|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje kolovoz 2012.
30.8.2012 16:55:21   
zvijezd@
ja sam imala mucnine do 6 tjedna izrazajne od tada su oslabile i cike omeksale, pripala sam se ka nikad ali simptomi nisu mjerilo trudnoce, svaka je žena za sebe..........

(Odgovor članu MissMolly)
Neposredna veza do poruke: 576
30.8.2012 17:18:35   
Papalina
jednom mi je coca-cola izazvala povraćanje... i to je to... jedino mi još cigarete smrde užasno tako da sam stim hobijem prestala i nemogu ih smislituser posted image user posted image user posted image
a nervozna sam užasno ....žao mi dragog, al si nemogu pomoć user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 577
30.8.2012 21:58:13   
zvijezd@
ja ne pusim od prvog dana i ne pijem kavu ali iscjedak opet veceras malo svjetlo smedje o bože sta je to vise user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 578
30.8.2012 22:49:49   
Papalina
Meni je ginic rekao da svaka trudnica ima nekakav pocetak trudnoce,svaka na svoj nacin...lezi,miruj i bit ce sve u redu... :)
Vjerojatno si se mmalo opustila kad si cula da je sve u redu..pa da nebi zaboravila a mirovanje to ti je nekakav podsjetnik! :D
Draga sve ce bit dobro:******

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 579
31.8.2012 7:41:32   
andydea
Prije svega želim zahvaliti svim curkama na lijepim željama,a one koje još ne znaju,evo;kao da je jučer bilo kada sam javila da je na testu jedva vidljiva druga crta,a 21.8 rodila sam sina 4180g,50cm...sada ga držim u rukama i presretna sam mama....RIZA moja pa to je predivna vijest i ja ti čestitam od srcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....kao i svim ostalim curkama koje su uspjeleuser posted image user posted image user posted image ....a mojim ostalim trudilicama želim da se user posted image  prime što prije...Winkice,Pinky,Jess,Katy...i ostale mislim na vas....pusa

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 580
31.8.2012 9:31:52   
PinkyFunkyBirdy
Da vidimo tko je još ostao? Tasha i inesica, kakva je situacija drage moje?

Trudilice:

user posted image jax35 - 02.08. ponosna user posted image
user posted image zvijezd@ - 05.08. ponosna user posted image
user posted image MissMolly - 15.08. ponosna user posted image
user posted image Riza ponosna user posted image
user posted image tasha - 06.08.
user posted image inesica - 31.08.

Drage moje trudnice, kako ste mi danas?

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 581
31.8.2012 9:48:35   
zvijezd@
hvala papalina a nadam se da je tako ne uznemiravam se oko toga jer nije dobro za bebicu pusaaa

Neposredna veza do poruke: 582
31.8.2012 10:28:44   
Papalina
joj isuse bože nervoza će me ubit user posted image
sve ok, ustanem se ful dobre volje...al onda mm govorim šta da ide kupit, šta ćemo jest i tu već polako pucam...user posted image
on mi kaže šta bis ti, meni je svejedno...ja ideje za kuhanjem nemam, ja nikad nisam ni voljela kuhat, ja naprosto mrzim kuhat i to mi je najgore od svega...znam da će me neke zbog toga gledat ružno, i da će me prozivat i ono a kako će kad dođe beba sve ja to kužim, i ja uistinu i kuham al mrziiim... najgore je radit šta ne voliš...user posted image user posted image
još on sa svojim spikama pa to ti je posao i bla bla bla...ma, ovo mirovanje do sada mi je najgore od svih, umjesto da mirujem i čuvam user posted image ja sam svaki dan sve gora i gora pogotovo prema mm...!!! zašto je to tako... dotuć će me to...user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 583
31.8.2012 10:40:06   
PinkyFunkyBirdy
Hormoni divljaju. user posted image user posted image user posted image
Draga Papalina, smiri se, odi na Coolinariku, upiši "brza i jednostavna jela", nađi neki koji ti se sviđe i voila. user posted image
Nemoj dati da te takve stvari nerviraju. Znam da si ne možeš pomoći, ali probaj smisliti način da zaobiđeš nervozu. Ja isto nisam baš neki ludov za kuhanjem, a niti baš za čišćenjem, a kad si malo razmislim niti za peglanjem user posted image user posted image user posted image ... doduše ja sam jedna veeeeelika ljenivica koja najrađe nebi ništa radila, ali se prisilim s vremena na vrijeme. user posted image user posted image user posted image Imam razdoblja kad bi izmišljala nešto novo za jelo, a nekad mi se stvarno neda pa skoknem u Konzum po polovicu pečenog pileta, neki prilog i salatica i svi sretni zadovoljni. Ili kako bi se reklo: vuk sit, a koza cijela. user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 584
31.8.2012 11:55:58   
zvijezd@
papalina ne uzrujavaj se bespotrebo, ja obozavam kuhat i cistit i sve ostalo sta ide sa tim , takva sam od malena a sad moram lezat, vdi ovo nije me briga za ovim stopama na parketu, ni za prasniom, cuvam svoju bebu i necu se nervirat oko nicega ali muž mi je velika podrska jer dosta sam toga prosla da bi se opet igrala, ne sikiraj se oko pizdarija nosis bebu, i hrani se kako spada i imisli na sebe i mrvicu, hormoni luduju.........

