|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 26.2.2013 15:41:42
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Ostale su nam tri mušketirice. Tj. šečerice na kraju. Trudilice: winkica - 28.02. tintin - 28.02. daxy - 28.02.
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 26.2.2013 18:07:59
|
|
|
|
perlica55
|
3 moje dragičke, kad mislite piškiti testiće??? Joj tako sam nestrpljiva, vjerujte da vam želim kao i sebi, debele
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 26.2.2013 19:14:49
|
|
|
|
winkica
|
sumnjam da će išta biti..moja bazalna ujutro je 35,8 tako da mislim da ni nije došlo do ovulacije...:((((
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 26.2.2013 20:03:44
|
|
|
|
ikaaa
|
winkica, tintin, daxy držim figice za ...ajmo mile moje....
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 27.2.2013 7:42:12
|
|
|
|
perlica55
|
Joj Winkice, žao mi je zbog niske BT . Držim fige za iduće odbrojavanje
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 27.2.2013 9:02:57
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga moja Winki, mislim na te! Nisam ti stigla odmah odgovoriti vezano uz pretrage pa sam vidjela da ti je draga tintin već sve odgovorila, ali ako imaš kakvih pitanja slobodno i meni pošalješ (ne znam ti reći o inseminaciji, ali o pretragama znam).
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 27.2.2013 15:17:38
|
|
|
|
*andjela*
|
e drage moje da se i ja javim MM prosuo pivo na laptop po tastaturi,i onda se poremetila tako da par dana nisam mogla nista pisati samo vas citam Pinky srecan rodjendan sa zakasnjenjem da ti se ostvare sve zeljice juce me citav dan bolila glava a ni danas nisam bolje,sinoc imali goste do 2 sata ,jutros prespavam i ne izmjerim bazalnu na vreme,jos se pokacila sa MM,tako da je katastrofa pinky pisi mene za 20.03 da ne dodje,opet ja i Ribica cekamo zajedno,ako sad nista ne bude,moracemo se rastavljati
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 27.2.2013 19:57:32
|
|
|
|
daxy
|
Hvala vam najdraže moje navijačice. Mene grudi jako bole,jedva trpim taj grudnjak po danu. Neznam šta bih vam rekla,ali zadnjih dana sam staaalno gladna. Svako malo nešto bacim u kljun,ali nikad dosta. Nekako sam osjetljiva,rasplakala sam se kad sam čitala u novinama članak o roditeljima koji nemogu pokopat svoju bebicu jer nemaju novaca. Nadam se da su ovo simptomi Danas mi je 30 dan ciklusa. Još čekam 2,3 dana za test. Joj,nadam se da će biti Ima nade...
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 27.2.2013 20:35:07
|
|
|
|
*andjela*
|
daxy ma ti si trudna,bar dok se ne dokaze suprotno,ajde malo bolji vjesti,cim se jedna javi sa ja odma imam vise nade u iduce odbrojavanje
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 27.2.2013 20:56:10
|
|
|
|
winkica
|
ja čekam da napokon procurim, test je definitvno negativan i to jaaaaaaaaaako negativan....Pinky slobodno me makni sa liste... predbilježavam se za 27.3 i idemo dalje....
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 27.2.2013 22:28:16
|
|
|
|
tintin
|
Winkice draga znas kako mi je zao, ali samo hrabro naprid, doci se i tvoj dan srece. E ja imam osjecaj da mi dolazak menge iz mjeseca u mjesec sve teze pada, popodne sam napravila test i negativan je, tako da Pinky mozes i mene maknit s liste. Daxy ja od srca navijam da si trudna, ajde razveseli nas, sigurna sam da oces.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 28.2.2013 7:53:11
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy jaaakoo mi se sviđaju tvoji simptomi. Nadam se debelim , i držim figeeee!!! GO DAXY GO Winkice i tintin, žao mi je zbog negativnih testića, družimo se na idućoj listi. Nadam se da će lista biti ljepša nego ove zadnja dva mjeseca.
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 28.2.2013 10:08:01
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga daxy, navijam iz sveg srca da bude deeeeebeeeelo pozitivan testić! Kad planiraš raditi testić? Drage moje winkica i tintin, ako sam dobro skužila vi još niste procurile? Imale ste negativne testiće, ali još nema vještice? E, pa u tom slučaju ne mičem vas sve dok postoji nada, a nada postoji sve dok vještica ne proviri. Tako da ostajete na ovoj listi. Inesic@, draga, od ti želim SRETAN ROĐENDAN!!!!
