Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
lažna menstruacija iliti moguća trudnoća :-)) 23.9.2012 19:03:36
|
|
|
|
maminangel
|
Prvo pozdrav svima,nije me poprilično dugo bilo,ali kako stvari stoje mogli bi se češće družiti..Zanima me dali je koja od vas mama imala sukrvicu prije očekivane menstruacije??Naime prošli mjesec prije očekivane menge sam imala par dana sukrvicu i samo tri dana mengu(inače mi traje po 7-8 dana)i naravno ja sam to upisala pod mengu,,aaaaaa ovaj mjesec opet ista priča stime da je menga skroz izostala a sukrvica i dalje traje...Napravila sam test jučer nakon par dana izostanaka i pokazao je plusić,ops,šok i nevjerica ,nije da ne želimo i nismo planirali još jednu bebu ali stvarno je došla neplanirano,tim više jer je treća bebolina..Moje pitanje je dali je moguće da moja trudnoća traje zapravo mjesec duže,,ajmeeee kako je moguće da nisam ništa primjetila pogotovo jer sam već dvoje rodila....Još sam poprilično zbunjena pa ako je imao netko slično iskustvo sa tim lažnim mengama neka mi javi please.....Ajme treća beba
|
|
|
|
|
RE: lažna menstruacija iliti moguća trudnoća ... 23.9.2012 19:58:44
|
|
|
|
seraphyme
|
čestitke kado odeš na uzv, procijeni se veličina ploda i može se ocijeniti je li trudnoća veća, manja, odgovara izostanku menstruacije....
|
|
|
RE: lažna menstruacija iliti moguća trudnoća ... 23.9.2012 20:19:05
|
|
|
|
maminangel
|
hvala ti,ma znam ja da se na uzv-sve vidi ali tko će to dočekati ,zvala sam ginicu i tek za dva tjedna me naručila,bez obzira na sukrvicu,samo mi je rekla da uzmem utrogestane, jer u prve dvije trudnoće sam isto krvarila u prvom tromjesječju..
|
|
|
|
|
RE: lažna menstruacija iliti moguća trudnoća ... 23.9.2012 21:15:31
|
|
|
|
mala99
|
Ja sam imala neko lagano krvarenje baš na dan kad sam trebala dobiti, ali nije bilo jako. I Eto danas sam u 36 tjednu. Ako ti je test pokazao plus, čini mi se da je trudnoća u pitanju. Probaj ponoviti test dok čekaš pregled.
|
|
|
|
|
RE: lažna menstruacija iliti moguća trudnoća ... 23.9.2012 21:35:44
|
|
|
|
mala pcelica
|
čestitam na plusiću odi privatno zbog sukrvice,nemoj čekati 2 tjedna bezobzira na utrogestane
|
|
|
RE: lažna menstruacija iliti moguća trudnoća ... 23.9.2012 22:04:36
|
|
|
|
Krky
|
Pa čestitam i nadam se da će bit sve ok. Neplanirano može bit i lijepo iznenađenje. Moguće je da ne prepoznaš. Svoju prošlu nisam ja prepoznala, a ovu sadašnju nisu prepoznala 2 dr, bez obzira na izostanak m, jer je kod mene to očito jedini simptom. Al eto - TO što je bilo "nešto" idući tjedan dolazi u moje naručje...
|
|
|
RE: lažna menstruacija iliti moguća trudnoća ... 11.11.2012 20:45:45
|
|
|
|
kikitown
|
Cao, malo sam pregledavala vasu stranicu (inace sam i clan ringeraja.ba :) ) ali sam ovdje naletjela na ovaj post koji me je zainteresirao jer sam u slicnoj situaciji, naime muz i ja mjesecima radimo na bebi i ovaj mjesec mi se desilo nesto cudno, uradila sam lili test za trudnocu i ucinilo mi se da sam vidjela skroz blijedu skoro nevidljivu drugu liniju, a bio mi je 10 dpo, i bilo je podne. onda sam ujutro uradila unitest, bila je samo jedna crta. danas sam vodila ljubav sa muzem i pojavio mi se roze iscjedak, mislila sam da je menga stigla ranije 12 dpo, medjutim poslije danas iscjedak se vise nije pojavljivao, sto nije bas nacin na koji inace dobivam menstruaciju, pa sam se pitala da li je moguce da je to implatacijsko krvarenje? MOLIM VAS HELP
|
|
|
|
|
RE: lažna menstruacija iliti moguća trudnoća ... 12.11.2012 11:11:48
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
kikitown, dobrodošla! Najiskrenije ti želim da je to stvarno bilo implatacijsko krvarenje i da ćeš za nekoliko dana dobiti ! Javi obavezno!
