aries
|
papalinami smo tu ogrlicu kupili prosli tjedan,isto je pocela baliti, trpati obje ruke..i ja sam mislila da je rano,iako neka djeca bale i po pola godine prije nego im izbije zubic,ali mi je sveki rekla da je mm zubic izbio sa 3,5 mjeseca pa onda mozda i nije rano..prva 3-4 dana mi je bila jako nervozna, sad vise nije, e sad, da li djeluje ogrlica, pojma nemam.bali i dalje, ali manje, a i manje trpa ruke..onako sam mislila je li gladna ili je to zulja...uh,mislila sam da ce biti veca pauza grcevi-zubici,ali sto se moze..ugl,preporucujem, naskoditi ne moze.i da, meni se kao naziru da se bijele gornje jedinice u vilici,iako obicno donji zubici prvi niknu hladna i ja sam bila u toj fazi,kad ni do toaleta nisam stizala do ne znam koliko sati,stalno sam u pidjami bila,nije nikako mogla biti sama.dolazilo mi je da placem, citam druge spavaju,gledaju igracke, moja je imala strasne grceve i nista nismo mogli, ni u setnju jer je vristala u kolicima...ipak, pisem da te utjesim,samo se okrenulo, gotovo odjednom,kad je napunila 2 mjeseca..grcevi nas muce ujutro i navecer,ali sad moze ujutro biti u kreveticu 15ak min, gleda ribice, ne moram ni upaliti da svira glazba i da se okrece, joj divota da stignem namjestiti krevet,popiti caj,pojesti nesto.. pa joj onda pricam, gugucem, smije se, zveckam igrackama,pa malo u jaje dok sam u kuhinji, pa malo u kolica na balkon...kad je uhvati umor ipak trazi na ruke, ali je to super kako je bilo prije..mozda ti je skok u razvoju, tad su bebe nervozne...ugl,izdrzi,proci ce,neces moci vjerovati da je to ista beba...