posted image user posted image user posted image kad dode bebica nema keksa dugo vrimena bar je tako u mene bilo. user posted image

< Poruku je uredio lili22 -- 27.6.2013 9:07:22 >

Neposredna veza do poruke: 740
27.6.2013 9:23:59   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image mimag - 12.06. - ponosna user posted image
user posted image svrcica - ponosna user posted image
user posted image tintin - 22.06.
user posted image ninich - 22.06.
user posted image Janet - 23.06.
user posted image tea285 - 27.06.
user posted image crvenkapica123 - 27.06.
user posted image Tedy bear - 28.06.
user posted image andydea - 30.06. ?
user posted image cecilija - 30.06. ?

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 741
27.6.2013 9:25:21   
crvenkapica123
lili22 hvala ti na lijepim rijecimauser posted image .Ali nemogu biti prokleta,koliko zena ovdje pokusava po prvi put ostati trudna pa nikako.Ja hvala Bogu imam dvije cure ibez problema ostala trudna s prvom odmah prvi misec a s drugom nakon dva mjeseca.A u meduvremenu se stiltila i pilulama pa kasnije i spiralom,sad imam 32god i htjela bi jos jedno.Ma, kad bude bit ce,sve u svoje vrime.
Ajmo cure koje ste jos na listi ima li sto?
Tea jeli ima sto?
Perlice kako mi se ti osjecas?

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 742
27.6.2013 9:45:20   
PinkyFunkyBirdy
Draga daxy, jako mi je žao što je glupa, glupa vještica stigla. user posted image Drži mi se draga. Ljeto će sad učiniti svoje i vjerujem da će ubrzo biti mala user posted image u buši. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Crvenkapice, ja ne priznajem minus niti "nešto roskasto" ... dok nema prave menge ti si i dalje na listi kao potencijalna trudnica. user posted image To vrijedi i za našu tintin. Cure šaljem vam puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Katy, kakve vrućine? Što to znači... da cijelo ljeto nećete biti u akciji? user posted image Nemoj da ti dođem tamo pa ćete morati na silu! user posted image user posted image user posted image

Draga tea, navijam i čekam nestrpljivo da nam javiš da si dobila plusić (a testić pravi kad ti odlučiš)! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I meni je jako drago da nam se naše okruglice (čitaj: trudnice) redovno javljaju. user posted image

Safobi, milena, šaljem ti puuuuno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Draga Perlice, kad se bebica gnjezdi onda su grčevi dosta slični onima pred mengu. Evo, iz mog iskustva ... kad trebam dobiti obično me večer ili dvije prije nego procurim baš zgrabe i boli me po nekih 2 do 3 sata i prestane, a kad se bebica gnjezdi onda to krene puno ranije (kao kod tebe) i boli svaki dan svako malo jedino što je bol za nijansu slabija/drugačija. Ma, znaš draga koliko bi voljela da nam ugledaš user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja se još uvijek kljukam sa tabletama, ali ništa posebno ne osjećam. user posted image Drago mi je da nema nikakvog peckanja i iscjedak je neki kremast, ali oskudan pa pretpostavljam da se candida nije razvila. user posted image Jedino što sam cijelo vrijeme napuhnuta strašno ... mogla bi vjetrenjaču okretati sa zrakom koji mi se skuplja u probavnom traktu (da budem pristojna). user posted image user posted image user posted image user posted image

Cure možete dati datume za 7. mjesec (koje već niste) pa ću danas složiti novu listu. user posted image I najljepše molim ninich i Janet da nam jave što je s njihovim ciklusom. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 743
27.6.2013 10:53:55   
perlica55
Daxy draga, tek sam sad vidila da ti stiže glupača user posted image  user posted image
TEAAAAA, nemoj nam dizat živce user posted image  šta je s testićem????
Pinky, nadam se da će sve bit dobro na tvom kontrolnom pregledu user posted image
pa da napokon TM i ti možete u akciju user posted image  user posted image

