|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio
20.5.2013 17:46:31   
nela86
Hvala papalina nadam se da cu i ja imati takvu intuiciju :D ....

Drage moje da ne rovim sad po forumu---> normalno je da imam smedji iscjedak nakon ovakvog pregleda??? Nisam sigurna ali mislim da vas je dosta pisalo kako je to sve u redu dok nema krvi, ili sam sta pomijesala?? Sad me tako zasarafilo da idem na veliku nuzdu, a prije toga uzasni bolovi...kad sam otisla na wc imala sam sta i vidjeti, veliku smedju mrlju na gacicama, i dok sam piskila isto sam smedje obrisala!

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 876
20.5.2013 19:43:11   
maminangel
Joj Nela oprosti,stvarno sam djelovala bezobzirno,ali toliko sam došla jadna s pregleda ,a i svakome je njegova bol najgora,a ne sumnjam da te nije bolilo,vrlo dobro znam kakvi znaju biti,to krvarenje ti je vjerovatno od tog divljeg pregleda a ako imaš i sluzi možda je i čepuser posted image što bi reklo da se bliži,stvarno neznam što bi bez vas ovdje,toliko mi snage i volje i pozitivnih vibra šaljete da mi se sve čini podnošljivijim user posted image user posted image user posted image
MaTana bravo za curuuser posted image user posted image user posted image user posted image ,stvarno lijepo napreduje,vidim stvarno ti nije lako samoj ih tako vozikati,kad se mužić vraća?
Cuba i Papalina stvarno su vam dječica dobra,kad možete tako laufati user posted image user posted image user posted image user posted image ,Cuba lijepo od tebe kad kažeš da ćete nas sve lijepo odpratiti u rodilište pa onda otvoriti novu temu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ChoccoVanilla tebe stvarno nemauser posted image a strijice nadam se da niti neće u ove zadnje dane kad do sada nije niti jedna..

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 877
20.5.2013 21:33:51   
maminangel
Hladna draga kako se ti osjećaš?ima li kakvih simptoma?moj se neda i neda i dobro se i osjećam,još malo pa ću početi čučnjeve raditi user posted image user posted image user posted image kad o seksu mogu samo sanjati user posted image user posted image user posted image već sam zaboravila šta je to user posted image a kažu da može ubrzati stvari,pa navalite koje smijete nek se bar netko veseli user posted image user posted image user posted image user posted image Ja još uvjek krvarim makar nije prestrašno,danas sam imala takav školski trud ali šta kad se ne pojavljuje u pravilnim razmacima tako da je očito lažni user posted image user posted image

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 878
20.5.2013 21:48:49   
Hladna
Maminangel ja se super osjecam, mislim da nece tako skoro i da je sve ono od jucer i danas bilo lazno ili samo pripreme ....
Kako je bilo na veceri? Sta ste finog papali???
Ajde mozda te stisne kad legnes ...
Mm i ja se seksamo svaku vecer i vec smo sve moguce okuse kondoma isprobali nadajuci se da ce se bebici koj zamjerit ali izgleda da joj svi okusi pasu user posted image

Neposredna veza do poruke: 879
20.5.2013 21:55:04   
maminangel
user posted image user posted image user posted image user posted image A ludačo jedna,ajde barem netko user posted image user posted image user posted image user posted image .Bili smo na ručku,dok su klinci bili u vrtiću malo smo se prisjećali starih dana i bilo je lijepo,ali kako se sve to promjeni kad dođu djeca,nije da nemamo više o čemu pričati ali nakraju se opet sve svede na njih i samo o njima pričamo user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 880
20.5.2013 22:05:36   
Hladna
Ma to očito kod svih tako dođe da se na kraju sve svede na djecu, al opet to je nešto što nas doživotno povezuje...
Mi imamo sina od skoro 9 godina , zapravo ja iz prvog braka pa se i mni i mojem sadašnjem mužu skoro sve svodi oko njega jer i moj sadašni muž ga gleda ko svog sina i moj sin ga obožava ,a sad kad dođe bebica znam da ćemo još manje vremena imat za sebe a isto tako znam da će nas to sve još više povezat user posted image
fakat se više ne mogu dočekat user posted image

