paola06
|
Hej cure,baš sam napisala poduži post na ljetnicama..... Tek je jutro,a ja već luda ko šlapa,naime ovaj mjesec mi je trebao prvi put sjesti porodiljni, i sjeo je,al manji dio, veći dio uplaćen mi je na račun koji je već godinu dana zatvoren! Neznam otkud im taj broj računa,al uglavnom,sad mi 3.000,00kuna čuči negdje u svemiru! E,nemogu vjerovat,u kakvoj to državi živimo,i kakvi ljudi rade na tim obračunima,i ja radim obračun plaće,i svaki mjesec prije puštanja plaće sto puta provjerim podatke,račune,iznose,pa nije to zaje....pa riječ je o novcu! Pa sad provjere,tko je kriv,gdje je taj novac,kako naapravit povrat....Ma užas. Papalina osim toga nema ništa novo, doduše danas imam neku sukrvicu,neznam dal je od jučerašnjeg pregleda ili današnjeg živciranja Ujutro sam išla u labos nositi urin,jučer sam spomenula doktoru da sam često na wc-u pa me poslao na pretragu urina budući da imam BHSB u brisu,pa da se nije proširilo na mjehur.... javim kad se čujem s doc. A vi jeste rješili šta kod pedice? Kak je prošlo? Nadam se da je sve ok Pusa mamama i bebama
|