|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje kolovoz 2012.
7.8.2012 10:14:04   
angel@
Draga moja Pinky, i ja imam neki čudan osjećaj da smo ovaj put možda ipak uspjeli... od mogućih simptoma imam taj bijeli iscjedak,osjećaj stalne vlažnosti dolje i brzo se umorim posebno na poslu me prati osjećaj stalne iscrpljenosti,ujutro se jedva ustanem i osjećaj umora me prati skoro kroz cijeli dan... jedino me grudi ne bole i to me pomalo zbunjuje... po trjanju prošlog ciklusa danas bi trebala dobiti vješticu,ali je nema... e sad ne znam ni sama šta da radim da li da pravim test ili ne,a ako ga se i odlučim praviti ne znam koji dan da ga napravimuser posted image user posted image user posted image ne znam šta da mislim...

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 201
7.8.2012 10:25:34   
angel@
Pinky draga kad bi ti na mom mjestu radila test?

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 202
7.8.2012 10:36:00   
angel@
Mala pčelice šta ti draga misliš? o svemu ovome što sam napisala?

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 203
7.8.2012 10:37:00   
mala pcelica
znam da nisi mene pitala kad bi radila test user posted image al ja bi ODMAH!!! i još svaki dan ako treba dok ne pokaze + user posted image bila bi jako nestrpljiva user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 204
7.8.2012 10:38:45   
angel@
misliš li draga da bi mi mogao pokazati nešto i dati rezultat ... nije rano? i misliš li da bi po ovome što sam napisdala mogla biti bebica u pitanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 205
7.8.2012 10:44:21   
angel@
i ja sam sad već postala nestrpljiva,ali se isto tako bojim novog razočaranja... joj meni šta da radim?

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 206
7.8.2012 10:46:03   
mala pcelica
mozda i je rano ,obično se test pravi kad izostane menzes,a i sto se simptoma tiče i to je moguce....nekom sam bila vec napisala da sma ja imala sve simptome pred mengu,sise me rasturale,grčevi u stomaku kao da cu svaki tren dobiti,za iscjedak i umor se ne sjecam jer nism bas pratila simptome,jer nisam ni razmišljala toliko o trudnoci iako smo radili na bebici,a i mislila sam da nema nista od toga jer me je stvarno jako bolio stomak i onda kad mi je okasnila jedan dan,a inače nikad ne kasni ,uzmem test on negativan,pa sam opet uzela drugi bila jedva vidljiva crta,nakon toga treci koji je imao plus kao kuca,stim da sma ta dva pozitivna radila isti dan u razmaku od sat vremena,bilo je do osjetljivosti testa....mozda da sačekaš do sutra,al ako imas kuci test probaj ga napraviti danas user posted image ja sam nestrpljiva user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 207
7.8.2012 10:49:30   
angel@
koliko dana prije vještice te bolio staomak kao da ćeš je dobiti... ja imam još sedam dana do svoje vještice zato te pitam .... i nažalost nemam test kući ni jedan user posted image tako da ću morati još čekati...

Nebo strpljive voli....

Neposredna veza do poruke: 208
7.8.2012 10:51:31   
PinkyFunkyBirdy
Draga, morat ćeš sama odrediti kad da praviš test, ali pripremi se da možda ne dobiš drugu crticu ako je prerano. Ne želim da se nepotrebno razočaraš ako je ipak mala mrva u pitanju, ali je mamica bila nestrpljiva i napravila testić prerano. user posted image Ja ti mogu reći na svom primjeru: radila sam dan prije očekivane user posted image i druga crtica se skoro nije niti vidjela. Uopće ne mora biti kod tebe tako, i vjerujem da ste uspjeli ovaj mjesec i da ćeš dobiti veeeeeeeliki plus ili dvije deeeeebeeele crte.
Navijam iz petnih žila da imamo još jednu trudnicu ovaj mjesec! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 209
7.8.2012 10:52:21   
angel@
mene ne boli jako to su blagi grčevi koji traju po nekoliko trenutaka i onda prestanu,ali imam stalan osjećaj vlažnosti dolje,ali mene grudi ne bole ništa user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 210
7.8.2012 10:55:40   
angel@
onda mi nema druge nego pričekati do 15.8. pa onda napraviti test ako prije toga vještica ne dođe... iako mi je jučer navečer bila muka ali to ne mora ništa značiti... i je li prerano za neke simptome... user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 211
7.8.2012 10:56:07   
mala pcelica
mene je uvijek bolio stomak nekih 5-6 dana prije menge ,prvo bude slabija bol,a ako dani odmiču postaje sve jača dok ne dobijem,onda me boli još 2 dana i prestane,sise su me počinjale boliti 10 dana ranije i po tom sam znala tačan datum kad cu dobiti,odbrojim 10 dana i eto vještice,tako mi je i sad zadnjih mjeseci,a stomak osjetim tek dan-dva pred mengu...valjda se od poroda malo smirilo.... naravno svaka zena je priča za sebe,neke nemaju nikakvih simptoma,neke boli stomak,neke samo sise i tako ima puno simptoma i nesimptoma,al ja se nadam da su tvoji u pozitivnom smislu... ne znam kako sam skontala da danas trebas dobiti user posted image zato sam ti i napisala da uradiš test,vidim da si poslje napisala tek za pra dana da treba stici vjestica,onda bolje malo još da pričekaš....

