Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 1.9.2012 18:18:54
|
|
|
|
MissMolly
|
IZVORNA PORUKA: zvijezd@ miss molly draga ja sam ocajno spavala do 6 tjedna sam sad ok iako svako popodne moram zakunjat, a to nisam imala obicaj, koliko si trudna Evo danas 6t+4. Prijateljica je u svojoj trudnoći bila kao sova, stalno budna, dok sam ja morala navijati budilicu da se ustanem i idem piškiti. Imam toliko toga što bi željela odraditi i tako malo vremena za sve to.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 1.9.2012 18:28:46
|
|
|
|
zvijezd@
|
ooooo znam kako ti je svaka je trudnica za sebe to je normalno a san ti je sad najbitniji.........
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 2.9.2012 10:49:34
|
|
|
|
bubic
|
Drage cure ev mene ,nisam bila u mogucnosti da dodjem do komp. (bila na putu).DA se malo pohvalim ja i MM juce proslavili 8 godina braka malo se sjedilo . vidim ima svasta novog. Draga zvjezda zao mi je zbog tvog djeda znam kako je izgubiti blisku osobu nema tih rjeci kojim bih ti mogla olaksati al sam uz tebe .Draga Papalina jako mi je drago zbog tvoje bebice samo se cuvaj i zelim ti skolsku trudnocu. Inesica zao mi je sto ti je dosla . Angel@ ja sam cula da je super sanjati kcerkice one znace napredak.Draga LOl@ samo opusteno nema smisla napadati nase drage trudnice one su nama velika potpora a i ja kad ostanem trudna nebi voljela da nemogu vise komunicirat sa svima vama. Zelim vam svima ugodan dan
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 2.9.2012 11:05:59
|
|
|
|
Lol@
|
Lol@ nikog nije napadala...i izgledno je da cu se izbrisati sa RR jer je ovdje ocito iskrenost mana a kome se kuka ima za to poseban topic na forumu RR drage moje Bilo mi je drago komunicirati s pojedinim zenama ovdje i zelim vam ali iskreno svu srecu i da vam se ispune vasi snovi Hvala vam sto ste bile uz mene i pomogle mi
< Poruku je uredio Lol@ -- 2.9.2012 11:08:04 >
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 2.9.2012 11:13:01
|
|
|
|
winkica
|
Lol@ nemoj nam otići...nije to razlog da nam odeš... nemoj :((((( ma znaš da mi žene ponekad moramo i malo se požaliti...to se tako dogodi samo od sebe jer nas prevale ti ružni osjećaji ali opet to sve zbog drugih cura zaboravimo kad barem ja znam da ima cura koje se i duže trude..a ima cure koje su i usprkos svakakvim komplikacijama uspjele postati mame...onda nas to malo digne..i tako idemo iz mjeseca u mjesec...to je tako..zato smo se tu nekako sve našle jer jedino mi međusobno to razumijemo...da svojim prijateljicama pričam o djeci nekako ne mogu jer ih pola nije ni u vezi tako da se njima ne sluša moje pokušavanje da ostanem trudna..a vi to razumijete...tako isto mislim da je ok ako i druge cure ponekad podijele svoje osjećaje pa i ti sama i tako se nekako bodrimo i držimo pune elana...meni je nekako lakše sve to prolaziti jer imam vas... mila Lol@ ostani nam tu i druži se sa nama i dalje...šaljem puno pusaaaa
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 2.9.2012 12:56:57
|
|
|
|
mala pcelica
|
puno hormona na jednom mjestu ako žena želi da ide nek ide,ne treba se nekoga moliti da ostane,ona zna zasto zeli da ide .....
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 2.9.2012 17:39:09
|
|
|
|
Papalina
|
khm khm...čim nam PINKY ode odmah neki problemi
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 3.9.2012 17:35:03
|
|
|
|
andydea
|
htjela bih se samo nadovezati na ovaj nesporazum koji je nastao...Lol@ ja razumijem kaj si mislila s onime kaj si napisala,ali ovdje cure drugačije dišu...probaj shvatiti da smo mi ovdje već stvarno kao druga obitelj...ja sam počela kao trudilica,pa kao trudnica,sada sam majka i još sam na ovoj temi ....Bodrim cure,čitam njihove probleme,dajem pokoji savjet i šaljem iz mjeseca u mjesec vibre..Budite pozitivne jer samo tako čete u svemu uspjeti..pozz
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 3.9.2012 19:37:38
|
|
|
|
zvijezd@
|
eto ga nasa se neko ko razumi sve....
