Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 25.6.2013 21:15:36
|
|
|
|
perlica55
|
Joj faking net, čovjek ne može protiv sebe, ali mi se ponekad čini da je bolje ne prčkati po netu. Čitaš o glupoj glavobolji, pa dođeš do tumora na mozgu . Nadam se da će ti Beta glucan biti dobar, ja sam pila 2 dnevno, par mjeseci i riješila sam se glupog herpes zostera!! Aleluja
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 25.6.2013 23:54:16
|
|
|
|
daxy
|
Evo da se javim prije spavanja svojim trudilicama. Hvala vam još jednom na podršci. Mama je puno bolje. I ja sam odmah bolje volje. lili dobrodošla u naš mali kutak i da nam postaneš . Ja nisam nikako bila trudna,pa ti nemam iskustva sa simptomima,al želim ti da su tvoji pravi trudnićki. Pinky će te dodati na našu listu... andydea draga samo ti guštaj,primit će se beba. bebac draga samo misli pozitivno i sve će biti lakše. navijam da sve bude ok. perlice stvarno mi je žao zbog svekra,ali dok je on optimističan to je dobar znak. Molit ću se da ozdravi i da svi budete jaki jer znam kako je teško to sve,mojoj priji je otac umro od raka. Budite svi optimistični i vjerujte u oporavak i ne dajte mu da se prepusti. Mene već par dana prati mučnina... Od jutra do mraka. Mislila san da je to od stresa i zbog ovog s mamom,al i danas se nastavilo. Pomogla mi je malo vrkuta,al za kratko,brzo se vrati. Nemam nagon za povračat,samo mučninu i nije baš ugodno. Od jutros imam i smeđi iscjedak koji je jako rijedak,tj vodenast,nije spoting kao prošlih mjeseci, Vidit ćemo šta će bit na kraju,neću se puno veselit iako me mučnina baš asocira na Laka vam noć.
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 26.6.2013 9:23:42
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Curke kojima je prošao termin, gdje ste? Molim izvješće! Lili dobrodošla i postala ponosna trudnica čim prije! Trudilice: mimag - 12.06. - ponosna svrcica - ponosna tintin - 22.06. ninich - 22.06. Janet - 23.06. tea285 - 27.06. crvenkapica123 - 27.06. Tedy bear - 28.06. lili22 - 28.06. daxy - 29.06. andydea - 30.06. ? cecilija - 30.06. ?
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 26.6.2013 9:56:36
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Drage crvenkapica i tea, kad piškite? Sad već i ja postajem nestrpljiva. Bebac, draga žao mi je zbog nalaza. Nadam se da ćeš to brzo riješiti i da ćeš nam se ubrzo pridružiti u odbrojavanju. Tintin mila dal je stigla? Šaljem ti puuuuno ! Draga *andjela* jako mi je drago da tvoja mrvica lijepo napreduje! Dal znate već spol ili želite da bude iznenađenje? Šaljem tebi i tvojoj bebici puno pusa i zagrljaja: Daxy moja draga, bravo za mjerenje tempice! Vidim da se stvarno trudiš. Drago mi je da ti je mami bolje. Ovi tvoji simptomčići mi se jako sviđaju. Meni je isto ta neka mučnina bez povraćanja bila prvi znak trudnoće. Baš bi bilo odlično da ti je ovo prvo i zadnje mjerenje tempice. Draga Perlice, žao mi je zbog tvog svekra, ali se nadam da će pozitiva pomoći da to uspješno prebrodi. Gledam tvoj grafić i vidim da je sve super pokriveno. Tako treba! Samo ti je godina trebala da naučiš, ali bolje ikad nego nikad. Glagla, draga trudnice, nemoj se nervirati jer to nije dobro ni za tebe ni za tvoju bebicu. Naša Perlica ti je rekla da ćeš vjerojatno samo trebati na dijetu tako da sigurno nije tako strašno. Javi nam se kad dođeš od doktora. Andydea, ajme kako ti je negdje lijepo na moru. Ma, sigurno je savšeno za pravljenje bebice. Samo uživaj! Jučer se nisam spajala na RR jer primjećujem da postajem ovisna. Dok sam na poslu stišćem stalno Refresh da vidim dal se koja od vas javila i čim vidim komp odmah ukucavam RR. I da, jutros sam se vagala i vidim da sam uspjela vratiti sve kile. Baš šteta jer sam tako blizu bila svoje idealne kilaže, ali sam se previše opustila (nećemo spominjati što sve dnevno utrpam u sebe). Tempica mi je počela varirati, ali još to ništa ne mora značiti.
