|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje kolovoz 2012.
5.8.2012 11:07:05   
dada2101
Pozdrav cucke!!
koliko lipih novosti!! cestitke svim buducim mamama!!! nadam se da cete sve imati uredne trudnoce!!user posted image user posted image i zdrave male user posted image ....
Moja user posted image treba/ne treba doci za 3 dana...nadam se da nece,ali imam grceve u trbuhu,jako bolne grudi i svako malo bolove u krizima...tako da su svi simptomi tu da ce user posted image doci...jedino sto mi je bilo malo drugacije a to je bijeli gusti iscjedak danas ujutro.... bo.. vidjeti cemo kroz ova 3-4 dana ...

(Odgovor članu tascha)
Neposredna veza do poruke: 151
5.8.2012 11:37:39   
malena 35
splićanka zbilja mi je drago, želim ti ka i pinky najljepšu i najmirniju trudnoću bez ikakvih problema.
šaljem vam puuunoooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i navijam za vas ja se ovaj mjesec neću upisivat jer mislim da ću dobiti tek idući

23.06.2008.
28.05.2010. moji anđeli

život je prekratak da bismo se okretali i pitali zašto

(Odgovor članu dada2101)
Neposredna veza do poruke: 152
5.8.2012 12:32:28   
MissMolly
Svim user posted image želim školski urednu T. Pomalo vam zavidim, ne bi bila iskrena ako bi rekla drugačije... Nadam se da će Pinky uskoro osvježiti popis, pa da se lijepo vidi koliko ih je prešlo na drugu stranu user posted image
Nama ostalima nazdravljam sa šalicom čaja od vrkute i želim user posted image user posted image

Za ostale koje čekaju da prođe dovoljno za napraviti T, kako kratite to vrijeme? Do O sam se zabavljala upisivanjem podataka u tri različita web kalendara, sada mi se ne upisuje strašeće odsustvo ikakvih simptoma...
Mjeri li koja od vas BT? Žao mi je što to nisam pratila, možda bi i prije testa znala - kažu da ako temperatura ne padne, nego ostane visoka da je to T. Da li je to zaista tako jednostavno? Kojim toplomjerom mjeriti? Doma imam samo onaj za u uho, a čitala sam da nije OK s njim.

(Odgovor članu malena 35)
Neposredna veza do poruke: 153
5.8.2012 15:21:06   
zvijezd@
hvala svima sad sam u zavjetu sutnje nema nikome ni rici dok ne odem na pregled os necu ni ginekologa zvat tek za 15 dana opametila sam se od zadnjeg puta bas sada kada je moja beba tribala doc na svit ja sam ponovo trudna, hvala ti bože bas si velik...

(Odgovor članu MissMolly)
Neposredna veza do poruke: 154
5.8.2012 15:40:16   
nela86
Cestitke od srca novonastalim trudnicama i zelim vam sto mirnijih 9mj user posted image user posted image user posted image user posted image

MissMolly za tri dana bi trebala doci moja user posted image , za sada simptoma nema nikakvih, tako da sumnjam da ima smisla kod mene test i praviti user posted image

Ja sam mjerila temperaturu sa digitalnim po dani mi je 35,2 a navecer se popne na 36 ...iako je novi , ne vjerujem mu nekako user posted image

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 155
5.8.2012 16:42:32   
Calliopa
Pozdrav cure...

Ja sam friška na stranici.. Nadam se da ćemo se lijepo družiti.
Mi se trudimo već 6 mj i sada mi kasni 12 dana (trebala dobiti 24.07).. ne želim kupiti test jer će me dotući (jedna crtica)...

Iako sam već luda...doći će neće doći... držite mi fige....

Matej 22.11.2001.

Prinova - u izradi :)

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 156
5.8.2012 18:04:51   
bubic
hvala draga !!!nadajmo se user posted image ,a i ako user posted image i dodje rat jos nije gotov!!!

(Odgovor članu Kontesa Nera)
Neposredna veza do poruke: 157
5.8.2012 18:13:12   
bubic
I jos puno,puno cestitki novim trudnicama da ih Dragi Bog sacuva i njih i njihove bebice !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu bubic)
Neposredna veza do poruke: 158
5.8.2012 18:47:10   
Calliopa
... i ja se pridružujem čestitkama novim trudnicama.. neka vas sve Bog ćuva user posted image

Matej 22.11.2001.

