|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje veljača 2013.
19.2.2013 17:53:34   
Crvena3
Planiramo već dugo, ali svaki mjesec se razocaramuser posted image ali evo, sad sam prvi put primijetila da su mi stidne usne jako potamnile. Ali opet nisu grudi. Znam da je to sve individualno, ali eto.. Stalno trcim na wc vidjet jesam dobila muser posted image iako me jajnici puno vise bole nego prije menge.

(Odgovor članu *andjela*)
Neposredna veza do poruke: 226
19.2.2013 19:40:38   
perlica55
http://m.njuskalo.hr/medicinska-oprema/lh-trakice-utvrdivanje-ovulacije-oglas-2064624
evo link s kojeg sam naručila LH
trakice. Ja sam platila trakicu 4,80 kn,
jer gospođa trenutno nije imala
jeftinije, a meni se žurilo. Uglavnom
jeftinije su puno neko u apoteci gdje
paket od 5 trakica košta oko 100 kn.
Nadam se da će vam pomoći!!
Sretnooo

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Crvena3)
Neposredna veza do poruke: 227
19.2.2013 20:53:24   
tintin
Andjela hvala ti draga, ali moj pms je krenija danas user posted image

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 228
19.2.2013 21:18:49   
winkica
drage moje najdraže...čitam vas svaki dan ali nikako da nađem vremena da se javim...sve mi nešto letim amo letim tamo...previše rođendana, krštenja i prigleda tako da sam stalno u pokretu...

ovaj mjesec drage moje mislim da opet nije moj sretan mjesec...moja ovulacija se malo igrala skrivača i sva sam puna onih potkožnih prišteva i to po bradi i vratu...očito su mi hormoni skočili do neba i nešto se opet pobrčkalo...ma koma...ne znam što da kažem...ovaj mjesec se uopče nismo trudili i mogu vam reći da smo se puno više i slađe keksali i pokrili skoro pa čitav mjesec- heheheh koja ironija!! Kad smo se trudili nije nam bilo do keksa a sad kad se uopće ne trudimo keksali se ko ludi...hehehehehehehe

kakvo je stanje kod vas drage moje??? perlice55 kako si ti?? Pinky milo moje kako se ti osjećaš??

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 229
20.2.2013 10:02:09   
perlica55
Winki draga puno pozdrava user posted image user posted image
ja sam još prehlađena,al nemam više
tempicu user posted image user posted image user posted image .
Jučer sam opet piškila LH trakicu, i testna
crta je bila puno tamnije od kontrolne, tako
da mi je jučer tek (13. dc) bila pozitivna trakica.
Na žalost ovih dana ništa od keksića, jer imam gripu, a
MM dobio gljivice user posted image user posted image ...
Al danas sam bolje, pa možda.... user posted image user posted image

Curke s liste, di ste???

< Poruku je uredio perlica55 -- 20.2.2013 10:04:02 >

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 230
20.2.2013 10:29:22   
Riza
Winky....kak si ti meni?! Kako ide?! pusu veliku ti šaljem!!
Ostalim curkama želim svu sreću u iščekivanju i neka vas što više ugleda plusiće na testićima...user posted image user posted image user posted image user posted image
Pinky draga...kako si? imaš veliki user posted image od mene!!

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

Neposredna veza do poruke: 231
20.2.2013 10:33:01   
PinkyFunkyBirdy
Podsjetnik na našu listu. user posted image

Trudilice:

user posted image RIBICA241 - 21.02.
user posted image FingerJ - 22.02.
user posted image Crvena3 - 23.02.
user posted image winkica - 28.02.
user posted image tintin - 28.02.
user posted image daxy - 28.02.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 232
20.2.2013 10:52:03   
PinkyFunkyBirdy
Andjela sad kad si spomenula ... i meni je linea negra isto bila potamnila, ali to sam skužila kad sam već bila trudna iako me začudilo jako jer sam mislila da se to tek pojavi kad bude veeeelika trbušina. user posted image user posted image user posted image

Draga Crvena, na listi si i očekujemo da ćeš nam se redovito sad javljati. user posted image

