|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje veljača 2013.
26.2.2013 15:41:42   
PinkyFunkyBirdy
Ostale su nam tri mušketirice. user posted image user posted image user posted image Tj. šečerice na kraju. user posted image

Trudilice:

user posted image winkica - 28.02.
user posted image tintin - 28.02.
user posted image daxy - 28.02.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 326
26.2.2013 18:07:59   
perlica55
3 moje dragičke, kad mislite
piškiti testiće???
Joj tako sam nestrpljiva, vjerujte
da vam želim kao i sebi, debele user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

Neposredna veza do poruke: 327
26.2.2013 19:14:49   
winkica
sumnjam da će išta biti..moja bazalna ujutro je 35,8 tako da mislim da ni nije došlo do ovulacije...:((((

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 328
26.2.2013 20:03:44   
ikaaa
winkica, tintin, daxy držim figice za user posted image ...ajmo mile moje....

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 329
27.2.2013 7:42:12   
perlica55
Joj Winkice, žao mi je zbog niske
BT user posted image user posted image .
Držim fige za iduće odbrojavanjeuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 330
27.2.2013 9:02:57   
PinkyFunkyBirdy
Draga moja Winki, mislim na te! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nisam ti stigla odmah odgovoriti vezano uz pretrage pa sam vidjela da ti je draga tintin već sve odgovorila, ali ako imaš kakvih pitanja slobodno i meni pošalješ (ne znam ti reći o inseminaciji, ali o pretragama znam). user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 331
27.2.2013 15:17:38   
*andjela*
e drage moje da se i ja javim
MM prosuo pivo na laptop po tastaturi,i onda se poremetila tako da par dana nisam mogla nista pisati samo vas citam
Pinky srecan rodjendan sa zakasnjenjem da ti se ostvare sve zeljiceuser posted image user posted image
juce me citav dan bolila glava a ni danas nisam bolje,sinoc imali goste do 2 sata ,jutros prespavam i ne izmjerim bazalnu na vreme,jos se pokacila sa MM,tako da je katastrofauser posted image
pinky pisi mene za 20.03 da ne dodje,opet ja i Ribica cekamo zajedno,ako sad nista ne bude,moracemo se rastavljati

20.04.2013-dve crtice

Neposredna veza do poruke: 332
27.2.2013 19:57:32   
daxy
Hvala vam najdraže moje navijačice. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mene grudi jako bole,jedva trpim taj grudnjak po danu. Neznam šta bih vam rekla,ali zadnjih dana sam staaalno gladna. Svako malo nešto bacim u kljun,ali nikad dosta. Nekako sam osjetljiva,rasplakala sam se kad sam čitala u novinama članak o roditeljima koji nemogu pokopat svoju bebicu jer nemaju novaca. user posted image
Nadam se da su ovo simptomi user posted image
Danas mi je 30 dan ciklusa. Još čekam 2,3 dana za test. Joj,nadam se da će biti user posted image
Ima nade...user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu *andjela*)
Neposredna veza do poruke: 333
27.2.2013 20:35:07   
*andjela*
daxy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ma ti si trudna,bar dok se ne dokaze suprotno,ajde malo bolji vjesti,cim se jedna javi sa user posted image ja odma imam vise nade u iduce odbrojavanje user posted image user posted image user posted image

20.04.2013-dve crtice

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 334
27.2.2013 20:56:10   
winkica
ja čekam da napokon procurim, test je definitvno negativan i to jaaaaaaaaaako negativan....Pinky slobodno me makni sa liste... predbilježavam se za 27.3 i idemo dalje....

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 335
27.2.2013 22:28:16   
tintin
Winkice draga znas kako mi je zao, ali samo hrabro naprid, doci se i tvoj dan srece.
E ja imam osjecaj da mi dolazak menge iz mjeseca u mjesec sve teze pada, popodne sam
napravila test i negativan je, tako da Pinky mozes i mene maknit s liste.

Daxy ja od srca navijam da si trudna, ajde razveseli nas, sigurna sam da oces.

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 336
28.2.2013 7:53:11   
perlica55
Daxy jaaakoo mi se sviđaju tvoji simptomi.
Nadam se debelim user posted image , i držim figeeee!!!

GO DAXY GO user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Winkice i tintin, žao mi je zbog negativnih
testića, družimo se na idućoj listi. Nadam se da će
lista biti ljepša nego ove zadnja dva mjeseca.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 337
28.2.2013 10:08:01   
PinkyFunkyBirdy
Draga daxy, navijam iz sveg srca da bude deeeeebeeeelo pozitivan testić! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kad planiraš raditi testić? user posted image

Drage moje winkica i tintin, ako sam dobro skužila vi još niste procurile? user posted image Imale ste negativne testiće, ali još nema vještice? user posted image E, pa u tom slučaju ne mičem vas sve dok postoji nada, a nada postoji sve dok vještica ne proviri. user posted image Tako da ostajete na ovoj listi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Inesic@, draga, od user posted image ti želim SRETAN ROĐENDAN!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 338
28.2.2013 11:35:05   
tintin
Ok Pinky javim kad dobijem.

