|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 24.6.2013 11:41:44
|
|
|
|
Bucika001
|
Ja sam se vec okupala za sve vas! Nikada mi tako nije bilo,od zadnje vjestice je tako..a po mojoj racunici plodni dani su prosli..ne smeta nam to,nista ne mijenja niti mi je neugodno,ne boli,naprotiv,bolje mi je..ali bas zato sto mi se nikada takvo sto nije desilo zbunjuje me,cudno mi je..jednom sam procitala da to moze biti simptom T ali posto mi to traje od zadnje M znam da to nije..
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 24.6.2013 14:24:03
|
|
|
|
daxy
|
Evo uvatila sam minutu vrimena da vam se javim. Cure ja sam vam ukomirana. Mama mi je 4 puta u 4 dana na hitnoj bila. Sinoć smo proveli 7 sati,šta na hitnom kirurškom,šta na urinologiji. Nju boli,ljekovi joj pomažu,al samo prvu uru,dvi. Ne znam kako da joj pomognem. Ima kamenac u žuči i u bubregu. Prvo su rekli da je samo u žuči,kasnije da je i u bubregu. Šopaju je tom infuzijom i to tako ružno izgleda jer ispada da jedino to znaju. Evo sam ju naručila na snimanje IVP kontrastnu pretragu,a termin tek 3.7. Ja neznam šta ću w njom do tad ako je bude i dalje bolit. Hoću je stalno na hitnu vozit? Izboli su je krvnički. Ima modricu preko cjele šake jer je ova divljakuša od sestre skoro slomila iglu dok je vadila iz vene. Svaki doktor koji je pregleda,udre je tamo di boli,a ja bi mu najradije oči iskopala. Strašno! Sutra radim pa ću vam se javit kako triba.
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 24.6.2013 14:38:34
|
|
|
|
angel@
|
Drage moje dobar vam dan...kako ste mi.... nisam danima palila kompjuter .... ali imam dobre vijesti...moj dječak je došao kući.... došao je u prošlu srijedu.... .... a sad tužna vijest nemam mlijeka i ne mogu ga dojiti pa sam dva dana bila ukomirana zbog toga i samo sam plakala kad bi bila sama....tako da se moja beba hrani na bočicu od kada se rodio.... bio je 12 dana na neonatologiji i jedva sam čekala kad će mi doći kući i taj dan kad je došao kući i ono malo mlijeka što sam imala je nestalo.... Kako ste mi vi? Ja uživam u svojoj bebici i ja i muž.... nadam se od svega srca da ćete sve redom iskusiti taj osjećaj i vrlo brzo imati svoje bebice u naručju.... Pinky,Perlice drage moje kako ste mi... Daxy draga poznat mi je taj osjećaj i ja draga imam problema s tim.... i ja imam kamenac u žući i isto sam prije 2 godine završila na hitnoj.... neka ti mama proba sa buscol tabletama .... ja od kad imam kamenac ne jedem jaje pečeno nikako.... nadam se da će ti mami biti bolje...šaljem veliiikkkkiii zagrljaj..... Ostale cure kako ste mi.... i vama svu sreću u odbrojavanju želim i mislim na vas.....
** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje **14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška **07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-))) Nebo strpljive voli....
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 24.6.2013 15:05:54
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Daxy, milena, žao mi je zbog tvoje mame. Nadam se da će to riješiti čim prije. Draga mamice angel@, baš mi je drago da si nam se malo javila. Nemoj se žalostiti zbog mlijeka jer tvoj momčić nije niti prvi ni zadnji koji ne sisa. Moja rođakinja ima dvoje djece koje nije mogla dojiti jer ima uvučene bradavice (i još je nakon drugog poroda dobila sepsu i bila u bolnici mjesec dana bez bebe,...) i danas su to veliki 14-godišnjak i 12-godišnjakinja. Ništa im ne fali. Znam da te to trenutno brine, ali glavno da je tvoj popišanac zdrav i veseo, a sve ostalo se da pregurati.
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 24.6.2013 15:27:33
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy draga, jako mi je žao tvoje mame. Neko. Mi je rekao da bezalkoholno pivo sobne temperature pomaže da se izmokre kamenci iz bubrega. Samo nek joj naprave UVZ pa ćete znati kako dalje. Drži se!! Andel draga, nek je malac stigao kući. Sad fino uživajte, i nemoj se bedirati zbog cicanja, važno da papa i napreduje!!
