|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje kolovoz 2012.
2.8.2012 11:05:25   
mirjana.u
Da, definitivno ću sutra napraviti još jedan. Da znam da li da se naručujem ili ne na pregled, kod moje se doktorice čeka jedno tri tjedna na red.
totalno mi se miješaju emocije, sad sam sretna i oduševljena, a onda me hvata strah kako ću sa dvoje dijece, pa onda opet sreća....

Jednostavni ljudi su sagradili Noinu Arku, a stručnjaci Titanic!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 76
2.8.2012 11:10:15   
Riza
123beba...draga..hvala ti na riječima utjehe..uvijek treba:)
Katarina....super za diplomu, čestitam... falila si user posted image
Cure..nove user posted image . Jako mi je drago zbog Vas...čuvajte i mazite svoje buše.....odmarajte puno, mozak na pašu i bez opterećivanja s ičim da bebica može nesmetano i brzo rasti.
Nadam se da ću i ja jednog dana moći objaviti da sam ponosna user posted image ...user posted image user posted image
Volim vas sve puno...user posted image

< Poruku je uredio Riza -- 2.8.2012 11:11:16 >

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 77
2.8.2012 11:21:55   
PinkyFunkyBirdy
Riza, draga moja, nemoj biti žalosna ... bit ćeš nam i ti jaaaaako brzo vesela i okrugla trudnica. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dal ti je mužić počeo s koktelom lijekova? Samo vi vježbajte i dalje ... da se ne zaboravi kako to ide, a možda i bude iznenađenja. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 78
2.8.2012 12:07:42   
123beba
mirjana.u, pa to je divno! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  nosiš user posted image !  I ne brini sa dvoje će biti još i  bolje! SRETNO! user posted image

Riza, draga, ma tvoja bebica će isto ubrzo! naći će se taj jedan spretan i fletan! user posted image  Sigurno hoće! Držim fige da ti je dragi dovoljno spreman na suradnju što se tiče kojekakvih koktelčića za poboljšanje s-miograma i to će se onda brzo riješiti. Ja sam se nekako pomirila s činjenicom da ne možemo sve dobiti kada planiramo (ja baš volim planirati) pa mi je tako lakše... U međuvremenu jednostavno nam ne preostaje ništa drugo nego puno "vježbanja" da ne zaboravimo kako to treba user posted image  user posted image  user posted image  i planiranja nekih dugih stvari u životu koje nas vesele! Ja ti tako planiram putovanje, svaki vikend nešto drugo i to me poprilično zaokupi... Naravno, dođe i ono vrijeme kada ti bude baš teško, no kako dođe tako i prođe i što je najbolje od svega vrijeme dosta brzo prolazi! Drži mi se!

Andydea kako si mi ti? Termin se bliži pa pretpostavljam da si sada već svaki čas spremna... Jel tvoje curke željno isčekuju bracu?

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 79
   [Brisano sporočilo]
2.8.2012 12:13:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu 123beba)
  Neposredna veza do poruke: 80
2.8.2012 12:21:14   
nela86
Vec se i ja veselim cim netko vidi obje crtice, cestitammmmm user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 81
2.8.2012 14:25:48   
dad@
Drage moje evo i mene... danas mi je sretan dan... postala sam teta....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Rodila nam se mala Aurora i teška je 2930 grama...za dužinu nisam pitala jer sam od sreće zaboravila... tako da imamo još jednu malu bebicu... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Baš sam sretna...
Mirjana draga čestitam ti od srca... i sve najbolje ti želim...čuvaj to malo stvorenje u sebi...
user posted image user posted image user posted image
Andy nadam se da će i kod mene biti to jedini znak i da ću i ja uskoro imati user posted image na testu... Bumbi,Pinky,Andydea,Indy i sve ostale cure volim vas do neba.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

* 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu postala sam supruga za mene najboljeg muškarca na svijetu :-))))
* 14.9. moja ljubav,najveća podrška mm Danijel