|
|
|
RE: lažna menstruacija iliti moguća trudnoća ... 19.12.2012 19:52:26
|
|
|
|
Livia
|
pozdrav curke evo mene nakon dugo vremena,kod mene je sljedeća situacija . 22.11. sam dobila ko da nisam ,al dobro. radila sam test poslje ovulacije al je bio neg. dva tjedna kasnije tj. 7.12. -10.12. krvarim kao da sam dobila,jedva dočekam pon da odem do ginićke ona se sva zbuni i naruči me u čet na ultrazvuk koji uopće nije napravila i kao to ti je sve ok javi se po potrebi.... kao to ti je od stresa krvarenje ,heloooooouuuuuu živimo u RH trebali bi krvariti 365 dana 17. 12. trebala sam dobiti mengu po rasporedu ali niš ni dan danas , nemam baš apetita,malo više idem na wc,primijetila sam da mi je treško u želudcu (podrigivanje,nadutost),imam neki iscjedak,ten katastrofa....... što da radim da li da radim test ponovo,da li da čekam i da li sam možda TRUDNA???????
|
|
|
RE: lažna menstruacija iliti moguća trudnoća ... 20.12.2012 9:52:45
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga Livia, smatram da ako si krvarila do 10.12. da ti nikako nije menga trebala doći 17.12. Možda se varam, ali najbolje ti je pričekati s testom da prođu 4 tjedna od zadnjeg krvarenja. Vjerojatno ti se ciklus malo zbrčkao i sada više ne brojiš od 22.11. već od 7.12. kao početak ciklusa. Bilo bi mi jako drago da se varam jer većinu ovih simptoma koje si navela imam i ja, a tek sam dobila pozitivan testić, no znaš kako je sa simptomima: često ih same proizvedemo u velikoj želji da su stvarni. Ako će te to smiriti napravi testić, ali ne želim da se razočaraš. Ja ću bez obzira navijati da bude pozitivan.
|
|
|
RE: lažna menstruacija iliti moguća trudnoća ... 20.12.2012 16:56:08
|
|
|
|
Livia
|
Pinky hvala na podrsci,sto bude, biti ce Iako mi je ginicka rekla da ovo krvarenje ne racunam kao mengu,jer samo dva dana je bilo jace. Vec mi je tjedan dana zlo od cetri popodne pa dok me zaspim,pa sam pomislila mozda je
|
|
|
RE: lažna menstruacija iliti moguća trudnoća ... 20.12.2012 19:53:51
|
|
|
|
artur
|
držim fige da je
|
|
|
RE: lažna menstruacija iliti moguća trudnoća ... 21.12.2012 19:31:15
|
|
|
|
ivona 55
|
drage, kasni mi vec 9 dana prije 3 dana radila sam test i bio je negativan, sta mislite kakve su sanse da sam trudna. inace mi je redovna
|
|
|
|
|
RE: lažna menstruacija iliti moguća trudnoća ... 22.12.2012 10:34:40
|
|
|
|
angel@
|
Draga ivona 55 probaj draga napraviti još jedan test možda ti je O bila kasnije ili pođi izvaditi betu.... ja se najiskrenije nadam da je bebica u pitanju...
** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje **14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška **07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-))) Nebo strpljive voli....
|
|
|
|
|
RE: lažna menstruacija iliti moguća trudnoća ... 24.12.2012 22:32:19
|
|
|
|
Livia
|
Evo mene opet,ja jos uvijek nisam dobila,a trebala sam dobiti 17.12. Odlucila sam sutra radim test,ovaj cijeli mj. Sam se cudno osjecala,mucnine poslje podne,navecer kako kad,sto god pojedem podrigujem,Tu I tamo pritisak u doljnjem dijelu trbuha,bolovi u doljnjem dijelu kraljeznice,cak mi se I ten popravio. Nadam se da si nisam nis umislila I nadam se sutra na Bozicno jutro da cu dobiti jedan veliki . Drzite fige
|
|
|
RE: lažna menstruacija iliti moguća trudnoća ... 25.12.2012 17:07:13
|
|
|
|
Šmizlaa
|
Cure, imam pitanje. Je li implatacijsko krvarenje "obavezna stvar" u trudnoći, da li je to siguran simptom? Šta ako implatacijsko krvarenje izostane? Šta ako nema nikakvog krvarenja na početku trudnoće? Ja imam puno simptoma trudnoće (kao i u prošloj trudnoći, skoro svi se ponavljaju i neki novi, prije AB), ali još uvijek nikakvih naznaka nekog krvarenja, samo kremasti bijeli iscjedak, a kasni 2 dana. Da li svaka žena mora imati implatacijsko krvarenje ili to nije neko pravilo u trudnoći?
