|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje lipanj 2013.
25.6.2013 21:15:36   
perlica55
Joj faking net, čovjek ne može protiv
sebe, ali mi se ponekad čini da je bolje
ne prčkati po netu. Čitaš o glupoj glavobolji,
pa dođeš do tumora na mozgu user posted image .
Nadam se da će ti Beta glucan biti dobar,
ja sam pila 2 dnevno, par mjeseci i riješila
sam se glupog herpes zostera!! Aleluja user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 701
25.6.2013 23:54:16   
daxy
Evo da se javim prije spavanja svojim trudilicama. user posted image
Hvala vam još jednom na podršci. Mama je puno bolje. I ja sam odmah bolje volje. user posted image

lili dobrodošla u naš mali kutak i da nam postaneš user posted image . Ja nisam nikako bila trudna,pa ti nemam iskustva sa simptomima,al želim ti da su tvoji pravi trudnićki. Pinky će te dodati na našu listu...

andydea draga samo ti guštaj,primit će se beba.

bebac draga samo misli pozitivno i sve će biti lakše. user posted image user posted image navijam da sve bude ok.

perlice stvarno mi je žao zbog svekra,ali dok je on optimističan to je dobar znak. Molit ću se da ozdravi i da svi budete jaki jer znam kako je teško to sve,mojoj priji je otac umro od raka. Budite svi optimistični i vjerujte u oporavak i ne dajte mu da se prepusti. user posted image user posted image

Mene već par dana prati mučnina... Od jutra do mraka. Mislila san da je to od stresa i zbog ovog s mamom,al i danas se nastavilo. Pomogla mi je malo vrkuta,al za kratko,brzo se vrati. Nemam nagon za povračat,samo mučninu i nije baš ugodno. Od jutros imam i smeđi iscjedak koji je jako rijedak,tj vodenast,nije spoting kao prošlih mjeseci, Vidit ćemo šta će bit na kraju,neću se puno veselit iako me mučnina baš asocira na user posted image

Laka vam noć. user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 702
26.6.2013 9:23:42   
PinkyFunkyBirdy
Curke kojima je prošao termin, gdje ste? Molim izvješće! user posted image
Lili dobrodošla i postala ponosna trudnica user posted image čim prije! user posted image user posted image user posted image

Trudilice:

user posted image mimag - 12.06. - ponosna user posted image
user posted image svrcica - ponosna user posted image
user posted image tintin - 22.06.
user posted image ninich - 22.06.
user posted image Janet - 23.06.
user posted image tea285 - 27.06.
user posted image crvenkapica123 - 27.06.
user posted image Tedy bear - 28.06.
user posted image lili22 - 28.06.
user posted image daxy - 29.06.
user posted image andydea - 30.06. ?
user posted image cecilija - 30.06. ?

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 703
26.6.2013 9:56:36   
PinkyFunkyBirdy
Drage crvenkapica i tea, kad piškite? user posted image Sad već i ja postajem nestrpljiva. user posted image

Bebac, draga žao mi je zbog nalaza. user posted image Nadam se da ćeš to brzo riješiti i da ćeš nam se ubrzo pridružiti u odbrojavanju. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tintin mila dal je user posted image stigla? Šaljem ti puuuuno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Draga *andjela* jako mi je drago da tvoja mrvica lijepo napreduje! user posted image user posted image user posted image Dal znate već spol ili želite da bude iznenađenje? user posted image Šaljem tebi user posted image i tvojoj bebici user posted image puno pusa i zagrljaja: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Daxy moja draga, bravo za mjerenje tempice! user posted image user posted image user posted image user posted image Vidim da se stvarno trudiš. user posted image Drago mi je da ti je mami bolje. user posted image Ovi tvoji simptomčići mi se jako sviđaju. user posted image Meni je isto ta neka mučnina bez povraćanja bila prvi znak trudnoće. Baš bi bilo odlično da ti je ovo prvo i zadnje mjerenje tempice. user posted image