(Odgovor članu mirjana.u)
Neposredna veza do poruke: 82
2.8.2012 14:47:12   
dada2101
Svim curama koje su vidile dvi user posted image ČESTITAM OD SRCA!!! neka vam svima budu uredne trudnoce i da rodite zdrave bebice!!! nadam se i ja da ce me kroz tjedan dana zaobici user posted image ,ali sve nekako sumnjam jer me vec bole leda kao da cu dobiti i cice su mi jako bolne.... tako da cemo viditi... user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu dad@)
Neposredna veza do poruke: 83
2.8.2012 14:50:29   
Papalina
mirjana.u tako je i meni bilo pa eto vidiš user posted image
već je user posted image u buši user posted image user posted image
meni je prvi danpokazalo jako slabu drugu crticu a zatim drugi dan je bila puno jača, i šećer na kraju, jučer kupila jos jedan test, clearblue koji je navodno najprecizniji, i on je on pokazao plus velik ko kuća user posted image i još uz to piše kad si otprike začela...meni piše da otprilike prije 2-3 tjedna... user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 84
2.8.2012 15:27:07   
jax35
Mirjana.u čestitam user posted image
Pinky nisam još radila test.Planiram ga napraviti sutra ujutro ako ne stigne user posted image
taj bijeli iscjedak o kojem pišete, ja nemam i nisam ni imala user posted image pa ne znam da li je to znak da nisam trudna ili ne znači ništa...user posted image
Danas me ne bole leđa niti imam grčeve kao prijašnjih 10-tak dana, sve se nešto smirilo povremeno kao da 'nešto' osjetim ali može bit da umišljam
ako ne prije javim sutra

. . . I don''''t let things I cannot change bother me . . .

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 85
2.8.2012 16:00:57   
dad@
Draga taj bijeli iscjedak o kojem smo pričale ne mora biti i kod tebe sve to zavisi od žene do žene... tako da se draga ne brineš što ga ti nisi imala jer smo sve drugačije... a to što sam ja imala taj iscjedak ne mora biti nikakav znak jer ja još imam 12 duuuuggggiiihhhh dana do datuma očekivane user posted image i molim Boga da mi se smiluje i podari mi tu radost da i ja konačno nakon dugo vremena osjetim to malo stvorenje kako raste u meni ... user posted image

* 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu postala sam supruga za mene najboljeg muškarca na svijetu :-))))
* 14.9. moja ljubav,najveća podrška mm Danijel

(Odgovor članu jax35)
Neposredna veza do poruke: 86
2.8.2012 16:36:14   
mirjana.u
Hvala Vam curke na čestitkama. Papalina nadam se da će i meni biti kao i tebi, jedva čekam jutro da ponovim test. Sigurna sam da ce ovaj mjesec biti puno novih trudnica, a onda i onaj idući i svaki poslije.

(Odgovor članu dad@)
Neposredna veza do poruke: 87
2.8.2012 17:34:45   
Kontesa Nera
mirjana.u, kako lijepe vijesti!!! Baš mi je drago! Držim fige za deeebelu crticu sutra ujutro!!user posted image user posted image user posted image
Naše nove trudnice, stvarno ste nam uljepšale ovaj početak odbrojavanja, nadam se da će se tako i nastaviti do kraja mjeseca i da će biti još puuuno trudnica! Ovaj mjesec je stvarno dobar, znala sam ja ;)
Puse vam šaljem!

Neposredna veza do poruke: 88
2.8.2012 17:54:12   
malena 35
mirjana.u ne brini se ja imam 2 dječaka koji su živi za ispalit ali mi s njima ništa nije problem tako da glavno da se tebi user posted image uhvati a to što će ih biti 2 to će ti samo biti dupla sreća.

riza ne budi tužna ne smiješ sebi to dopustiti ma koliko teško bilo jer će se user posted image onda teže primiti, dušo moja vjerujem da ti je jako teško i da bi trenutno možda digla ruke od svega ali ne smiješ ja znam i vidim po tvojim postovima koliko si jaka i odlučna a nadasve borbena kao lavica. nekome dragi Bog user posted image da odmah nekome kasnije tko zna zašto ali ne smijemo sumnjat u njegove odluke.
sigurna sam da te tvoja bebica čeka samo se ti moraš još malo strpit a ti to možeš zar ne ???

