Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 14.8.2012 23:44:31
|
|
|
|
Papalina
|
Curee drage, eto ddanas bila na pregledu... U 6.smo tjednu i srce malo kuca ko veliko
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 15.8.2012 10:37:03
|
|
|
|
zvijezd@
|
papalina cestitam od srca, cure pomagajteeeeeeeeeeeeeeeeeee..... sinoc smo bili na misi uoci velike gospe i dugo sam setala i vozila i dodjem doma kad ono malo smedjeg iscjedka na gacicama a u 5 sam tjednu po mojoj racunici, mama kaze da ne brinem da je sve to normalno i da se cistim a mene strah opet istog ishoda pregled mi je u ponediljak je li imala koja iskustva sa tim, ovaj put nemam simptoma osim bol u donjem dijelu ledja ne mogu dugo stat ni sidit a hrana niti jedna ne smeta p.s. jutros mi nema nista i nema nista kad piskim ni kad se brisem... please pomozite
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 15.8.2012 11:11:11
|
|
|
|
andydea
|
Zvijezd@ ne brini se...i meni je tako bilo na početku...otišla ginek.da mi utrogestan tablete 3x1...trebala bi možda malo mirovati na početku...ne brini se biti će sve ok...nazovi ili odi do ginek...da budeš mirnija...sretno
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 15.8.2012 11:16:57
|
|
|
|
zvijezd@
|
ajme draga hvala ti nadam se da ce bit sve ok nastojat cu sta vise odmarat
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 15.8.2012 13:24:34
|
|
|
|
bubic
|
Papalina cestitam od srca .zvjezd@ nista se ne brini i u moje prijateljice je tako bilo pa je trudnocu iznela do kraja bez problema !!! puno srece,i nadam se da nije nista strasno !!!veliki
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 15.8.2012 13:31:55
|
|
|
|
mala pcelica
|
zvijezd@ ja sam sa takvim smedjim odma odjurila na hitnu,bio je hematom u pitanju,dobila utrogestane i mirovanje...bolje otidji jer do ponedeljka imas još 5 dana,čemu čekati ako se nešto dešava ...
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 15.8.2012 20:23:09
|
|
|
|
zvijezd@
|
meni je izaslo samo malo malo i ne zelim se uzrujavat to je bilo sinoc a dugo smo setali a danas nema ni kapljice ne zelim panicarit tek sam u 5 tjednu trudnoce moze bit sto stvari pa cak i krv koja se zadrzala kod ugnjezdjenja i sad iscurila
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 15.8.2012 20:41:47
|
|
|
|
Papalina
|
Zvijezda nebrini toliko... Reć ću ti nešto što je meni moj ginić reko: Pa neće valda grom dvaput u iste koprive!! i
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 15.8.2012 20:49:29
|
|
|
|
mirjana.u
|
Papalina drago mi je zbog tebe i koja napreduje. Zvijezd@ mislim da se ne trebaš puno brinuti, koliko sam ja čitala samo sviježa krv treba zabrinjavati.
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 15.8.2012 21:08:46
|
|
|
|
nela86
|
Drage moje dobro vecer, kako ste mi? Evo da vam se javim da moje jos uvijek nema , ali zato hormoni divljaju 100 na sat.... vec me ovo umara polagano, nema nje a test negativan, grudi me vec pocele rasturati, danas me i zub poceo boliti , grcevi ...imam osjecaj samo sto nije stigla Miss M cestitam na ,a marijana jako mi je zao na tvom gubitku ...
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 15.8.2012 21:22:11
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: zvijezd@ meni je izaslo samo malo malo i ne zelim se uzrujavat to je bilo sinoc a dugo smo setali a danas nema ni kapljice ne zelim panicarit tek sam u 5 tjednu trudnoce moze bit sto stvari pa cak i krv koja se zadrzala kod ugnjezdjenja i sad iscurila tebi na volju ja sam bila 6/7 tt
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 16.8.2012 0:31:27
|
|
|
|
MissMolly
|
Drage moje, javljam vam se s juga, hvala svima na čestitkama i podršci do sada... Za sada se crtica podebljava nekako kako se meni čini da bi trebalo, ali vidjet ćemo kako će ići dalje. Simptome poput mokrenja do neki dan nisam imala, grudi i dalje iste, metalnog okusa nema, jedini simptom je bio onaj osjećaj "putovanja"...
