|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Odbrojavanje travanj 2013.
29.3.2013 12:09:23   
PinkyFunkyBirdy
Drage moje, evo nam novog mjeseca i nove nade. user posted image Javljajte svoje datume pa ako slučajno ne stignem danas, dodam vas u ponedjeljak.

Trudilice:

user posted image daxy - 01.04.
user posted image perlica55 - 21.04.

Navijačice:
Ruža, njanja, tiha, sanjalica, FJ, Mariachi, anne, tonkica, mikihg, Tsmee, ninolina, čokolada, troubled, koka, mirna, Dora04, božica, Candy, tikica_69, Ellenora, piggy, zvrk, tinka, maslacak, Wukovarka, Iva Piva, Thea, CATE, dami, selina, Marta j, ejmama, curice, tonkica, lelo, Ira_ , sina, anaxx, derulja, rahela, CICKA, dami, ninaa, sena, zaba, mamika, mlada mama, nikoleta, dominik, nenica, pupica, mariola, ima nas još, m600, novamama, pepeljuga, dominik, pula25, pufna*, mjesec, kiara2709, natalijax, Viky, minchi, Zvonki, miha, martina87, mamamery, Noblica, lavica81, mali_macic, buduca mamica, lilivana, maja, Nancy, MaTana, uciteljica, boba125, gljiva, maja, katy mama, BUMBI, lee, BruMa, osobno, anuska08, crvenkapica, bomboncic02, boba125, Domy, JUdy, anuska08, adryosijek, cuba, vlatkam, leptir5, Lee, anonno17, AntonijaV, gogule, lidac0605, graško, pakić, breskvica22, gianna, točkica28, fever, pincirotvajler, mariola, sarah_zg, amarnat, nessy, PinkyFunkyBirdy, winkica, anamarijapupek, malena 35, Lotte, maminangel, dada2101, Andydea, zvončica1, Tania, angel@, Bucika001, danijela8, Afrodita83
user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Odbrojavanje travanj 2013.
29.3.2013 12:49:09   
andydea
user posted image user posted image user posted image  neka nam je u ovom mjesecu što više trudnicauser posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 2
29.3.2013 14:52:31   
tintin
Pinky moj sljedeci datum je 27.04.
Sretno svima

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 3
29.3.2013 15:18:43   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image tintin - 27.04.

Navijačice:
Ruža, njanja, tiha, sanjalica, FJ, Mariachi, anne, tonkica, mikihg, Tsmee, ninolina, čokolada, troubled, koka, mirna, Dora04, božica, Candy, tikica_69, Ellenora, piggy, zvrk, tinka, maslacak, Wukovarka, Iva Piva, Thea, CATE, dami, selina, Marta j, ejmama, curice, tonkica, lelo, Ira_ , sina, anaxx, derulja, rahela, CICKA, dami, ninaa, sena, zaba, mamika, mlada mama, nikoleta, dominik, nenica, pupica, mariola, ima nas još, m600, novamama, pepeljuga, dominik, pula25, pufna*, mjesec, kiara2709, natalijax, Viky, minchi, Zvonki, miha, martina87, mamamery, Noblica, lavica81, mali_macic, buduca mamica, lilivana, maja, Nancy, MaTana, uciteljica, boba125, gljiva, maja, katy mama, BUMBI, lee, BruMa, osobno, anuska08, crvenkapica, bomboncic02, boba125, Domy, JUdy, anuska08, adryosijek, cuba, vlatkam, leptir5, Lee, anonno17, AntonijaV, gogule, lidac0605, graško, pakić, breskvica22, gianna, točkica28, fever, pincirotvajler, mariola, sarah_zg, amarnat, nessy, PinkyFunkyBirdy, winkica, anamarijapupek, malena 35, Lotte, maminangel, dada2101, Andydea, zvončica1, Tania, angel@, Bucika001, danijela8, Afrodita83

