|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje kolovoz 2012.
13.8.2012 11:27:56   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image mirjana.u - 01.08. ponosna user posted image
user posted image jax35 - 02.08. ponosna user posted image
user posted image zvijezd@ - 05.08. ponosna user posted image
user posted image tasha - 06.08.
user posted image nela86 - 09.08.
user posted image Kontesa Nera - 12.08.
user posted image MissMolly - 15.08. ponosna user posted image
user posted image jess - 20.08.
user posted image winkica - 21.08.
user posted image tayanna - 25.08.
user posted image inesica - 31.08.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 301
13.8.2012 11:30:35   
andydea
Pinky u kojoj si ti fazi???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

Neposredna veza do poruke: 302
13.8.2012 11:44:17   
Kontesa Nera
Pozdrav!
Moja došla danas, jučer sam isplakala pola dana jer sam osjetila da će doći..user posted image user posted image user posted image Danas sam ljuta na cijeli svijet, kopam po netu privatne ginekologe i kad se vratim s mora idem obaviti sve pretrage a i dragog ću poslati na spermiogram. Iznjuškala sam i kalendar dr. Jonasa, mislim da ću ga naručiti. I to je to. Ukratko.
MissMolly čestitam od srca!user posted image user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 303
13.8.2012 11:47:18   
PinkyFunkyBirdy
Draga moja Andy, meni ti je upravo završila menga i od danas sam krenula sa svojim čajićima. Znači: u fazi kretanja novog ciklusa sam. Sad ću tek vidjeti da li mi je ovo stvarno dobitna kombinacija čajeva (nadam se da je) ili sam zadnji put imala ovulaciju nakon mjesec i pol jer sam ciklus prije pila Klomifen. Kod mene je sve tako upitno od početka do kraja. user posted image Ne znam kad očekujem sljedeću ovulaciju, ali mislim da imam sad fore sigurno mjesec dana. Bilo bi super da se potrefi pa da mi ovulacija bude točno kad odem na GO. Uh, kako bi to bio aktivan odmor. user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 304
13.8.2012 12:01:49   
mirjana.u
Drage moje, da se i ja napokon javim. MissMolly čestitam od srca.
Kod mene loše vijest, Pinky molim te korekciju kod mog imena, ja sam prije dva dana prokrvarila tako da ću ponovo krenuti u odbrojavanje. Tugovala sam i sad idemo u nove pobjede.

Jednostavni ljudi su sagradili Noinu Arku, a stručnjaci Titanic!

Neposredna veza do poruke: 305
13.8.2012 12:14:38   
PinkyFunkyBirdy
Draga Kontesa, jako mi je žao da te nije niti ovaj mjesec zaobišla user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Da, bilo bi dobro da prođeš testiranja, kao i tvoj mužić ako ništa drugo da se uvjerite da je sve ok s vama. MM i ja smo isto mislili sad u 9. mj. na testiranja, ali pošto nam je "skoro" uspjelo možda pokušamo ipak bez doktora još koji mjesec.

Draga naša mirjana.u jaaaaaaaaaaaaako mi je žao da se nije tvoja bebica zadržala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Znam kako ti je ... jednostavno je preteško ... ali moramo to prebroditi i prihvatiti da je jednostavno tako moralo biti ... i da će sljedeći put biti sve savršeno. user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu mirjana.u)
Neposredna veza do poruke: 306
13.8.2012 12:16:55   
Kontesa Nera
mirjana.u žao mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 307
13.8.2012 12:16:56   
PinkyFunkyBirdy
Evo, nove liste, nažalost s trudnicom manje. user posted image user posted image user posted image

Trudilice:

user posted image jax35 - 02.08. ponosna user posted image
user posted image zvijezd@ - 05.08. ponosna user posted image
user posted image tasha - 06.08.
user posted image nela86 - 09.08.
user posted image MissMolly - 15.08. ponosna user posted image
user posted image jess - 20.08.
user posted image winkica - 21.08.
user posted image tayanna - 25.08.
user posted image inesica - 31.08.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 308
13.8.2012 13:07:18   
mirjana.u
Tješim sama sebe da je tako moralo biti, i da će biti više sreće drugi put.
Vezano za lh trakice ja ih naručujem s ebaya, za nekih 80ak kuna dobijem 50 lh trakica i 10 testova na trudnoću alice

Neposredna veza do poruke: 309
13.8.2012 13:40:32   
Kontesa Nera
mirjana.u, može link? ovdje ili u p.p.

