|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje kolovoz 2012.
27.8.2012 14:01:07   
Papalina
šta je najgore ja sam sinoć se probudila u 3 ujutro sva uplakana, sanjala sam da sam sva iskrvarila.. user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 501
27.8.2012 15:46:44   
bubic
Pinky
draga nis se ja ne ljutim hehehe pretpostavljala sam da nisi dobro procitala posto si me ti i savjetovala kako da mjerim baz. hvala tebi na savjetima i ljubim punouser posted image user posted image Jess hvala i tebi draga od srca na objasnjenju . user posted image user posted image . ono sto me sad brine je da nije doslo do skoka temp. joj joj ,inace mi mens. nisu tacne u dan nekad 28 nekad 31 stalno variraju .nauser posted image smo radili sinoc i jutros al ne znam sta da mislim sad mi je temp (mislim jutros)36.Jajnici jos uvjek bole a ja ko u grcu sa curama je upalilo od prve ,pa sad razmisljam mozda zbog toga sto uopste nisam razmisljala jednostavno bila sam opustena .Sta vi mislite ...U glavnom i dalje mjerim pa se cujemo.

Cura velika 24.6.2005 Curica malena 7.10.2007( Moje bebice velike)

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 502
27.8.2012 16:13:41   
PinkyFunkyBirdy
Draga bubic, može biti da ti je ovulacija bila noćas (ili pred jutro) pa ti još temperatura nije stigla porasti (ali je ipak porasla s 35,8 na 36). Samo mjeri i dalje ... sigurna sam da će sutra biti 37. user posted image user posted image user posted image
Uh ... vi se stvarno trudite: i sinoć i jutros! user posted image user posted image user posted image Dal ste sigurni da imate dosta materijala? user posted image Obično preporučaju svaka 2 do 3 dana da se stignu obnoviti zalihe, ali ovo se zove požrtvovnost: vi ćete iskoristiti sve "radno sposobne". user posted image user posted image user posted image Sretno! user posted image

Još malo pa idem ja do svoje ginićke na pregled. Javim vam sutra kako je prošlo. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu bubic)
Neposredna veza do poruke: 503
27.8.2012 16:21:23   
zvijezd@
papalina psiha cini cuda, to sam i ja sanjala pa sam nakon toga saznala da sam trudna, molim te opusti se i ne misli znam da je tesko al sve je u bozijim rukama ti samo miruj ja nista ne radim, bas nista

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 504
27.8.2012 16:27:13   
bubic
Trudimo se trudimo da zatrudnimo !!!user posted image user posted image user posted image user posted image .Cuvali smo se tri dana MM kaze predugouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .A ti obavezno javi sta se desava sa tobom zelim ti puuuuno srece i plodnih dana da sto prije docekas svoju user posted image

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 505
27.8.2012 16:36:10   
PinkyFunkyBirdy
Hvala! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu bubic)
Neposredna veza do poruke: 506
27.8.2012 16:37:12   
bubic
Papalina duso uz tebe sam !!!!neka ti je user posted image ziva i zdrava !!!!!! drzim i tebi i zvjezdi fige da docekate da uzmete u narucije svoje mrvice !!jer vjerujte mi nema boljeg osjecaja !!! PREMA TOME PRAVAC KREVET i SRETNO

(Odgovor članu bubic)
Neposredna veza do poruke: 507
27.8.2012 16:40:14   
bubic
Hvala tebi draga!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 508
27.8.2012 16:52:41   
jess
bubic samo vi i dalje budite aktivni, nemoj se opterećivati, mjeri temperaturu i dalje dok bude imala vidljivi porast i tri dana ostane povišena onda ćeš i znati koji dan je bila ovulacija, ali zato do onda akcija i sretno !!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image za sreću !!!!!

papalina i zvijezd@ drage moje u krevet i ni makac iz njega, mirujte i čuvajte svoje bebice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

(Odgovor članu bubic)
Neposredna veza do poruke: 509
27.8.2012 18:06:01   
Papalina
cijeli dan samo ležim i sad baš više ni nema tog smeđeg sranja, sad me na momente onako jako tupo zaboli i tako svakih 2 sata.... grozno... al to strašno...kao da sam ukleta...grozno... user posted image
ma...a moj ginekolog nema hitnoće...a na hitnoj su svi grozni, i iskreno nisam baš čula za britvice u zadnje vrijeme pa još i to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 510
27.8.2012 18:26:43   
zvijezd@
Papalina draga, evo ja isto cili dan lezim i sad odem na wc popiskim se i on opet procuri malo, opet sam u depri, sad je malo tamniji i vodenast ne znam sta da mislim vise ispalit cu do sutra popodne, cak sam citala na netu da moze bit od sirenja maternice

