|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje kolovoz 2012.
10.8.2012 11:21:41   
PinkyFunkyBirdy
Draga moja Papalina, dal vidiš da je sve ok. user posted image Ma, rekla sam ti.
Za grlo ti preporučam prirodan lijek: zažari šečer dok ne bude skroz tekuć i smeđ (karameliziran) i zalij s mlijekom te miješaj dok se sva karamela ne otopi. Pričekaj da se malo ohladi i lagano pijuckaj. Prirodno i pomaže super za grlo. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 276
10.8.2012 12:05:12   
jax35
Evo da se i ja još javim,danas sam bila na uvz,službeno potvrdio da sam 5 tj 1dan.ali...imam neki endem (?ranicu??)koji je dosta blizu bebe pa mi je dao Duphaston tablete 2dnevno...user posted image user posted image nije mi ništa konkretno htio reći. možda da me ne plaši, samo je rekao da se plod lijepo razvija,jajnici super jedino ga brine taj endem..pitala sam ga da li je to opasno, rekao je da je potencijalno vrlo opasno pa da mi zato daje te tablete za prevenciju.
Ne moram vam ni reći koliko sam u panici, i totalnom bedu sada.u 8 tj ću na sljedeći pregled, do tada nadam se da će biti ok..piše mi u nalazu mirovanje ali kako radim u uredu rekao je da ne moram na bolovanje za sada...

Trudilice navijam za vas da ostanete trudne, ja ću lagano preći na drugi dio foruma da vas ne gnjavim ovdje

user posted image user posted image user posted image user posted image

. . . I don''''t let things I cannot change bother me . . .

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 277
10.8.2012 13:43:36   
MissMolly
IZVORNA PORUKA: PinkyFunkyBirdy

Dobro jutro drage moje! user posted image
Vidim da malo pauzirate s pozitivnim testićima, ali dobro, opraštam vam sve dok user posted image nema. user posted image user posted image user posted image
Ova "putovanja" su vam super. user posted image
Ja se ne sjećam ničeg takvog, ali ja i obično ne osjetim ovulaciju tako da nije ni čudno da nisam osjetila "putovanje". user posted image user posted image user posted image
Ajde da čujem: tko nam radi test sad za vikend? Neću biti za vikend tu, ali možda se u nedjelju spojim navečer da vidim dal imate kakvih novosti.
U svakom slučaju mislit ću na vas i navijati! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, ja ću probati za vikend.
Kupila sam preko saveontests.com 10 komada (oko 1$ jedan komad) - sve do sada što sam od njih kupila, radilo je kako treba - bolje nego ovi testovi po 50kn. Prošli mjesec nisam mogla vjerovati da nam je uspjelo, svaka dva dana sam radila po jedan - mogla sam za te pare sve vas trudilice opskrbiti LH trakicama i TT user posted image

I čestitke papalini i jax user posted image , da se bar svi uskoro nađeno na drugom dijelu foruma user posted image

< Poruku je uredio MissMolly -- 10.8.2012 13:46:30 >

Neposredna veza do poruke: 278
10.8.2012 13:56:10   
Kontesa Nera
MissMolly, držim fige za plusić!!!user posted image user posted image

Pinky, jesi ti imala simptome kao da će vještica doći? Izgleda da će kod mene bit sve po starom, počeli su se javljati grčevi i onako dobro poznat osjećaj tamo doljeuser posted image user posted image Uf, to me sad živcira!