Neposredna veza do poruke: 310
13.8.2012 15:37:31   
angel@
Drage moje evo i mene... mojoj vještici curi zadnji dan user posted image user posted image user posted image preživila sam je i sad ćemo krenuti u nove pobjede... user posted image user posted image user posted image
Draga moja Bambii ja mislim da te ničim nisam uvrijedila,a ako jesam oprosti ali ne vidim ništa loše u postu koji sam ti napisala... tebi ne treba nagađanje nego ako želite bebicu onda krenite u akciju... mogućnost postoji da na način koji si opisala ostaneš trudna jer dovoljan je samo jedan spermij da žena ostane trudna ako su se naravno poklopile sve druge stvari... i ne držim ti predavanje kako to raditi ili ne nego sam ti samo rekla sigurniji način user posted image user posted image user posted image user posted image od user posted image ti želim da što prije postaneš lijepa i okrugla user posted image !!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kontesa Nera žao mi je što ti je vještica stigla,ali idemo draga u novo odbrojavanje ne daj glupači da te slomi... user posted image user posted image
Pinky draga kako si mi ti??? Šta je novo kod tebe ... i tebi želim da idući mjesec bude tvoj sretan mjesec... ljubim te do nebauser posted image user posted image user posted image user posted image
Andy naša jesi li nam još 2u1 ili je dečkić odlučio izaći van?? Kako sa osjećaš???? Želim ti lagan porod draga....
user posted image user posted image user posted image
Ostale cure kako ste mi????
Mirjana žao mi je jako što ti se bebica nije zadržala,znam kako ti je ali idemo u novo odbrojavanje... još jača i bolja!!!! Iidući mjesec je tvoj...
Riza draga kako si ti... ima li kakvih novosti????
Winkice nadam se da je godišnji bio tvoja dobitna kombinacija... držim fige da ste uspjeli... user posted image user posted image user posted image user posted image

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 311
13.8.2012 15:42:05   
mirjana.u
Ovaj seler od kojeg sam ja naručila trenutno nema na zalihi, ali našla sam kod drugog po istoj cijeni, evo link:
http://www.ebay.com/itm/50-High-Sensitivity-ovulation-10-High-Sensitivity-Pregnancy-Tests-strips-kit-/190652494578?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c63c632f2
ili možeš ukucati u tražilicu lh testi ili ovulation test, imaju raznih kombinacija i količina

(Odgovor članu Kontesa Nera)
Neposredna veza do poruke: 312
13.8.2012 21:26:37   
Kontesa Nera
hvala mirjana.u, pogledat ćuuser posted image baš si srceuser posted image

Neposredna veza do poruke: 313
13.8.2012 21:32:56   
Kontesa Nera
Curke, ja sam malo živnila, sve je zaboravljeno, javljam se za rujan!user posted image
Uglavnom, dobila sam danas svoj kalendar ovulacije po dr. Jonasu, poprilično je zanimljiv, sasvim su neki drugi dani u pitanju od onih na koje sam mislila, ali ako upali ima da mu dignem spomenik na RR! user posted image user posted image user posted image user posted image Nisam gledala ima li ovdje tema o toj metodi, jel ima netko tko se njom vodio? Baš me zanimaju iskustva iz prve rukeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 314
13.8.2012 21:55:24   
Kontesa Nera
Našla sam temu, zanemarite me! (osim ako vas zanimauser posted image user posted image user posted image user posted image )

Neposredna veza do poruke: 315
14.8.2012 9:39:35   
angel@
Drage moje dobro vam jutro....nadam se da ste mi sve redom dobre volje i da izdržavate ovu vručinu...user posted image user posted image user posted image
Ja sam jučer saznala da ću raditi još do kraja mjeseca i onda će me poslati kući... i to znači manje sresa,a više mogućnosti za moju bebicu...možda se prije uhvati ako budem opuštena...pa vidjet ćemo...user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....