Neposredna veza do poruke: 585
31.8.2012 12:59:09   
MissMolly
Ne znam kako kod vas dvije, Papalina i Zvijezd@, ali ja ne mogu držati oči otvorene. Spava mi se nevjerojatno puno i uopće ne znam kako ću se u ponedjeljak prisliliti obući i odvući na posao...

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 586
31.8.2012 16:57:27   
zvijezd@
miss molly draga ja sam ocajno spavala do 6 tjedna sam sad ok iako svako popodne moram zakunjat, user posted image user posted image a to nisam imala obicaj, koliko si trudna

(Odgovor članu MissMolly)
Neposredna veza do poruke: 587
31.8.2012 22:39:23   
inesica
Dosla je jucer user posted image

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 588
1.9.2012 8:38:10   
BUMBI

IZVORNA PORUKA: inesica

Dosla je jucer user posted image

user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu inesica)
Neposredna veza do poruke: 589
1.9.2012 10:56:15   
zvijezd@
mene ce isjedak izludit jutros je tamno žut, svijetlo smedj i jos imam svrbez doli, popizdit cu ... kontrola tek u dr ponediljak

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 590
1.9.2012 11:05:20   
Papalina
zvijezda, ja isto još imam malo iscjetka i na momemnte me zaboli... možda ti je kakva upalica ili gljivice znaju bit čest simptom kod trudnoće na početku...ja sam to lani imala... još ako koristiš dnevne uloške, to ti je sigurno onda to...

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 591
1.9.2012 11:09:50   
angel@
Drage moje dobro vam jutro...kako ste mi? Mije me bilo par dana,ali evo me...čitala sam vas,ali nisam pisala...
Draga Zvijezda žao mi je zbog tvog dida...a što se tiče tvoje bebice sve će biti u savršenom redu i držati ćeš to malo stvorenje jakoo brzo na svojim prsima... user posted image user posted image
Draga Papalina i sa tvojom mrvicom će biti sve u redu,samo mirno i sa što manje nervoze... čuvaj to malo biće koje kao i ti jedva čeka upoznati svoju mamu i tatu...zato draga što više opuštanja i ta tebe i za tvog muža...user posted image
Svim ostalim curama također želim isto tako mirnu i laganu trudnoću,a nama vrijednim trudilicama user posted image user posted image želim da nas ovaj mjesec sve redom zaobiđe konačno ta glupa vještica...
E sad bi vam ispričala nešto što sam sinoć sanjala...pa mi vi recite svoje mišljenje... neopisiv san... ioako znam da to nije tema moram ga podijeliti sa vama...
MM i ja živimo kao podstanari i ja sam svoju gazdaricu vidila samo par puta jer muž ode i plati stanarinu... e sad ja sam tu ženu sinoć sanjala u neobičnoj ulozi... naime u mom snu ona je zvala mm i rekla mu da se nas sjetila jer smo mladi bračni par i s obzirom da još nemamo djece da ona za nas ima iznenađenje jer misli da smo idealni za tu ulogu... zna za curicu staru svega 3 mjeseca koja bi trebala biti povojena i bi li mi bili njeni roditelji... ukratko ne bi bilo problema sa papirima jer je to sređeno i mi moramo samo pristati i uzeti tu bebicu... Moj muž pristaje i gazdarica dolazi kod nas noseći to malo slatko stvorenje i daje mi je u ruke i govori mi ona je sada vaša i čeka da joj vi date ime... Pitam muža kako ćemo dati curici ime,a on odgovara Lana i ta curica je postala naša kćer... To je moj san bio sinoć i kao da je bio stvarnost... neopisiv osjećaj....
Šta vi cure mislite o ovome???

