|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje kolovoz 2012.
6.8.2012 11:18:27   
andydea
ajme Pinky jako mi je žao..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .ali kako si rekla ideš u nove pobjede.....

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 176
6.8.2012 11:26:38   
Kontesa Nera
Pinky draga..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 177
6.8.2012 11:29:15   
PinkyFunkyBirdy
Osjećaji su mi skroz zbrčkani trenutno. Jako sam tužna što nije uspjelo, ali s druge strane bolje da je otišlo sada nego kasnije ako je već tako trebalo biti. I definitivno stoji to da ako ništa drugo uspjeli smo zatrudniti bez doktora i lijekova. Sad barem znam što trebam: piti marulju+zdravac+sladić do ovulacije i onda nakon akcije svijeća. user posted image Ako je upalilo prije upalit će opet. user posted image
Moram se jedino raspitati kod svoje nove ginićke dal je normalno da ja imam tolike grčeve kad je endometrij zadebljan (kod menge ili rane trudnoće) čim su mi crijeva puna. Inače mi bude tako kad dobim mengu, ali sad u trudnoći stvarno mi to nije bilo baš skroz normalno. Zato u subotu nisam bila sigurna dal su mi grčevi jer nešto nije ok ili zato jer sam puno jela. Sljedeći put kad uspije jest ću ko ptičica pa možda ne bude više tih glupih grčeva. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 178
6.8.2012 11:36:50   
Kontesa Nera

IZVORNA PORUKA: Indy

bambii jel vi radite na bebi? jer na ovakav način koji si opisala jako teško možeš zatrudnjet, ali opet možda si među rijetkim sretnicama.

Bambi, mislim da si nas sve zbunila.. Ja osobno ne znam jel se ti zafrkavaš ili?user posted image U svakom slučaju bi trebala znati kako se dolazi do trudnoće, ako i ne znaš, na netu se jako dobro možeš informirati. Ako malo škicneš na ovaj forum vidjet ćeš šta sve cure rade kako bi ostale trudne i da to nije tako jednostavno. Ako slučajno uspiješ ostati trudna na ovaj način (mada sumnjam), morat ćeš nam to pobliže objasniti pa da i mi to probamouser posted image user posted image . Mislim da nemaš razloga za brigu, a opet ako želiš ostati trudna onda pogledaj savjete s foruma. Sretno!

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 179
6.8.2012 11:49:55   
Kontesa Nera
Pinky, prava siuser posted image user posted image Divim ti se na tolikoj hrabrosti, snazi i optimizmu! Sigurna sam da ćeš na kraju biti najsretnija user posted image !!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pusa!

(Odgovor članu Kontesa Nera)
Neposredna veza do poruke: 180
6.8.2012 11:58:44   
mirjana.u
Pinky divim ti se što se vodiš onom da u svakom zlu nađeš nešto dobro. Samo tako i opet će se uhvatiti.user posted image user posted image user posted image

Jednostavni ljudi su sagradili Noinu Arku, a stručnjaci Titanic!

Neposredna veza do poruke: 181
6.8.2012 12:40:05   
jax35
Pinky stvarno mi je žao user posted image user posted image user posted image user posted image ... ali drago mi je da se dobro držiš i misliš pozitivno.

Malo si me sad zabrinula, jer ja imam često grčeve tokom dana, zapravo te grčeve nalik menstrucijskim imam zadnjih 2 tjedna i sada kad sam saznala da sam trudna i dalje ih imam...možda bi i ja trebala napraviti još jedan test test?? Napravila sam 2...
Kod gin sam naručena 10.8.... user posted image

. . . I don''''t let things I cannot change bother me . . .