Prinova - u izradi :)

(Odgovor članu bubic)
Neposredna veza do poruke: 159
5.8.2012 21:05:54   
MissMolly
Ako ikako možeš, strpi se - ako je sve ok, biti ćeš trudna i za tri dana. Mada, propovijedam ono što ne slijedim :P
Ako se ne možeš strpiti, kod meni se 10-12 DPO vidjela slaba druga crtica. Samo, čini mi se slađe isčekivanje, nego razočaranje ako si napravila prerano. Šaljem ~~~~~ da bude onako kako želiš.

Što se BT tiče, zašto mjeriš po danu? Prema onome što sam čitala, to treba odmah ujutro - i to po mogućnosti uvijek u isto vrijeme - čim mrdneš, temp tijela se podigne - ja moram imati budilicu 3 m od kreveta, pa sam na nogama još u polusnu - to je razlog što ne mjerim user posted image .
Vjerojatno ti je toplomjer OK, bitno je da uvijek mjeriš istim (jer se gledaju razlike u temperaturama, pa je bitno da nije razlika zbog različite greške mjerenja).

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 160
5.8.2012 21:15:20   
nela86
Ahhh meni je prosli mjesec kasnila 13 dana, isla sam na godisnji pa pretpostavljam da je do klime bilo, i kak sam izracunala trebala bih 8.8 dobiti..jer inace ako mi kasni, opet dobijem za 28 dana...Ali sad bas nikakvih simptoma pms-a, samo me donji dio ledja rasturai probada me oko jajnika..

Hvala ti puno na poz vibrama user posted image , koje takodjer saljem i ja tebi i ostalima user posted image user posted image

Ja sam mjerila odmah ujutro cim sam ustala ( uvijek u isto vrijeme) popodne i navecer, jer me zanimalo ima li razlike..ali kad sam jedno jutro vidjela 34,5 samo sam se nasmijala i ostavila ga ...MM se sali, kaze to ti je vec jedna noga u grobu user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu MissMolly)
Neposredna veza do poruke: 161
6.8.2012 9:24:17   
BAMBII
Lijep pozdrav:)molim vas da mi odgovorite na jedno pitanje koje je možda malo glupo,,,ili je prerano o tome razmišljati,,ali tu smo valjda da riješimo te neke naše nedoumice,,nisam znala gdje da postavim ovo pitanje ,,pošto sma nova ovdje ,,pa molim vas još jednom da mi date odgovor,,,eh ovako:15 dana je prošlo kako sam dobila zadnju mengu,,i 3 8.sam imala odnos bez zaštite,,zatim naredna dva dana ,,jednom je svršio na mom ulazu,,sperići su neznam ni ja gdje otišli,,, zatim smosutradan imali opet odnos bez zaštite  oept se desila ista stvar i sve i se slilo,,,do ulaza u vaginu,,,ali ovaj put smo nastavli,,,naravano,,bez ikakvog tuširanja brisanja splovila itdd drugi odnos,,itd --znači zadnju mengu sam dobila19.7--a sledeću trebam od 15 do 17...jel posti šansa da zatrudnim,,,,voljela bi kad bi se to desilo,,,,...oept izvinite modža je glupo pitanja ali,,:( olim vas da i što prije odgovrite ..nadam se :( baby imali ikakve šanse jer sam čitala svakojaka dešavanja,,,,

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 162
6.8.2012 9:27:09   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image mirjana.u - 01.08. ponosna user posted image
user posted image jax35 - 02.08. ponosna user posted image
user posted image zvijezd@ - 05.08. ponosna user posted image
user posted image tasha - 06.08.
user posted image dada2101 - 08.08.
user posted image nela86 - 09.08.
user posted image Kontesa Nera - 12.08.
user posted image dad@ - 15.08.
user posted image bubic - 15.08.
user posted image jess - 20.08.
user posted image winkica - 21.08.
user posted image tayanna - 25.08.
user posted image MissMolly - 28.08.
user posted image inesica - 31.08.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 163
6.8.2012 9:37:54   
PinkyFunkyBirdy
Draga Malena 35 i Inesica, jako mi je žao da je vaša user posted image ipak stigla. user posted image user posted image user posted image

Splićanka/Zvijezd@, iskrene čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Želim ti školsku trudnoću! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Baš mi je drago da se povečava broj trudnica. user posted image

BAMBII, dobrodošla! user posted image user posted image user posted image Moguće je da si zatrudnila, ali to ništa nije sigurno. 25% su šanse da se u svakom ciklusu zatrudni ako imaš ispod 30. godina. Najbolje da pričekaš još 10-tak dana i ako menga ne dođe da napraviš test. Ja ti iskreno želim puno sreće da se ostvari kako želiš. user posted image