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 26.6.2013 10:01:57
|
|
|
|
tintin
|
Daxy draga sve to miriše na trudnocu, držim debele fige da ugledas sretno. Pinky moj taj datum je prošao mozes ti mene maknit s liste jer ja nemam pojma kad ova moja menga namjerava doći, kiss.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 26.6.2013 10:15:16
|
|
|
|
crvenkapica123
|
Pinky evo nema a ni onog smedeg iscjetka sto mi ide 4 dana prije,jedino sto me boli trbuh ko da cu svaki tren procuriti.A sto se tice trudnickih simptoma..........jedino sto me muci zgaravica,i nakon skoro svakog obroka mi bude mucno.E sad,nezelim nista umisliti.Test cu kupiti popodne i pravim ga ujutro(ako mi smedi iscjedak ne pocne danas).Drzite mi fige da bude !!!Teeeeeaaaaaa!!!!Disi mi!!!!!Ima li kakvih novosti!!!!!Kad ces piskiti test?????Ajme da barem ugledamo .Javi seeeeeeeee!!!!!!!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 26.6.2013 10:36:24
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Bit će plusića već vidim!
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 26.6.2013 11:32:56
|
|
|
|
Jasmina19
|
Daxy,perlice zao mi je sto prozivljavate ovako tuzne i ruzne stvari,bit ce sve uredu....mora biti....drz te se curke.<3 <3 <3 <3. Cure koje ce pi-pi sretno vam i neka bude drzim fige
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 26.6.2013 11:52:16
|
|
|
|
perlica55
|
Pinky draga, jaaaako mi se sviđa ovaj pad tvoje BT. Nadam se da ujutro bude skok Tintin, vidim da tvoje još nema, a jeste bili u akciji ovaj mjesec??? Da nije možda ??? Crvenkapica, držim figeeeee za Glagla jesi se naručila na pregled?? Obavezno nam javi što je rekao!! Mene od jučer povremeno boli trbuh, kao da će glupa svaki čas doći , a tek mi je 19 dc ili 4dpo. Budući sam pod totalnim stresom, ne budem se čudila ak danas procurim. Javim novosti
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 26.6.2013 12:18:18
|
|
|
|
lili22
|
e meni nestali svi simptomi samo mi je jos uvik u ustima ko da mi je saka soli i sve mi preslano, a inace volin slano ma ja mislin da ce ipak doc navijan za puno a moze i meni koji drugi ako ne ovi misec
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 26.6.2013 13:20:10
|
|
|
|
tintin
|
Perlice jesmo ali slabo bila sam bolesna i pila antibiotike mislim da smo preskočili baš dane ovulacije a i prije dva dana sam napravila test koji je bija negativan tako da definitivno nije trudnoca u pitanju nego neznam kad će doći zbog prošlog ciklusa kad sam ranije dosta dobila, zagrljaj.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 26.6.2013 13:33:41
|
|
|
|
perlica55
|
Draga moja tintin, ak je testić bio negativan, onda ti od srca želim da čimprije dođe .
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 26.6.2013 14:06:29
|
|
|
|
crvenkapica123
|
Evo kupila ja test i sada gledam u njega,hvata me nervoza,zeljela bi ga sada napraviti.Ko ce iscekati jutro????
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 26.6.2013 14:54:47
|
|
|
|
Bucika001
|
Crvenkapice,bez straha,bit ce kako mora!probaj se strpiti do jutra,ako bas ne mozes nemoj piti vise tekucine ni nejdi na wc pa za 3,4 sata napravi! Tintim draga i ja sam odmah pomislila da je .. Drage moje,ja vam se necu pridruziti na iducoj listi,posto me cicke bole,a to je siguran znak da dolazi
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 26.6.2013 15:38:39
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Perlice po prstima ćeš dobiti ... kakav skok u mojom tempici? .... bolje joj je da ne skače prije 20.07. Šalim se malo, ali neće još. Još je sve suho dolje i sise nisu bolne tako da još neće O. Ajme, crvenkapice ... jedva čekam da se javiš s plusekom! Bucika draga, i ti ćeš dobiti po prstima! Sise bole i kad je trudnoća u pitanju tako da ne želim niti čuti da odustaješ prije vremena. Mene su bolile u oba slučaja.
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 26.6.2013 15:50:40
|
|
|
|
lili22
|
Evo meni dosla nema veze vise srice drugi misec. Navijan za ostale
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 26.6.2013 15:55:52
|
|
|
|
perlica55
|
Gđo. Bucika, pa tebe nema na listi Kad bi trebala dobit? Ak kojim slučajem dođe glupača, zar se ne družimo u srpnju??? Lili, žao mi je. Više sreće drugi mjesec!! Pinky, ja budem piškila 3.7. Ako bude -, a neće , onda opet 28.7.
