|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 14 [15] 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje veljača 2013.
28.2.2013 22:03:51   
daxy
Hvala vam,hvala do neba što tako srčano navijate za mene. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tintin,žao mi je zbog glupe user posted image
Winkice,ja još navijam za tebe i user posted image ! user posted image user posted image user posted image
Inesic@ sretan ti rođendan od user posted image i da ti se ostvari sve što poželiš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 351
28.2.2013 22:06:52   
perlica55
Inesic draga sve naaaajjjjjjj user posted image user posted image user posted image
tintin žao mi je, glavu gore, idemo
skupa na iduće odbrojavanjeuser posted image user posted image
Winkice a da uzmeš LH trakice, pa da
potvrdiš ima li O???
Daxy, radi ti sunce moje ako ćeš do
zore, ali se suzdrži od odlaska na WC
par sati prije nego odeš piškiti test!!!!!!!!

Bit će user posted image , ma mora bit!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 352
28.2.2013 22:14:24   
winkica
nije da želim izazvati mjesecnicu ako nije potrebno..ali toliko mi divljaju hormoni da bi radije da to sve ode van jer sam zivcana ko par.vidjet ću ujutro kolika je bazalna temperatura...ali definitivno grizem ko pas..muž je jadan pored mene..

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 353
28.2.2013 22:38:40   
daxy
Winkice,ja ti stvarno ne znam pomoći,zaista bi volila da mogu. Ali moj ti je savjet da odeš ginekologu,on će vidjeti koliko je zadebljana maternica,meni je moja zadnji put pogodila kad ću dobiti u dan. Možda ti to malo olakša situaciju. Mislim da se krvarenje ne može tako lako izazvati tako brzo. Maternica se ljušti kad joj je vrijeme. Strpi se još malo. Izdrži,a muž neka malo pretrpi sve to. Žao mi je sto se tako osjećaš.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 354
1.3.2013 7:48:41   
perlica55
DAXYYY, uranila sam na posao zbog tebe,
a još ništa javila nisi.

Si piškila????????

< Poruku je uredio perlica55 -- 1.3.2013 7:49:06 >

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 355
1.3.2013 8:47:55   
PinkyFunkyBirdy
Draga tintin, žao mi je zbog glupe user posted image . Nadam se da znaš da smo tu za tebe. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Winkice moja draga ako sumnjaš na O bacaj se na posao! user posted image Sad je endometrij sigurno taman za malu user posted image . user posted image

Daxy
, draga, s nestrpljenjem čekam kad ćeš se javiti. user posted image Navijam za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 356
1.3.2013 9:40:34   
tintin
Hvala vam cure, divne ste.
Saljem zagrljaj

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 357
1.3.2013 9:52:15   
daxy
Evo me,evo me. Samo nemojte vikat. user posted image
Test je pokaza minus,a primjetila sam poslije da mi je počeo prozirno smeđi iscjedak,što znači da ću dobit sutra,najkasnije preksutra. Ljubim vas,hvala vam na podršci. Kad dođe user posted image javit ću datum za ožujak. Baš sam se nadala ovaj mjesec,ali oni simptomi su izgleda bili nekakav gadan PMS. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 358
1.3.2013 10:04:05   
PinkyFunkyBirdy
Draga daxy, pa kako sad to? user posted image A baš sam se veselila plusiću. user posted image user posted image user posted image
Drži mi se draga i javi se na sljedećem odbrojavanju kad saznaš datum. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 359
1.3.2013 10:12:02   
winkica
daxy zao mi je zbog minusa i zbog glupe vještice...ali idemo dalje zar ne?

Evo kod mene opet promjene..iscjedak je opet kremast i ljepljiv..ma nemam više pojma što mi je..jučer u večer grčevi lagani pa mislim da ću ipak možda procurit..