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 511
27.8.2012 18:54:07   
Papalina
joj zvijezda, i ja stalno po netu čačkam ali to mi niš ne pomaže...proglasila sam alarrmantno stanje : uzela u ruke i dlake baj baj user posted image user posted image
ali, nesmijemo se više sekirat jer to ne pomaže iako nije to lako... nego, strpi se do sutra, i obavezno javi šta ti je rekao gin. !!
ja sam na pregled naručena 13.9 ali mislim da će bit i prije...i sad cure, pošto je to tako sada, je tako da je bolje da neidem sutra po nalaze nego da pričekam još..ili?? jer mi je trudnička sa nalazima u bolnici pa bi ju išla uzet....hmhm

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 512
27.8.2012 19:27:23   
anamarijapupek
Ne znam cure iz kojeg ste grada ali ja sam uvijek kad mi se pojavio iscjedak koji nije uobičajen u trudnoći (znači smećkasti) otišla kod gin ili na hitnu ODMAH. Kad sam bila 11 tjedana trudna ujutro mi se pojavio iscjedak koji nije bio smećkasti i doktorica ga je kasnije opisala kao prljavo bijeli. Napravila mi je odmah pregled i uzv. Tada sam već bila preventivno na duphastonima tako da je rekla - mirovanje i nastaviti sa terapijom. Držim fige da sve bude u najboljem redu. Na hitnu sam išla u Petrovu i tamo su u hitnoj ambulanti super, ali na porod ne bi išla tamo nikako.

05.10.2011.-AB
21.03.2012.-pozitivan test :)

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 513
27.8.2012 19:31:58   
bubic
Curke jeste li ok ima li vise iscjedka????

(Odgovor članu anamarijapupek)
Neposredna veza do poruke: 514
27.8.2012 19:42:32   
Lol@
Papalina i zvijezd@ cuvajte se moje cure...vibram za vas da sve bude ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Papalina ako se jako plasis odi u hitnu...bolje nego cekati :)

A sto se čačkanja po netu tice nemojte citati samo cete se vise zbuniti i zabrinuti...to vam iz iskutva kazem,jer sam ja ovih teskih dana koje prolazim izludila citajuci i pokusavajuci shvatiti Zasto?,samo sam sebe ubila u pojam od milion informacija...zato vas dvije nemojte sebi to raditi...molim za vas user posted image user posted image user posted image

Ja zene moje ne znam sta cu...do doktorice ne mogu...ovdje gdje sam ne vrijedi mi osiguranje,a tako me protiska stomak,user posted image ili sta je vec ovo bilo je u opadanju,ali bolovi u stomaku ne staju i to me frustrira i zbunjuje,ako netko ima kakv savjet nek slobodno kaze :)

< Poruku je uredio Lol@ -- 27.8.2012 19:45:28 >

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu bubic)
Neposredna veza do poruke: 515
27.8.2012 19:55:32   
zvijezd@
ja sam iz splita i imam svoje doktore u bolnici i privatno, sutra idem privatno ali ja vec korisim utrogestan, tjesi me sta su tu jos simptomi, ali nastojim se ne opterecivat toliko, masu mi je prija krvarilo pa je bilo sve ok, pa nisam toliki peh valjda, papalina koji nalazi, lezi ženo doma i ne mrdaj...

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 516
27.8.2012 19:57:11   
zvijezd@
meni je iscjedak bija jucer jednom i danas jednom...