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 4
29.3.2013 17:19:16   
Ljubilica
Pozz drage trudilice!
Evo nas na novoj listi, nadam se s puuunooo više user posted image
Moja očekivana user posted image je 21.4. Eto nadam se da neće doći.
Svima vam šaljemuser posted image

Neposredna veza do poruke: 5
29.3.2013 20:51:04   
BUMBI
Sretno cureuser posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Ljubilica)
Neposredna veza do poruke: 6
30.3.2013 0:07:01   
daxy
Moj datum pada na prvi travnjanjanjanja.... zanimljivo! user posted image user posted image user posted image

Cure drage sretno!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 7
30.3.2013 12:25:51   
ninich
evo i mene ... a piši 23.4... ni sama više ne znam...user posted image

želim još jednom biti mama

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 8
30.3.2013 20:57:41   
ikaaa
pinkica mila piši mene za 15.4....hmmmm možda je upalilo sa klomićemuser posted image user posted image user posted image ...
ajmo curke di su datumi?????
želim da nam travanj bude puuuuuuuun user posted image user posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu ninich)
Neposredna veza do poruke: 9
30.3.2013 23:52:46   
winkica
evo i mene k vama...zapisujem se za 27.4
došla moja najdraža prijateljica user posted image he he he
nekako sam sigurna da me toliko voli da joj se teško odvojiti ne mene na 9 mjeseci..

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 10
31.3.2013 1:43:52   
očajnica
drage cure,ja se također pripisujem na datum 10.4..... ma neće user posted image doći.....user posted image nikome u travnju...user posted image user posted image

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 11
31.3.2013 8:54:21   
tintin
Winkice saljem vvveeellliiikiii zagrljaj, zelim da ti travanj bude sretan.
Svim curama sretno

(Odgovor članu očajnica)
Neposredna veza do poruke: 12
31.3.2013 10:14:18   
daxy
Pinky draga piši mene za 30 travnja. Ovaj put ću bit samo daxy. user posted image

Ja sam sada dobro,iako još nisam skroz prokrvarila kako treba,ali hoću prije podne sigurno. Važno da me ne boli. user posted image

Bila sam jako razočarana jutros,ali sad samo mislim o tome kako ću se bacit na vježbanje i kako je ovaj mjesec nova prilika,a onaj stari samo ružno sjećanje.

Idemo cure u akciju!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretan vam i blagoslovljen Uskrs!

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 13
31.3.2013 14:57:42   
perlica55
Curke moje drage, evo nam stiglo novo
odbrojavanje. Nadam se da će nam travanj
donijeti punooo pozitivnih testića!!
Sretnooo svima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretan vam Uskrs!!!

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 14
31.3.2013 15:43:29   
ikaaa
winkice i daxy žao mi je zbog user posted image ..šaljem vam veeeeliki user posted image , i nemojte mi biti tužneuser posted image ..iza kiše uvijek dolazi sunce,hehe tako barem kažuuser posted image user posted image user posted image ...
nadam se da će nam travanj donjeti puuuuno user posted image ...
drage moje SRETA VAM I BLAGOSLOVLJEN USKRSuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 15
   [Brisano sporočilo]
31.3.2013 22:48:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu ikaaa)
  Neposredna veza do poruke: 16
31.3.2013 22:53:27   
jess
Drage moje trudilice želim Vam sretan i blagoslovljen Uskrs !

Želim da vam ovaj mjesec bude pun uspjeha i čim više pozitivnih testića. Samo hrabro, a ako user posted image i stigne ne dajte se obeshrabriti, i kada ćete se najmanje nadati, najmanje očekivati, doći će vaš trenutak, samo treba biti strpljiv, sigurna sam u to jer sam se sama uvjerila. Zato drage moje vjerujte i dogodit će se, možda se ne dogodi odmah kada želimo, ali hoće, sigurna sam.