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 16.8.2012 0:33:47
|
|
|
|
mala pcelica
|
hehehehhe doputovalo jajce
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 16.8.2012 9:30:23
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Papalina, jaaaaaaako mi je drago da je malo srčeko tako razveselilo mamicu. Razveselilo je i nas sve tu na forumu. Zvijezd@, nadam se da odmaraš i da je sad sve ok. Ako osjetiš bolove ili bude sveže krvi trči doktoru, a do tada samo smireno. Držim fige da u ponedjeljak i ti čuješ samo prekrasne vijesti. Nela86, dal si pravila još koji test? Da li misliš praviti (i kad)? Miss Molly, samo odmaraj na jugu i nemoj se naprezati i živcirati. Dal si se naručila giniću? Kad? Joj, ja sad preko vas želim proživjeti te prve preglede, otkucaje srčeka i sve ostalo što bi prolazila u ovo vrijeme da se moja mrvica zadržala. No, doživjet ću ja to prije ili kasnije. Samo vi javljajte novosti u vezi svojim mrvica. Zašto nam se Tasha ništa ne javlja?
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 16.8.2012 12:02:11
|
|
|
|
bubic
|
Evo i mene !!!Pinki jesili ti dobro ja sam nestrpljiva do neba danas mi je zadnji dan .mi se trudimo tek od skora a a ja ko na ekserima .Ja bi trebala od sutra mjeriti bazlanu valjda uspijemo u ovom mjesecu.Ja imam bolne ovulacije pa ce mi i to pomoci (nadam se).puno srece svim trudilicama i strpljenja =pa i meni =.nisam se nikad u zivotu ovako osjecala (obje su cure dosle iz prve).Sad znam kako je vama a i svim trudilicama na svjetu!!!!Nesto sam se raznjezila do neba i strasno mi se place .pa eto da podjelim sa vama kako se osjecam jer znam da ce te me razumjet!!!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 16.8.2012 13:16:07
|
|
|
|
nela86
|
Hallo drage moje, kako ste mi? Pinky pravila sam jos jedan test 5 dana nakon izostanka i negativan, tako da sam ipak odustala od nadanja da je u pitanju, sad mi nista drugo ne preostaje nego cekati 27 i na pretrage !! Kako si nam ti?
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 16.8.2012 13:36:28
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Drage moje, ja sam vam dobro. Pijem svoje čajiće i brojim dane. Imam neke obaveze ovaj vikend pa sam malo nervozna, ali i to će proći pa ću dalje laganini. Bubic, ja ti zavidim da si dvaput uspijela zatrudniti bez problema. Ja se trudim već skoro godinu dana i zadnji put kad smo napokon uspjeli nije se bebač zadržao. Ponekad se zapitam kako itko uspije zatrudniti. Nela86, vidiš kako je to zanimljivo ... i ja idem na pregled 27.08., a mislim da je još neka cura isto napisala taj datum. Baš bi bilo lijepo da mi tad veli da na UZV vidi da će ubrzo ovulacija. Ah ... mogu se samo nadati.
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 16.8.2012 14:00:41
|
|
|
|
nela86
|
Eeeee mozda nam svima bude sretan taj dan, daj Boze , navijam za tvoju ovulaciju, za necijeg bebaca i meni da bude sve u redu..
