|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje kolovoz 2012.
28.8.2012 12:46:50   
PinkyFunkyBirdy
Da, u Zg sam. Znači ono ureoplazma i to? Kud se nose ti brisevi? Rekla mi je sestra da će mi objasniti kad dođem vaditi briseve, ali ja volim znati unaprijed kud idem (pošto nemam smartphone niti navigaciju u autu, a nisam tip kojemu je svejedno ako krivo skrene user posted image ).

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 526
28.8.2012 12:54:49   
Lol@
U Zavod za javno zdravstvo u Mirogojskoj...u biti iznad Infetktivne gore se to nosi..ali nemoj ko ja zalutati u onu u Rockfelerovoj jer i tamo ima nesto od zavoda al te briseve tamo ne primaju :)

Daj mi napisi u pp gdje si ti,tj.kod koje doktorice..buduci da bum ja probala svoju promijeniti ako mi dopsute posto je godina u tijeku :)

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 527
28.8.2012 12:57:07   
bubic
Pinky sretno s nalazima!!!!user posted image .NI ja vise stvarno ne znam sta je samnom !!!joj ako sada ne upali sljedeceg mjeseca valjda cu znatuser posted image user posted image user posted image

Cura velika 24.6.2005 Curica malena 7.10.2007( Moje bebice velike)

Neposredna veza do poruke: 528
28.8.2012 12:59:51   
bubic
Winkica sretna potraga za poslom,i tebi i muzu user posted image .Drzim fige!!!!!

(Odgovor članu bubic)
Neposredna veza do poruke: 529
28.8.2012 13:11:53   
PinkyFunkyBirdy
Lol@, puno hvala! user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu bubic)
Neposredna veza do poruke: 530
28.8.2012 13:24:36   
Lol@
Ma hvala tebi za sve sto si uz sviju nas :)

Žena sam!

Mogu sve! <3

Neposredna veza do poruke: 531
28.8.2012 14:00:19   
Papalina
jaoo samnom uvijek problema...pa ja sam budala preračunala se, i moj ginić radi ujutro danas ne popodne i tek sutra idem do njega... user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 532
28.8.2012 14:17:37   
PinkyFunkyBirdy
Draga, ako se ne osjećaš dobro i imaš bolove, molim te odi k privatniku. user posted image Sjeti se one: bolje spriječiti nego liječiti. user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 533
28.8.2012 14:48:03   
Papalina
strah me user posted image
a voljela bih bar još danas provesti sa svojom user posted image
user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

Neposredna veza do poruke: 534
28.8.2012 15:00:15   
Lol@
Papalina draga nemoj si to raditi...ako imas tegobe odi lijecniku radi svoje user posted image ,suzama i strepnjom i nerviranjem joj neces pomoci...odi molim te na pregled ne cekaj vise...vidis da se ziva jedes a to ti je najgore za user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 535
28.8.2012 15:14:21   
Papalina
a vidjet ćemo još...trenutno nema iscjetka samo ti kratki bolovi mali skoro pa nikakvi... kod privatnika se moram naručit... au drugu smjenu neidem jer je odvratan onaj ginić...nije mojoj seki vidio vanmaterničnu trudn. user posted image user posted image
sada ću samo mirovat i to je to... a kad mi dragi dođe s posla me možda vozi...al šta kad se on ne razumije u to..cureee moje kako meni fali moja mama ... mislim nismo strašno dugo, ali opet nije isto kad je nema tu sad svake sekunde da je zivkam...

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 536
28.8.2012 15:24:13   
sarah_zg

IZVORNA PORUKA: PinkyFunkyBirdy

Ja sam bila jučer kod ginićke. Stvarno je super - opuštena, sluša, lijepo sve pokušava objasniti ... odlična. user posted image Ispričala sam joj ukratko što i kakvo je stanje kod mene (i za biokemijsku) i zato jer se trudimo već godinu dana predložila mi je da krenem u postupak, tj. dala mi je uputnicu za vađenje spolnih hormona (jer su mi prethodni nalazi već 2g. stari), te sam naručena kod nje 13.09. za provjeru cervikalnih briseva i zatim bi trebala naći bolnicu i doktora za daljnji postupak. Nije me pregledavala tako da ne znam ništa novo u vezi ovulacije. Dal zna možda koja od vas koji bi to trebali biti brisevi i kud to trebam nositi? Imam neke pretpostavke, ali bi si htjela potvrditi. user posted image

Ja sam radila cervikalne briseve u studenom prošle godine. Privatna ginićka me poslala zbog ascusa na papa testu i onda sam otišla kod soc. ginekologa po uputnicu i onda u zavod za javno zdravstvo - Mirogojska po epruvete. Oni mi rekli da idem u Rockefellerovo po epruvete jer oni to ne rade. Onda sam otišla u Rockefellerovu, dali su mi epruvete i ja trk privatnoj ginićki. Oprez! Neće svi privatnici tako izići u susret kao moja jer se to zapravo ne smije jer na uputnici piše ime soc. ginekologa. Ona onda nekim štapićima struže po jel khm khm i onda to stavi u epruvete i onda se epruvete vrate u Rockefellerovu. Ako imaš dopunsko, ne platiš ništa, a ako nemaš onda nekih 70-ak kuna. To su ti brisevi na ureaplazmu, mikroplazmu, kandidu i još neke stvari. Čeka se deset radnih dana, ali dobiješ br. pa možeš nazvat i ranije vidjeti jesu ti gotovi nalazi. Sam ih pokupiš na istom mjestu gdje si i ostavio.