(Odgovor članu MissMolly)
Neposredna veza do poruke: 279
10.8.2012 15:05:34   
PinkyFunkyBirdy
Draga Kontesa, nisam imala tipične grčeve dan, dva prije očekivane menge, ali sam cijelo vrijeme imala lagane grčeve - više kao pritisak iznutra. Barem meni nisu bili isti. Osjetila se neka razlika: ovi pred mengu su inače jači i kad krenu idu skoro pa u pravilnim razmacima nekih sat ili dva i onda je zatišje (pa ponekad opet na sat, dva kasnije), a ovi su bili puno laganiji (kao da će svaki tren krenuti oni jaki) i nisu u nekim razmacima već više se osjećaju kad si u određenim položajima tijela (meni se osjećao jače kad bi se sagnula ili okrenula ili čak i kad bi sjedila jer nosim uske traperice i sl.) i to je tako bilo po cijele dane kad god bi se našla u tom položaju.
Ja se nadam da će te za vikend iznenaditi user posted image ! user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Kontesa Nera)
Neposredna veza do poruke: 280
10.8.2012 16:02:27   
angel@
Drage moje moja user posted image je ipak došla... opet novo razočaranje... Bože kako boli ovaj put umirem od grčeva ... ovaj put je glupača došla 5 dana ranije... što se to događa????? OPET ME GLUPAČA NIJE ZAOBIŠLA!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
BAŠ SAM TUŽNA NEOPISIVO TUŽNA I PITAM SE GDJE GRIJEŠIMO... user posted image user posted image user posted image user posted image

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 281
10.8.2012 16:12:21   
PinkyFunkyBirdy
Draga Angel@, jako mi je žao što ti je user posted image došla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nemoj biti tužna, sljedeći mjesec je vaš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image I ne radite ništa krivo (ne želim to niti čuti!) ... za trudnoću se mora posložiti 1000 stvari da sve bude kako treba. Draga, pa znaš da postoji svega 25% da vam svaki ciklus uspije. Gle koliko nas ima što se trudimo već oko godinu i duže (a da ne spominjem one koje čekaju godinama na svog anđelčića).
Sad se isplači, neka te mužić malo utješi, prespavaj i od sutra gledaj na cilj koji želiš postići user posted image (kao i mi sve) i hrabro naprijed.
Znaš da uvijek možeš na nas računati! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 282
10.8.2012 16:26:50   
PinkyFunkyBirdy
Drage, želim vam ugodan i opušten vikend (s pokojim plusićem).
Pišemo se u ponedjeljak (ako ne prije).
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 283
10.8.2012 17:06:01   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: jax35

Evo da se i ja još javim,danas sam bila na uvz,službeno potvrdio da sam 5 tj 1dan.ali...imam neki endem (?ranicu??)koji je dosta blizu bebe pa mi je dao Duphaston tablete 2dnevno...user posted image user posted image nije mi ništa konkretno htio reći. možda da me ne plaši, samo je rekao da se plod lijepo razvija,jajnici super jedino ga brine taj endem..pitala sam ga da li je to opasno, rekao je da je potencijalno vrlo opasno pa da mi zato daje te tablete za prevenciju.
Ne moram vam ni reći koliko sam u panici, i totalnom bedu sada.u 8 tj ću na sljedeći pregled, do tada nadam se da će biti ok..piše mi u nalazu mirovanje ali kako radim u uredu rekao je da ne moram na bolovanje za sada...

Trudilice navijam za vas da ostanete trudne, ja ću lagano preći na drugi dio foruma da vas ne gnjavim ovdje

user posted image user posted image user posted image user posted image

i ja sam to imala odnosno hematom,al to mu je valjda isto,ne brini sa tim tabletama i mirovanjem ce se povući,ja sam to imala na samom početku trudnoce čak sam bila malo i prokrvarila,ali sam dobila utrogestan (to je isto kao i to tvoje) i koristila do 20 tjedna i sve ok...bitno je da je na vrijeme vidio jer ako se ne vidi na vrijeme onda od tog hematoma se beba nemoze razvijati i rasti jer ju hematom pritiska,a ovako ce se hematom povlačiti,a beba normalno rasti user posted image često se to desava u trudnoci i nije strasno kad se prati i na vrijeme otkrije...uzivaj slobodno i ne opterecuj se sa tim ,bice sve ok user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu jax35)
Neposredna veza do poruke: 284
10.8.2012 17:06:39   
Kontesa Nera
Pinky, tebi je onda ipak bilo drugačije... Ja baš nisam sigurna u plusić, ali vidjet ću za dan-dva, šta bude, bit će!

Angel@, jako mi je žaouser posted image user posted image Potpisujem sve što ti je Pinky rekla..