Mene ima 3 dana boli donji dio trbuha, isto kao pred
mengu user posted image  Baš mi se čini da bi mogla dobit, al mi je
prerano jer mi je tek 20dc....
Ne nadam se baš previše, jer sam pod totalnim stresom,
al opet nikad se ne zna. Bili smo vrijedni user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna veza do poruke: 744
27.6.2013 11:17:12   
ikaaa
drage moje evo i mene...nije me bilo duuuugo ali ja i MM smo se primili posla oko potpomognute i eto...stalno smo na kotačima OG-ZG, ali dobro svemu će valjda tome doći sretan kraj...eto ja još moram povaditi 23-24 DC progeteron, 3-4 DC hormniće, briseve sam sve povadila sad čekam rezultate nadam se da će biti OKuser posted image ..30.7. sa nalazima na kod dr...i krećemo u postupak....user posted image ..eh da vadila sam prije 3tj nalaz za bakterije, na fran mihaljeviću i jučer stigao nalaz, ja i mm smo ostali u šoku ispalo je da sam već nekad davno preboljela toxsmoplazmozu (ono što prenose mačke), znači još kad sam bila curkauser posted image ...odmah sam se sjetila naše perlice, kako mi je napisala za svoju mamu.ali sada više nema birige za to jer sam to preboljela, nemože utjecati na ništa, barem tako kaže dr i ginić....
drage moje kao ste mi, perlice, daxy, pinkyice, tintin?
glagla i safobiuser posted image
a sve ostale koje očekujete user posted image neka ih što prije ugledate i da user posted image nikako ne stigne..

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

Neposredna veza do poruke: 745
27.6.2013 11:18:24   
ikaaa
pinky piši mene za 15.7...možda postoji nada i za mene...

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 746
27.6.2013 11:38:01   
lili22
pinky mene pisi za 25.07. valjda ce bit tako ovi mi je zadnji ciklus bi 27 dana ?!

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 747
27.6.2013 12:25:06   
hkajo
žene koje ste dobile baš mi je žao user posted image user posted image user posted image al nema odustajanja idemo u sljedeći mjesec

meni je m završila prije par dana bila je cudna neka totalno, i sad me već 3,4 dana nekako čudno dolje boli ili ne boli, imam neki osječaj ali nemou opisati kao lagani grčevi user posted image , počela sam piti folnu da nije od toga??' a prije toga sam 4 mj pila prenatal i nisam imala nikakvih simptoma,a ovo mi je kao neki teret dolje i svako malo sam na wc-mislim da sam jucer išla pi-pi nekih 20 puta u danu user posted image , napravila sam tes i - jer sam posumnjala na user posted image user posted image user posted image

pinky piši me za 18.7

03.08.2008.
02.02.2013.
16.08.2015 stigao mali princ

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 748
27.6.2013 12:26:01   
daxy
ikaaa draga,fališ nam. Držim fige da nalazi budu uredni! user posted image user posted image user posted image
Joj,pa ti ćeš nam brzo bit user posted image . Ima da Pinky ispiše tvoje ime i naše tintin velikim crvenim slovima! user posted image user posted image user posted image user posted image Jedva čekam!

Cure s liste! ninch Janet tedy bear šta se čeka? user posted image

Meni je ovaj zadnji ciklus traja 27 dana. Više ništa nije sigurno.
Pinky piši me na listu 26.07,to je ako mi ciklus bude traja 30 dana.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 749
27.6.2013 12:59:35   
malena 35
drage moje oprostite što se nisam javljala ali u takvoj sam gužvi da nemam kad ni laptop upalit.
drage user posted image čestitam i želim vam najljepšu moguću trudnoću a vama koje ovaj mjesec niste uspile ne odustajte nego idući misec u još žešću akciju user posted image user posted image user posted image user posted image .
vama koje još imate vremena želim user posted image user posted image user posted image

23.06.2008.
28.05.2010. moji anđeli

život je prekratak da bismo se okretali i pitali zašto

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!