|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 8.8.2012 13:22:07
|
|
|
|
nela86
|
Ej Pinky pa situacije nema , nemam nikakvih naznaka pms-a kao prije...Ledja bole, piskim stalno , sinoc sam imala bolne bradavice na dodir sad nemam ni to Iako malo sam trenutno razdrazljiva, jer su mi na poslu digli tlak, iako moram priznati da me sitnice znaju rasplakati u zadnje vrijeme ,ali sad sam tu da se oraspolozim ;) Ja se jos ne usudim praviti test, htjela bih mozda sacekati , a ne znam koliko cu biti u stanju dugo Hvala ti puno , nadam se Molly sretno!!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 8.8.2012 13:42:53
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Ne mogu na godišnji dok ne otpremimo barem polovicu trudilica na trudnički dio foruma. A to će biti već ovaj mjesec tako da ja idem sljedeći mjesec na GO. Joooj, drage moje, sigurna sam da su vam se male mrvice primile i da ćete to ubrzo i potvrditi! A ja se nadam da će meni moji čajići pomoći da mogu na GO dubiti na glavi od jutra do sutra.
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 8.8.2012 13:49:41
|
|
|
|
Kontesa Nera
|
A ništa onda, cure moramo se požuriti da nam Pinky može na godišnji!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 8.8.2012 13:52:26
|
|
|
|
dada2101
|
Hvala curke za podrsku..... ma nego sto....idemo u nove pobjede!! sada samo pozitivno i da me slijedeci mjesec preskoci... a svima ostalima evo puno dobrih vibri da vam se prime!!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 8.8.2012 14:32:01
|
|
|
|
nela86
|
Ti se drz draga i sve smo uz tebe, uspjet ces... Samo opusteno i uzivaj na godisnjem s dragim i onda nam se vrati sa pozitivnom vijescu Ja cu pricekati vikend i onda testic raditi, ukoliko ne dodje! Drage moje sto prije sve ugledale
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 9.8.2012 7:32:16
|
|
|
|
nela86
|
Evo dragi me nagovorio da uradim test, negativno Ali dobro tek nam je prvi mjesec u pokusavanju, idemo u rujan
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 9.8.2012 7:59:45
|
|
|
|
MissMolly
|
Žao mi je što nije ispalo drugačije, a baš je dobro krenuo ovaj mjesec.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 9.8.2012 9:02:25
|
|
|
|
dada2101
|
nela 86 baš mi je žao... ali tako samo pozitivno i nadan se da slijedeci mjesec ce biti ...
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 9.8.2012 9:18:44
|
|
|
|
mala pcelica
|
mozda je još rano za test,probaj ponoviti za vikend
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 9.8.2012 9:37:21
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica mozda je još rano za test,probaj ponoviti za vikend Slažem se s Malom pčelicom. Bitno je da nije došla. Moguće da ti je ovulacija bila kasnije ili da se bebač kasnije ugnjezdio pa ti beta još nije narasla dovoljno da se vidi na testu. Nemoj još odpisati ovaj mjesec - dok nema menge dobro je.
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 9.8.2012 10:03:07
|
|
|
|
MissMolly
|
IZVORNA PORUKA: PinkyFunkyBirdy Slažem se s Malom pčelicom. Bitno je da nije došla. Moguće da ti je ovulacija bila kasnije ili da se bebač kasnije ugnjezdio pa ti beta još nije narasla dovoljno da se vidi na testu. Nemoj još odpisati ovaj mjesec - dok nema menge dobro je. Koliko bude između ovulacije i gnježđenja? Beta krene tek nakon gnježđenja ili?
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 9.8.2012 12:29:52
|
|
|
|
MissMolly
|
Malčice sam nestrpljiva. Kuverta s TT mi stoji na ormariću i tako me tenta da napravim koji test - ali prema ovome što kažeš, debelo prerano je. Jučer me bolio lijevi dio prepona - palo mi je napamet da jajašce ide prema maternici kroz jajovod i da mu je možda malo tijesno i tako bi napravila taj test... Ali ako bude -, a vjerojatno će biti, neće me baš razveseliti...