Neposredna veza do poruke: 285
10.8.2012 17:13:53   
Kontesa Nera
jax35, drži nam se, sigurno će sve biti u redu, tablete će pomoći i bebica će lijepo rasti!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 286
10.8.2012 21:04:51   
nela86
Angel@ jako mi je zao sto ti je user posted image dosla, budi jaka i ne misli negativno, vjerujem da se lose trenutno osjecas ali proci ce i to...
Ti i ja smo imale skoro iste simptome, znaci i ja svoju mogu ocekivati uskoro..

Jax drz se, Kontesa i sve ostale koje ne ocekuju sretno te da ugledate user posted image

Ugodan vikend svimauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 287
12.8.2012 18:27:16   
BAMBII
IZVORNA PORUKA: angel@

Draga PINKY žao mi je što je tako ispalo...user posted image user posted image ali sad bar znaš jednu stvar da ipak možete dobiti bebicu na prirodan način,tako da draga nema predaje...
Draga BAMBII slažem se sa PČELICOM ovo i nije baš najbolji način ako već želiš ostati trudna ...bolje da imate odnose bez zaštite svako drugi dan u vrijeme plodnih dana i ovulacije veće su ti šanse da ostaneš trudna... želim ti sreću i da uskoro postaneš lijepa i okrugla user posted image user posted image user posted image user posted image
          draga angel...nećemo se sAD ovdje kao praviti budala,.-, niti vrijeđati,,sad kao ja ispadam glupa,,izvini molim te,,,,ja sam sAMO pitala jel postoji  li šansa jer  nemam iskustva stim a čitala sam o tome svašta i kako su žene znale zatrudniti to desi se,, ništa više -.,a naravno da je logično svršiti unutra,,,ako se želi beba itd,.-,ali meni zaista nije do nekog prepucavanja ili nešto slično.-, SAMO SAM PONAVLJAM PITALA JELI POSTOJI ŠANSA,,,JER TREBAM DOBITI 15.8.A NEMAM NIKAKVE PMS,,SAMO ME MALO BOLE GRUDI A IMAM UŽASNE GRČEVE U STOMAKU,,,,a imali smo nezaštićen odnos 3 dana i bez tuširanja posle svršavanje  itddd pa e zanima jeli može..eto to je sve,.-a it kao paetna da mi kažeš.,-..-, kako se treba raditi,.-,-:(.......

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 288
12.8.2012 18:41:57   
anamarijapupek
BAMBII, mislim da ovdje nitko za nikoga do sada nije napisao nešto da se druga cura osjeća glupo ili da ju vrijeđa. Iskreno, mislim da i sama znaš da je to što se tebi dogodilo tijekom odnosa dovoljno da žena zatrudni i da ti ovdje nitko ne treba dati neki "pečat" na to. S obzirom da su žene ovdje najčešće zbog savjeta, podrške (tijekom zatrudnjivanja - najčešće ciljanog) i razgovora iz mjeseca u mjesec, iz dana u dan, naravno da ti je angel@ napomenula koji je najbolji način za doći do cilja - postati ponosna user posted image . Zato - stay cool jer ovakvi izljevi emocija će ti samo naškoditi ako se primilo.user posted image

< Poruku je uredio anamarijapupek -- 12.8.2012 18:43:46 >

05.10.2011.-AB
21.03.2012.-pozitivan test :)

(Odgovor članu BAMBII)
Neposredna veza do poruke: 289
12.8.2012 18:46:31   
BAMBII
naravno da i niej do rasprave niti jedne jedine sekunde čak na protiv,,,samo me je zanimalo,.-,- a ja sma svega svjesna i kako šta i na ovaj i na taj način,,,,kao što je angel napisala ali me zanima jel može jer vas smatram za nekog ko ima iskustva ja ipak nisam u braku,,,:(..a treba dobiti 15.8 a nemam nikakve pred znake pms,,,kao prije .,- malo malo kao što sam napisala e bole grudi jako malo i stomak mi je jako tvrd neosjećam naduvanost nego tvrd niti mi se jede slatko u opšte,,,