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 3.9.2012 19:38:46
|
|
|
|
winkica
|
andy- aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kako nam je novopečena mama???? milena kako si nam ti i tvoj mali princ???vjerujem da uživaš...uf i ja jedva čekam da mogu svoju bebicu imati u buši i naravno na rukama...:))))))))))) ah sad bi zaplakala...uf ja i moje predovulatorno stanje...heheheh
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 3.9.2012 22:49:03
|
|
|
|
Kontesa Nera
|
IZVORNA PORUKA: Lol@ Pozdravcic cure...nisam htjela pisati na ovoj temi,ali nesto ne mogu presutiti...je li moguce da nas ima toliko nezahvalnih,toliko koji obozavaju kukati? Nemojte me pogresno shvatiti,ali po meni nije ok,pogotovo spram zena ovdje koje muku muce i bore se svim srcem za bebicu... oprostite ali ja sam izravna i jednostavno nisam mogla ovo presutiti Lol@, znam zašto si ovo napisala ali ne znam zašto su to cure shvatile krivo i zamjerile ti . Vjerojatno je puno hormona trenutno u igri Stvar je u tome da mi ljudi nikad nismo zadovoljni ni sa čim, ženi ne valja kad ne može ostati trudna unatoč svim pokušajima, a onda kad napokon to postigne - ne valja kad ne možeš spavati, kad imaš grčeve, mučninu, oticanje nogu, išijas i što sve ne, to je jednostavno tako, ne samo po tom pitanju ;) Zato ne treba curama zamjerati što kukaju, na taj način si olakšavaju "tegobe" (a gdje će nego na ovom forumu , s tim da se slažem da na našoj RR postoji posebno mjesto za to ) Sigurna sam da ću i ja jednog dana kukati kad ostanem trudna Uglavnom, da ne duljim, cure skulirajte se, ako vam neki post nije po volji, nemojte komentirati ili promijenite temu i svi zadovoljni.. Nismo svi uvijek raspoloženi za sve svaki dan i to je u redu, treba prihvatiti različitosti. Lol@, da nisi nikuda išla, jesi čula? Usput nam reci kako si? Jooooj, kad vas naša Pinky čuje, dobit ćete sve po guzi! Puse vam šaljem!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 4.9.2012 9:47:40
|
|
|
|
andydea
|
Winkica dobro smo,još se svi uhodavamo ...a Dian je pravi dečko,dobar je ko kruh...Vidjela sam tvoje slikice,prekrasna si...nadam se da češ se uskoro veseliti trudničkim hormonima ..puno pusa šaljem...