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 9.8.2012 13:14:37
|
|
|
|
nela86
|
Hvala vam puno drage moje na pozitivi... Kako mi je prosla kasnila tako mi se i ovulacija pomjerila, bas sam neki dan napisala kako mi je sekret bio rastezljiv, mozda sam tek taj dan ovulirala, tko ce ga znati sve vise jos u zraku...Ali mislila sam zbog tih nekih simptoma mozda ima nesto, a kad ono minus U svakom slucaju 27.8 idem ginekologici, dosla ne dosla ---da vidi zasto mi uopce kasni...
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 9.8.2012 13:23:06
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: MissMolly Malčice sam nestrpljiva. Kuverta s TT mi stoji na ormariću i tako me tenta da napravim koji test - ali prema ovome što kažeš, debelo prerano je. Jučer me bolio lijevi dio prepona - palo mi je napamet da jajašce ide prema maternici kroz jajovod i da mu je možda malo tijesno i tako bi napravila taj test... Ali ako bude -, a vjerojatno će biti, neće me baš razveseliti... vidiš ima nešto u tome kad si spomenila da se jajce gura kroz jajovod ja sam u jednom momentu ,nakon par dana sto smo radili na bebici,osjetila uzasnu bol od desnog jajnika prema maternici kao da nesto "putuje" (malo glup izraz,al ne znam kako bi drugacije opisala) da bi mi dr na uzv rekao (Tad sam bila 3 tjedna po mom trudna,a 5 po njegovom) da je "desno žensko tijelo" tj. da je oplodjeno iz desnog jajnika,tako mi i u nalazu piše "desno žensko jaje "
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 9.8.2012 14:54:35
|
|
|
|
MissMolly
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica vidiš ima nešto u tome kad si spomenila da se jajce gura kroz jajovod ja sam u jednom momentu ,nakon par dana sto smo radili na bebici,osjetila uzasnu bol od desnog jajnika prema maternici kao da nesto "putuje" (malo glup izraz,al ne znam kako bi drugacije opisala) da bi mi dr na uzv rekao (Tad sam bila 3 tjedna po mom trudna,a 5 po njegovom) da je "desno žensko tijelo" tj. da je oplodjeno iz desnog jajnika,tako mi i u nalazu piše "desno žensko jaje " Evo tračka nade - kod ovulacije me bolio lijevi jajnik - nadam se da je to kao i tebi - jer i ja sam imala osjećaj kao da nešto putuje (samo, ako nisam trudna, tko zna što je to meni putovalo? Ošla pamet )
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 9.8.2012 15:47:21
|
|
|
|
Kontesa Nera
|
Haha, dobre ste s tim "putovanjima"!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 9.8.2012 18:57:04
|
|
|
|
mala pcelica
|
mane i inače boli jajnik kod ovulacije i tačno znam koji mi ovulira,boli toliko da bi koči nagu i jaučem više nego kad imam mengu ali to nije bilo od ovulacije nego se bas jajce spustalo,rekla bi nekih 4-5 dana otprilike kako smo radili na bebi (mozda je bio i koji dan vise bas se nesto precizno ni ne sjećam) i onda ta bol kojoj tad nisam pripisivala nikakav značaj jer sam trebala da dobijem vješticu,tek kasnije kad mi je dr rekao skuzila sam sta je bilo....
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 9.8.2012 19:37:34
|
|
|
|
angel@
|
Drage moje evo i mene malo... ja nemam nikakvih naznaka pms-a ili možda imam vi prosudite po ovome što ću reći... postala sam razdražljiva tj svaka mi je sitnica počela smetati,a jučer sam se rasplakala i bilo mi je teško kad mi je mm rekao da je smršavio 4 kg ... uglavnom i on je primjetio promjene pa sad ne znam čemu da ih prepišem... blagih grčeva skoro pa i nemam više,ali me zato sada drži žgaravica iza svakog jela ... ne znam šta da mislim jer se ne bi htjela previše radovati,ali drži me nekakav čudan osjećaj da bi me ovaj mjesec ipak mogla zaobići... i taj me osjećaj ne pušta već par dana.... sad ima li istine u ženskoj intuiciji nemam pojma... samo znam da se sa druge strane ipak bojim novog razočarenja,a do vještice ima još 5 dana... i da čitam ove vaše postove i mene je prije par dana bolilo na lijevoj strasni stomaka ... osjetila sam bol koja je trajala nekoliko min i onda prestala i od tada nemam više nikakvih simptoma... jedino što me osjećaj vlažnosti još drži...i grudi me ne bole što me najviše od svega buni... Cure moje drage šta vi mislite o svemu ovome?
** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje **14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška **07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-))) Nebo strpljive voli....
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 9.8.2012 21:25:08
|
|
|
|
mala pcelica
|
ja znam da ništa ne znam
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 9.8.2012 21:30:08
|
|
|
|
Kontesa Nera
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica ja znam da ništa ne znam potpisujem! meni je isto kao tebi i onda pomislim isto što i ti, ali kad dođe onda znam da ništa ne znam!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 9.8.2012 21:38:40
|
|
|
|
Kontesa Nera
|
angel@, ne znam šta bi ti rekla, ja se osjećam točno kao i ti, do vještice ima još 2-3 dana i stalno sam zbunjena, te ima grčeva te nema, te bole sise te ne bole, te malo ima iscjetka malo nema, te malo živčana te nisam, te malo muka te malo nije.. Jučer sam cmoljila po filmovima a navečer popizdila na dragog bez razloga, došlo mi je da nekog ubijem koliko sam bila živčana, danas sam "normalna" . Stvar je u tome da koliko god pokušamo biti smirene i ignorirati sve dok dođe ili ne dođe, jednostavno ne možemo i primjećujemo neke stvari koje možda ne bi da nam čula nisu toliko izoštrena kad se bliži ! Samo se opusti, izdrži još malo (i ja ću probati, ali ne garantiram, hahaha) i sve ćemo znati za par dana . Stvar je u tome da su slični simptomi i za M i za T i možemo se samo živcirati dok ne saznamo u čemu je stvar, ništa nije nemoguće, možda su i ovi naši simptomi za , nadam se! Stay cool!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 10.8.2012 7:51:10
|
|
|
|
nela86
|
Dobro jutro drage , kakvo je stanje danas? Potpisujem sve sto ste napisale , jer i ja sto sam mislila da znam, ne znam vise nista Citajuci vasa "putovanja" bas sam se nasmijala, ja to nisam do jutros osjetila, ali mene je toliko zabolilo i s lijeve i s desne strane da sam automatski na pod pala. Trajalo je nekoliko sekundi ,ali uzasna bol. E sad je pitanje jel to ima veze sa jajascima ili je neka upala, ne znam ni sama Ostaje da cekam i vidim.. Inace grudi napete, ali nisu bolne samo malo bradavice ponekad ... ostalo je sve u zatisiju
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 10.8.2012 9:49:01
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Dobro jutro drage moje! Vidim da malo pauzirate s pozitivnim testićima, ali dobro, opraštam vam sve dok nema. Ova "putovanja" su vam super. Ja se ne sjećam ničeg takvog, ali ja i obično ne osjetim ovulaciju tako da nije ni čudno da nisam osjetila "putovanje". Ajde da čujem: tko nam radi test sad za vikend? Neću biti za vikend tu, ali možda se u nedjelju spojim navečer da vidim dal imate kakvih novosti. U svakom slučaju mislit ću na vas i navijati!
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 10.8.2012 11:06:58
|
|
|
|
Papalina
|
evo drage moje i nas... nešto sam malo boležljiva, grlo nas boli a neznam šta da popijem... inače sve drugo u redu... no pinky me neki dan totalno bacila u depresiju, pa ja jučer hitro otišla u ljekarnu kupit testić pa ono da budem uvjerena 100 posto... i tako ja ujutro radim test, koliko me bilo strah ni urina nisam jako imala... no ipak i sa 4-5 kapi pokazalo mi debele dvije crte... i sad sam na miru još kad se sjetim koliko sam para potrošila na sve te testove...uh... I da, jos 4DANA pa idem na pregled!! Je još koja sa nama? želim vam punooo srećeeee
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!