Draga Perlice, žao mi je zbog tvog svekra, ali se nadam da će pozitiva pomoći da to uspješno prebrodi. user posted image Gledam tvoj grafić i vidim da je sve super pokriveno. Tako treba! user posted image user posted image user posted image Samo ti je godina trebala da naučiš, ali bolje ikad nego nikad. user posted image user posted image user posted image

Glagla, draga trudnice, nemoj se nervirati jer to nije dobro ni za tebe ni za tvoju bebicu. Naša Perlica ti je rekla da ćeš vjerojatno samo trebati na dijetu tako da sigurno nije tako strašno. user posted image Javi nam se kad dođeš od doktora. user posted image

Andydea, ajme kako ti je negdje lijepo na moru. user posted image Ma, sigurno je savšeno za pravljenje bebice. user posted image user posted image user posted image Samo uživaj! user posted image

Jučer se nisam spajala na RR jer primjećujem da postajem ovisna. user posted image user posted image user posted image Dok sam na poslu stišćem stalno Refresh da vidim dal se koja od vas javila i čim vidim komp odmah ukucavam RR. user posted image I da, jutros sam se vagala i vidim da sam uspjela vratiti sve kile. user posted image Baš šteta jer sam tako blizu bila svoje idealne kilaže, ali sam se previše opustila (nećemo spominjati što sve dnevno utrpam u sebe). user posted image Tempica mi je počela varirati, ali još to ništa ne mora značiti.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 704
26.6.2013 10:01:57   
tintin
Daxy draga sve to miriše na trudnocu, držim debele fige da ugledas user posted image sretno.
Pinky moj taj datum je prošao mozes ti mene maknit s liste jer ja nemam pojma kad ova moja menga namjerava doći, kiss.

Neposredna veza do poruke: 705
26.6.2013 10:15:16   
crvenkapica123
Pinky evo nema user posted image a ni onog smedeg iscjetka sto mi ide 4 dana prije,jedino sto me boli trbuh ko da cu svaki tren procuriti.A sto se tice trudnickih simptoma..........jedino sto me muci zgaravica,i nakon skoro svakog obroka mi bude mucno.E sad,nezelim nista umisliti.Test cu kupiti popodne i pravim ga ujutro(ako mi smedi iscjedak ne pocne danas).Drzite mi fige da bude user posted image !!!Teeeeeaaaaaa!!!!Disi mi!!!!!Ima li kakvih novosti!!!!!Kad ces piskiti test?????Ajme da barem ugledamo user posted image user posted image user posted image .Javi seeeeeeeee!!!!!!!

Neposredna veza do poruke: 706
26.6.2013 10:36:24   
PinkyFunkyBirdy
Bit će plusića već vidim! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu crvenkapica123)
Neposredna veza do poruke: 707
26.6.2013 11:32:56   
Jasmina19
Daxy,perlice zao mi je sto prozivljavate ovako tuzne i ruzne stvari,bit ce sve uredu....mora biti....drz te se curke.<3 <3 <3 <3. Cure koje ce pi-pi sretno vam i neka budeuser posted image user posted image drzim figeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 708
26.6.2013 11:52:16   
perlica55
Pinky draga, jaaaako mi se sviđa ovaj pad
tvoje BT. Nadam se da ujutro bude skok user posted image  user posted image  user posted image
Tintin, vidim da tvoje user posted image  još nema, a jeste bili
u akciji ovaj mjesec??? Da nije možda user posted image ???
Crvenkapica, držim figeeeee za user posted image
Glagla jesi se naručila na pregled?? Obavezno nam javi
što je rekao!!

