|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje travanj 2013.
23.4.2013 22:12:15   
perlica55
Drage moje, predvečer stigla user posted image
Idući mjesec je NE OČEKUJEM 18.05. user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 276
23.4.2013 22:17:45   
tintin
Perliceuser posted image svu sricu ti zelim na sljedecem odbrojavanju user posted image

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 277
23.4.2013 23:06:48   
Ljubilica
Nikako da se stignem javit...Testic mi je negativan i MM mi sutra ide na brod, tako da od mog odbrojavanja iduca 3 mj nista....user posted image user posted image user posted image
user posted image jos nije dosla...bice kasni zbog stresa, inace nikada ne kasni....
Bit cu uz vas svejedno i iscekivati vase user posted image i veseliti se s vama!!!user posted image

Pinky budi hrabra, sve ce na kraju biti u redu, moras samo pozitivno mislit, doci ce tvoja user posted image Saljem ti jedan veliki zagrljaj podrskeuser posted image

Perlice i sve ostale trudilice koje su dobile user posted image nemojte nikada odustati ima mjeseci....samo naprijed user posted image

Andela primi iskrene cestitke i sada uzivaj u svojoj skolskoj user posted image

Ja se mislim obavit HSG prije nego mi MM dode, al jos je ta pretraga stavljena na razmatranje....user posted image

Saljem vam puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 278
24.4.2013 8:24:39   
perlica55
Pinky draga, mislim na tebe. Javi nam kako si,
i kak je prošlo?! user posted image  user posted image  user posted image
Winkice, sutra je tvoj dan D? Ima li kakvih novosti?
Tintin mila, evo i tvoj datum se bliži user posted image user posted image user posted image user posted image
Ima li kod tebe simptomića??
Ja curke moje navijam za sve čekalice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ljubilica)
Neposredna veza do poruke: 279
24.4.2013 8:56:56   
tintin
Ljubilica draga zao mi je, proci će vrijeme brzo lipo obavi tu pretragu da si mirna i nemoj se bojati kratko traje.
Winkica navijam za plusic.
Perlice imam samo simptome da cu dobiti šta sigurno ocu jer me pere teski pms., druzit cemo se opet na sljedecem odbrojavanju.

Neposredna veza do poruke: 280
24.4.2013 9:58:37   
RIBICA241
Baš mi je žao perlice55. Idemo dalje

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 281
24.4.2013 12:40:42   
perlica55
Ma sve 5 kod mene, sad čekam da prođe mengica,
pa naravno s novom nadom u nove pobjede user posted image  user posted image
Di nam je andjela, sigurno još slavi zbog user posted image  user posted image  user posted image .
Andel@ javi nam kako je prošao pregled i koliki
je beban user posted image .
Ljubilica ako te baš kopka ta prohodnost jajovoda,
obavi i tu pretragu, pa onda budeš mirna dočekala TM.

(Odgovor članu RIBICA241)
Neposredna veza do poruke: 282
24.4.2013 12:47:39   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image očajnica - 10.04.
user posted image *andjela* - 20.04. - ponosna user posted image
user posted image Ljubilica - 21.04.
user posted image ninich - 23.04.
user posted image winkica - 25.04.
user posted image tintin - 27.04.
user posted image mamino zlateko - 28.04.
user posted image daxy - 30.04.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 283
24.4.2013 12:50:19   
PinkyFunkyBirdy
Draga *andjela* iskrene čestitke na user posted image ! Ne mogu ti opisati koliko si me razveselila s tom viješću. user posted image Stvarno nam je trebao barem jedan plusić da nas sve oraspoloži jer ova vražja vještica kvari dojam već duže vrijeme. user posted image Bravo za tvoju mrvicu user posted image ! user posted image user posted image user posted image

Ikaaa, draga, drži mi se! Sigurna sam da će Klomići pomoći i da ćeš ubrzo maziti veliku bušu. user posted image

Mala ribice, nadam se da ćeš nam se ubrzo pridružiti na odbrojavanju. user posted image Moram ti ispričati svoj slučaj sa "prošlom" O. Dvaput sam bila kod različitih ginićki koje su mi rekle da mi je O prošla, a nije jer pratim BT i LH trakice i iscjedak i još sam k tome drugi put tek za tjedan dana (kad je stvarno bilo O) ostala trudna ... tako da niti ginići nisu nepogrešivi. Nadam se da ste bili u akciji pa možda i bude neki plusić. user posted image