(Odgovor članu anamarijapupek)
Neposredna veza do poruke: 290
12.8.2012 19:09:23   
anamarijapupek
Pričekaj još malo. Bilo bi totalno bezveze da ti na osnovi simptoma koje imaš i onog što nemaš kažemo to je to. Ja sam dan prije nego sam napravila testi (koji je bio pozitivan) imala strašan "PMS" da mi je muž rekao da sva sreća da zna da je to od hormona. I bilo je, ali od drugih user posted image Definitivno pričekaj da ti barem menga zakasni pa napravi test sa jutarnjim urinom. Kod svake cure je drugačije. Može ti biti negativan pa za par dana pozitivan. A i ne bi bilo loše možda da vidiš sa dečkom/zaručnikom da se dogovorite da li idete na bebu ili ne još. Jer će ti ovako biti svaki mjesec - ti ćeš se nadati, a imali ste odnos "na pola" što se ejakulacije tiče, da imaš veće šanse. Ovo nije ništa u lošem smislu, ja sam isto prije pričala sa dečkom i rekli smo ako bude super. Ali nismo niti ja niti on ciljano išli na bebu, niti sam ja razmišljala kao ti sada da li se primilo ili nije.... user posted image

05.10.2011.-AB
21.03.2012.-pozitivan test :)

(Odgovor članu BAMBII)
Neposredna veza do poruke: 291
12.8.2012 19:40:18   
BAMBII
nikada do sada nismo imali nezaštićen odnos,,, znači odnos i bez tuša opet nastavak ali jednom je na pola svršio u mene a drugi put vani i opet nastavak,,, i zato sam malo,,upitna,,,jer kao što sam čitala da ostane tog sjemena u splovilu itd i zna se desiti da žena zatrudni,.- itddddd  a naravno da je kod svake žene drugačije lai mi je lakše kad bar čujem odgovor neki,,,

(Odgovor članu anamarijapupek)
Neposredna veza do poruke: 292
13.8.2012 8:04:25   
MissMolly
Situacija je sljedeća: ili haluciniramo (MM i ja) ili imamo user posted image , s time da je druga jako jako slaba.... U petak nisam mogla više izdržati, napravla sam test, crtica se vidjela samo kada bi dovoljno dugo buljila u test, isto u subotu (ali i MM bi vidio ako bi dovoljno dugo buljio). E u nedjelju, crtica se vidi, ali kao što kažem, slabo.

S obzirom da se prošli put naša sreća prekinula nakon tjedan dana, ovaj put me štrecne kada se poželim poveseliti - pričekati ćemo prije nego počnemo dalje planirati... Ali ako uspije, sve će se poklopiti kao kod prvog djeteta - otkrila sam da sam trudna neposredno prije Vele Gospe i odlaska na put user posted image , što znači isto da će se rođendani skoro pa poklopiti

Neposredna veza do poruke: 293
13.8.2012 8:58:00   
mala pcelica
user posted image user posted image user posted image bravo ...vjerovatno ne halucinirate user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

Neposredna veza do poruke: 294
13.8.2012 9:27:24   
PinkyFunkyBirdy
MissMolly, čestitam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ajde pa barem jedan plusić. user posted image Sad ti mogu reći iz vlastitog iskustva: bilo kako slaba druga crtica je pozitivna crtica! To je to! user posted image user posted image user posted image Držim fige da ovaj put bude školska i dosadna trudnoća. user posted image

Kontesa, draga dal si ti pravila testić?

