BAMBII
|
IZVORNA PORUKA: angel@ Draga PINKY žao mi je što je tako ispalo... ali sad bar znaš jednu stvar da ipak možete dobiti bebicu na prirodan način,tako da draga nema predaje... Draga BAMBII slažem se sa PČELICOM ovo i nije baš najbolji način ako već želiš ostati trudna ...bolje da imate odnose bez zaštite svako drugi dan u vrijeme plodnih dana i ovulacije veće su ti šanse da ostaneš trudna... želim ti sreću i da uskoro postaneš lijepa i okrugla draga angel...nećemo se sAD ovdje kao praviti budala,.-, niti vrijeđati,,sad kao ja ispadam glupa,,izvini molim te,,,,ja sam sAMO pitala jel postoji li šansa jer nemam iskustva stim a čitala sam o tome svašta i kako su žene znale zatrudniti to desi se,, ništa više -.,a naravno da je logično svršiti unutra,,,ako se želi beba itd,.-,ali meni zaista nije do nekog prepucavanja ili nešto slično.-, SAMO SAM PONAVLJAM PITALA JELI POSTOJI ŠANSA,,,JER TREBAM DOBITI 15.8.A NEMAM NIKAKVE PMS,,SAMO ME MALO BOLE GRUDI A IMAM UŽASNE GRČEVE U STOMAKU,,,,a imali smo nezaštićen odnos 3 dana i bez tuširanja posle svršavanje itddd pa e zanima jeli može..eto to je sve,.-a it kao paetna da mi kažeš.,-..-, kako se treba raditi,.-,-:(.......
|