Mene od jučer povremeno boli trbuh, kao da će
glupa user posted image  svaki čas doći user posted image  user posted image  user posted image , a tek mi je 19 dc ili 4dpo.
Budući sam pod totalnim stresom, ne budem se čudila ak danas
procurim. Javim novosti user posted image

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 709
26.6.2013 12:18:18   
lili22
e meni nestali svi simptomi user posted image samo mi je jos uvik u ustima ko da mi je saka soli i sve mi preslano, a inace volin slano user posted image ma ja mislin da ce ipak doc user posted image
navijan za puno user posted image user posted image user posted image a moze i meni koji user posted image drugi ako ne ovi misec

Neposredna veza do poruke: 710
26.6.2013 13:20:10   
tintin
Perlice jesmo ali slabo bila sam bolesna i pila antibiotike mislim da smo preskočili baš dane ovulacije a i prije dva dana sam napravila test koji je bija negativan tako da definitivno nije trudnoca u pitanju nego neznam kad će doći zbog prošlog ciklusa kad sam ranije dosta dobila, zagrljaj.

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 711
26.6.2013 13:33:41   
perlica55
Draga moja tintin, ak je testić bio negativan,
onda ti od srca želim da čimprije dođe user posted image .

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 712
26.6.2013 14:06:29   
crvenkapica123
Evo kupila ja test i sada gledam u njega,hvata me nervoza,zeljela bi ga sada napraviti.Ko ce iscekati jutro????user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 713
26.6.2013 14:54:47   
Bucika001
Crvenkapice,bez straha,bit ce kako mora!probaj se strpiti do jutra,ako bas ne mozes nemoj piti vise tekucine ni nejdi na wc pa za 3,4 sata napravi!

Tintim draga i ja sam odmah pomislila da je user posted image ..

Drage moje,ja vam se necu pridruziti na iducoj listi,posto me cicke bole,a to je siguran znak da user posted image dolazi user posted image user posted image user posted image

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

Neposredna veza do poruke: 714
26.6.2013 15:38:39   
PinkyFunkyBirdy
Perlice po prstima ćeš dobiti ... kakav skok u mojom tempici? .... bolje joj je da ne skače prije 20.07. user posted image user posted image user posted image Šalim se malo, ali neće još. Još je sve suho dolje i sise nisu bolne tako da još neće O. user posted image

Ajme, crvenkapice ... jedva čekam da se javiš s plusekom! user posted image user posted image user posted image

Bucika draga, i ti ćeš dobiti po prstima! user posted image Sise bole i kad je trudnoća u pitanju tako da ne želim niti čuti da odustaješ prije vremena. Mene su bolile u oba slučaja. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 715
26.6.2013 15:50:40   
lili22
Evo meni dosla user posted image nema veze vise srice drugi misec. Navijan za ostale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 716
26.6.2013 15:55:52   
perlica55
Gđo. Bucika, pa tebe nema na listi user posted image
Kad bi trebala dobit? Ak kojim slučajem
dođe glupača, zar se ne družimo u srpnju???
Lili, žao mi je. Više sreće drugi mjesec!!
Pinky, ja budem piškila 3.7. Ako bude -, a
neće user posted image , onda opet 28.7. user posted image

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 717
26.6.2013 16:12:13   
crvenkapica123
lili22 bas mi je zaouser posted image user posted image user posted image .Bit ce plus sljedeci misecuser posted image user posted image .user posted image .Meni je nonstop muka,obavezno nakon sto pojedem.Joj,nadam se da nisam sve ovo umislilauser posted image user posted image user posted image .Odlucila sam se strpiti do jutra,idem na ono"ko je unutra onda je unutra,ako nije onda nije,nijedan ga test nece staviti a bome ni izvaditi"user posted image user posted image user posted image .Tea disi mi ti vise???Ima li sto novo?Kakvih simptoma ili plusica?Javi seee,Javi seeeee!!!user posted image user posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 718
26.6.2013 16:21:31   
PinkyFunkyBirdy
Draga lili, žao mi je. user posted image Sljedeći mjesec će biti dobitni! user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 719
26.6.2013 16:31:53   
lili22
Ma iskreno ovaj smo misec slucajno pogodili ovulaciju od sljedecega pocinjemo aktino radit. Prvi put san rodila na carski pa su mi savjetovali 2 god pauze,ali ja mislin da san spremna. Inace 2 god ce bit u deveti misec. Nemogu cekat vise, ma mi cemo odma u akciju mozda se ne uhvati odma. user posted image

Neposredna veza do poruke: 720
26.6.2013 17:37:25   
Bucika001
Hehe pinky,na zalost,meni su bolne grudi siguran znak da ce user posted image doci..tako da ovaj ciklus opet nista,ali valjda ce biti vise srece u iducem..