Inesica@ Sretan rodjendan sve najbolje ti zelim

Neposredna veza do poruke: 339
28.2.2013 13:25:04   
winkica
Pinky draga, ja ću još par dana pričekati. Danas je zadnji dan kad mi treba doći i ako za par dana ne procurim sama. mislim da ću izazvati umjetno mengu jer moram procurit...dali netko zna kako se to izaziva. Znam da je duphastonom ili dabrostanom kojih imam doma ali ne znam koliko se dana piju i nakon koliko bi trebala doći...ja sam 100 % sigurna da me ovaj mjesec ovulacija zaobišla u širokom krugu...

molim pomoć ako netko zna...pusa

Inesic@ želim ti jako sretan rođenadan...puseeeeeeeeeeee

Neposredna veza do poruke: 340
28.2.2013 13:38:05   
angel@
Draga Winkice dok god nema vještice postoji nada... oprosti ako zadirem u intimu,zbilja mi nije namjera ali zašto moraš umjetno izazvati mengu? Ja znam da moraš otići možda kod svog ginekologa da ti da tablete za umjetno izazivamje menge,ako se ne varam pije se po danima.... ali nisam sigurnauser posted image

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 341
28.2.2013 13:40:23   
angel@
Inesic@ sretan rođendan draga i sve najbolje od user posted image ti želim!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 342
28.2.2013 13:54:41   
PinkyFunkyBirdy
Draga moja winkice, ne znam što točno da ti kažem. user posted image Moja neka pretpostavka je da je dovoljno da piješ Duphastone dok ti tempica ne skoči (što znači da ti je progesteron narastao) i onda je pitanje dal ćeš prokrvariti za par dana ili za 2 tjedna.
No, ne vidim razlog da moraš prokrvariti ... ovo ti sad govorim prema mom vlastitom iskustvu. Ako si sad imala anovulatorni ciklus onda ti je ostala neka cistica na jajniku i ubrzo će tvoje tijelo krenuti s pripremom sljedeće jajne stanice tako da će O uslijediti vjerojatno kroz 2, 3 tjedna kao da ti je sad bila menga. Zbog jednog preskoka menge nećeš imati posljedice osim drugačijeg računanja dana ciklusa, a možda ti se čak i endometrij dodatno zadeblja pa se bebeč primi. user posted image
Evo, to ti je moje skromno mišljenje. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 343
28.2.2013 18:55:27   
tintin
Stigla je i moja neizbjezna user posted image
user posted image

Neposredna veza do poruke: 344
28.2.2013 19:54:40   
winkica
draga Pinky puno ti hvala..posto bas i nisam znala kako to ide dobro je da mi savjetujete sto i kako dalje. malo prije sam gledala iscjedak i cini mi se da se priprema ovulacija. svaki put pred mengu imam bijeli kremasti iscjedak a sada je proziran sa malo bijelog i rastezljiv...

ma iskreno to me sad sve totalno zbunjuje...jos nikad nisam imala takvu situaciju...

sto je najgore od svega 18 i 19.2 su me jako bolile cice i onda prestale no opet da je bila ovulacija moja bi temp narasla preko 36 stupnjeva a ne bi ostala tako niska..a lijep je osjecaj kad ti bar malo kasni mjesecnica jer mislis da postoji nada...he he he

ma vidjet cemo sto ce biti narednih dana...nadam se bilo cemu..kakav god ishod bude...

Neposredna veza do poruke: 345
28.2.2013 20:01:26   
winkica
Tintin jako mi je zao draga,drži se.znam da je teško ali nekako kad znamo da imamo šansu odmah poslije nesretne vještice ipak to malo podiže nadu..istina da svaki mjesec neuspjeha jako boli ali nemoj gubiti nadu.ja svaki mjesec pokušavam izaći pametnija i hrabro idem po ono što jako želim..i moramo se boriti,tako da tintin nema predaje idemo dalje,

ljubim te,drži se
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 346
28.2.2013 20:23:34   
ikaaa
user posted image user posted image user posted image inesic@ draga moja SRETAN TI ROĐENDAN....I neka ti se sve želje ostvare..user posted image user posted image user posted image
tintin žao mi je zbog user posted image ....baš je morala doćiuser posted image , znam kao se trenutno osjećaš....tako mi je i samoj svaki mjesec, kažem da neću naredni mjesec ništa ni mjeriti tempu, ni brojiti dane, ni pratiti sve ostalo, pa se ipak opet prijavim za odbrojavanje i sve opet radim u nadi da će biti nešto....i nadam se i nadam i nekako mi je lakše uz vas kad samuser posted image
user posted image user posted image user posted image
winkica i daky nada se da će vas ovaj mjesec zaobići user posted image i da su tu već user posted image ..držim figice curke.....

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 347
28.2.2013 21:09:54   
tintin
Winkica i Ikaa hvala vam drage moje na rjecima podrske, vratile ste mi osmjeh na lice jer sam bas nekako bila smusena.

Winkica i Daxy ja drzim debele fige da ugledate user posted image , bila bi sretna do neba.

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 348
28.2.2013 21:36:10   
*andjela*
tintin bas mi je zao zboguser posted image iskreno se nadam da ce te naredni mjesec zaobici
winkice nadam se da ces javiti dobre vjesti uskorouser posted image user posted image user posted image
daxy gdje si ??? imali ista novo,ja polazem nade u tebe za ovaj mjesec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

20.04.2013-dve crtice

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 349
28.2.2013 21:48:06   
daxy
Evo me.... Još nema user posted image
Mislim ujutro radit test. E sad,večeras radim noćnu,hoće li zbog toga bit manje hormona trudnoće u urinu,pošto neću spavat ništa,pa bi test moga pokazat minus ili? Ili da napravim test popodne kad otspavam malo? Pomozite,pliz.

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu *andjela*)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!