|
|
|
RE: lažna menstruacija iliti moguća trudnoća ... 4.1.2013 9:14:15
|
|
|
|
JELENKO VG
|
Pozdrav!!Što se tiče implatacijskog krvarenja ono nije obavezno,tj ne mora se desiti.Na dan kada sam trebala dobiti M imala sam bijeli iscjedak,i to je bio znak trudnoće...
|
|
|
|
|
RE: lažna menstruacija iliti moguća trudnoća ... 4.1.2013 9:24:59
|
|
|
|
Renata RR
|
Kao što ti je Jelenko napisala... U prvoj trudnoći ga nisam imala, u drugoj jesam. Pojavi se oko 10 dana prije termina menzisa, znači kada se oplođeno jajašce ugnijezdi u stijenku maternice.
|
|
|
|
|
RE: lažna menstruacija iliti moguća trudnoća ... 25.1.2013 11:14:02
|
|
|
|
alzina
|
Imam pitanje. Očekivana M trebala je biti 16.1. Napravila sam test prije četiri dana i nema trudnoće. Prije tri dana sam vidjela maleni izlijev krvi. Samo to. Drugi dan samo par točkica pa dva dana ništa. Inace - ponekad preskačem ovulacije, ali nalazi spolnih hormona su mi sasvim okej. Nista što bi me trebalo brinuti. Što da mislim?
|
|
|
|
|
RE: lažna menstruacija iliti moguća trudnoća ... 25.1.2013 13:06:20
|
|
|
|
Renata RR
|
Ako su ti menstruacije neredovite, može biti da si trudna. Ponovi test za tjedan dana.
|
|
|
|
|
RE: lažna menstruacija iliti moguća trudnoća ... 31.1.2013 12:41:12
|
|
|
|
nadam se.
|
Drage moje da vam se i ja pridružim i s vama podijelim svoje nedoumice. Već par dana vas pratim i pokušavam naći odgovor na svoja pitanja, ali bez vaše pomoći izgleda da neće ići. Posljednja je bila 18.12. po mojoj računici sljedeća je trebala doći 14.01., mada nisam mnogo razmišljala jer mi je kašnjenje od 7 dana normalno, međutim nje nema, pa nema. Namjerno odlažem da napravim test jer sam se do sada svaki put razočarala i kontam ¨šta ću ga praviti kad ću sutra dobiti¨. E sad nemam nekih posebnih simptoma: stomak me malo reže, ali mi ne liči na menstrualne grčeve, jer se od njih presavijam i 5 dana prije , prsi su me jučer počele boluckati, ali ništa strašno. Je li kojoj od vas do sada kasnilo toliko, a da nije bila trudna? Želim vam puno, puno
|
|
|
|
|
RE: lažna menstruacija iliti moguća trudnoća ... 31.1.2013 12:55:51
|
|
|
|
glagla
|
Draga nadam se....meni je prošle godine kasnila 15 dana...u tih 15 dana sam kupila 5 testova (možda i više)...nakon 15 dana je došla,obilnija puno i trajala je duže...a bila je bolna da sam vrištala.. Nadam se da je u tvom slučaju u pitanju trudnoća Želim ti od srca da je... Napravi test pa nam javi
|
|
|
RE: lažna menstruacija iliti moguća trudnoća ... 1.2.2013 12:19:52
|
|
|
|
nadam se.
|
Radila test, negativan je.
|
|
|
|
|
RE: lažna menstruacija iliti moguća trudnoća ... 2.2.2013 20:52:00
|
|
|
|
glagla
|
žao mi je...
|
|
|
RE: lažna menstruacija iliti moguća trudnoća ... 4.2.2013 14:20:08
|
|
|
|
*andjela*
|
Draga nadam se neznam sta bi onda mogao biti uzrok tolikom kasnjenju ...jesi li dobila u medjuvremenu,mozes probati ponoviti test
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!