Neposredna veza do poruke: 316
14.8.2012 10:22:30   
PinkyFunkyBirdy
Draga Angel@, sigurna sam da kad će se bebač kod vas primiti jaaaako brzo. Puno puta sam čula da čim su se žene maknule sa stresnih poslova odmah su ostale trudne tako da je rujan tvoj mjesec. user posted image
Meni tisuću misli prolazi glavom i samu sebe bediram. Sad sam opet u fazi: tko zna kad će sljedeća O, dal ćemo uspjeti, dal će biti sve ok,... Svi oko nas sve više očekuju kad ćemo napokon javiti da smo trudni, a nama ne uspijeva. user posted image I baš me posebno pogodilo kad sam nedavno saznala za jednu curu da je trudna, a poprilično sam sigurna da nisu planirali (a pitanje je i koliko su to željeli). Stvarno mi je drago kad neka od vas ili moje drage frendice ostanu trudne jer znam koliko se trudimo, koliko to hoćemo i što sve prolazimo da čujemo to malo srčeko pod našim, a kad čujem za ovako nekog ... jednostavno mi je došlo strašno teško. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 317
14.8.2012 10:41:29   
Kontesa Nera
Joj, Pinky, ne budi žalosna, to će uvijek biti tako.. Neke se stvari nekome jednostavno poslože dok se drugi moraju malo namučiti sa istim..Ali pitanje je koliko se određenim ljudima poklapaju neke druge stvari dok sam sigurna da ti s tim imaš srećeuser posted image Mislim da imaš puno stvari i situacija u životu za koje bi ti mnogi zavidjeli, stoga budi mirna, tvoja najveća sreća će doći uskoro i ti ćeš ju znati cijeniti i u njoj uživati. A drugi neka se bore kako znajuuser posted image
Puno zagrljaja ti šaljem!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 318
14.8.2012 10:43:15   
angel@
Pinky draga nemoj se opterećivati šta drugi očekuju,govore ili misle... važno je da ti budeš dobro i da budeš pozitivna i bebica će se uhvatiti... ja osobno vjerujem da se u životu sve događa sa razlogom tako da i tvoja bebica čeka manje stresno razdoblje da dođe i obraduje svoju mamicu koja je toliko željno očekuje... budi pozitivna draga,nemoj odustajati i dogodit će se... usput ti si mi motivacija velika prema mom cilju i često te se sjetim... tako da nemoj me sad razočarati i dignuti ruke jer nama predaje... nisi sama ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a loše misli izbaci...

Nebo strpljive voli....

Neposredna veza do poruke: 319
14.8.2012 10:48:36   
bubic
Hej curke evo i mene !!Mirjana jako mi je zao user posted image user posted image user posted image user posted image .Draga Kontesa ja sam na netu nasla kalendar ovulacije po dr.Jonasu i to besplatan (cula sam da neki placaju !Uglavnom po njemu meni plodni dani nastupaju 29.8 .pa ce mo vidjet!!!puno srece svima !!!ako treba nekom ta metoda potrudit cu se da vam objasnim kako se nalazi .

Neposredna veza do poruke: 320
14.8.2012 10:52:54   
Kontesa Nera

IZVORNA PORUKA: angel@

usput ti si mi motivacija velika prema mom cilju i često te se sjetim... tako da nemoj me sad razočarati i dignuti ruke jer nama predaje... nisi sama ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a loše misli izbaci...

potpisujemuser posted image

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 321
14.8.2012 10:55:29   
Kontesa Nera
bubic, drago mi je da misliš kao i ja user posted image . Ja sam platila kalendar (tko me šljivi) i dobila uz njega upute kako se koristi i savjete za odnose, pa ako te zanima, poslat ću ti u p.p.

Neposredna veza do poruke: 322
14.8.2012 10:59:07   
PinkyFunkyBirdy
Hvala vam drage moje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bez brige ... ne predajem se i znam da će me proći ovaj osjećaj, ali eto ... trebala sam se malo pojadati. Svakoj od nas dođu loši dani, ali kako se kaže: poslije kiše dolazi sunce. user posted image Tako ću i ja ubrzo opet živnuti. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 323
14.8.2012 12:30:47   
123beba
Pinky tu smo da se pojadamo jedna drugoj... sve smo mi ponekad u - fazi, ali jedne drugima pomažemo izaći iz minus faze i nastaviti dalje sunčanom stranom! user posted image  Šaljem ti user posted image user posted image user posted image  Drži mi se!

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

Neposredna veza do poruke: 324
14.8.2012 13:33:25   
bubic
moze moze ,ova verzija samo pokazuje kad su plodni dani i kojeg ce pola user posted image da bude.Salji cim stignes ,pusa i punouser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!