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 517
27.8.2012 22:09:07   
jess
Papalina draga, nemoj ići po nalaze, miruj, nazovi telefonom i pitaj kakvi su ako si jako znatiželjna valjda će ti htjeti tako pročitati, ali nemoj se kretati. Ako će ti se i dalje pojavljivati taj smeđi iscjedak obavezno odi na hitnu jer bilo kakvo krvarenje smatra se prijetećim pobačajem, ne želim te plašiti ali ja bih na tvome mjestu otišla na hitnu. Možda se samo maternica čisti ili je neki mali hematom prisutan, al bolje da to ginić provjeri i ti ćeš biti mirnija. user posted image user posted image user posted image user posted image

Zvijezd@
draga sve će biti u redu vidjet ćeš, samo smireno i sutra ćeš nam javiti da malo srce kuca ko veliko. I ni ti se nemoj puno kretati, samo najnužnijei sve će biti u redu. user posted image user posted image user posted image user posted image

Lol@ draga odi kod privatnika nek te pregleda, čim prije !!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Drage moje uz vas sam i sve će biti u redu.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 518
27.8.2012 23:31:55   
zvijezd@
cure moje ja sam u teskoj depresiji, imam los osjecaj i ne mogu prestat plakat :(((((((((((((((((((( user posted image user posted image

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 519
28.8.2012 9:28:22   
PinkyFunkyBirdy
Drage moje trudničice ... pa kako da vam pomognemo? user posted image Čitam što pišete i tako bi vas došla zagrliti i umiriti i natjerati da se ne mičete iz kreveta. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kakvo je danas stanje? Najiskrenije vam žeilm da sve bude ok i da od danas pa nadalje nemate nikakvih problema i da dočekate svoje smotuljke sreće! user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 520
28.8.2012 9:51:27   
bubic
Drage moje cure ja ocigledno mjerim bazalnu tek prvi mjesac .Ja jutros ocekujem skok temperature najmanje do 37 user posted image .Kad ono temp. 35.00 nikad manja hahaha a jajnici rasuraju ko da mi je user posted image .Vidjecemo sta ce bit .A da jos da prijavim da smo sinoc bili vredniuser posted image .vidjet cu sta ce bit sutra nadam se da nismo neki dan potrosili sve spremne vojnike user posted image user posted image .Sta vi mislite da li i nocas da radimo ili da cekam do sutra da vidim hoce li biti skoka temp.Hvala unapred user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 521
28.8.2012 11:06:56   
zvijezd@
meni je iscjedak jutros žut ali me pece kad piskim i stalno moram na wc user posted image

(Odgovor članu bubic)
Neposredna veza do poruke: 522
28.8.2012 11:24:35   
Papalina
ej cure...dobar dan...evo ja ipak išla po nalaz jer mi je trudnička knjižica kod njih bila... danas popodne idem kod ginića... sad sam ugledala malo veći iscjedak smeđi i bol me tu i tamo snađe kao da me netko prostrijeli dolje... a cekat sigurno neću do 13.9 do pregleda... a sad moj ginić ima jednu odvratnu sestru tamo pa neznam dal će me htjet primit jer će mi opet reć da nisam jedina ja trudna i u problemima...tako mi je i lani rekla pa sam morala pobacit user posted image user posted image
neznam... zvijezda draga drž mi se... nemoj plakauser posted image user posted image ti, bit će sve u redu user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 523
28.8.2012 11:56:27   
PinkyFunkyBirdy
Draga zvijezd@, ako te peče moguće da si pokupila neku upalu. user posted image

Papalina, samo pozitivno ... možda će ovaj put sestra biti ljubaznija. Sretno! user posted image

Draga bubic, stvarno više nisam pametna user posted image ... prati temperaturu i predlažem večeras akciju. Ne znam koliko je vojnika spremno, ali ako ćeš se voditi po želji onda će ih se naći barem par. user posted image user posted image user posted image

Ja sam bila jučer kod ginićke. Stvarno je super - opuštena, sluša, lijepo sve pokušava objasniti ... odlična. user posted image Ispričala sam joj ukratko što i kakvo je stanje kod mene (i za biokemijsku) i zato jer se trudimo već godinu dana predložila mi je da krenem u postupak, tj. dala mi je uputnicu za vađenje spolnih hormona (jer su mi prethodni nalazi već 2g. stari), te sam naručena kod nje 13.09. za provjeru cervikalnih briseva i zatim bi trebala naći bolnicu i doktora za daljnji postupak. Nije me pregledavala tako da ne znam ništa novo u vezi ovulacije. Dal zna možda koja od vas koji bi to trebali biti brisevi i kud to trebam nositi? Imam neke pretpostavke, ali bi si htjela potvrditi. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 524
28.8.2012 12:11:43   
Lol@
Pinky to su ti brisevi na baje i one bestijice...ja sam to radila proljetos...ne boli uglavnom...jesi ti u Zg?

Žena sam!

Mogu sve! <3

Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!