jess
|
Draga zvijez@ i ja se pridružujem curama i kako su rekle miruj, nemoj se naprezati ili nazovi doktora pa ga pitaj dal je dovoljna ova terapija on će znati najbolje, a ti ćeš biti mirnija. Draga sve će biti u redu, samo se nemoj jako sekirati jer to osjeti..... bubic ako su ti redoviti ciklusi oko 28 dana, onda je vrlo moguće da ti je danas 14-ti dan ovulacija, iscjedak ko bjelanjce i bolovi u jajnicima znače ovulaciju, tak da bi bilo dobro da krenete u akciju čim prije jer kako ti je Pinky već odgovorila, ako je već došlo do ovulacije, jajna stanica živi kratko. Bazalna temperatura je kod svake žene drugačija, recimo ja nemam taj pad u temperaturi dan prije ovulacije nego mi postepeno raste i po BT mogu znati da je bila tek tri dana nakon što mi ostane povišena, nekad mi čak i više dana treba da otkrijem da se O. dogodila, tak da mislim da LH trakice puno preciznije u okrivanju O. nego samo mjerenje BT jer ovak znaš već kad je bila, a to može biti kasno da bi se začelo. Uglavnom ajde vi u akciju, tebi su po svim simptomima plodni dani, a po temperaturi ćeš naknadno utvrditi koji dan je bila O. Navijem za debele Lol@ draga drži mi se, znam kako ti je i kako se osjećaš, al moraš biti jaka i ne predati se. Uz tebe sam, šaljem ti puno zagrljaja winki žao mi je, isto tako se i ja osjećam, al jednostavno ne mogu se predati, želim tu malu više od ičega i borit ću se za nju. Doći će vrijeme kad ćemo ugledati te i postati ponosne MissMolly mislim da bi ja trebala i više od 8 testova da se uvjerim da sam trudna jer bi to bilo čudo...al neka da ih napravim i 100 samo da mi barem jedan bude pozitivan i da tako i ostane.... Vidim da si se ti oboružala kad treba raditi kakve testove i što, čula sam za neke al nisam znala kad se rade, dobro je i to znati jer ovi naši socijalni ginići ili ne znaju, ili se ne žele uopće potruditi oko pacijenta, pa ako želimo dobru skrb onda to moramo i platiti (ko da ne izdvajamo dovoljno za zdravstveno !!!!!) Draga bitno je da si ti dobro i da se dobro osjećaš, a za pregled nije kasno ni dva tjedna kasnije. sarah_zg vjerojatno ćeš ići na folikulometriju da ti potvrdi ovulaciju, a kako i sama kažeš da osjećaš ovulaciju i to su ti potvrdile LH trakice, onda stvarno ne bi bilo zgorega da ti mm napravi spermiogram. Mi smo ga radili u Petrovoj bez uputnice, dođe oko 110 kn i odmah je prvi bio na redu, samo se treba naručiti. Pinky draga jel mi možeš na pp poslati broj ili link od koga si uzela one LH trakice Alice po 2kn? Naručila bi pa da uzmem od provjerenog jer neki znaju podvaliti. Naručiti ću se kod ginića i ponovno mu iznijeti sve probleme, al mislim da ih već napamet zna, vidjet ću što će reći. Uglavnom on nije za to da pijem Klomifene prije nego mi napravi hormonski status jer je uvjeren da su mi upravo Klomifeni sve poremetili. Misli da ja imam neki drugi problem zbog čega nema ovulacije, ili visok prolaktin ili je problem u estrogenu. Vjerojatno će me sada poslati na pretrage jer mi je tak i rekao prije nego sam počela s Duphastonima, a sad se ni oni nisu pokazali kao dobar izbor. Joj osjećam se ko pokusni kunić, stalno nešto isprobavaju umjesto da prvo otkriju problem i onda to poprave!!!! A meni dani prolaze i stalno sam u začaranom krugu... Javi što je bilo sutra kod ginića, nadam se da će biti pozitivnih vijesti....sretno draga!!!!
< Poruku je uredio jess -- 26.8.2012 19:07:47 >