Winki, moja draga Winki, fališ jaaaaaako puno!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja sam dobro. Danas sam bila na pregledu i iz PHD-a (nalaz kiretiranog tkiva) se ništa ne vidi, a doktor je zaključio da sam zdrava mlada žena te da nakon što dočekam prvu mengu da ponovim briseve i ako su ok da mogu ponovno u akciju. user posted image To me jako razveselilo. user posted image user posted image user posted image Iako me nakon pregleda sve nešto peckalo i vjerujem da se candida vratila user posted image , a i pitanje je koliko ću čekati na tu prvu mengu, ali opet sam sretna što ne moram čekati 3 ciklusa. user posted image

Perlice, ti bi odmah u akciju. user posted image user posted image user posted image Baš si napaljenuša. user posted image user posted image user posted image Ma šalim se malo draga moja. Što stvarno misliš riskirati? user posted image

Draga Riza, pa tebe već jaaaaaako dugo nisam vidjela. Pa gdje si ti nama? Što se kod tebe događa? Fali mi moja stara ekipa (Winkica nam je jedna od rijeđih koja se još uvijek druži s nama na ovoj temi). Šaljem ti puno pusa i zagrljaja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sviđa mi se tvoja nova slikica. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 233
20.2.2013 11:06:05   
perlica55
Pinky tako sam se slatko nasmijala user posted image

user posted image  sam imala 7. i od tada se nisam keksala user posted image
Žao mi je što jučer odmah nismo bili u akciji,
čim mi je LH bila pozitivna.
I zadnji put smo preskočili akciju na dan
pozitivne trakice.
Svejedno, možda ovaj put upali user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 234
20.2.2013 11:24:07   
PinkyFunkyBirdy
Ajooooooj, onda bolje da ti ne spominjem kako dugo ja nisam bila u akciji. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 235
20.2.2013 13:29:48   
RIBICA241
Vidjet ćemo andjela dal ću popravit išta!! Sumnjam.

Nemam simptoma novih osim bolnih cickauser posted image

Neposredna veza do poruke: 236
20.2.2013 13:40:10   
*andjela*
eee evo i mene polako prebolila glupu user posted image danas 2dc malo boli stomak...i MM je raspolozeniji juce se i on razocarao jos mu se i auto nesto pokvarilo..pocela sam da mjerim temp.od jutros i upisujem na fertility f.samo jutros kad sam izmjerila 36,4 zar to nije visoko za ovaj dio ciklusa?
...MM kaze sinoc "znam da moj deda to nije tako radio" a imao desetero djece hahahah ja ga zezala onda nisi na dedu..
pinky dokad trebas cekat pa da krenes u akciju...?posto si rekla da su ti ciklusi na 2-3mjeseca
ribice bice dovoljno da se sutra ne javis sa user posted image
perlice tebe bas zezaju te glupe gljivice,prehlada
crvena user posted image user posted image da ti uz ringeraju bude user posted image
tintin user posted image

20.04.2013-dve crtice

(Odgovor članu RIBICA241)
Neposredna veza do poruke: 237
   [Brisano sporočilo]
20.2.2013 15:14:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna veza do poruke: 238
20.2.2013 15:50:27   
PinkyFunkyBirdy
Ribice kad planiraš raditi testić? user posted image Držim fige za veeeeeliki plus! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Andjela, draga, nemam ti pojma kad ću ponovno u akciju jer moji ciklusi su najčešće bili svakih 2, 3 mjeseca (zadnjih godinu i pol), ali znalo se desiti i da budu 6 mjeseci (prije par godina) tako je to sve pod velikim upitnikom. user posted image Pogotovo jer je sad bila kiretaža nakon koje se većini žena prvi ciklus zna odužiti. user posted image Bez brige, javljat ću redovno novosti, a dotle pijem svoje čajeve za koje vjerujem da mi pomažu da dođe O čim prije. user posted image

Draga Katarina, fališ nam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 239
20.2.2013 16:55:17   
perlica55
Andjela BT je bitno mjeriti svako
jutro u isto vrijeme, prije nego ustanes
iz kreveta. Kod svake žene je drgacije
pa je bitno i nekoliko mjeseci
mjeriti tempicu da bi skontala ciklus.
Obično od user posted image do O
tempica bude niža (36.2-36.6),
da bi dan nakon O skočila i drugi
dio ciklusa ostala viša (36.8-37.2).
Ako je bebica u pitanju na dan
očekivane M tempica ostaje visoka.
Ovo pišem iz primjera moje frendica
koja mjesecima mjeri BT.
Nadam se da će pomoći!!