Dindon čestitam na sretnoj vijesti i želim ti lijepih i zdravih user posted image

Pinky, Katarina, *andjela*, uliksa, ninich, winkica, Bucika001, tintin, esperancita, daxy, perlica55, ikaaa, Ljubilica, očajnica i sve ostale koje nisam pobrojala, šaljem vam puno zagrljaja i navijam da vam travanj bude uspješan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ljubim vas puno

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 17
1.4.2013 9:40:20   
Bucika001
Ja sam jos na staroj listi.. user posted image

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 18
1.4.2013 21:31:11   
*andjela*
ja se necu dodavati na listu..jer neznam jel ono bila prava user posted image jer je bila totalno poremecena i nije me nimalo bolilo,pa da nepravim pometnju,jer nisam toliko sigurna ni koji mi je dio ciklusa...mozda bas ovaj mjesec nesto bude kad nista ne pratim user posted image
al mi akcijamo stalno....pa ako bude kakve promjene javljam
navijam da april bude pun plusica user posted image user posted image user posted image user posted image

20.04.2013-dve crtice

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 19
1.4.2013 22:50:11   
parijanerica
parijanerica  Objave: 1Član od: 1.4.2013 Status: prisutanBok ekipa..ja sam nova na forumu.... Zanima me da li postoji mogucnost za trudnocu ako decko nije svrsio u mene , a bili su mi plodni dani ? U zsdnje vrijene jako puno jedem,umaram se,bolovi u ledima i donjem djelu trubuha,puno imam sline... Molim Vas pomozite!!!jos rano mi jeda test napravim

(Odgovor članu *andjela*)
Neposredna veza do poruke: 20
1.4.2013 22:51:05   
parijanerica
parijanerica  Objave: 1Član od: 1.4.2013 Status: prisutanBok ekipa..ja sam nova na forumu.... Zanima me da li postoji mogucnost za trudnocu ako decko nije svrsio u mene , a bili su mi plodni dani ? U zsdnje vrijene jako puno jedem,umaram se,bolovi u ledima i donjem djelu trubuha,puno imam sline... Molim Vas pomozite!!!jos rano mi jeda test napravim

Neposredna veza do poruke: 21
2.4.2013 0:07:08   
daxy
partijanerica postoji šansa,ali jako mala. Prije nego muško ejakulira,izbaci malo "tekućine" koja može sadržavati i spermije koji su sposobni oploditi jajašce. Međutim mora se jako puno stvari poklopiti da bi se dogodila trudnoća,svaki zdravi par ima tek oko 25% šanse mjesečno za uspjeh.
Simptomi dosta ovise od žene do žene,tako da ni oni nisu siguran pokazatelj. Možda te simptome ne bi ni primjetila da ne razmišljaš o tome.

Nadam se da sam pomogla i želim ti ono što si želiš sama. LP

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu parijanerica)
Neposredna veza do poruke: 22
2.4.2013 11:36:45   
perlica55
Daxy, kakvo je kod tebe stanje danas??
Nadam se da user posted image  nema, i navijam da na testiću bude user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 23
2.4.2013 11:44:54   
PinkyFunkyBirdy
Drage moje, vratija se Šime. user posted image user posted image user posted image No, dobro, od sutra sam na poslu pa ću cijelo vrijeme biti dostupna ... danas ću još malo uživati doma s mm. user posted image Evo i sređene liste. Želim svima od srca da ova lista bude prepuna s trudnicama do kraja. user posted image

Trudilice:

user posted image Bucika001 - 29.03.
user posted image očajnica - 10.04.
user posted image *Katarina* - 14.04.
user posted image ikaaa - 15.04.
user posted image Ljubilica - 21.04.
user posted image ninich - 23.04.
user posted image tintin - 27.04.
user posted image winkica - 27.04.
user posted image daxy - 30.04.

Navijačice:

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 24
2.4.2013 12:35:49   
perlica55
Mole se prve dvije dame s liste, da izvole čim prije
pišnuti testove, i da se ne igraju mojim živcima user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Katarina super što si opet s nama, nadam se da nećeš
bit dugo na listi user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 2.4.2013 12:37:33 >

Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!