Draga Perlice, žao mi je zbog user posted image . user posted image Ne znam što da ti kažem da te utješim i da ti bude lakše. user posted image Ovaj put ste malo fulali O s obzirom na situaciju, ali sljedeću mengu ćeš vidjeti tek za godinu dana tako da se nemoj ništa žalostiti. user posted image Šaljem ti puno pusa i zagrljaja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BUMBI draga pa kako si nam ti? Javiš nam se s vremena na vrijeme, ali ne pišeš ništa o sebi i svojim dečkima. user posted image Pomazite se malo i u moje ime. user posted image

Draga daxy, nadam se da ti se to mala mrvica gnjezdi. user posted image Dobro su ti cure napisale ... kod privatnika ćeš platiti nekih 500kn sigurno.

Ajme glagla, baš mi je žao što te toliko mučnine zezaju. user posted image Dal ih uspijevaš barem s nečim malo smanjiti? Bademi, peciva, krekeri ... bilo što? user posted image

Draga Katarina, a da li mjeriš BT uz trakice? Smatram da je ta kombinacija najtočnija. user posted image

Ljubilice, još nije ništa izgubljeno. Navijam da te za koji dan iznenade dvije debele pozitivne crte! user posted image user posted image user posted image

Draga tintin, stvarno ti se divim što si i nakon toliko vremena pozitivna i ustrajna! user posted image user posted image user posted image Najiskrenije ti želim da čim prije čuješ malo srčeko kako tuče pod tvojim. user posted image

Winkice moja milena, gdje si? Još jedan dan. user posted image Navijam iz sveg srca! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamino zlateko, držim fige da bude za koji dan user posted image ! user posted image

Gdje su nam očajnica i ninich sa svojim izvještajem? user posted image Ninich kad piškiš? user posted image

Ja sam prošla ponavljanje kiretaže i osjećam se ok. Bilo je to sve skupa dosta brzo i bezbolno i sada doma ljenčarim i uživam što ne moram ići na posao. user posted image Moram priznati da je ovaj put bilo puno lakše jer psihični nije bilo toliko teško - prvi puta me ubijalo to što znam da sam izgubila bebicu i zbog toga moram na kiretažu i još djelovanje svih tih trudničkih hormona i tako, a ovaj put je to bio samo medicinski postupak koji moram proći i PROŠLO JE! user posted image user posted image user posted image Sada pijem antibiotike i za 2 tjedna idem na kontrolni UZV i nadam se ostavljam cijelo ovo loše iskustvo iza sebe. user posted image
Od srca vam se zahvaljujem što se mislile na mene i bile mi podrška i općenito bile tu za mene! Puno mi značite i zato vam šaljem bezbroj pusa i zagrljaja i da sve zajedno osjetimo čari majčinstva! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 284
24.4.2013 12:59:04   
andydea
Pinky hvala Bogu da je sve ok, i da se ti osjećaš dobro....user posted image user posted image user posted image user posted image
Jedva te čekam vidjeti ponovno na odbrojavanjuuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

Neposredna veza do poruke: 285
24.4.2013 13:04:44   
PinkyFunkyBirdy
Draga moja Andy, hvala ti! user posted image Ma, ja si sve planiram da mi skupa odbrojavamo. user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 286
24.4.2013 13:21:21   
glagla
Draga Pinky toliko mi je žao šta si morala ponovo sve to prolazit,ali drago mi je da si sada ok...Želim ti svu sriću i brz oporavak i jedva te čekam vidit u odbrojavanju user posted image Moja jako dobra prijateljica je ostala trudna iza mene 2 tjedna, niko sritniji od nas dvi...već smo sve bile isplanirale,čak da ćemo skupa i u rodilištu bit...ali ona se stalno bojala da nešta neće bit ok. Ode ona na prvu kontrolu i kaže joj doktor da nema ploda, gestacijska vrecica je tu ali ploda nema user posted image ,a to joj je tribalo bit drugo dite nakon 12 godina. Niko tužniji od nas dvi,ja sam sritna zbog svoje trudnoće,ali kao da mi je pola sriće otišlo sa njezinom tugom.. Isto je išla na kiretažu ...sad je ok... Perlice draga šaljem ti puno zagrljaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Svu ljubav svoju
tebi sam dao dok srce diše
a ti me učiš
da ljubav znači još mnogo više..Oliver