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 4.9.2012 15:03:16
|
|
|
|
Lol@
|
Evo da pozdravim ove cure koje slabo srecem na forumu :) andydea puno ti pozdrava tebi i tvom deckicu...nek vas sva sreca prati Kontesa pa gdje si ti zeno? Posto nisam pohvatala cijeli forum sta ima kod tebe,kako si? Uh ovdje hormoni luduju na svakom ćošku ...ja sam malo bila ispalila nakon biokemijske jer me bolilo kad sam vidila nezadovoljstvo na ovom forumu a dosad smo bilo kako bilo dignute glave sve jedna drugu hrabrile ...a iskreno da zatrudnim ne bi mi nista muka bila...sve istrpiti za ..i tak ..nakon razmisljanja ne mislim ici jer ja volim ovaj forum i volim cure ovdje ...a prihvacam tu kaznu ( iskren ionako uvijek nagrabusi)
< Poruku je uredio Lol@ -- 4.9.2012 15:04:01 >
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 4.9.2012 15:56:20
|
|
|
|
anamarijapupek
|
Lol@, mislim da ti nitko ne zamjera na tvojoj iskrenosti. Zato RR i služi. Bilo bi malo monotono da se ovaj dio RR "odbrojavanje" sastoji samo u tome kako se cure nadaju da neće doći, pa dođe ili ne dođe, onima kojima ne dođe da samo nestanu. Ipak smo velika većina ovdje jer se u prošlosti nešto loše dogodilo vezano za trudnoću i slično. Tako i meni. Bilo bi mi žao da si zamislim da moram napustiti društvo jer smo sada po nečem drugačiji. A mislim da ako trudilice znaju kako trudnice napreduju - to je samo svjetla točka u razmišljanju kako će se kad tada trudnoća dogoditi. Ja sam nakon spontanog mislila da ćemo imati velikih problema iako niti jedan moj nalaz nije to pokazivao. I kada sam čitala postove bilo bi mi bolje. Nakratko, ali ipak bolje. Istina je da mi žene često kukamo, pa i meni je sad teško spavati stalno na boku, teško mi se ustati, ali naravno da to ne govorimo da nekom napakostimo ili da drugoj bude teško. Iskreno, i od sveg srca, vam želim da plusići dođu čim čim prije. Kada je dolazio 6., 7. i 8. mjesec tj. prije ljeta, napisala sam da sam sigurna da ćemo imati dosta novih trudnica. Tako je i bilo. Cure se opuste, odmor čini svoje. Iskreno, meni je prošlo ljeto dok nisam bila trudna bilo puno ljepše, više smo putovali, ronila sam, plivala na veliko, voda mi nije bila hladna. Ovo ljeto je MM trebao dosta vremena raditi za komp dok smo bili na moru, stalno sam bila u hladu, nisam se mogla pošteno osunčati....I kad su me prali hormoni sam rekla MM da mi je ljeto bilo koma, najgore do sada. Tako da vjerujem da određena vrsta nezadovoljstva, tuge, plus hormoni, čine svoje. Ali to nije ništa loše. Loša je zločestoća, jal, za koje ovdje nema mjesta.
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 4.9.2012 21:37:22
|
|
|
|
Kontesa Nera
|
Lol@, kod mene sve po starom, tu sam, borim se, nekad više nekad manje i to je uglavnom to ;) Nekad sam sva opsjednuta simptomima, mjerenjima, lh trakicama, čak i mjesečevim mjenama , a onda me opet sve prođe i sve mi ide na živce i bude mi svejedno Trenutno sam u fazi da mi je svejedno iako tu i tamo pogledam datum . Malo mi je sve postalo bezveze, ne mogu se opustiti ni maziti s dragim a da ne mislim jesu li plodni dani, jel može biti nešto ili ne, uvijek sam s tim opterećena bez obzira što znam da ne trebam na to misliti, jednostavno nema pomoći, od kada "pravimo" bebu to je tako.. Budem užasno ljuta na sebe, ali drugačije ne mogu, a šta ću Bili smo i na moru, ali naravno da nisam bila opuštna kad su tamo bili plodni dani, jel, pa se moralo "radit", jooooj, ma za poludit . Šta ima kod tebe?
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 5.9.2012 0:23:59
|
|
|
|
Riza
|
cure moje drage..prije svega....dobro Vam večer... Andy...sa malim zakašnjenjem čestitam ti na rođenju tvog prekrasnog anđela. Uživajte sada....šaljem Vam velike zagrljeje. Zvijez@ i Papalina...čestitam na bebicama koje rastu brzo i čija mala srčeka već kucaju...to je nešto prekrasno i čuvajte te trenutke...mazite svoje bušice....smijte se puno i samo veselite jer maje mrve sve osjete... svim trudilicama novim i starim želim puno puno sreće u novom mjesecu. Ja ću samo kratko reći da je moj anđeo otišao spontanim pobačajem i da sam dosta utučena. Prerano sam se počela veseliti....nije nam bilo suđeno..... plačem svakoga dana jer još nisam preboljela.... Znam da ima i gorih sudbina ali ja još nisam uspjela preboljeti.... Falile ste mi puno pa sam Vam se morala javiti.... Puse svima na RR-i
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 5.9.2012 7:41:15
|
|
|
|
angel@
|
Draga moja Riza tako mi je žao,točno znam kako se osječaš... šaljem ti puno velikih zagrljaja.... i mislim na tebe... sad ti je teško ,ali s vremenom će biti lakše iako se to ne može nikada zaboraviti... drži se draga...
** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje **14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška **07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-))) Nebo strpljive voli....
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 5.9.2012 7:59:15
|
|
|
|
winkica
|
o Riza moja mila neizmjerno mi je žao i sad bi najradije zaplakala...znam kako se sad osiječaš...joj tako bi te sad zagrlila...mila moja...stvarno mi je jako žao što se to dogodilo...jedino što ti mogu reći je da se isplači i tuguj...doći će vrijeme kad će se sve vratiti u normalu i ti ćeš opet polako odbrojavati...volimo te puno....
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 5.9.2012 10:09:49
|
|
|
|
andydea
|
RIZA jako mi je žao,samo budi jaka i ne odustaj....hvala ti na lijepim željama Lol@ i tebi puse
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 5.9.2012 10:52:10
|
|
|
|
BUMBI
|
Riza jako mi je žao,drži se
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 5.9.2012 10:52:30
|
|
|
|
MissMolly
|
Drage moje, došla sam javiti novosti, no vidim da Riza ima tužne vijesti, pa mi malo krivo se veseliti... Uglavnom, bila na prvoj kontroli, 7+1 dan, srčeko kuca, no imam hematom, te moram pitu Duphaston i mirovati. Ovo mirovanje mi jako teško pada, kolegica mi je na GO, nema me tko zamijeniti, stvari oko poslijediplomskog su mi se taman pokrenule. Uf, ne znam što činiti. A draga Riza, znam da ti je teško, no probaj naći snage za dalje - ja sam ciklus prije imala spontani u 6 tjednu, pa evo, ovaj sam zatrudnila. Ostale stvari znaš i sama - bolje prije nego kasnije, boli, ali ne toliko. Nemoj kao moja prijateljica zbog toga odustati i početi udomljavati napuštene životinje....
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 5.9.2012 11:02:27
|
|
|
|
angel@
|
Draga MISS MOLLY tako mi je drago zbog tebe i tvoje bebice...želim ti mirnu i laganu trudnoću sve do kraja...
** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje **14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška **07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-))) Nebo strpljive voli....
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 5.9.2012 12:11:13
|
|
|
|
Kontesa Nera
|
missmolly, nadam se da ćeš nekako uspjeti mirovati i uživati sa svojom bebicom riza, draga! užasno mi je žao, sigurno ti je teško nadam se da ćeš se brzo oporaviti
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 5.9.2012 12:12:27
|
|
|
|
BUMBI
|
IZVORNA PORUKA: angel@ Draga MISS MOLLY tako mi je drago zbog tebe i tvoje bebice...želim ti mirnu i laganu trudnoću sve do kraja... Ja sam ga isto imala i pila Dupaston,ali nisam morala strogo mirovati. Dali ti je iznad ili ispod ploda? Meni je bio ispod,a kažu da je bolje da je ispod,jer ako je iznad može kad nestaje sa sobom i povući plod
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 5.9.2012 13:41:17
|
|
|
|
bubic
|
Riza draga jako mi je zao .Cuvaj se i pazi zelim ti vise srece sljedeci put i saljem ti puuuuuuuuuno .U mene nis novo imam neke male cudne simptome a nemam pojma da li umisljam ili ne .Naime bole me ledja stalno mi se spava i jedem ko luda (ne znam jeli to od folne kis. ako neko zna nek mi kaze ).Vidje cu za sedmicu dana ako ne dodje radim testic drzite mi fige! Ljubim vas sve . Lola nemoj na mene da se ljutis nisam bukvalno mislila da napadas trudnice pogresno sam se izrazila koja i moja luda brzopletost.Ja znam kroz sta prolazis jer i ja sam trudilica .Al kod mene je drugacije ja uzivam citajuci kroz sta prolaze nase trudnice nekako se osjecam blize trudnoci i razmisljam kakve simptome ona nosi !!!Ljubim te puno i zelim ti i da i ja i ti uskoro pocnemo da komentarisemo svoje trudnoce i mi i sve trudilice na RR. pusa
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!