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 24.6.2013 15:34:35
|
|
|
|
crvenkapica123
|
Draga andel@,Pinky ima pravo,evo i moje cure su rasle na hippu.Nisam nikako mlika imala,u bolnici su me mucile da kako nemam,da su mi dojke bas za dojenje,....itd.Moja druga cura je sva tri dana u bolnici plakala od gladi 0-24,i ja naravno snjom,a sestre neljubazne i jedna mi je rekla da ja nezelim dojiti i da lazem da nemam mlika,nakraju napravili podoj i naravno 0,i nadohranili su je.Al to je kod mene ocito nasljedno,ni mama smenom i sestrom,ni njena sestra sa svoje troje dice,ni moja sestra s cetvero.Da skratim svoj roman,nesekiraj se,nisi ti kriva sto je stalo.Lipo ti njemu daj papati bocicu da bude veliki decko!!!!!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 24.6.2013 19:34:58
|
|
|
|
bebac24
|
evo mene drage moje .. prije sat vremena dosla iz doma zdravlja.. dobila sam danas poziv od ginekologice da papa nije u redu,da dodem po uputnicu za u pulu na pregled:-( uglavnom ako ikoja ista zna nek komentira. cin 1 cin 2 uzrokovan Hpv-om. abnormalne stanice promjene povezane hpv-om.. ja sam totalno zgubljena..neznam sta da mislim i sta me sve sad ceka :-( u srijedu zovem da se narucim na detaljan pregled :-( posto se dugo nisam javljala novima zelim dobrodoslicu i da cim prije dobite svoje bebice
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 24.6.2013 20:18:29
|
|
|
|
tea285
|
bebac jao zao mi je moja kuma prije tri mjeseca prosla je isto to..u njezinom slucaju trebao se i muz testirati on je bio negativan tako da se ona najvjerojatnije zarazila na poslu hpv-om..sve u svemu izljecivo je ona se podvrgla operaciji i za sad je hvala bogu sve u redu,cak su joj rekli da sad opet moze bez problema raditi na bebici..
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 24.6.2013 20:44:52
|
|
|
|
perlica55
|
Bebac draga, vjerujem da ti je teško, ali... Vjerojatno ćeš trebati napraviti kolposkopiju, ak ona potvrdi nalaz PAPE, trebat će i biopsiju napraviti. Ne mora biti ništa strašno, al kako kažu bolje spriječiti.... Trebao bi i mužić napraviti testiranje na HPV. Budući si zaražena HPV- om bilo bi dobro ODMAH uzeti nešto za poboljšanje imunoloskog sustava. Preporučam ti Solgar Beta glucan, meni je bio odličan. Pokušaj se smiriti (koliko je moguće), ak imate odnose koristite obavezno kondom! Sretno draga, držim fige da na kraju bude sve dobro
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 24.6.2013 22:14:19
|
|
|
|
tintin
|
Daxy draga žao mi je zbog tvoje mame, nadam se da će biti sve u redu, ma oce mora biti. Bebac joj pa baš mi je žao, želim ti da sve što prije rjesis i da bude sve ok. Cure drage s liste ssssrrrreeeettttnnnnoooo i plusice na sunce, saljem vam zagrljaj svima s liste i koje niste više na listi i Pinky dragoj. Kod mene još nema menge al oce ovih dana osjecam nervoza me vrata i svi drugi simptomi su tu, samo da više krene.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 25.6.2013 6:44:11
|
|
|
|
*andjela*
|
Drage moje kako ste mi,vidim ima nekih novih trudnica Upratih da se angel@ porodila Mi danas ulazimo u 4 mjesec,a danas je i mom MM rodjendan,ko bi rekao da vrjeme tako brzo leti,i da je prvo tromjesecje skoro iza nas... Sad se osjecam bas super,kako su ono opisivali puna energije u drugom tromjesecju...nadam se da ce tako i ostati i da ce sve biti ok.malo su me vrucine smarale,al dobro je za nas doslo i ovo zahladjenje. radila sam Double test,prvo mjere na ultrazvuku,pa onda ispunis neka pitanja dal ima neki poremecaja u porodici,dal si pusac itd. i onda ti izvade dve bocice krvi Mada ja nisam neka rizicna grupa imam 23god..al ovo valjda svi sad rade,il bar moja doktorica radi svima. nisam jos odnjela doktorici ,trebala bi ove sedmice...mada se meni cine ok Nuhalni nbor 1,2 Rizik za Downov sindrom 1:20739 Rizikza edward i patau 1:100000 Jedino mi je urin bio malo los,pa sam dobila Pancicev caj,i ponovila juce nalaz al opet na onom svrakopisu nista ne vidim procitat. Kako ste mi vi starije forumasice Pinky,Daxy,Perlice,Tintin,Bucika???sta ima kod vas sve vas
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 25.6.2013 8:36:31
|
|
|
|
tintin
|
Andjela draga vrime stvarno leti, već 4 mjeseca, uzivaj u trudnoci i baš mi je drago da si nam se javila. Taj test šta si radila se nerazumim ali sigurno je sve u redu, saljem ti zagrljaj. Angel@ veliki zagrljaj tebi i bebici.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 25.6.2013 8:41:40
|
|
|
|
perlica55
|
Andjela, vrijeme stvarno leti!! za odličan nalaz DT!! Toga me baš strah, budući smo MM i ja prešli 30- tu , al kažu da je test jako osjetljiv, pa i ak nije najbolji, ne mora značiti ništa.. Čuvaj se draga i bježi od jakog sunca. Ostale curke, di ste??? Slabo se javljate Di su nam pišalice???