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 287
24.4.2013 13:49:48   
tintin
Pinky saljem vvveeeellliiikkkiii zagrljaj

(Odgovor članu glagla)
Neposredna veza do poruke: 288
24.4.2013 13:54:08   
andydea
Pinky upoznat ću ja  tebe pa makar u rodilištu user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 289
24.4.2013 14:24:54   
ikaaa
perlice moja baš mi je žao zbog glupe user posted image ... sad koji dan da user posted image prođe i upet mila u akciju...user posted image
pinkica drago mi je što si nam tako vedra.... jedva čekam da nam se i ti uskoro pridružiš na listi za user posted image ...user posted image
ljubilice nemoj biti tužna, dok god nema user posted image dobro je....možda za koji dan nam ugledaš user posted image , možda se mrvica još nije smijestila...
nincih gdje si nam?kakve su vijesti?
winkice držim ti figice da sutra budu user posted image ....i da p........ ne dođe narednih 9 mjeseci....
curke sve koje do kraja mjeseca iščekujete veliki user posted image ..
evo ja danas bila kod ginića, dobro sam reagirala na klomić, hm bar nešto dobro, sad za koji dan u akcijicu.....user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 290
24.4.2013 14:27:46   
perlica55
Pinky mila naša, želim ti brz oporavak.
I da nam čimprije  dođeš na listu trudilica!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 291
24.4.2013 14:55:54   
*andjela*
e drage moje...da nemislite da se ne javljam...al nemam laptop ovih dana ..pao nam sistem,pa ce MM danas to da rjesi...
Juce sam moral uletit na racunar od MM brata (i sad sam tuuser posted image )
da vam javim user posted image ...
Hvala vam oduser posted image i ja vama zelim isto sto prije...
eto ja sam se ovaj mjesec najmanje nadala,prosli se razocarala zbog bazalne,pa i user posted image bila cudna ...cak kupila cajeve da od maja pocnem piti,al eto ipak user posted image u petak cu na ultrazvuk,juce sam jos jedan test ponovila i bio je user posted image
Najvise me muci pospanost i iscrpljenost samo bi lezala i spavala...
Perlice zao mi je zbog user posted image al valjda ce i tebe obradovati iduci mjesec
Pinky dago mi je da je sve to proslo sad se odmaraj...
Daxy jesam li primjetila da bi mi se ti mogla pridruziti i mamin zlatek user posted image user posted image
ostale koje cekaju naravno user posted image user posted image za user posted image
usla sam na brzinu pa i iscitala na brzinu...user posted image

20.04.2013-dve crtice

Neposredna veza do poruke: 292
24.4.2013 20:40:55   
winkica
Pinky moja draga, drago mi je iz duše i iz srca da se dobro osiječaš i želim ti brz oporavak....ljubim te...

što se tiče mene...nemam ti što reći...moja temperatura pala totalno i sutra znam da će doći, a mužu mi sutra rođendan...opet sam malo obeshrabrena pa me uhvatila depra...jer ove dvije godine me već totalno zabrinjavaju....i iskreno iz mjeseca u mjesec ja se nadam sve manje umjesto sve više....
ali eto...ako tako mora biti...:) valjda Bog ima plan za mene...a u svibnju bi vrlo rado htjela ostati trudna...jer onda bi se moja mrva rodila u istome mjesecu kao i ja...

jedino što mogu, mogu svima poželjeti najbolje želje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i mogu čestitati našoj jedinoj trudnici ovaj mjesec andjeli i nadam se da će još trudilica ovaj mjesec "zabebiti"

ljubim vas i čuvajte mi se...Pinky javim ti idući datum ali vjerojatno 22.5

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

Neposredna veza do poruke: 293
24.4.2013 22:28:17   
andydea
Winkice moja....draga ne znam kaj da ti kažem, osim da sam uz tebe od "naših" odbrojavanja,molim za tebe i za Pinky od dana kad sam vas napustila,ali i nisam i dalje sam tuuser posted image ...teško mi je jako i sve bi dala da vas vidim što prijeuser posted image user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image
i da tvome m želim sve najbolje za njegov rođendan...i ako ne dobi on testić pod poklon, sigurna sam da će doći pod tvojuser posted image ...pusa