Neposredna veza do poruke: 360
1.3.2013 10:12:31   
daxy
Pinky,nije ni meni jasno. Još nisam definitivno prekrižila ovaj mjesec. Dok ne dobijem vješticu,ne osjećam to razočaranje. Znam da ću sutra ili preksutra plakat. user posted image user posted image user posted image
Za idući ciklus,naručit ću lh trakice,sutra kupujem marulju i vrkutu. Ovako više ne ide. Jedino po čemu sam se ravnala do sada je bila sluz. I te dane smo bili najaktivniji. Ali očito to nije upalilo,pa ću uvest i čajeve i trakice da vidimo. I naravno "noge na ramena". Mjerila bi ja i BT,ali radim dosta noćnih pa to nikako ne mofu. Pitat ću vas šta ne budem znala oko ovih stvari...

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 361
1.3.2013 10:18:02   
daxy
winkice,nema predaje!!! Budem li morala dubit na glavi na južnom polu,ma ako treba i na samom Mjesecu i to ću drage volje napravit! Sve za moju bebu!

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 362
1.3.2013 10:26:16   
winkica
BRAVO DAXY..to nam treba,pozitiva!

Ma mi dvije ćemo u 3. mjesecu sigurno biti debele trudnice...tim dobrim željama pripisujem sve trudilice sa nove liste..
idemo u nove pobjede osvojiti svoju najdragocjeniju nagradu!!

JEL TAKO? TAKO JE!

Pinky znači ako ne dođe vještica samo počnem od početka brojati ciklus?

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 363
1.3.2013 10:43:17   
perlica55
Daxy mila žao mi jeuser posted image user posted image user posted image
Naruči obavezno LH trakice, meni su super.
Možda ti stvarno pomognu.
Joj ni jedna trudnica ovaj mjesec user posted image

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 364
1.3.2013 11:01:40   
PinkyFunkyBirdy
Winkice, ne mogu ti sa sigurnošću reći od kad da brojiš da ti je počeo ciklus. user posted image Ako ti je organizam skužio da nije došlo do O moguće da je krenuo sa razvojem novog folikula već od dana kad je trebala biti O, možda od dana kad je trebala doći user posted image , a možda i u nekom trenutku između. user posted image Vjerujem da to isto ovisi od žene do žene (kao i sve ostalo) tako da na žalost ne mogu biti sigurna. Datum odbrojavanja neka ostane koji je jer vjerujem da bi do tada definitivno trebala doći user posted image ili user posted image , a kad će ti biti nova O stvarno ne znam. user posted image Pokušaj pratiti bazalnu ili LH trakice pa da si to utvrdiš. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 365
1.3.2013 11:13:44   
tintin
Daxy draga zao mi je, zelim ti svu srecu na sljedecem odbrojavanju

Neposredna veza do poruke: 366
1.3.2013 12:28:02   
winkica
evo opet me malo grčevi hvataju,lagano me grci...nadam se da ću procurit...tako da možemo u novi ciklus..uz pomoć nekih prirodnih preparata..probati ću piti sok od cikle,možda i neki čaj

Neposredna veza do poruke: 367
1.3.2013 14:25:43   
glagla
Draga daxy zao mi je .... bit na sljedećem odbrojavanju user posted image

Svu ljubav svoju
tebi sam dao dok srce diše
a ti me učiš
da ljubav znači još mnogo više..Oliver

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 368
1.3.2013 14:52:38   
ikaaa
winkica i daxy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu glagla)
Neposredna veza do poruke: 369
1.3.2013 18:16:00   
winkica
hvala na velikim zagrljajima ikaa....ali ja sam bez obzira na ovaj propali ciklus, super volje...samo iskreno radije bi da procurim jer imam osjećaj da me sve to tim više muči...bar bi znala da sve mogu početi ispočetka...