Neposredna veza do poruke: 240
20.2.2013 17:44:02   
*andjela*
perlice to sam ja sve shvatila i pogledala par grafikona..u principu u periodu ovulacije bi trebala temp.past i iduci dan porasti
negdje sam procitala da se nemora mjeriti za vreme ciklusa tek kad prodje al ja sam vec pocela,pa nema veze
Katarina pozz i da se sto prije pridruzis odbrojavanju...
Pinky pa bas dugo traju 6 mjeseci??user posted image nakon koliko vremena pokusavanja si uspjela zatrudnit prvi put...
dobro si uspjela...trudis se nema sta sad iduci put ce biti treca-sreca

20.04.2013-dve crtice

Neposredna veza do poruke: 241
20.2.2013 19:56:04   
esperancita
Što se tiče BT mene je zadnji ciklus iznenadila, jer mi je user posted image kasnila 2 dana, to jutro izmjerim temperaturu, ona porasla, ja sva sretna, i nakon sat-dva user posted image dođe.... Ostala sam zbunjenauser posted image user posted image user posted image .
Uglavnom, danas sam bila na redovnom pregledu kod ginekologa, na žalost nije bila moja doktorica, nego jedan stari doktor. Pregled mi je bio nekako skroz površan, ali uspjela sam dobiti uputnicu za vađenje hormona (FSH E2 LH progesteron i prolaktin)...
DR. je rekao da ih vadim skroz na kraju ciklusa user posted image . Malo ću prošvrljati po forumima da vidim što mogu očekivati, jer ih nisam nikad vadila.
"andjela " žao mi je što je user posted image stigla, točno znam kako se osjećaš, ja uglavnom nemam hrabrosti MM odmah reći da sam dobila, žao mi ga je vidjeti tako razočaranog, ali šta je tu je....idemo dalje!!!
Ostale cure, koje još čekaju user posted image , nadam se a ju nećete dočekatiuser posted image

“Da bi uspjeli, vaša želja za uspjehom mora biti veća od straha od neuspjeha” – Bill Cosby

Neposredna veza do poruke: 242
20.2.2013 20:15:33   
perlica55
Esperancita ja sam sve te hormone
vadila 3-5 dc, osim mislim progesterona
koji sam vadila 21. dc. Isto ti provjeri draga.
Nadm se da će ti nalazi biti uredni.

Katarina draga, jedva čekam
da nam dođeš na listu. Češće nam se
javljaj!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu esperancita)
Neposredna veza do poruke: 243
20.2.2013 20:20:23   
angel@
Drage moje evo da vam se javim bili smo na pregledu danas.... beba je teška 490 grama i što nas je najviše iznenadilo beba je na uzv 15 dana starija tako da će nam vjerojatno i termin pomicat.... uglavnom beba je zdrava hvala Bogu i sve je u najboljem redu i srce malo kuca veliko.... user posted image user posted image user posted image

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

Neposredna veza do poruke: 244
20.2.2013 20:45:31   
esperancita
Hvala ti perlice 55, svakako ću provjeriti, ali dao mi je jednu uputnicu i na njoj nabrojao sve hormone, čak je napisao i datum kad da ih vadim....user posted image user posted image user posted image , i to mi ispadne 19 dc.
da li netko zna koliko se plaćaju ti hormoni, da se pripremim????
Jedva čekam odbrojavanje u ožujku, iako mi je MM nešto prehlađen i ima laganu temperaturu, pa ću ga večeras pustiti na miru....user posted image

“Da bi uspjeli, vaša želja za uspjehom mora biti veća od straha od neuspjeha” – Bill Cosby

Neposredna veza do poruke: 245
21.2.2013 7:47:39   
perlica55
Esperancita, ako imaš uputnicu mislim da ne plaćaš ništa.
Bar ja nisam platila, doduše ja imam i dopunsko osig.
Joj nekako mi se to vađenje 19-og ne sviđa user posted image
Valjda će se javiti još neko ko je vadio te hormone,
pa da vidimo šta će reći.
Ti imaš redovite cikluse il?