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 16.8.2012 14:34:16
|
|
|
|
MissMolly
|
IZVORNA PORUKA: PinkyFunkyBirdy Miss Molly, samo odmaraj na jugu i nemoj se naprezati i živcirati. Dal si se naručila giniću? Kad? Joj, ja sad preko vas želim proživjeti te prve preglede, otkucaje srčeka i sve ostalo što bi prolazila u ovo vrijeme da se moja mrvica zadržala. No, doživjet ću ja to prije ili kasnije. Samo vi javljajte novosti u vezi svojim mrvica. Zadnji put mi je gin rekla da se ne javljam dok mi ne prođe 5 tjedana od ovulacije, ali mi je to malo dugo. Mislila sam se pojaviti početkom rujna, 7 tjedana je 03.09. Jedino, ta gin je prešla u privatnike, a do soc ne mogu telefonom nego moram doći tamo. Još nisam odlučila gdje bi vodila trudnoću. Javim se onda dalje, ne bi se još "selila" na druge forume
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 16.8.2012 15:42:51
|
|
|
|
angel@
|
Drage moje,moja je završila i sad smo opet krenuli u akciju i radim još svega 15 dana koji nikako da prođu i onda sam na malo dužem odmoru pa će se bebica vjerojatno prije uhvatiti...mi se bar nadamo da će biti tako... uglavnom vidjet ćemo...
** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje **14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška **07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-))) Nebo strpljive voli....
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 16.8.2012 21:05:20
|
|
|
|
unna
|
Pozdrav drage moje! Ja stigla s mora,vidim da ima dosta novosti,pokusala sam sve procitati ali nisam sve pohvatala,ipak me nije bilo 3 tjedna. Pinky draga jako mi je zao zbog tvoje bebice. Bas sam bila sretna kad sam procitala i onda poslije vidim. Drzi se i budi jaka. Papalina i splicanka od srca vam cestitam i nadam se da ce vam trudnoca teci savrseno. Novim curama zelim dobrodoslicu i isto puno srece. Moja je naravno dosla na moru i prosla tako da opet ispocetka.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 16.8.2012 21:20:21
|
|
|
|
angel@
|
Draga Unna žao mi je što te vještica nije zaobišla,ali nema predaje i idemo zajedno u novo odbrojavanje... sad sam angel@ nisam više dad@...
** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje **14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška **07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-))) Nebo strpljive voli....
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 17.8.2012 1:35:58
|
|
|
|
BAMBII
|
eh ovako drage moje.,-:( pisala sam tamo prije da sam imala odnos za vrijeme plodnih dana bez zaštite itd itdd i svašta se dešavalo menga mi kasni 2 dana a inače dobijem uvijek na vrijeme.,-imam bolne grudi kao pred mengu,, ali nikakvih drugih simptoma,baš nikakvih niti sma nervozna nitit mi se jede išta niti slatko kao pree ništaaa, kao pre --danas i se pojavio blagooo blago smeđi iscjedak,,i stomak me neboli kao pred --nego kao da me je neko ukliještio za oba jajnika,, i vuče ih,,,:(bojim se uraditi test,,,jesam li baš trudna,,,:(
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 17.8.2012 9:39:13
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga Unna BAMBII, zašto ne napraviš test? Ne možemo ti mi reći da li si trudna ili ne. Menga ti može kasniti i jer si pod stresom i nervozna zbog sumnje da si trudna. Javljaj novosti!
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 17.8.2012 11:01:34
|
|
|
|
BAMBII
|
IZVORNA PORUKA: PinkyFunkyBirdy Draga Unna BAMBII, zašto ne napraviš test? Ne možemo ti mi reći da li si trudna ili ne. Menga ti može kasniti i jer si pod stresom i nervozna zbog sumnje da si trudna. Javljaj novosti! pikyfunkybirdy --znam mila da nemože al moram svama ovo podijeliti,,, evo i jutros sam ustala nemam nikakve naznake da ću dobiti a i nema ništa,,,,samo se bojim jako,,,jer ovu bebu moj momak neželi,,:(((((,ja je želim i nebi je nikad aobortirala,,ali se bojim ako bude pozitvan i veselim se u isto vrijeme,, :(:(:(
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!