|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ginekolozi za neplodnost u Rijeci
19.9.2009 11:02:28   
Kika83
IZVORNA PORUKA: barby

evo bila ja kod dr vlastelica danas,ide u mirovinu od pocetka sljedece godine stvarnouser posted image ,a ja narucena u 2.mj 2010 za ivf,pogledao je nalaz spermiograma i kako mu je ovaj jos losiji kaze nemamo sta cekat idemo na umjetnu.koliko god sam sretna toliko me i strah kako cujem svakakve pricice u cekaoni,danas jedna pricala da ide na 2. postupak i da sad vec unaprijed trese jel da uzasno boli da se sva napuhala od hormona,itd.

Nemoj nikoga slušati jer če ti biti još gore. Ja možda (nadam se da ne) idem u 11mj i uopće mi nije frka. Ono bojim se punkcije,ali šta se mora nije teško... Mislim da nas čeka porod koji je puno bolniji nego ove sitniceuser posted image Jake smo mi i više nego šta možemo zamislit.

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 101
19.9.2009 19:21:06   
barby

IZVORNA PORUKA: Kika83

IZVORNA PORUKA: barby

evo bila ja kod dr vlastelica danas,ide u mirovinu od pocetka sljedece godine stvarnouser posted image ,a ja narucena u 2.mj 2010 za ivf,pogledao je nalaz spermiograma i kako mu je ovaj jos losiji kaze nemamo sta cekat idemo na umjetnu.koliko god sam sretna toliko me i strah kako cujem svakakve pricice u cekaoni,danas jedna pricala da ide na 2. postupak i da sad vec unaprijed trese jel da uzasno boli da se sva napuhala od hormona,itd.

Nemoj nikoga slušati jer če ti biti još gore. Ja možda (nadam se da ne) idem u 11mj i uopće mi nije frka. Ono bojim se punkcije,ali šta se mora nije teško... Mislim da nas čeka porod koji je puno bolniji nego ove sitniceuser posted image Jake smo mi i više nego šta možemo zamislit.

ma nije da se bojim,samo m i je sve to novo, nepoznato pa ne znam sta me ceka...ali sretna sam i jedva cekam taj dan,zivim za to.jucer kad mi je rekao dr da idem oci su mi se napunile suza,bila sam sva nekako happy iako ti u glavi odmah pomisao kako neko kad se sjeti,ostane trudan a ja moram sve zive ceremonije proci,ali dobro valjda tako mora biti,mozda je mojoj mrvici tako sudjeno da dodje na svijet,ma uglavnom da bude sve ok,da bude zdrava to mi je jedino vazno sada...user posted image

17.1.2011 STIGLA MOJA NAJVECA SRECA
ostala trudna između postupka prirodno:)

22.2 -transfer IVF/ICSI,11.3 beta.nisam je ni docekala:(

2007-missed abortion:(

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

MM-oligoasthenozoospermia
varikokel

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 102
24.9.2009 15:25:47   
barby
jel koja iz RI ili koja je na rijeckoj ginekologiji pacijent ostala nakon IVF trudna i nakon koliko?

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 103
4.10.2009 12:21:11   
mayica01
hej barby..evo ja sam iz rijeke,kod docentice..i nazalost jos bez rezultata..2x ivf/icsi i 1x aih.. 

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 104
4.10.2009 21:09:41   
barby

IZVORNA PORUKA: mayica01

hej barby..evo ja sam iz rijeke,kod docentice..i nazalost jos bez rezultata..2x ivf/icsi i 1x aih.. 

ej a reci mi jesi u prirodnom ili stimuliranom?nakon koliko si ponovno isla kad nije uspjelo?

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

(Odgovor članu mayica01)
Neposredna veza do poruke: 105
4.10.2009 23:33:27   
mayica01
ovako..sva 3 puta na klomifenu..prvi put u 3mj pa u 5mj pa sad u 9mj..i ako sad ne uspije pribiljezena sam za 2/2010 i to na terapiju inekcijama znaci stimulirani ciklus,jer sva 3 puta sam na klomifenu dobila samo 1 jajnu stanicu..nikako ne reagiram na klomifen a da sam malo bolje reagirala sigurno bi bila jos 2-3 puta na klomifenu..ukratko..ak te jos sta zanima posalji mi pp

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 106
9.5.2013 14:37:21   
dudu1
Pozdrav! Nova sam ovdje, pa da podjelim s vama problem... Ugl u braku sam 2 god, i upravo toliko pokusavamo imati bebu, ali bezuspjesno! Bila sam kod ginica u poliklinici Medico , dr Jurica( odlicna gin) , samnom je sve u redu, papa test je uredan, dala mi je Folacin tablete za pomoc pri zatrudnjivanju, no ni to nije pomoglo. Medjutim moj muz vec ima dijete od 7god, sto znaci da je i sa njim sve u redu.... Dr mi je rekla da se probamo opustiti ne misliti na trudnocu, probala sam sve ali nista i dalje.... Vec smo lagano ocajni i ne znamo sta da radimo dalje, ako netko ima savjet, dobro bi mi dosao! user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 107
10.5.2013 11:18:10   
perlica55
Dudu, dobro došla. Jao ne znam šta da ti kažem user posted image
Ima nas dosta na RR koje se trudimo godinu i više.
Ako te mogu utješiti riječima da znam kako ti je.
Inače se svakodnevno družimo dok čekamo user posted image  ili user posted image
na temi Zatrudnjivanje/nadamo se zajedno/odbrojavanje,
pa ak želiš pridruži nam se. Meni osobno je lakše kad
dođe glupa menga, a znam da su curke s liste u sličnoj situaciji.
Pozdrav user posted image !!

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu dudu1)
Neposredna veza do poruke: 108
10.5.2013 11:48:52   
sax52341
Draga dudu ginekolog na osnovi obicnog pregleda i papa testa ne moze zakljuciti da li je sve u redu ili nije.
Ja sam se borila s time, na kraju nisu otkrili tocan uzrok zasto nam nije uspjevalo, ali uspjeli smo na kraju potpomognutom i sada drzim svoju malu srecu u narucju dok ti ovopisem.
Trazi nek ti napravi briseve i nek te posalju vadit spollne hormone i hormone i antitjela stitnjace. I na kraju imas jos i provjeru prohodnosti jajovoda.
A bilo bi dobro da i muz napravi spermiogram bez obzira sto vecima dijete jer je kvaliteta spermija promjenjiva....
Zelim ti svu srecu svijeta i da ti uspje i bezsvih tih silnih pretraga i postupaka!
Ispricavam se na pravopisnim greskama...

M 29.12.2012

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 109
14.4.2014 22:13:53   
ribica1
Da malo podignem temu user posted image
Cure jel vas ima iz Rijeke koje idu na humanu u kbc i sta ima novoga dole?
Mene dugo nije bilo al sam pocela razmisljat o odlasku dole ponajvise jer jos imam smrznutih stabica!

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

I moje malo čudo je tu - 10.12.2011. Dora

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 110
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!