Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 1.8.2012 12:19:40
|
|
|
|
nela86
|
Da ne citiram vecinu, ukratko pratim vas duze vrijeme i od ovog ciklusa smo odlucili raditi na bebacu! Kako mi je zadnja kasnila 13 dana, nisam sigurna ni kad mi je ovulacija bila , niti jel bila :D Uglavnom pisite me za 9.8 ( po nekoj mojoj racunici)! Za sada od nekih "simptoma" ( pms ili nesto drugo, vidjet cemo s vremenom ) su glavobolja, bolovi u krizima, umor... Pocelo je odbrojavanje,svim trudilicama zelim puno puno srece, te da svaka ugleda
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 1.8.2012 12:47:43
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Trudilice: mirjana.u - 01.08. jax35 - 02.08. zvijezd@ - 05.08. dada2101 - 08.08. inesica - 09.08. nela86 - 09.08. Kontesa Nera - 12.08. mamino zlateko - 12.08. dad@ - 15.08. winkica - 21.08. tayanna - 25.08. MissMolly - 28.08.
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 1.8.2012 13:47:26
|
|
|
|
123beba
|
Pinky, nisam već dugo bila među našim navijačicama, no pridružila bih se opet malo bodrenju... Nažalost, još uvijek ništa od mog odbrojavanja, no ako bude sreće do kraja godine bih i ja bila u tim vodama kao prava trudilica! Vidim da je već dosta cura na popisu trudilica ovaj mjesec i želim im svima sreću! Neka vam se uhvate mrvice i da čim prije sve budete ! Papalina, želim ti sreću da se pokaže da je test potpuno pouzdan i da već pod svojim srcem nosiš jednu malu ! Jax35 & Nela86 dobro nam došle i što brže se premjestile na trudnički forum!!! Riza draga, već su ti cure u biti sve napisale, no moram se pridružiti... Znam da je teško suočiti se sa činjenicom da nešto nije ok i da za to suočavanje jednostavno treba malo vremena, no stvarno je odlično da ste to saznali... čim prije vidite gdje je problem prije ćete ga moći riješiti. Što se tiče same dijagnoze stvarno ima puno gorih pa vjerujem i nadam se da će vam se ubrzo pobojšati s-miogram i da ćete uspjeti doći do svoje bebice prirodnim putem! Nemoj nam klonuti... tvoja tebe čeka i to vrlo brzo! Drži nam se i uživaj sa svoji dragim... mazite se, pazite i pokušajte si za idućih mjesec-dva naći neku super zanimaciju kako bi si skrenuli misli sa trudnoće. Tako će vam biti lakše, a nikada ne znaš kakva su sve čuda moguća!
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 1.8.2012 15:43:08
|
|
|
|
Papalina
|
Cure jutros je crtica bila puno debllja! Napokon sam ugledala Joj kako am neopisivo sretna!!! :)))) Pinky,cestitke od srca tebi tvom muzicu! Sretno ti biloo :-)
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 1.8.2012 16:03:46
|
|
|
|
mala pcelica
|
vidiš papalina da debljina crtice nema nikakve veze,bitno jje da je ona tu ma makar i jedva vidljiva uživaj sa svojom mrvicom
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 1.8.2012 16:09:00
|
|
|
|
dad@
|
drage moje evo i mene... Pinky drag još ne mogu vjerovati... bravo draga... presretna sam zbog tebe... Sad se nadam da će i mene moja ipak ovaj put zaobići da i ja osjetim tu radost.... ali opet nisam sigurna da će biti tako,a iskreno bojim se već sad novog razočarenja...
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 1.8.2012 16:14:25
|
|
|
|
Papalina
|
A dada nemoj tako,iskreno, ja sam bila sigurna da nece bit nis jer ono nismo ni tako cesto obavljali duznosti :-D tako da sam se ja znenadila...vidjet ce da bit ces i ti novopecena
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 1.8.2012 16:14:54
|
|
|
|
dad@
|
cure evo sad sam vidila gusti bijeli iscjedak na gaćicama.... šta bi on trebao značiti... pomoć molim ili bar koji savjet...molim vas...
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 1.8.2012 16:19:32
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Bijeli iscjedak ti često znači da je u buši mala mrvica. Nadam se da će se zadržati čim duže da nam možeš to i potvrditi. Papalina, hvala! I tebi i tvom mužiću iskrene čestitike!
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 1.8.2012 16:21:30
|
|
|
|
dad@
|
Ne znam zašto osjećam neopisiv strah i tjeskobu...skroz sam nemirna... i baš se bojim... Bože dragi što mi se događa...
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 1.8.2012 16:42:44
|
|
|
|
nela86
|
Papalina i Pinky cestitam i od srca zelim sve najbolje...Dada drzim fige i nadam se da je ono sto ocekujes, vidim da smo se na isti dan udale, nadam se da je ovo i nas mjesec za :DD
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 1.8.2012 19:00:07
|
|
|
|
jax35
|
Čestitam trudnicama i svima zahvaljujem na dobrodošlici. kod mene danas stanje nepromjenjeno, stalno očekujem i tako se i osjećam, grčevi i bol u leđima sve što imam i dan/dva prije tako da ne pripisujem to trudničkim simptomima... Jedino mi jutros baš nije bila dobra rajčica za doručak, imala mi neki čudan okus iako mm kaže da su odlične (iz našeg vrta naravno hehe).. Ma ne znam, danas mi je najdulji dan posljednjih mjeseci jer sam ovaj puta stvarno zapilila da imam 'neke' simptome a bojim se da ništa od toga.. još jednom iskrene čestitke svim novim trudnicama a mi ostale ne gubimo nadu!