Baci brigu na veselje!

Neposredna veza do poruke: 537
28.8.2012 15:28:09   
sarah_zg
Ja u petak idem na folikulometriju, tražit ću dr. da mi da uputnicu za spolne hormone, nekako imam predosjećaj da nešto s tim ne štima. Muž je naručen 19.9. na spermiogram, dakle - dajemo sve od sebe da vidimo di smo i kako smo. Javi kako ide procedura za spolne hormone. Znam da ide po danima ciklusa, ali ne znam točno ni di se radi ni kako....

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 538
28.8.2012 15:32:50   
Lol@
Ja nisam isla po te epruvete,sve mi je soc.ginicka obavila,sestra predala u ruke i odnijela u Mirogojsku :) Tak da ovisi imaju li ili ne i kako tko radi :)

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 539
28.8.2012 15:45:43   
PinkyFunkyBirdy
Za spolne hormone uputnicu ti daje ginić i ideš ih vaditi 2-3 DC (jedino se progesteron vadi na 21 DC ako imaš redovne cikluse inače ti i njega izvade kad i sve ostalo). Sve spolne hormone vide iz krvi, što znači da ideš na Petrovu. Ne znam jedino da li trebam zvati ranije da se naručim, ali pretpostavljam da ne treba. E, sad, ja sam ih zadnji put vadila kod privatnika i za većinu sam dobila rezultat isti dan, a za neki (mislim da andrestedion) sam čekala nekih 10-tak dana. Pretpostavljam da ću sad za sve čekati. Pošto ćeš vjerojatno ti prije mene ići (jer tko zna kad će mi biti ovulacija i sljedeća menga) javi kako je bilo. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 540
28.8.2012 17:19:25   
zvijezd@
moja beba ima 1 cm i kuca srce, trudna sam 7 tj i dva dana, moram mirovat a smedji iscjdak je vjerovatno posljedica sirenja maternice i nema ga vise od sinoc... cure sritna sammmmmmmmmmm, papalina miruj i odi u bolnicu da se ne sikiras, mora bit sve dobro, moraaaaaaaaaa user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 541
28.8.2012 17:42:25   
Papalina
aaaaaaaaaaaaaaaaa ZVIJEZDA DRAGA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tako sam sretna zbog tebe user posted image user posted image user posted image
ja idem sutraa a meni dok ležim nema iscjetka nikakvog jedino kad hodam više i tako onda se pojavi malo...i malo me steže dolje... al sutra ćemo vidjet... vidiš da je sve u redu i da se user posted image samo poigravala sa tobom user posted image user posted image
jeeei baš sam sretna zbog tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 542
28.8.2012 17:53:12   
Papalina
ZVIJEZDA evo za tebe jedna pjesmica lijepa:
http://www.youtube.com/watch?v=H09Wa12C6pA&feature=share

user posted image user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 543
28.8.2012 21:00:08   
BUMBI
zvijezd@ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 544
28.8.2012 22:48:51   
zvijezd@
kako sam glupa beba nema 1 cm nego je to nesto dr u pitanju ona je sad oko 15 mm bitno da je sve ok i da odgovara 7 tj trudnoce, papalina draga ne brini nista bitno da nema jakih bolova i ciste krvi javi sta je bilo sutra obavezno user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 545
28.8.2012 22:50:28   
zvijezd@
bas si me dirnila pismom, ne znas koliko smo cekali ovu bebu i da cujem lipe vijesti, dat ce bog da 13.4 ljuljam moju najvecu ljubav......

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 546
29.8.2012 7:34:55   
zvijezd@
da 15mm hahahhahh a kako sam glupa pa koliko je to cm nego 1 ipo hahaha o bože dragi, valjda od uzbudjenja nisam kuzila nista, papalina javi se ... user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 547
29.8.2012 8:45:32   
PinkyFunkyBirdy
Zvijezd@, prekrasno! user posted image user posted image user posted image user posted image Baš mi je drago da je sve super s malom mrvicom. user posted image user posted image user posted image

Papalina, kakvo je stanje kod tebe danas? user posted image Dal si išla giniću? U mislima si mi cijelo vrijeme. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bubic, kakva je temperatura jutros? Ovo već postaje prava sapunica ... čekam rasplet. user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 548
29.8.2012 9:35:19   
bubic
Neces mi vjerovati draga temp.je 34.8 ja mislim da sam pukla ,dala sam i mm da pogleda smijali smo se ko ludi .Stvarno je jako cudno user posted image .Nemam pojma sta se samnom desava user posted image user posted image user posted image .Mozda je ovulacija izostala ILIuser posted image user posted image user posted image user posted image ???????? Zvjezd@ cestitam od srca neka ti je user posted image ziva i zdrava user posted image user posted image .Papalina draga nadam se da je sve OK !!!Saljem punouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 549
29.8.2012 9:41:45   
mala pcelica
možda ne postaviš dobro toplomjer ispod ruke user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu bubic)
Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!