Neposredna veza do poruke: 881
20.5.2013 22:40:12   
cocco
helou! ako je tko rodio u međuvremenu čestitam!
ja uopće nemam volje ni pisat ni ništa, ne znam jel to reakcija na prometnu, neki zakašnjeli šok, a još mi ni ctg ne valja. nije baš bio supić ni prošli tjedan, a danas katastrofa, nalaz sužen, ili stisnut, ne znam točno. ugl slali me u šetnju, pa ponovo i bio još gori. pa na uzv gledali protok i kao ok je. a mala se sad normalno miče. ne mogu dočekat da krene, sad stvarno umirem od straha da nešto nije ok.
sorry curke, sad sam vas udavilauser posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 882
20.5.2013 22:46:58   
Hladna
cocco naravno da si se zabrinula, svaka od nas bi se na tvom mjestu i ne znam što drugo bi ti rekla več da se probaš smirit i opustit, možda to sve utječe na bebuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cocco)
Neposredna veza do poruke: 883
20.5.2013 22:53:29   
maminangel

IZVORNA PORUKA: cocco

helou! ako je tko rodio u međuvremenu čestitam!
ja uopće nemam volje ni pisat ni ništa, ne znam jel to reakcija na prometnu, neki zakašnjeli šok, a još mi ni ctg ne valja. nije baš bio supić ni prošli tjedan, a danas katastrofa, nalaz sužen, ili stisnut, ne znam točno. ugl slali me u šetnju, pa ponovo i bio još gori. pa na uzv gledali protok i kao ok je. a mala se sad normalno miče. ne mogu dočekat da krene, sad stvarno umirem od straha da nešto nije ok.
sorry curke, sad sam vas udavilauser posted image

Ne brini se toliko,ako su protoci dobri,a ti kroz dan normalno osjetiš micanja,ja vjerujem da imaš spavalicu,danas kad sam bila na ctg-u bila jedna žena koju su 2 puta slali u šetnju jer joj je krivulja bila kako ti kažeš zgusnuta i skoro pa ravna,a to bebica spava,možda da te stave na drugi bok kad budeš ponavljala,kad ideš opet?

(Odgovor članu cocco)
Neposredna veza do poruke: 884
20.5.2013 23:34:04   
Mmaestral
Hladna, a jesi me raxocarala! Ja ocekivala vidjeti poridjajnu pricu, a ti u rikvercuser posted image
Inace, kod nas se d3 daju od 2 tj, ali mi kasnimo zbog toga jer nam nitko nije rekao za to kad smo se seljakali iz bolnice u bolnicu.
Maminangel -cestitam i drago mi je da jos uvijek lijepo uzivate zajefno! Zao mi je zbog skidanja konaca, kod nas stvarno ne mogu ni skare normalne imati, uzas.
Nela, zao mi je i zbog tbog pregleda i krvarenha, ali bar znas da je sve ok. Jesu rafili uzv ili samo vaginalno? Kazu da je normalno krvarrnhe nakon grubog pregleda.
Papalina i Cub - user posted image za dobre bebice, spavalice! I mi danas bili u shoppingu poslihe foktorice pa he isto dpavzla tako da smo ju skoro istavili u mulleru kad suti. user posted image
MaTana-kod nas se daje 5 kapi, jesi ti na moru pa se tamo manje daje?
Kazu mi da bebe od tog znaju imat grceveuser posted image
Chovo Vanilla-ja nemam ni jednu striju, a sklona sam im, mazala sam se stalni sa nrkim maslacom koji je jao mast jak, tako da jis imam plla i mislim da nevu dkoro potrositi jer se ne moram vise mazati stslno.
Bili ba preglefu prbom danas, sve super, ima 4 i 400 i nesto, raste. A rekla sam da se bojim cijepljenja da ne bi opet dobila konvulzihe oa je rekka da cemo se dog za to kad fodhemo iz xg d pregleda. Jis crkamo i urinokulturu, ako opet nije los uzorak.
Eeeee, pisala sam oko 40 min i kotidtila smjeske i mucila se s podebljavanjem i idpravljanjem gresaka na obom odurnom touchscreenu mslom i lupi mi ertor! Nisam htjela da samo moj podt uvihek bude dosadan bez icega, a totalno mi je tesko ba ovom jer ne vifim sta pisem. Sad mi se ne da vuse ispravljat jer ce mi se mala ptobuditi, a bar demo se svi nasmijati vitajuci hijeroglifeuser posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 885
20.5.2013 23:39:37   
Mmaestral
Zao mi je cure jos jednom na onakvom tekstu, ali stvarno sam se trudila prvi put i onda kad nisam uspjeka sam pukla! Sad kad sam citala vidim da se pola toga ne kuzi, ali sam se i nasmijala sto je ispalo negdje, nadam se da ce i vama biti smijesno, a ne da ce vas nazivcirati.user posted image

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 886
20.5.2013 23:56:07   
pepeljuga
Ja mislila da ima novosti a ono jos nistauser posted image

Cocco samo pozitivno misli, bit će to sve ok, moj prvi porod je bio inducirani zbog lošeg ctg a samo je bila stvar u tome da je bebica bila spavalica.