(Odgovor članu mirjana.u)
Neposredna veza do poruke: 182
6.8.2012 12:42:13   
angel@
Drage moje evo i mene ponovno... user posted image user posted image user posted image
Ja danas osjećam da me onako lagano boli lijevi jajnik i donji dio stomaka mi je tvrd i stalno imam osjećaj vlažnosti dolje... i idem na wc stalno od jutros sam bila jedno deset puta,a noć neću ni spominjati... user posted image user posted image user posted image
Je li moguće da će mi vještica opet doći ranijeuser posted image user posted image Adva dana ranije opet sam imala bijeli iscjedak... i još nešto da vas pitam moraju li svaku ženu boliti grudi na početku trudnoće ili se to može javiti i puno kasnijeuser posted image user posted image jer ja nemam nikakvih naznaka osim tog bijelog iscjetka... i blagi pritisak dole i taj osjećaj vlažnosti...user posted image user posted image šta vi drage moje mislite o ovome... user posted image user posted image

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu mirjana.u)
Neposredna veza do poruke: 183
6.8.2012 12:44:22   
angel@
I da ne zaboravim Pinky nisam više Dad@ sad sam angel@... user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 184
6.8.2012 12:55:22   
PinkyFunkyBirdy
Jax, nemoj se brinuti. Normalno je imati grčeve na početku jer ti se širi maternica. Samo opušteno i smireno i sve će biti ok. Moji grčevi su bili jaki i baš kao kad dobiš trčku (i morala sa stvarno na WC, i čim sam se vratila opet boli kao da moram opet i tako u više navrata). I kad više nisam imala kako si olakšati grčevi su me i dalje jako stezali. Drugačije je nego ovi obični grčevi. Ja sam sigurna da je kod tebe sve ok. user posted image Samo smireno i pričekaj 10.08. i potvrdit ćeš si da tvoj bebač raste i napreduje baš kako i treba. user posted image

Dad@, znam da si sad Angel@, ali sam ti zaboravila promijeniti na listi. user posted image user posted image user posted image Sorry, budem sljedeći put. user posted image
I da, ne moraju te boliti sise odmah. Svi simptomi su jako individualni. Bijeli iscjedak i pritisak su poprilično česti simptomi tako da držim fige da si user posted image ! user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 185
6.8.2012 13:10:03   
angel@
Hvala draga na odgovoru ,moram se strpiti još samo par dana i sve ću znati...user posted image

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 186
6.8.2012 13:18:21   
nela86
Angel@ to sam se i ja pitala, jer sam stvarno cesto na wc-u, imam grceve i sekret a grudi me ne bole....Upravo sam vidjela da mi je danas sekret rastezljiv, jel moguce da mi je tek danas O, iako trebam dobiti za 2 dana??

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 187
6.8.2012 13:33:39   
angel@
Ne znam draga šta bi ti rekla,saznat ćeš sve za dva dana ...nema ti druge nego sačekat....user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 188
6.8.2012 13:52:40   
BUMBI
Ajme Pinky draga nemogu vjerovati,baš sam u šokuuser posted image user posted image user posted image ....jakoooo mi je žaouser posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 189
6.8.2012 15:02:52   
jess
Pinkyce moja tako mi je zao user posted image , suosjecam s tobom i znam kako ti je prosla sam to, nema tih rijeci koje mogu opisati ovu bol, al pozitivno je to da ipak mozes prirodno ostati trudna, draga sto je bilo bilo je, glavu gore i u nove pobjede, sve ce biti u redu. Sad znas koja je tvoja dobitna kombinacija pa navali na cajeke. Ljubim te i saljem ti veliki zagrljajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio jess -- 6.8.2012 15:07:43 >

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 190
6.8.2012 15:25:46   
PinkyFunkyBirdy
Hvala, drage moje! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Netko je bio spomenuo da 70% trudnoća završava do 5. tjedna ... tako da ... ušla sam u statistiku. Malo sam čitala o biokemijskoj trudnoći i piše:
Najčešći uzroci biokemijskih trudnoća su:
- Kromosomske abnormalnosti, koje su i inače najčešći uzrok pobačaja. Jajna stanica ili spermij koji ju oplodi nose kromosomsku grešku zbog koje se embrio ne može razvijati te propada
- Anomalije maternice – prirođene (pregrada maternice, dvostruka maternica i sl) ili stečene (miomi) anomalije maternice mogu dovesti do toga da se embrio pokuša implantirati u nepogodan dio maternice, zbog čega trudnoća propada
- Manjak (insuficijencija) hormona – neke žene imaju manjkavu drugu, lutealnu fazu ciklusa, zbog čega je premalo hormona da održe trudnoću.