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 370
1.3.2013 19:08:45   
daxy
Hvala,cure na velikoj podršci. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Eh,sada moja zadnja 3 ciklusa s u bila 30,32 i 34 dana. Danas mi je 32 dan ciklusa,nekako su se odužili. Idući ću računati 32 dana,tako da me neće biti na odbrojavanju za ožujak. user posted image Dok nisam pokušavala zatrudnit nisam puno vodila računa o tome koliko mi točno ciklusi traju,ali prije su bili kraći. Maksimalno 30 dana,jer pamtim da sam u kalendare bilježila svaki mjesec,nekad i 2 puta. Nisu bili najredovitiji,ali nisu ni puno ranili ni kasnili. Jeli ovo sad normalno?
Još nešto važno,ni jedan ginekolog mi na ultrazvuku nije vidia lijevi jajnik?user posted image Nisu se oni zamarali oko toga,pa sam i ja mislila da je to normalno. Je li? user posted image Rekli su mi da se vjerojatno skrio iza crijeva,da je stidljiv... A koja bi druga opcija bila? Da ga nemam? user posted image
Zna li itko išta o ovom?

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 371
1.3.2013 20:04:22   
perlica55
Joj daxy pa di je pobjegao jajnik??
To definitivno nije normalno, al ako
je jedan uredan, mislim da nebi
trebalo biti problema sa zatrudnjivanjem.

Nekako mi se čini da su pojedini
naši ginići "dilajla".
Sve moramo izvlačiti iz njih, a ja
mrzim gin. preglede i ne želim
biti dosadna s ispitivanjem.
Daxy na idućem pregledu PITAJ
sve što te zanima!!!

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 372
1.3.2013 20:37:45   
winkica
draga moja daxy...ja mislim da nije moguće da ga nemaš...moguće je taj ginekolog malo nesposoban i ne zna svoj posao..najbolje je po drugo mišljenje otići nekom privatniku...istina platit ćeš ali barem dobiješ informacije i točne podatke o svojem tijelu...ja sam do sad najzadovoljnija bila privatnikom...nema tog socijalca koji je bio jednako dobar...i nije mi bilo žao para...

probaj otići nekom jako dobrom privatniku (po preporuci) pa češ vidjeti...
i ako je drugi jajnik skroz zdrav i radi nemoj se zabrinjavati...jer bez obzira na sve to neće ni malo spriječiti da ostaneš u blaženom stanju...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo ja iskopala informacije da je bolje tabletama izazvati menstruaciju zbog toga ako se cista stvorila na jajniku baš i nije dobro ništa ne uraditi jer bi mogla jako narasti...tako da ću krenuti sa tabletama pa ćemo vidjeti...a ako sam i kojim čudom (iako nije moguće) trudna duphastoni mi neće škoditi kad sam ih ionako pila do sada

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 373
2.3.2013 11:34:06   
daxy
Evo gotovo je,definitivno. Jutros iza 5 i 30 me probudili bolovi. Proljev povraćanje nesvjestica i grčevi ajme najgori do sad. Završila na hitnoj. Dali mi dvi injekcije. Sad se dobro osjećam i ne boli me.
Doktorica na hitnoj mi govori da sam možda imala cistu koja je pukla pa me zato toliko boli...
Cure,ja ne znam kako ću i šta ću dalje. Sve bi učinila samo da me više nikad ovako ne boli. Zato ovaj mjesec MORAM ostat trudna!!!
Nemogu virovat da je ovaj mjesec lista ostala prazna! user posted image user posted image user posted image

Kad mi prođe user posted image otić ću opet kod ginekologice,nešto moramo poduzet vezano za ove moje probleme. Ginekologica mi je super,zato sam se i prebacila kod nje. Prošli put mi je vrtila onu sondu skoro 10 minuta,meni prosto bilo neugodno. Ako ne uspije ona ni ovaj put onda ću otić privatniku.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 374
2.3.2013 18:15:22   
winkica
STIGLA JE VJEŠTICA U VELIKOM STILU...aleluja bilo je i vrijeme..

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 14 [15] 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 14 [15] 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!