cure navijam za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

23.06.2008.
28.05.2010. moji anđeli

život je prekratak da bismo se okretali i pitali zašto

(Odgovor članu Kontesa Nera)
Neposredna veza do poruke: 89
2.8.2012 18:59:44   
mamino zlateko
moja user posted image je dosla user posted image

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu malena 35)
Neposredna veza do poruke: 90
2.8.2012 19:36:18   
mamino zlateko
cestitm svim trudnicama,daj boze da vas bude sto vise

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 91
2.8.2012 21:04:49   
BUMBI
Mz žao mi jeuser posted image user posted image user posted image
Tvoja j opet dosta uranila

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 92
2.8.2012 21:07:04   
Kontesa Nera
mamino zlateko, pa zar ju ti nisi (ne)očekivala kao i ja 12.8.?! Onda je uranila? U svakom slučaju, žao mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 93
2.8.2012 23:22:19   
cmok
pinky, papalina, mirjana ČESTITAM OD SRCA... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja maloprije otvaram forum, nisam bila tu ovih dana i mislim se šta ima s mojim curama kad ono...
pinky draga, tako san sritna zbog tebe, zaslužila si to... sjeti nas se koji put, sigurno neme kraja tvojoj sreći, guštaj i odmaraj... želim da ti trudnoća prođe u najboljem redu... MA BRAVO I TEBI I MUŽIĆU user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Kontesa Nera)
Neposredna veza do poruke: 94
3.8.2012 7:06:18   
jax35
Još uvijek ne mogu vjerovati...nakon toliko vremena.. imam user posted image !!! Noćas sam imala grozne grčeve, par puta sam se budila i bila uvjerena da će mi do jutra doći..ali nije i odmah u 6 sam ustala i otišla napraviti test..pozitivanuser posted image ..
Ono šanse za lažno pozitivan su male ili nikakve jel?? Znam da to skoro sve pitamo ali...stvarno nakon toliko čekanja i ja ugledala tu crticu i nije tako ni blijeda user posted image
Za svaki slučaj, napraviti ću još jedan, mislila sam sutra ali mm kaže da ne može on tako dugo čekat user posted image
Izgleda da mi se prijavljivanje na forum isplatilo sve puno pozitivnih vibrica user posted image

Cure, na user posted image sam! user posted image user posted image

. . . I don''''t let things I cannot change bother me . . .

(Odgovor članu cmok)
Neposredna veza do poruke: 95
3.8.2012 7:46:43   
nela86
Jax cestitam ti od srca i zelim ti urednu trudnocu user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu jax35)
Neposredna veza do poruke: 96
3.8.2012 7:47:32   
mirjana.u
jax35 čestitam od srca user posted image user posted image user posted image
Želim ti mirnu i lijepu trudnoću

(Odgovor članu jax35)
Neposredna veza do poruke: 97
3.8.2012 8:21:28   
andydea
JAX 35 čestitamuser posted image user posted image user posted image ...ajme ovaj 8mj.je pun iznenađenja,jel mi to već imamo 4trudniceuser posted image user posted image user posted image ...želim vam svimauser posted image ....

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

Neposredna veza do poruke: 98
3.8.2012 8:32:03   
PinkyFunkyBirdy
Ajme kojih prekrasnih vijesti! Jax35 čestitam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Stvarno je ovo rasplodno razdoblje. user posted image user posted image user posted image

Mirjana.u, dal si ponavljala test?

Mamino zlateko, žao mi je da te vještica nije razočarala. Ali tebi dosta ranije počinju user posted image . user posted image Dal si ti sigurna da pogađate ovulaciju jer moguće da ti se ciklus pomakao. Preporučam ti LH trakice (ako ih već ne koristiš). Drži se i sigurna sam da ćete ubrzo uspjeti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 99
3.8.2012 8:36:33   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image mirjana.u - 01.08. ponosna user posted image
user posted image jax35 - 02.08. ponosna user posted image
user posted image zvijezd@ - 05.08.
user posted image dada2101 - 08.08.
user posted image inesica - 09.08.
user posted image nela86 - 09.08.
user posted image Kontesa Nera - 12.08.
user posted image dad@ - 15.08.
user posted image jess - 20.08.
user posted image winkica - 21.08.
user posted image tayanna - 25.08.
user posted image MissMolly - 28.08.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!