My Ovulation Chart

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 295
13.8.2012 10:07:59   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image mirjana.u - 01.08. ponosna user posted image
user posted image jax35 - 02.08. ponosna user posted image
user posted image zvijezd@ - 05.08. ponosna user posted image
user posted image tasha - 06.08.
user posted image nela86 - 09.08.
user posted image Kontesa Nera - 12.08.
user posted image bubic - 15.08.
user posted image jess - 20.08.
user posted image winkica - 21.08.
user posted image tayanna - 25.08.
user posted image MissMolly - 28.08. ponosna user posted image
user posted image inesica - 31.08.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 296
13.8.2012 11:07:11   
bubic
Mene mozes da brises user posted image dosla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .idemo sada u nova osvajanja .znala sam ja imala sam sve simptome.Mis Molly cestitam od srca i tebi trudilicama koje ugledajuuser posted image .a mi se idemo i dalje truditi.Malo mi je cudno posto smo sa curicama uspjeli od prve ,ali da budem iskrena nismo silazili jedno sa drugoguser posted image a sad nismo ni imali vremena.ja se nemogu pouzdat previse u racunanje plodnih dana jer mi user posted image svaki put ili kasni ili dodje ranije .a sad molim nekog da mi objasni kako da mjerim bazalnu temperaturu mozda ovaj put to upali!!!pusa i hvala unapred!!!

Neposredna veza do poruke: 297
13.8.2012 11:11:30   
MissMolly

IZVORNA PORUKA: PinkyFunkyBirdy

Trudilice:

user posted image MissMolly - 28.08. ponosna user posted image

user posted image
Ajde pliz kod sljedeće liste promijeni moj datum, stavi 15.08., da ne ispadne da sam vidovita user posted image

A 15.08 mislim da je realno, jer ako je oviulacija bila 31.07., onda 15 dana lutealne faze dolazi taman 15.08.

Blago vama s redovitim ciklusima, nema zavrzlame...

Neposredna veza do poruke: 298
13.8.2012 11:26:04   
PinkyFunkyBirdy
Draga bubic, žao mi je da ti je user posted image stigla. user posted image user posted image user posted image
Za bazalnu temperaturu, napisat ću ti objašnjenje, ali pošto imaš curice ne znam koliko ćeš uspjeti mjeriti uvijek u isto vrijeme. Preporučam ti da kupiš LH trakice (najbolje preko Njuškala) i njih pišneš svaki dan popodne i kad budu jednako tamne obje crtice bacite se u akciju i to je to. I kod njih je bolje jer ti naznače kad će biti ovulacija dok ti bazalna pokazuje dal je bila (znači nakon što prođe ovulacija).
Znači bazalnu temperaturu moraš mjeriti svako jutro u isto vrijeme prije ustajanja iz kreveta i to nakon barem 3 sata (negdje piše i 6 sati) sna. Preporuča se mjeriti temperaturu u ustima (gornjim ili donjim user posted image ). Od menge do ovulacije je temperatura nešto niža, a nakon ovulacije naglo skoči i ostaje visoka sve do menge (ili ako je trudnoća u pitanju onda ostaje visoka puno duže). Znači sa bazalnom temperaturom možeš samo vidjeti da ti je temperatura skočila i to je nakon ovulacije po čemu ostaje ništa ili jako malo vremena da se bacite u akciju (pošto od ovulacije jajna stanica živi max 24h, a pitanje je koliko je sati već prošlo od kad se desila ovulacija do mjerenja temperature). Mjerenje bazalne temperature se preporuča ženama kako bi potvrdile dal uopće ovuliraju.
Sa LH trakicama se kod (koliko toliko) normalnih ciklusa preporuča da se krene od 11 DC-a te svaki dan s popodnevnim urinom provjeri količina LH-a u mokraći. Ne smije se raditi ujutro jer ujutro je najmanje tog hormona. Testovi mogu pokazivati drugu crticu skoro sve dane (tako je kod mene), ali pozitivan je samo on koji ima jednako jaku ili jače tamnu drugu crticu od kontrolne. Taj hormon pokazuje da će ovulacija nastupiti u roku od 36h od prve pozitivne crtice (vjerojatno i malo ranije jer se hormon očituje kroz par sati u urinu). Po meni je puno sigurnije znati unaprijed kad će ovulacija nego kasnije.
Ja koristim obje metode tako da znam kad će ovulacija i da si potvrdim da je stvarno i bila.
Sretno! user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu bubic)
Neposredna veza do poruke: 299
13.8.2012 11:26:56   
andydea
Miss M.... čestitam user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!