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 28.2.2013 11:35:05
|
|
|
|
tintin
|
Ok Pinky javim kad dobijem. Inesica@ Sretan rodjendan sve najbolje ti zelim
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 28.2.2013 13:25:04
|
|
|
|
winkica
|
Pinky draga, ja ću još par dana pričekati. Danas je zadnji dan kad mi treba doći i ako za par dana ne procurim sama. mislim da ću izazvati umjetno mengu jer moram procurit...dali netko zna kako se to izaziva. Znam da je duphastonom ili dabrostanom kojih imam doma ali ne znam koliko se dana piju i nakon koliko bi trebala doći...ja sam 100 % sigurna da me ovaj mjesec ovulacija zaobišla u širokom krugu... molim pomoć ako netko zna...pusa Inesic@ želim ti jako sretan rođenadan...puseeeeeeeeeeee
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 28.2.2013 13:38:05
|
|
|
|
angel@
|
Draga Winkice dok god nema vještice postoji nada... oprosti ako zadirem u intimu,zbilja mi nije namjera ali zašto moraš umjetno izazvati mengu? Ja znam da moraš otići možda kod svog ginekologa da ti da tablete za umjetno izazivamje menge,ako se ne varam pije se po danima.... ali nisam sigurna
** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje **14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška **07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-))) Nebo strpljive voli....
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 28.2.2013 13:40:23
|
|
|
|
angel@
|
Inesic@ sretan rođendan draga i sve najbolje od ti želim!!!!!
** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje **14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška **07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-))) Nebo strpljive voli....
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 28.2.2013 13:54:41
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga moja winkice, ne znam što točno da ti kažem. Moja neka pretpostavka je da je dovoljno da piješ Duphastone dok ti tempica ne skoči (što znači da ti je progesteron narastao) i onda je pitanje dal ćeš prokrvariti za par dana ili za 2 tjedna. No, ne vidim razlog da moraš prokrvariti ... ovo ti sad govorim prema mom vlastitom iskustvu. Ako si sad imala anovulatorni ciklus onda ti je ostala neka cistica na jajniku i ubrzo će tvoje tijelo krenuti s pripremom sljedeće jajne stanice tako da će O uslijediti vjerojatno kroz 2, 3 tjedna kao da ti je sad bila menga. Zbog jednog preskoka menge nećeš imati posljedice osim drugačijeg računanja dana ciklusa, a možda ti se čak i endometrij dodatno zadeblja pa se bebeč primi. Evo, to ti je moje skromno mišljenje.
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 28.2.2013 18:55:27
|
|
|
|
tintin
|
Stigla je i moja neizbjezna
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 28.2.2013 19:54:40
|
|
|
|
winkica
|
draga Pinky puno ti hvala..posto bas i nisam znala kako to ide dobro je da mi savjetujete sto i kako dalje. malo prije sam gledala iscjedak i cini mi se da se priprema ovulacija. svaki put pred mengu imam bijeli kremasti iscjedak a sada je proziran sa malo bijelog i rastezljiv... ma iskreno to me sad sve totalno zbunjuje...jos nikad nisam imala takvu situaciju... sto je najgore od svega 18 i 19.2 su me jako bolile cice i onda prestale no opet da je bila ovulacija moja bi temp narasla preko 36 stupnjeva a ne bi ostala tako niska..a lijep je osjecaj kad ti bar malo kasni mjesecnica jer mislis da postoji nada...he he he ma vidjet cemo sto ce biti narednih dana...nadam se bilo cemu..kakav god ishod bude...
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 28.2.2013 20:01:26
|
|
|
|
winkica
|
Tintin jako mi je zao draga,drži se.znam da je teško ali nekako kad znamo da imamo šansu odmah poslije nesretne vještice ipak to malo podiže nadu..istina da svaki mjesec neuspjeha jako boli ali nemoj gubiti nadu.ja svaki mjesec pokušavam izaći pametnija i hrabro idem po ono što jako želim..i moramo se boriti,tako da tintin nema predaje idemo dalje, ljubim te,drži se
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 28.2.2013 20:23:34
|
|
|
|
ikaaa
|
inesic@ draga moja SRETAN TI ROĐENDAN....I neka ti se sve želje ostvare.. tintin žao mi je zbog ....baš je morala doći , znam kao se trenutno osjećaš....tako mi je i samoj svaki mjesec, kažem da neću naredni mjesec ništa ni mjeriti tempu, ni brojiti dane, ni pratiti sve ostalo, pa se ipak opet prijavim za odbrojavanje i sve opet radim u nadi da će biti nešto....i nadam se i nadam i nekako mi je lakše uz vas kad sam winkica i daky nada se da će vas ovaj mjesec zaobići i da su tu već ..držim figice curke.....
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 28.2.2013 21:09:54
|
|
|
|
tintin
|
Winkica i Ikaa hvala vam drage moje na rjecima podrske, vratile ste mi osmjeh na lice jer sam bas nekako bila smusena. Winkica i Daxy ja drzim debele fige da ugledate , bila bi sretna do neba.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 28.2.2013 21:36:10
|
|
|
|
*andjela*
|
tintin bas mi je zao zbog iskreno se nadam da ce te naredni mjesec zaobici winkice nadam se da ces javiti dobre vjesti uskoro daxy gdje si ??? imali ista novo,ja polazem nade u tebe za ovaj mjesec
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 28.2.2013 21:48:06
|
|
|
|
daxy
|
Evo me.... Još nema Mislim ujutro radit test. E sad,večeras radim noćnu,hoće li zbog toga bit manje hormona trudnoće u urinu,pošto neću spavat ništa,pa bi test moga pokazat minus ili? Ili da napravim test popodne kad otspavam malo? Pomozite,pliz.
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!