Andel user posted image  za "velikog" dečka user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 246
21.2.2013 9:45:01   
PinkyFunkyBirdy
Draga *andjela* moji policistični jajnici mi rade totalnu zbrku u organizmu i stvarno sam se potrudila u zadnje 2 godine da skužim zašto ih imam jer u nekim slučajevima postoji problem koji stvara te ciste, a može se liječiti - poput problema sa štitnjačom, inzulinom, prolaktinom, nadbubrežnom žlijezdom (što ginići gotovo nikad ne kažu, a pomoglo bi velikom broju žena). Ali to je sve kod mene ok jedino su mi hormoni bili malo nebalansirani.
Uz pomoć raznih čajeva (marulja, vrkuta, sladić, zdravac, stolisnik, nevenov cvijet) uspjela sam ih gotovo sve uravnotežiti, ali su mi još uvijek LH i FSH (dva najvažnija hormona za sazrijevanje jajne stanice i pucanje folikula) u krivom omjeru - znači u granicama normale, ali mi je LH povišen naspram FSH, a do O treba biti obrnuto.
Prije nego sam pila sve te čajeve ciklusi su mi se kretali od 45 do 180 dana i nikad nisam mogla znati kad će biti sljedeća, a s čajevima se to malo ustabililo pa su mi ciklusi od 55 do 95 dana. Radimo na bebi od 9. mjeseca 2011. g., pa je sljedeći pokušaj bio u 11.mj. 2011., pa nisam imala mengu do 3. mjeseca 2012. pa nisam dugo otkrivala O te sam otišla kod jednog privatnika koji mi je dao Dabroston da dobim mengu koja je stigla negdje u 5. mjesecu i nakon toga sam popila jednu turu Klomifena i ipak dobila mengu u 6. mj. U 8. mj. 2012. sam dobila plusić, ali sam 4 dana nakon prokrvarila (biokemijska). Poslije toga sam radila briseve i otkrila candidu koju sam trebala liječiti pa sam O u 10. mjesecu morala preskočiti. user posted image I zadnja O je bila početkom 12. mjeseca kad sam ostala trudna, ali je završilo ovako kako je završilo. user posted image
Zaključak: u 1,5 g. imala sam 7 ciklusa (jedan bez O na Dabrostonu i jedan s preskočenim O) i uspjelo nam je 2 puta da zatrudnimo, ali ne i da zadržimo mrvice. Za određivanje O pratim BT, LH trakice, iscjedak i kod mene najvažniji pokazatelj: bolne sise. Te pravimo pauze između akcija svaka 2 dana oko O s tim da smo definitivno aktivni na dane pozitivnih LH trakica i nakon akcije pravim svijeću u krevetu user posted image i ne ustajem do jutra iz kreveta. I to očito pali. user posted image
Uh, što sam se raspisala. user posted image user posted image user posted image Ali sada barem novije cure znaju moju priču. user posted image

Draga esperancita, ovi hormoni se svi osim progesterona vade 3-5 dc jedino se progesteron vadi na 21. dc, ali ako ih imaš sve na 1 uputnici onda se i progesteron vadi 3-5 dc. Jedino ako se sumnja na smanjeni progesteron onda će te posebno slati da vadiš samo progesteron na 21. dc. user posted image Preko uputnice ne plaćaš ništa.

Angel@, draga, bravo za tvoju mrvicu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Javljaj nam i ubuduće kako napreduje. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 247
21.2.2013 10:16:33   
PinkyFunkyBirdy
Winkice moja draga SRETAN ROĐENDAN!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Želim da ti se ostvare sve tvoje želje, a ja ti od srca najviše želim puno zdravlja i malog popišanca/popišanku! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image i jedna posebna torta samo za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 248
21.2.2013 10:51:08   
perlica55
Winkice naša draga, sve nnaaaajjjjj za ročkasss,
od srca ti želim user posted image  za dar!!!!
SRETNOOOO
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 249
21.2.2013 11:17:26   
tintin
Winkice Sretan rodjendan, sve najbolje ti zelim i da sto prije ugledas user posted image

Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!