Drage moje, hvala vam puno na lijepim željama, ali ja imam loše vijesti: moj bebač je otišao. user posted image user posted image user posted image Izgleda da sam imala biokemijsku trudnoću. user posted image user posted image user posted image Konstantno sam imala lagane grčeve, ali u subotu sam dobila baš jake grčeve i jučer sam imala baš tipične kao pred mengu. Jutros sam napravila test i bio je negativan, a i vidjela sam da je lagano krenula menga. Ništa ... pridružit ću vam se u odbrojavanju u nekom drugom mjesecu. user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 164
6.8.2012 9:44:31   
BAMBII
nadam se :) ustvari jako bi voljela ,.-,mada mi je malo nelogično jer nije baš u mene,.-ejakulirao,.-,ali kao i da jeste i jeste i nije,,tu je sve a nema zaštite.,-neznam ni sama:(..a čula sama svašta o toj trudnoći, dešavanju,.-,začeću,,.-,pa........:(..

Neposredna veza do poruke: 165
6.8.2012 9:46:31   
BAMBII
i da to sam zaboravila napisati imam 28 godina i redovne cikluse,,,28 -29 dana u dan,tačno,,,molim još neki pozitivan odgovor pleaseeeeeee:(

(Odgovor članu BAMBII)
Neposredna veza do poruke: 166
6.8.2012 9:58:03   
Indy
žao mi je pinkyuser posted image , bambii jel vi radite na bebi? jer na ovakav način koji si opisala jako teško možeš zatrudnjet, ali opet možda si među rijetkim sretnicama.

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu BAMBII)
Neposredna veza do poruke: 167
6.8.2012 9:59:32   
mala pcelica
pinky zao mi je user posted image
bumbii ako radite na bebi,zasto je svrsavao na ulazu u vaginu,a ne u nju? ubvijek postoji sansa i za to,ali ono bi vam bilo sigurnije user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu BAMBII)
Neposredna veza do poruke: 168
6.8.2012 10:09:43   
BAMBII
mi smo u vezi,.,-.i ako se desi desiiii super :)nekoristimo zaštitu,.-,.-,a da sad radimo na tome ne,, i zato sam pitala,-.,-možda je glupo opet se ponavljam,,,,ali bi jako voljela,.-;(,.-, što i ja znam da su male šanse ali ,,,svašta sam čitala pa zato sam pitala,,,jer su spermići bili tu.,-svugdje,,,možda.-,glupo nadanje.-možda,-,al,,,,

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 169
6.8.2012 10:20:58   
nela86
Pinky jako mi je zao , drzi se i glavu gore. user posted image

(Odgovor članu BAMBII)
Neposredna veza do poruke: 170
6.8.2012 10:23:00   
123beba
Čestitke našim novim trugnicama!!!! Želim vam predivnim 9 mjeseci!

Pinky, baš mi je žao... user posted image  user posted image  user posted image  Drži mi se... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu BAMBII)
Neposredna veza do poruke: 171
6.8.2012 10:23:46   
angel@
Draga PINKY žao mi je što je tako ispalo...user posted image user posted image ali sad bar znaš jednu stvar da ipak možete dobiti bebicu na prirodan način,tako da draga nema predaje...
Draga BAMBII slažem se sa PČELICOM ovo i nije baš najbolji način ako već želiš ostati trudna ...bolje da imate odnose bez zaštite svako drugi dan u vrijeme plodnih dana i ovulacije veće su ti šanse da ostaneš trudna... želim ti sreću i da uskoro postaneš lijepa i okrugla user posted image user posted image user posted image user posted image

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu BAMBII)
Neposredna veza do poruke: 172
6.8.2012 10:33:52   
BAMBII
vi ste sve u pravu ,.-,.-, naravno,,-,-,i sve razumijem samo me zanimlo.-,dali postoji imalo šanse da se desi,-.,.- to je sve,,,,,:(

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 173
6.8.2012 10:35:00   
Sunshine28
o boze Pinky user posted image
draga tako mi je zao...user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 174
6.8.2012 10:36:47   
angel@
Dovoljan je samo jedan spermić da dođe do trudnoće,mislim sve je moguće,ali ako već želiš bebicu idi na ovaj način i neka svršava u tebe,a ne van tebe... prije će se dogoditi i veće su ti šanse... user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe user posted image

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu BAMBII)
Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!