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 1.8.2012 19:27:58
|
|
|
|
Indy
|
IZVORNA PORUKA: dad@ cure evo sad sam vidila gusti bijeli iscjedak na gaćicama.... šta bi on trebao značiti... pomoć molim ili bar koji savjet...molim vas... taj iscjedak je kod mene u oba puta bio u samom početku jedini simptom trudnoće. želim da je to i kod tebe tako
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 1.8.2012 20:29:07
|
|
|
|
123beba
|
Pinky pa tek sam sad služila!!!!!!!!! Čestitam!!!! Drzim fige da sve bude po ps-u. Papalina čestitam!!!! Beba je tu!!! :)
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 1.8.2012 20:53:26
|
|
|
|
BUMBI
|
Papalina čestitam
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 1.8.2012 21:04:59
|
|
|
|
winkica
|
drage moje mile...Papalina velike čestitke i očito je ovaj 7 mjesec jako sretan...nadam se da će biti i 8. to govorim zato jer ja napokon nakon 2 godine idem na moreno...more čekaj me ja dolazim...heheheh ja i dragi ćemo se opustiti i ja ću fino početi sa lh trakicama i fino nakon ovulacije dufići i nadam se da će to biti sretna kombinacija za mene...baš bi bilo super kad bi u 8 ostala trudna...ah...moje želje, moji snovi...jedva čekam more...ah..taman sam smršavila ..heheh drage moje ja ću vas napustiti u nedjelju i vraćam se tek za 2 tjedna..i nadam se da ću vidjeti od vas još puno lijepih vijesti i nadam se da ću i ja imati lijepih vijesti... ali do nedjelje se još pišemo naravno...
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 1.8.2012 22:01:20
|
|
|
|
jess
|
Jax dobro nam dosla i cim prije ostla trudna !!!!! Winkice uzivaj u moru i suncu, lijepo iskoristi godisnji i nek ti morski zrakic podari jednu malu tockicu ispod srceka...ljubim te Ja sam isto na moru al sama...duga prica da vas sad ne opterecujem...mislim da bi mogla prijaviti 20.8. ko datum odbrojavanja, nadam se da ovaj put bude sve u redu i da vjestica nece uraniti i opet sve poremetiti, vrijeme je da se i kod mene sve vec jednom iznormalizira. Puseeeee svima i nek testici budu svima pozitivni
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 2.8.2012 8:48:11
|
|
|
|
andydea
|
Dad@ meni je taj bijeli ,gusti iscjedak bio znak-draga za par dana saznala sam da sam trudna....želim ti svu sreću i samo se ne živciraj...doći će tvoj dan za testić...i onda će biti veliki ko kuća
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 2.8.2012 9:08:18
|
|
|
|
BUMBI
|
I ja sam imala taj gust bijeli iscjedak...nadam se d aće i tebi biti pozitvno
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 2.8.2012 9:20:12
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Mirjana.u gdje si? Dal si pravila testić? Draga moja Jess, evo dodajem te odmah na listu. Trudilice: mirjana.u - 01.08. jax35 - 02.08. zvijezd@ - 05.08. dada2101 - 08.08. inesica - 09.08. nela86 - 09.08. Kontesa Nera - 12.08. mamino zlateko - 12.08. dad@ - 15.08. jess - 20.08. winkica - 21.08. tayanna - 25.08. MissMolly - 28.08.
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 2.8.2012 10:02:49
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Jax35, dal si ti pravila test? Winkice, od srca ti želim da ti ovaj GO bude dobitna kombinacija. Ma, ne može biti, a da ne bude. Baš se veselim kad ćeš nam javiti da imaš malu mrvicu u buši. Svim mojim dragim trudilicama držim fige i navijam svim srcem da do kraja mjeseca samo dodajem oznake kraj imena. Ajde bacajte se na posao! I moj savjet: radite svijeću nakon akcije.
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 2.8.2012 10:09:32
|
|
|
|
mirjana.u
|
Jesam pinky, sinoc, i imala sam jaako svijetlu drugu crticu, onako kao kod tebe, i planirala sam ponoviti jutros al nekako nisam, odlučila sam pričekati sutra ujutro. Ne znam je li rano za mučnine, ali zadnja tri dana mi je strašno muka, po cijeli dan, i jako mi se spava. Tako da se nadam da ću sutra potvrditi test od sinoć.
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 2.8.2012 10:48:03
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Ajme, pa imamo novu trudnicu! Mirjana.u iskrene čestitke!!! Nije prerano za mučnine. Neki prosjek je da počinju s 5,5 tjedana, ali ovisi to od osobe do osobe. Ja sam ti isto umorna stalno, ali to je zbog temperature koja nas iscrpljuje. Ali to se sve preživi zbog male ! Pa stvarno je nekako plodno ovo razdoblje.
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 2.8.2012 10:53:04
|
|
|
|
mirjana.u
|
Nekako me strah veseliti se još... Sve si mislim da sam umislila tu crtu, ali vidio ju je i mm, nisam samo ja. Dobro je započeo ovaj mjesec, plodno razdoblje definitivno
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. 2.8.2012 10:54:29
|
|
|
|
BUMBI
|
Ajme pa ovo je divno.Stvarno je počeo predivno ovaj mjesec Napravi i ti još jedan test za svaki slučaj
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!