Maminangel zao mi je zbog pregleda, ma izivcirala sam se samo citajuciuser posted image

Ajme hladna blago tebi kad se seksasuser posted image ja nemam apsolutno nikakve voljeuser posted image i bas mi je zao mm al sto cu mu jauser posted image user posted image

Mmaestral meni je moj drugi dečko od rođenja imao urinoinfekt, vrtili smo se stalno u krug, eserihija ili ta klebsiela ili kako li se već zoveuser posted image do godine smo jednom misecno nosili urin na kontrolu, bili i na mikciji da vidimo da nije refluks, al sve je bilo ok, posli te prve godine nikad vise problema. Držim fige da i vama bude tako.

Papalina i Cuba bravo za bebiceuser posted image
Cuba jako je R, jeste bili u pedijatrice?

Gibam lagano u krpe, puse svima

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 887
21.5.2013 2:04:15   
Mmaestral
Pepeljuga, lakse mi je kad znam da bude sve u redu poslije, nadam se da ce tako i nama biti. A sto je taj refluks, kako ima veze s bakterijom? To mi je i maminangel spomenula, pa sam trazila i nasla da hrana ide nazad u jednjak iz zeluca, da i je to to?
Kako to moze biti povezano s bakterijom?
Moram vam se malo pohvaliti, sad sam dojila i poslije je jela samo 40 l dohrane, a prije toga je prosli put bio samo podoj! user posted image
Mozda se to vama ne cini neki uspjeh, ali s obzirom na to da jaaaako dugo nije uspjela najesti se samo na sisi i da je dohrana bila po 100 i 80 ml, ovo mi se cini kao pozitivan pomak. Prvo se smanjla dohrana kad smo dosli doma sa 100 na 80, pa na 60, pa se sad cini opet smanjila na 40, a i jedan obrok je vec samo sisala, pa sam sretna jer mi se cini da vise ipak sad jede moje mlijeko nego dohranu.
Nadam se da ce se jos stvari mijenjati i da ovo nije bila samo iznimka, jer djeca znaju razlicito jesti svaki obrok.
Toliko nam se sranja dogodilo da nekako bas ne zeim prestati jos i dojiti. Ovih dana sam vec razmisljala da li to ima smisla kad ne dobiva vise od 40 ml mojeg mlijeka po podoju i samo joj se mijesa pa joj je mozda i zbog toga tesko obradjivati i ima zatvor, ali danas je vec dva puta kakala i lakse joj je, pa ipak nastavljamo s mukama jer ipak vidim da ima neke vajde.
Ma, glavno da ona nije gladna... Procitala sam pricu sto se desilo zeni, pedijatar ju je uvjeravao stalno da joj je djetetu dovoljno njeno mlijeko iako je u 2 mjeseca na sisi dobio samo 200gr, a to sto je stalno plakalo dijete je rekao da su grcevi, dok ih na kraju nije pregledao drugi doktor i rekao da je dijete gladno. Mislim, Isuse i Boze, pa valjda je bitnije da dijete dobije dovoljno hrane da moze zivjeti, nego da sisa toliko malo da ne moze ni rasti kako treba. Tu na ringeraji je cura to pisala.
Tako da sigurno necu djetetu uskracivati dohranu jer ocito postoji 2,5 posto zena koje jednostavno nemaju dovoljno mlijeka, a ja sam u tom postotku. Rekla mi je i mama da je ona prvo dijete uspjela dojiti samo mjesec dana, drugo 3 mjeseca, a tek trece sve do 3 godine.
Coco - nemoj se brinuti, ako su te pregledali ultrazvukom i nasli da je sve u redu, beba je vjerojatno pospana. Od moje prijateljice je tako bilo, nisu bebu mogli probuditi za ctg, govorili u joj da nesto mozda nije u redu i da ne dobiva dovoljno kisika, a bebica se normalno rodila i sad je jedna od najpametnijih curica koje znam. Don/t worry! Ali uvijek napisi s cime se mucis, tu si da ti bude lakse i da imas potporu.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 888
21.5.2013 10:30:07   
dada2101
dobro jutro cure!! imam jedno pitanje...ovako... jutros stojin u konzuma na kasi i da platim racun kada odjednom osjetin nesto mokro i mislin si sto je to... doden doma i gacice mokre mislin si iscjedak neki jer nije bilo mokro bas kod rodnice nego vise gore( gdje piskimo) i sada cekan da vidin dali ce jos curkati pa da zoven ginica.... sto vi mislite...kako znati dali je vodenjak pukao?? dali ako pukne curi cilo vrime ili malo da malo ne... stvarno neznan... user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 889
21.5.2013 11:57:35   
Hladna
Dada2101 ja nemam pojma kako to izgleda kad vodenjak pukne a vidim da si to prije sat i pol pitala, kakvo je stanje sad ???? Ako je jos onda je sigurno vodenjak ako nisi ti vec u bolnici ..user posted image