Čini mi se da je kod nas vjerojatno ovo prvo uzrok i na to jednostavno nismo mogli utjecati. user posted image
Da, draga moja Jess, sad znam dobitnu kombinaciju i sljedeći put se mora primiti. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 191
6.8.2012 15:48:08   
MissMolly
Draga Pinky, baš mi je žao što nije ispalo drugačije....

Neposredna veza do poruke: 192
6.8.2012 19:11:01   
tintin
Draga pinky bas mi je zao, al ne brini uspjet ce drugi put, bitno da mozete prirodno, to je veliki plus.
Pozdrav svim curama i zelim vam svima dvije crtice sto prije.
Kiss

(Odgovor članu MissMolly)
Neposredna veza do poruke: 193
   [Brisano sporočilo]
6.8.2012 22:03:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu tintin)
  Neposredna veza do poruke: 194
7.8.2012 9:08:34   
Kontesa Nera
Jutro, cure! Kako ste danas? Ima li novosti?
Katarina, žao mi je zbog user posted image , vidim da se ti ne daš i da ideš dalje, tako treba! Držim ti fige za rujan!user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 195
7.8.2012 9:13:19   
Kontesa Nera
Tascha, kakvo je stanje kod tebe?

Neposredna veza do poruke: 196
7.8.2012 9:23:21   
nela86
Dobroo jutro , evo kod mene nikakvih posebnih simptoma, a inace u ovo vrijeme me grudi rasturaju ...Kak si nam ti Kontesa Nera, ima li kod tebe kakvih novosti?

Neposredna veza do poruke: 197
7.8.2012 9:38:25   
PinkyFunkyBirdy
Draga Katarina, žao mi je da ti je user posted image stigla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nadam se da ću imati malo sreće pa da u 9. mjesecu možemo zajedno odbrojavati. user posted image

Tasha, javljaj kakve su novosti. Ja bi obnovila listu i samo čekam da ti dodam slikicu user posted image . user posted image

Kontesa Nera, ti se stalno brineš o nama svima, a kako si nam ti? Ubrzo će i tvoj datum, a kako je krenulo moglo bi biti jaaaaaako pozitivno. user posted image

Nela86, mene isto grudi bole čak od ovulacije do menge, ali sad zadnji put su me bolile samo bradavice, a tek 2, 3 dana prije dana D su me naglo počele boliti cijele, tako da... možda bude user posted image . Navijam za to! user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 198
7.8.2012 9:47:52   
angel@
Draga Pinky, ja opet imam osjećaj vlažnosti dolje i blage grčeve na trenutke...traju po nekoliko sekundi i onda prestanu... a grudi me uopće ne bole? user posted image user posted image user posted image Iako sam prije nazad dva tri ciklusa prije nego smo počeli raditi na bebici i po bolnim prsima znala kad će mi vještica doći... sada od kad radimo na bebici uopće me ne bole... user posted image user posted image user posted image tako da ne znam šta da mislim... i danas sam imala bijeli iscjedakuser posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....

Neposredna veza do poruke: 199
7.8.2012 9:57:42   
PinkyFunkyBirdy
Draga Angel@, ma ja mislim da ti imaš malu mrvicu u buši ... samo toga još nisi svjesna. user posted image Blagi grčevi su definitivno simptom, a sve više žena ima bijeli iscjedak. Ako si još i stalno umorna i nemirno spavaš (životopisni snovi, često buđenje, ...) onda imaš simptome koje sam imala i ja (dobro, ja sam imala i upalu, ali to je individualno). Dal ćeš čekati do 15.08. ili ćeš raditi testić ranije?

My Ovulation Chart

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!