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 212
7.8.2012 10:59:25   
mala pcelica
sto se mučnine tiče meni je krenila sa nekih 6 tjedana (po dr izracunu trudnoće) a 4 po mom jer znam kad sam ostala trudna ,prvo lagane mučnine ujutro,poslje su se pojačavale na svaki smrad i miris ili onako dosle bi same od sebe..... manje razmisljaj o simptomima i trudnoći i lakse ces dočekati dan D user posted image znam da je to tesko izvodljivo ali pokusaj ....

Neposredna veza do poruke: 213
7.8.2012 10:59:54   
nela86
Draga Pinky nadam se da je, ako i nije nema predaje rujan je tu user posted image Dok citam Angel@ tvoje postove kao da ih ja pisem user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 214
7.8.2012 11:00:52   
angel@
i kad si ti počela osjećati prve simptome?

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 215
7.8.2012 11:06:39   
angel@
pokušat ću možda onda čak i prođe dan kad bi trebala raditi testuser posted image user posted image user posted image user posted image pa ga napravim i iza 15.8. a što se tiče kad mi treba doći... zadnja vještica u 7.mjesecu mi je došla sedam dana ranije tako da mi je ciklus trajao samo 22 dana i po tom ciklusu bi vještica trebala doći danas,ali je nema... i mene su uvijek grudi bolile par dana prije nego bi vještica trebala doći,ali zadnja dva tri ciklusa od kada radimo na bebici uopće me ne bole...

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 216
7.8.2012 11:13:38   
nela86
Znaci sto se tice grudi apsolutno nista, a inace po njima znam kad cu dobiti.... grcevi zadnja tri dana, dok pospanost i stalna posjeta wc-a tjedan dana...ali ovog puta ne mislim praviti test bar dok mi ne bude kasnila 10 dana, jer mi je kasnila prethodna user posted image

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 217
7.8.2012 11:13:45   
Papalina
ajme pinky tako mi je žao user posted image sad sam se rasplakala...user posted image
i priznajem, sad sam se i ja malo uspaničila... naime, imam ko neke grčeve ispod pupka...neki čudan osjećaj... i na lijevoj strani trbuha isto...neki dan sam bila na moru...i malo sam plivala, i kad odjednom me u dubokom uhvatio neki grč... malo sam u plićaku mirovala i nakon 10-tak min je prošlo... od čega bi to moglo biti... user posted image
pinky,si imala ti takve grčeve?? joooj, sad me straah user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 218
7.8.2012 11:16:28   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: angel@

i kad si ti počela osjećati prve simptome?

pitas mene ili nela86 ? user posted image

< Poruku je uredio mala pcelica -- 7.8.2012 11:17:22 >

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 219
7.8.2012 11:20:30   
angel@
i da nisi ti krivo shvatila da bi danas trebala dobiti jer mi je prethodna vještica došla čak sedam dana ranije što prije nikad nije uvijek je bila točna u dan tako da mi je prošli ciklus trajao samo 22 dana i po tom ciklusu bi trebala dobiti danas vješticu ali je nema,a 14. ako bi bude kako mi i nače dolazi ... tako da ni sama ne znam šta da mislim...

Nebo strpljive voli....

Neposredna veza do poruke: 220
7.8.2012 11:21:58   
angel@
pitam sve,a vidim da mi je nela po simptomima najsličnija,jedino što sam ja imala taj gusti bijeli iscjedak...

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 221
7.8.2012 11:26:55   
nela86
Joj ja vise u nista , pogotovo nisam u simptome sigurna...u 3mj sam imala vecinu simptoma trudnoce, otisla nakon 10 dana kasnjenja ginekologici jer mi je pokazivalo negativan test i ona mi vidjela nes u maternici ali kaze nisam sigurna sta je a test i dalje negativan, na kraju bio ugrusak krvi :( e sad imam totalno drugacije sve od bolova u krizima, pospanost, ne svaki dan ali zna se dogoditi da imam sekret ali eto mene ipak najvise zbunjuju grudi user posted image user posted image

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 222
7.8.2012 11:27:09   
PinkyFunkyBirdy
Draga moja Papalina, samo smireno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Njie kod mene bilo tako. Ja sam imala grčeve koji su bili baš jaki - isti kao na početku menge. Nisam mogla uspravno stajati koliko me bolilo.
Najnormalnije je imati grčeve na početku trudnoće, ali blage jer se maternica priprema da može čuvati malu mrvicu. Tvoj grč ne mora ništa značiti jer i sama veliš da je to bilo neki dan - tako da je to prošlo i sve je ok i dalje. Ako će te smiriti napravi testić ... možeš i sad popodne i ako su ti crte jake sve je ok. Meni je odmah drugi dan nakon bolova ujutro crta bila jaaaaako slaba (s drugom jutarnjom mokraćom), a pošto je to bilo već par dana nakon očekivane menge trebala sam i popodne imati tamne, jake crte.
Baš mi je žao da sam te sad rastužila sa svojom pričom. user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 223
7.8.2012 11:35:46   
bubic
pinky draga punouser posted image user posted image user posted image ..jako mi je zao al Bog zna najbolje .A kao sto si i sama rekla bolje ranije nego kasnije !!! Pusa velika i zelim ti puno srece kao i svim ostalim .a ti Papalina nemoj da se plasis .Ja dok sam nosila stariju curicu imala sam konstantne bolove i grceve tako da oni ne moraju nis da znace.A sto se tice simptoma u trudnoci imala sam tri mjeseca osjecaj ko da cu dobit i to uvjek na isti datum kad bi inace ocekivala mjesecnicu to mi je bilo strasno. pusa svima

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 224
7.8.2012 11:39:13   
mala pcelica
pinky jel imas ti sad menstruaciju poslje toga?

(Odgovor članu bubic)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!