Perlice draga,moj je datum na ovoj listi prosao,a drugu user posted image ocekujem 5.7..blago tebi,ti imas dva datuma u srpnju,jedan mora biti!user posted image

Lili draga,iduci mjesec ciljajte plodne dane user posted image

Saljem vam svima puno pusa sa vjetrovitog jadrana!user posted image

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 721
26.6.2013 17:47:36   
glagla
Draga crvenkapice ta žgaravica se i meni javila u ovoj trudnoći i to prije nego mi je user posted image tribala doć,ja se iskreno nadam da je i kod tebe isto o tom riječ. To mi je bilo jako čudno... s curama sam tek pred kraj trudnoće dobila žgaravicu...sad mi se to desilo na samom početku i još traje user posted image . Joj jedva čekam jutro da nam javiš,sretno draga user posted image . Draga Pinky evo i ja sam stalno na RR ,nikad nisam bila ni na jednom forumu...ali ovaj je stvarno zarazan user posted image ...Prvo kad upalim komp odem na RR ,ma milina user posted image . Daxy od srca se nadam da je user posted image u pitanju,sretno... Lili žao mi je user posted image . Ja sam bila jutros kod svog doktora...kaže da je šećer malo povišen,al moj tata je na inzulinu ,pa dr. kaže da je nasljedno...ali da nije ništa zabrinjavajuče. Jedino može beba bit malo veća,pa mi je reka da kad mi bude 30 tj da odem u bolnicu na uzv da vide kolika je beba,jer kod njega je stari uzv. Malo pazit šta jedem i malo više šetat ,sve ok..mene bilo strah da ću morat u bolnicu na pretrage. Dobila 3 kg u 25 tj.,to je kaže super s obzirom na šećer. Kad rodim moram obavezno ić kontrolirat šećer...

Svu ljubav svoju
tebi sam dao dok srce diše
a ti me učiš
da ljubav znači još mnogo više..Oliver

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 722
26.6.2013 17:56:57   
perlica55
Glagla, nadam se da si sada mirnija user posted image
Ali zbog sebe i bebe pripazi na unos šecera!!!
Obavezno izbaci slatkiše, grickalice i kupovne
sokove. Ma vidjet ćeš da bude sve super
na kraju user posted image

(Odgovor članu glagla)
Neposredna veza do poruke: 723
   [Brisano sporočilo]
26.6.2013 17:59:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna veza do poruke: 724
26.6.2013 18:21:11   
tea285
crvenkapice draga moja evooooo mene....ma znas sta ja sam odlucila uopce ne pisnuti taj testic jer svaki put kad ga pisnem on negativanuser posted image  sad mislim da nista od ovog mjeseca mada user posted image  nije ni na vidiku kako inace zna biti samo me bradavice bole i malo imam zgaravicu al brijem vec da ja sve umisljam kako bi rekao moj muser posted image  tako da sad cekam ako za 10 dana ne dode onda sam sigurnouser posted image  a ako dode onda tek odbrojavam u 8 il 9 mj. jer cu ici opet sve pretrage i briseve radit...al draga moja ja tebi drzim palceve do neba i da budeuser posted image user posted image user posted image  ja ti se uopce vise ne nadam vec mi je lagano dosta da nakon godine dana nikad nista ajde jedna biokemijska me razveselila al toliko brzo i rastuzila tako da sam sad rekla kako bude bude mlada sam jos..jednom ce doci

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!