|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 28.4.2013 20:51:56
|
|
|
|
BUMBI
|
Mz zao mi je sto je dosla
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 28.4.2013 21:13:44
|
|
|
|
Ljubilica
|
Drage moje, nikako da se stignem javit...uglavnom piskila sam jutros i negativan mi je test, a jos nema...stvarno mi nikada nije kasnila, sta bi moglo sada biti, bas sam zabrinuta....sutra cu u ginekologa.... Zao mi je za sve ostale koje su dosle!!!!
< Poruku je uredio Ljubilica -- 28.4.2013 21:14:11 >
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 28.4.2013 21:36:11
|
|
|
|
tintin
|
Pinky draga hvala sta mislis na mene, moje menge još nema, jucer popodne sam radila test i bija je negativan, ako sutra ne dodje e onda radim opet test prekosutra, neznam drage moje možda mi kasni zbog stresa, malo sam nervozna, nalazim se u Zg i u utorak idem po ljekove za postupak pa me sve nekako strah šta će mi reci kad vidi nalaze kakav je protokol i tako da vas sad ne zamaram ali sve vam javim, saljem vam veliku zagrljaj. Ljubilice a da odes izvadit betu?
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 28.4.2013 21:47:11
|
|
|
|
Ljubilica
|
Mislim da nema potrebe da vadim betu....test bi valjda pokaza....
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 28.4.2013 22:13:51
|
|
|
|
perlica55
|
LjubIlica, nadam se da bude sve dobro na pregledu. Javi nam šta je ginić rekao!! Tintin, pa kud popodne testić? Ako budeš ponavljala, piški prvom jutarnjom mokraćom!!! I obavezno nam javi šta su ti rekli u Zg, znaš da smo mi na RR velike radoznalice!! Od srca se nadam da ti nikakva terapije neće trebat, jer da će prekosutra testić biti . Šaljem
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 28.4.2013 22:18:30
|
|
|
|
tintin
|
Perlice draga hvala ti, sve vam javim.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 29.4.2013 8:26:54
|
|
|
|
ikaaa
|
evo i mene malo.....znam da sam maqlo zakazla ali ....ovaj vikend je bila O, stoga ja mislim da mi je oprošteno ...krenuli u akciju.... draga moja angel@ tako mi je drago što je tvoja bebica ok, i što još malo pa će doći na svijet... , šaljem ti veliki ... andjela mila sad draga uživaj u svakom trenutku , i želim ti od školsku trudnoću... mamino zlateko i ninch tako mi je žao što je prokletnica došla...znam kako se osjećate.... malo nam tugujte i u svibnju na listu. ljubilice draga moja dok god nema , navijam za ... držim figice... dakx mila žao mi je zbog tvoje situacije. teško je to. ali neke žene i sa takvom dijagnozom ostaju trudne, samo treba puno strpljenja, živaca i snage za tu borbu. svakako od po još jedno mišljenje....drži mi se i evo šaljem ti jedan veliki drage moje perlica i pinky kako ste mi? tintin imali kavih naznaka za , simtomići? držim figice za drage moje a evo nam i svibnja nadam se da će nam ovaj idući mjesec biti pun
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 29.4.2013 8:55:41
|
|
|
|
perlica55
|
Ika draga za akciju . Nadam se da ćeš imati debeleee za 15-ak dana!!! Ja čekam O, krajem ovog tjedna, pa ćemo vidjeti na idućem odbrojavanju, jesmo li šta napravili!!
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 29.4.2013 11:16:20
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Drage moje tintin i Ljubilice pa što je s tim testićima? Sigurno su made in China i tko zna kako su došli u HR i u kakvim su uvijetima skladišteni, a sigurno je i ljekarnici pao na pod nekoliko puta kod slaganja na policu i kako da onda rade ispravno. Sve dok nema postoji šansa za ! Ja vam to od želim i navijam iz petnih žila! Draga ikaaa, bravo za akciju i nadam se da je bebodonosna! Dobar izgovor zlata vrijedi tako da ti je oprošteno. Sad ćemo i našu dragu Perlicu vidjeti sve slabije na RR kad se baci u akciju. Ja sam ti dobro ... danas idem do svoje ginićke da mi otvori bolovanje iako sam već tjedan dana doma ... ali ona je bila na GO pa tek sad mogu dobiti papire. Pokušat ću se izboriti za 14 dana bolovanja jer mi se tako neda ići radit kad je vani tako lijepo vrijeme i mogu po kavicama.