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 25.6.2013 9:09:06
|
|
|
|
*andjela*
|
perlice ma nema to veze,nista ne mora da znaci moja komsinica prosle sedmice rodila sa 32 godine prvo dete sve ok,a tetka drugu curicu u 38 a tetak imao 45...isto sve ok... Ovaj double test se radi kod mladjih ,starije se inace upucuju na amniocitezu,a mladje ne,pa ukoliko bi ovaj double test kod mladjih pokazao nekakve rizike onda bi te morale na dalje pretrage,tako su bar meni objasnili,samo kazu da je on pouzdan 60 %
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 25.6.2013 9:30:57
|
|
|
|
daxy
|
Evo mene. Hvala vam svima na lijepim riječima i potpori. Mami je bolje,kaže da joj se bol koja je puno blaža od jutros premjestila niže i osjeća peckanje. Mislimo da je taj dio koji se "odvojia" krenia van. Hvala Bogu. Radili su joj RTG 2 puta (prvi u subotu,drugi u nedilju) i na njemu se vidi da se cjeli taj komad maknia prema unutra i nekako se okrenia. Radili su joj i ultrazvuk. U četvrtak,subotu i nedilju. Svaki doktor je reka drugačije. Prvo je bilo da je u bubregu,pa onda da je u žuči,a na kraju da je u žuči i bubregu a ne znaju koji se aktivira.... Aj ti sad budi pametan,samo su je seljakali vamo tamo,a ništa konkretno nisu napravili. Strašno nešto! Od četvrtka pije Buscol i Voltaren (uz to inače troši i Ibrufen i još neke tablete i rekli su joj da ih nastavi pit kao i inače) i nije joj baš pomagalo. Ja ju jučer ispitujem sve u detalje kad je šta pila od tableta i kad ju je počelo bolit i kad bi joj bilo lakše i tako dalje... I dođem do zaključka da ju je svaki put bolilo jače kad bi popila taj Ibrufen i na svoju ruku ga je jučer prestala pit i odmah popodne joj je bilo bolje. Eto,ja nisam doktor,pa sam joj više pomogla nego oni. Uglavnom,važno je da je bolje. A meni jutros temperatura pala... 36.5. Al probudila sam se bila u 4 i 45 i popila po litre vode na eks,bila sam strašno žedna. Jel moglo to utjecat na BT?
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 25.6.2013 10:02:23
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy, super što je tvojoj mami bolje. Inače nemoj da miješa analgetike ( u ovom slučaju Brufen i Voltaren) Što se tiče BT, moguće da je zbog vode niža tempica. Kad mjeriš BT upiši i vrijeme kad si mjerila, pa ćemo gledati one tempice koje ste u isto vrijeme mjerene!!
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 25.6.2013 10:45:04
|
|
|
|
daxy
|
angel@ draga,vjerujem da ti je teško zbog mlijeka,al šta možeš sad,neće doć na silu. Važno je da ste ti i beba zajedno i da ste nam zdravi i veseli. Šaljem vam . Uživaj draga. andjela drago mi je da se dobro osjećaš. Mazi bušicu i uživaj. bebac draga,žao mi je zbog nalaza. Držim fige da to šta prije riješite. Javi nam se svakako kako. Drži se! tintin nadam se da će ti brzo doć,pa da nam postaneš čim prije. Perlice kako je tvoj svekar? Kako si ti? Ima li šta novo? Mjerila sam i jutros temperaturu u 5 i 50, tako svako jutro. Mislila sam da sam upisala vrijeme. Ma doktori su joj rekli da nastavi piti sve kako je i prije koristila i propisali joj Voltaren rapid i Buscol (ona je ponila sa sobom sve lijekove i pokazala im šta pije,a ne troši ih baš puno,3 ili 4 vrste od kojih je i Ibrufen za kralježnicu),meni to bilo čudno,al kontam valjda oni znaju. Onda sam joj rekla da proba ne pit pa da vidi šta će bit. Pinky šta ima kod tebe? Kako si nam ti? A di su nestale sve trudilice s liste? Kad piškite?