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 26.6.2013 16:12:13
|
|
|
|
crvenkapica123
|
lili22 bas mi je zao .Bit ce plus sljedeci misec . .Meni je nonstop muka,obavezno nakon sto pojedem.Joj,nadam se da nisam sve ovo umislila .Odlucila sam se strpiti do jutra,idem na ono"ko je unutra onda je unutra,ako nije onda nije,nijedan ga test nece staviti a bome ni izvaditi" .Tea disi mi ti vise???Ima li sto novo?Kakvih simptoma ili plusica?Javi seee,Javi seeeee!!! .
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 26.6.2013 16:21:31
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga lili, žao mi je. Sljedeći mjesec će biti dobitni!
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 26.6.2013 16:31:53
|
|
|
|
lili22
|
Ma iskreno ovaj smo misec slucajno pogodili ovulaciju od sljedecega pocinjemo aktino radit. Prvi put san rodila na carski pa su mi savjetovali 2 god pauze,ali ja mislin da san spremna. Inace 2 god ce bit u deveti misec. Nemogu cekat vise, ma mi cemo odma u akciju mozda se ne uhvati odma.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 26.6.2013 17:37:25
|
|
|
|
Bucika001
|
Hehe pinky,na zalost,meni su bolne grudi siguran znak da ce doci..tako da ovaj ciklus opet nista,ali valjda ce biti vise srece u iducem.. Perlice draga,moj je datum na ovoj listi prosao,a drugu ocekujem 5.7..blago tebi,ti imas dva datuma u srpnju,jedan mora biti! Lili draga,iduci mjesec ciljajte plodne dane Saljem vam svima puno pusa sa vjetrovitog jadrana!
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 26.6.2013 17:47:36
|
|
|
|
glagla
|
Draga crvenkapice ta žgaravica se i meni javila u ovoj trudnoći i to prije nego mi je tribala doć,ja se iskreno nadam da je i kod tebe isto o tom riječ. To mi je bilo jako čudno... s curama sam tek pred kraj trudnoće dobila žgaravicu...sad mi se to desilo na samom početku i još traje . Joj jedva čekam jutro da nam javiš,sretno draga . Draga Pinky evo i ja sam stalno na RR ,nikad nisam bila ni na jednom forumu...ali ovaj je stvarno zarazan ...Prvo kad upalim komp odem na RR ,ma milina . Daxy od srca se nadam da je u pitanju,sretno... Lili žao mi je . Ja sam bila jutros kod svog doktora...kaže da je šećer malo povišen,al moj tata je na inzulinu ,pa dr. kaže da je nasljedno...ali da nije ništa zabrinjavajuče. Jedino može beba bit malo veća,pa mi je reka da kad mi bude 30 tj da odem u bolnicu na uzv da vide kolika je beba,jer kod njega je stari uzv. Malo pazit šta jedem i malo više šetat ,sve ok..mene bilo strah da ću morat u bolnicu na pretrage. Dobila 3 kg u 25 tj.,to je kaže super s obzirom na šećer. Kad rodim moram obavezno ić kontrolirat šećer...
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 26.6.2013 17:56:57
|
|
|
|
perlica55
|
Glagla, nadam se da si sada mirnija Ali zbog sebe i bebe pripazi na unos šecera!!! Obavezno izbaci slatkiše, grickalice i kupovne sokove. Ma vidjet ćeš da bude sve super na kraju
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.6.2013 17:59:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 26.6.2013 18:21:11
|
|
|
|
tea285
|
crvenkapice draga moja evooooo mene....ma znas sta ja sam odlucila uopce ne pisnuti taj testic jer svaki put kad ga pisnem on negativan sad mislim da nista od ovog mjeseca mada nije ni na vidiku kako inace zna biti samo me bradavice bole i malo imam zgaravicu al brijem vec da ja sve umisljam kako bi rekao moj m tako da sad cekam ako za 10 dana ne dode onda sam sigurno a ako dode onda tek odbrojavam u 8 il 9 mj. jer cu ici opet sve pretrage i briseve radit...al draga moja ja tebi drzim palceve do neba i da bude ja ti se uopce vise ne nadam vec mi je lagano dosta da nakon godine dana nikad nista ajde jedna biokemijska me razveselila al toliko brzo i rastuzila tako da sam sad rekla kako bude bude mlada sam jos..jednom ce doci
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!