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 29.4.2013 14:21:28
|
|
|
|
perlica55
|
Draga Pinky, već sam u akciji!!! Al svakodnevno svratim na RR i javim se. Od sutra krećem ponovno sa LH trakicama, i stvarno sve nade polažem u svibanj. Nadam se da će bit , jer onda budem i ovo i iduće ljeto šlang za kupanje i plažicu Drago mi je da si ti dobro!! Bude ti danas ginićka radila pregled ili?? Jedva čekam tvoje odbrojavanje
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 29.4.2013 15:28:02
|
|
|
|
tintin
|
Drage moje menge jos nema, neznam šta bi rekla ja sam uvjerena da ce doći mada me zadnja tri dana više drob ne boli ali prije toga me rastura tako da sam bila sigurna da cu u subotu procurit, necu moci ujutro ponavljat test nisam u mogucnosti i moram rano biti u bolnici, ako ne dobijem do sutra radim ga prekosutra, ali ako ne dobijem sutra to bi mi bilo prvi put u zivotu da mi ovoliko kasni jer je uvik tocna ka sat, virujte mi strah me ponadat se bilo čemu. Pinky bas mi je drago da si dobro i nadam se da ces dobiti još taj tjedan bolovanja da se odmoris od svega i onda se od srca nadam da ces nam se što prije pridruziti. Pusa svima
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 29.4.2013 15:30:11
|
|
|
|
tintin
|
E da Pinky test mi je nekakav sa interneta šta sam bila narucila nema ni ime pa neznam kakav je možda i je Made in China
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 29.4.2013 15:39:41
|
|
|
|
Ljubilica
|
Zene moje bila sam u ginekologa, jos mi se ruke tresu dok pisem!!!! Uglavnom, cistama ni traga!!! Rekao mi je da mi je posteno zadebljana sluznica maternice i da vidi neku malu crnu tockicu koja lako moze bit , ali mi ne moze reci sa sigurnoscu! Dao mi je da ujutro vadim betu!!! Kaze jos da testovi u ranoj trudnoci mogu zavarat! Sad se opet nadam, a tako me strah nadat se!!!! Tek mi je sad bomba u glavi!!!! Ne znam sta da mislim! Jutros mi je i temperatura bila 36,8, a do sada 36,4! Ufffff muke sad u meni....
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 29.4.2013 15:54:40
|
|
|
|
tintin
|
Ljubilice cila sam se najezila citajuci tvoju poruku, tako mi je drago da je sve ok ma ti si draga trudna sto posto, ja ti od srca zelim da ti i beta to sutra potvrdu, drzim debele fige. Kiss
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 29.4.2013 17:11:11
|
|
|
|
Ljubilica
|
Draga tintin moglo bi ti se posrecit ovaj mjesec....drzim ti fige! Ako sam trudna to ce bit cudo!!!! Pa kako bi mogla dva testa krivo pokazat Ne zelim se ni nadat jer me bas strah da se ne razocaram....
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 29.4.2013 17:34:43
|
|
|
|
perlica55
|
Ljubilica držim fige za trocifrenu betu Tintin pa piški testić prije bolnice, joj tako sam nestrpljiva. Ajde preživjet ću do srijede
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.4.2013 22:40:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 30.4.2013 7:21:32
|
|
|
|
mamino zlateko
|
ljubilica sve je moguce,u prvoj trudnoci ja imala dva negativna testa a bila sam trudna...
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 30.4.2013 10:19:57
|
|
|
|
perlica55
|
Ljubilica i tintin, ja navijammmm . Čim budete nešto znale, javite... Joj, kao da je čekam, a ne vi. Sretnoooo
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 30.4.2013 10:25:19
|
|
|
|
Ljubilica
|
Beta izvadena!!!!!! Sad cekamo nalaze oko 3....
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 30.4.2013 10:27:55
|
|
|
|
anaxx
|
Cure pratim vas napeto svaki dan i navijam za sve!!! Navijam za veliku betu....
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 30.4.2013 11:43:04
|
|
|
|
tintin
|
Cure drage radila sam test claerblue negativan je , idemo dalje, dobila sam terapiju krecem u postupak ivf ovaj ciklus od danas sam pikalica, eto drage moje. Ljubilica navijam za veliku betu, javi nam cim saznas.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 30.4.2013 11:44:18
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Ajme drage moje Ljubilice i tintin, najrađe bi skakala od sreće kad vidim tako lijepe vijesti! S nestrpljenjem čekam rezultat bete i sutrašnji tintin testić. Perlice draga, jučer sam išla kod svoje ginićke i dala mi je 14 dana bolovanja. Nije me pregledala. Imala je prestrašnu gužvu - samo za glupe uputnice i da mi otvori bolovanje sam čekala neka 2 sata. I onda sam joj ispičala kako su me prvi put kiretirali i da me nitko nije poslao na UZV nakon toga ... i osjetila se prozvanom pa me napala da su oni odradili sve prema pravilima i da se nakon kiretaže NE šalje na UZV (osim ako klinička slika ne pokaže suprotno) i da sam JA KRIVA što nisam reagirala kad sam vidjela da imam tamni iscjedak jer tamni iscjedak nikad nije dobar (bez obzira radilo se o kiretaži ili ne). Joooooj, bila sam baš I, da, još je rekla da moramo najprije vidjeti PHD nalaz dal to tkivo uopće je ostatak od prve kiretaže. Mislim WTF??? A ne, nije (moš si misliti). Bila sam bijesna, ali sam se suzdržala jer sam htjela dobiti bolovanje. Tako da još tjedan dana uživam u odmoru. I počele su me sise boljeti kao što me bole pred O ... nekako mi je to prerano, ali ako nije O onda je barem neki znak da se stvari u mom organizmu mijenjaju.
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 30.4.2013 11:46:32
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga tintin, pisale smo u isto vrijeme. Ali draga još nisi dobila zar ne? Još ništa nije izgubljeno. Pa vidi da je i naša draga Ljubilica imala negativan test, a ipak je tu mala točkica.
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2013. 30.4.2013 11:56:11
|
|
|
|
tintin
|
Da Pinky nisam još dobila, ali valjda bi se vidjela druga bar blijeda crtica danas mi je 33 dan ciklusa, tako da ne polazem nikakve nade, zao mi je draga šta su takvi, ma bitno da si se svega rjesila i sad će tvoja ovulacija brzo o nadam sr da ces nam se što prije pridruziti. Kiss
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!