< Poruku je uredio daxy -- 25.6.2013 10:53:20 >
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 25.6.2013 12:44:16
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy draga, svekar nije dobro. Na žalost CT je potvrdio karc. pluća. Čeka nalaz biopsije, pa kreće idući tjedan s kemo Jako je pozitivan, nada se da će sve bit dobro, pa tak i mi.... Nisam znala da si uspjela mjeriti BT redovito, pa sam ti napomenula Meni je FF pomaknuo O, sve dane smo pokrili više-manje i sada čekam idući tjedan, ak ne dođe utorak ili srijedu, budem piškila testić!!
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 25.6.2013 12:56:40
|
|
|
|
glagla
|
Drage moje evo da vam se javim malo... draga angel@ tako mi je drago da je bebica stigla kući,tako sam sretna zbog vas....žao mi je zbog mlika,i stvarno znam kako se osječaš...ja sa zadnjom malom sam se namučila,stalno je bila na sisi i nikad sita,mlika mi bilo sve manje i manje...i požalim se ja svekrvi da nemam mlika,a kaže ona da kako njena kćer ima mlika za cilo selo,da kako ja to ne znam dojit a treće mi dite....ja se naplakala,stvarno mi teško bilo....i sad ću ja njoj pokazat,ja se mučila izdajala,mala sisala,vukla i tako par dana ...mliko krenilo u potocima ...dojila sam je 11 mj... Tako ako ima samo i kap pokušaj...isplati se...tako hvala mojoj svekrvi . Daxy šaljem puno i brz oporavak tvojoj mami želim . ja sam evo sad u 25 tj i u petak sam radila OGGt ,testiranje na šećer u krvi...jučer nalaz gotov, na tašte mi 5,2...iza one slatke vode mi 9.2,pa sat iza toga mi 8,5. Kaže mi ova šta izdaje nalaz da se sutra obavezno javim doktoru,kao da je to na granici i misli da će me poslat u bolnicu.......a ja ništa ne znam o tome nadam se samo da me neće slat u bolnicu jer teško bi mi bilo ostavit cure kući Javim vam sutra šta je dr.reka. ljubim vas
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 25.6.2013 12:57:04
|
|
|
|
lili22
|
je li kasno da van se pridruzin. moja m bi tribala doc 28,06 a bas se nesto cudno osjecan ovaj misec prvo san 4 dana imala metalan okus u ustima i progooglala to i izbacilo mi ko simptom trudnoce, a sad zadnja dva dana ko da mi je saka soli u ustima. prije par dana su mi bile 2 kapljice krvi. a od jucer prozirni iscjedak inace san prije m suha ko barut. malo me bolucka dole, ma neznan sama san sebe izludila. inace iman vec jednu curicu skoro 2 god i s njon san imala skroz drugacije simptome. jeli koja imala sto slicno?!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 25.6.2013 13:09:02
|
|
|
|
tintin
|
Lili22 dobro nam došla i ddržim fige da za tri dana ugledas pozitivan testic. Sretno
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 25.6.2013 13:22:24
|
|
|
|
lili22
|
uh ja se nadan,ali...
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 25.6.2013 15:05:09
|
|
|
|
perlica55
|
Lili dobro došla, držim fige za obavezno nam javi kad budeš piškila test!! Glagla, nemoj se uzrujavati zbog šećera. Malo ti je povišen! Mislim da budeš morala na dijetu. Za sada izbaci skroz slatkiše i sokove, ne mnogo voća,pij samo običnu vodu, i kad nije jako vruće odi prošetati!! Ne vjerujem da ćeš morati ostati u bolnici, al odi svakako na pregled. Javi nam obavezno šta kaže dr. Sretnooo!!
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 25.6.2013 15:40:36
|
|
|
|
andydea
|
pozz curke moje..mislim na vas i citam svaki dan.. daxy jako mi je zao..budi jaka i pozitivna perlice i ti isto..joj uz sve jos vam se i ovo desava..ma jako mi je zao i ne mogu ni misliti kako se osjecate.. pinky gdje si draga? Tintin nadam se ipak pozitivnoj vijesti..javi se lili dobrodosla i drzim fige da bu bebica Katy kako si mi ti? mi smo valjda pokrili sve dane..imamo razmake i po dva i tri dana..pa cemo vidjeti.. ljubim vas sve ...onako slano.hhehe
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 25.6.2013 20:26:55
|
|
|
|
bebac24
|
hvala vam cure :-) posto je to tek nagadanje nekako se moram nadat da je ipak u pitanju samo neka upala :-) jer ako padnem u depresiju i prije pravog pregleda stanje ce mi se samo pogorsati:-( provela sam dan na netu i svasta procitala i upravo se vratila iz apoteke sa beta glucanom i folic + . ima da sve ubijem vitaminima do pregleda hahaha :-P
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!