(Odgovor članu dada2101)
Neposredna veza do poruke: 890
21.5.2013 12:09:58   
Hladna
Cure cini mi se da imam vas samo 3,4 na faceu, dajte mi u pp posaljite podatke da vas dodam user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 891
21.5.2013 12:16:14   
dada2101
Nisam u bolnici, to je bilo to za sad ništa sve normalno kuham ručak, vidit ću dali će još što danas biti ako ne bit će da je neki iscjedak više vodenkast nemam bolove niti ništa od drugih simptoma pa budem vidila.... Sve me više brine kako prepoznati pucanje vodenjaka.. Što ako budem pod tušem ili oden obaviti nuždu a ono da curi pomalo... Bo... Prekosutra san opet kod ginekologa pa ću vidit što on kaže... Nadan de da je sve ok već kad nije više curilo.. Samo to malo..

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 892
21.5.2013 12:23:23   
dada2101
hladna pokusala san ti poslati pp ali nemogu uvik me izbaci... ako mozes ti poslati pp meni pa te ja dodan.. user posted image

(Odgovor članu dada2101)
Neposredna veza do poruke: 893
21.5.2013 13:20:10   
Hladna
dada2101 ma pucanje vodenjaka ćeš svakako prepoznati, kad počne curiti to ne stane ko sad tebi kako velišuser posted image

ne mogu ni ja tebi poslati ništa na pp, izbacujem me stalno na neku drugu stranicu user posted image user posted image

(Odgovor članu dada2101)
Neposredna veza do poruke: 894
21.5.2013 14:05:52   
as1986
Cestitke svim novopecenim mamamauser posted image user posted image user posted image

Evo i mene sa kontrole.
Nalaz je pisan rucno pa bas i ne razumijem svaku napisanu rijec.
Uglavnom doktor je na pregledu rekao: ooo pa vi ste otvoreni 2 i po centimetra, jeli vas sada strah i nasmijao seuser posted image user posted image

Na nalazu pise: neka rijec pa smeksan, pa opet nesto nerazumljivo. Pa pise cerviks 2/4 cl, 2,5 cm do necega i ovoja.

Joj strah me jako, kaze mi medicinska sestra mozes se sutra poroditi,a ja jos nebi,ja bi cekala termin 30.5.jer sam se za taj datum psíhicki pripremila

Sto se strija tice nemam ih ni ja za sadauser posted image user posted image user posted image

Strah me,postajem sve vise svjesna da se blizi taj dan

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 895
21.5.2013 14:14:07   
Hladna
as1986 user posted image user posted image , ako se porodiš već sutra onda ćeš si 30.05 kad budeš več kod kuće misliti "sva sreća što je već sve prošlo "user posted image user posted image user posted image

A na ctg i gledanje plodne vode nisi išla??

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 896
21.5.2013 14:16:34   
as1986
I da moja bebica je stalno aktivna,kad su me stavili na ctg stalno se mice,pa sam malo duze ostala na ctgu da se smiri malo,pa je nalaz bio uredan.user posted image

Citam da se beba pred porod smiri,pa me to tjesi,valjda ce cekati bar termin kad je vec tako aktivnauser posted image

Kako ste vi?

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 897
21.5.2013 14:23:34   
Hladna
as1986 da, kazu da se bebica smiri pred porod no ja sam čula i puno žena koje su rekle da su im se bebice još u trudovima migoljile user posted image

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 898
21.5.2013 14:25:33   
as1986
Hladna plodnu vodu mi nije gledao. Kontrola za 7 dana kod istog ovog doktora,i bas mi je drago da je kod njega,jer je tako njezan,a od one doktorice prosli put sam zvjezde brojala.

Rekao mi je ako osjetim trudove ili mi pukne vodenjak da dodjem ranije. Sto se tice onog cepa ako je uz sukrvicu da isto ne trebam dolaziti odmah,jer to moze i par dana pred porod izlaziti.

Ja imam kao one blage mestrualne bolove,nista strasno.

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 899
21.5.2013 14:28:20   
as1986
Koliko se veselim bebici toliko me i strah. Znaci moze biti i aktivna bebica u trudovima,uh uh uh

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!