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 294
25.4.2013 8:56:27   
perlica55
Winkice draga, navijam za tebe od srca user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
želim ti čimprije user posted image .
Ljubilica, ima li šta nova??
Ninich, ima li kod tebe šta, prošao je tvoj datum odbrojavanj?!
Držim vam fige i navijam za svih drage moja user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 295
25.4.2013 9:48:09   
Ljubilica
Moja user posted image jos nije dosla! Prvi put u zivotu da mi ovoliko kasni! Tko zna sta mi je sada!!!! user posted image

Neposredna veza do poruke: 296
25.4.2013 10:38:13   
perlica55
A da pišneš još jedan testić,
prvom jutarnjom mokraćom??!!!
Možda zbog user posted image  kasni user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu Ljubilica)
Neposredna veza do poruke: 297
25.4.2013 11:52:21   
RIBICA241
Pozdrav drage moje.

Evo ja dobila nalaze hormona štitnjače - T3 - 1,9, T4 - 112, TSH - 2,65, anti TPO - 11,9.

Ima li tko kakvih iskustava s time? Doktorica opće pr. je rekla da još napravim uzv pa endokrinologu o ev.terapiji

Neposredna veza do poruke: 298
25.4.2013 12:15:40   
PinkyFunkyBirdy
Drage moje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Stvarno bi mi bilo jako teško da vas nemam. user posted image

Draga ikaaa bravo za Klomiće i na folikuliće! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Što ti je doktor rekao: koliko ih ima i kakve su veličine? user posted image Baš bi bilo fora da za par tjedana čuješ više srčeka pod tvojim. user posted image

Perlice draga, pokušavam mirovati čim više, ali stvarno se dobro osjećam i nadam se da ću čim prije dočekati prvu pravu mengu i onda akcija od jutra do sutra. user posted image user posted image user posted image

Draga trudnice *andjela* nadam se da uživaš u trudničkim danima. user posted image user posted image Draga, a zašto ideš već u petak na pregled? user posted image Ako si samo želiš potvrditi trudnoću onda ok (mi sve trudilice smo strašno nestrpljive), ali malo srčeko ćeš vjerojatno čuti tek za 2 tjedna (tako da ne brineš ako ti ga ginić ne spomene sad). Mazi i pazi svoju mrvicu i pošalji joj puno pusa od tete Pinky. user posted image

Draga moja Winkice, kao prvo sretan rođendan tvom mužiću! user posted image user posted image Iskreno mu za sljedeći rođendan želim puno brige oko popišanih pelena i malih drečavaca (jer ćeš odmah poroditi barem dvoje da nadoknadiš ovo vrijeme user posted image ). Znam da postaje sve teže kako vrijeme prolazi, ali draga pa nije to jedini način da dođete do svog zlata. Da li ste razmišljali možda o MPO? Znam da to nije o čemu parovi maštaju, ali je jedan od načina kako doći do svoje bebice. I obično se nejde odmah na inseminaciju već obično prvo 3 ciklusa ide sa Klomifenima, pa ako nejde tako (a u puno slučajeva već i tako uspije) ide se dalje. Draga moja, znaš da ti želim iz sveg srca da postaneš ponosna okruglica i da se premjestiš na trudničke podforume. Ti i naša tintin to stvarno zaslužujete prije svih nas ostalih pošto to tako dugo čekate (neka mi ostale trudilice ne zamjere). user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubilice draga, stvarno bi mogla ponoviti testić. user posted image Možda se dosta kasno ugnjezdila bebica pa ti prvi testić nije pokazao drugu crticu, ali sljedeći bude. Dal mjeriš možda BT?

Draga RIBICE, dal ti pišu referentne vrijednosti? Sad gledam u svoje nalaze i čini mi se da ti je to sve ok jedino ne znam za TPO (to nisam nikad vadila, ali koliko sam uspjela sad malo prosurfati mislim da mora biti ispod 50 što je kod tebe slučaj). Referentne vrijednosti za ostalo su:
- T3 -> 0.9-2.8
- T4 -> 58.1-140.6
- TSH -> 0.55-4.78
Tako da se meni čini da je štitnjača kod tebe skroz ok. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu RIBICA241)
Neposredna veza do poruke: 299
25.4.2013 12:33:32   
Sunshine28
Pinky, winkcie....citam vas, ali se ne stignem uvijek javiti....sve vrijeme vam drzim fige, isto kao andy, jod od vreena kada smo se skupa nadale user posted image user posted image user posted image
nadam se da ce vam svima sa ovim lijepim vremenpm doci i lijepe vijesti!

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!