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 592
1.9.2012 11:42:18   
zvijezd@
papalina koristim dnevne inace bi morala 10 gacica minjat radi utrogestana

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 593
1.9.2012 11:53:46   
Lol@
Pozdravcic cure...nisam htjela pisati na ovoj temi,ali nesto ne mogu presutiti...je li moguce da nas ima toliko nezahvalnih,toliko koji obozavaju kukati? Nemojte me pogresno shvatiti,ali po meni nije ok,pogotovo spram zena ovdje koje muku muce i bore se svim srcem za bebicu... oprostite ali ja sam izravna i jednostavno nisam mogla ovo presutiti user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 594
1.9.2012 12:26:44   
Papalina
lola draga, svatko ima svoje mišljenje...to se ne zove nezahvalnost...samo se želi podijeliti kako bol tako i radost sa veoma dragim curama...tako je bar meni... zašto bih vas sve odbacila samo zato jer sam u drugom stanju?? zar se mi šalimo na račun trudilica i smijemo se njima kad im dođe user posted image ?? zašto nebi podijelila sa vama sve što me muči?? zašto nebi mislila i htjela da mi ostanete podrška kao i od početka mog dolaska k vama... nerazumijem... nema veze al kako sam rekla, svatko ima svoje mišljenje...! user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 595
1.9.2012 12:55:03   
Lol@
Zao mi je papalina ako si se nasla u ovome mome komentaru...meni je drago zaista za tebe...i bodrila sam te iskreno ko i sve sto bodrim....user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 596
1.9.2012 13:23:43   
winkica
Mile moje, tu smo jedni za druge i tako mora ostati:))))))))
ima cura koje su tek počele biti trudilice i ja im moram reći da se ne smiju previše nadati jer može se dogoditi da će se morati duži period truditi, dao Bog da neće biti tako...no ja sam isto krenula optimistična da ću odmah zatrudniti pa se evo sve to odužilo na godinu i 6 mjeseci tako da morate se oboružati strpljenjem i jednostavno ići iz mjeseca u mjesec sa novom snagom...ponekad me malo obuzme depresija kad mi dođe vještica ali idući dan sama sebi kažem nema kukanja i idemo dalje jednog dana ćemo zasigurno uspjeti ...

tako i ja vama svima želim da budete snažne i strpljive oko bebice...doći će bebica samo vjerujte u sebe i svoje muževe...ljubim vas...PUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaa

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 597
1.9.2012 13:40:57   
zvijezd@
lol@ ne znam na sta konkretno mislis, ja iako sam trudna ostat cu na ovom forumu i cure bodrit... jer ni ja nisam lako do ovoga dosla, ipak je iza mene jedan spontani i biokemijska i strah od ponovljenog.... prema tome...

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 598
1.9.2012 14:04:15   
Lol@
Zao mi je sad sto sam ista pisala...ocito da su se neki uvrijedili..a nisam mislila nista lose...ako ima tko nek obrise moj onaj post...a zvijezd@ ako bas zelis bodriti onda bodri ali bas bodri ...user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 599
1.9.2012 14:36:56   
zvijezd@
naravno da bodrim i navijam za sta vise plusica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i ako treba ko sta pitat tu sam moze i preko poruke

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!