|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;))
24.4.2012 13:28:58   
sina
ništa ne vježbam,niti nosim steznik,ja sam pre lijene i neodgovorna za takve stvari. dok vidim da mi je dobro ne poduzimam ništa,a kad zaškripi onda je jao i pomagajte. steznik je u svakom slučaju dobro nositi,kao i raditi te vježbe.

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu Malalena)
Neposredna veza do poruke: 1251
24.4.2012 13:36:28   
marči
user posted image user posted image user posted image Čestitam hugabuba!!! wow još jedan mali kapitalacuser posted image bravo za mamu i Davida!!!! sve najbolje ti želim....

Sheilla nemoj još za rodilište treba nam listu ažuriratiuser posted image , tražila sam onaj članak ali ništa piše samo da ako trudovi ne počnu sami a otvaraš seprvo ti probuše vodenjak da ti potaknu trudove, ima nekakva tableta ili gel progestaldin tako nešto neki hormon što koriste a tek onda ako ništa ne djeluje daju drip??? bo??? nadam se da će kod tebe to samo od sebe krenuti!

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 1252
24.4.2012 16:24:47   
NitMit
Bravoooo hugabubaaa!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitaaam!!! user posted image

Kod mene je jučer bila patronažna sestra prvi puta. Izmjerila mi tlak 100/70, sve je ok veli. Naučila me kako da dišem kad me hvataju trudovi i prilikom poroda i veli da samo slušam što mi govore u rađaoni. Pogledala je sve kaj sam pripremila za bebicu i to je to. Veli nek joj se javim čim izađem iz bolnice i onda će mi pokazati user manual sa bebom user posted image user posted image . Jooooj, jedva čekam malenu srećicu!

Vilmica stigla 29.04.2012. user posted image

(Odgovor članu hugabuba)
Neposredna veza do poruke: 1253
24.4.2012 19:23:20   
Malalena
sina, ma ja nikak da počnem... a bilo bi dobro kegela radit.. steznik će pričekat da mi rez zaraste :) 

usput..sa mnom u bolnici, na isti dan ko i ja rodila je jedna Sina. Kad je cura došla u sobu i rekla kako se zove... pomislila sam da si ti.. :)

(Odgovor članu NitMit)
Neposredna veza do poruke: 1254
24.4.2012 19:37:23   
BUMBI
hugabubaa čestitamuser posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Malalena)
Neposredna veza do poruke: 1255
25.4.2012 8:32:10   
mkmkmk
hugabuba cestitamuser posted image user posted image user posted image mene sve dole rastura,boli kao menga ali leda zasada nista,sinoc pomislila da su trudovi,danas je termin a sutra idem kod doc pa se nadam da se nesto pocelo desavati...

(Odgovor članu hugabuba)
Neposredna veza do poruke: 1256
26.4.2012 7:30:30   
NitMit
Jutro curkee!!! Eto, ja ne mogu spavati. Cijelu se noć samo prevrćem po krevetu i već imam paniku od spavanja... Nikako se namjestiti, kad se okrećem sve kosti mi pucaju i imam osjećaj da ću se rasšarafiti. Maaa koma. Dosta mi je već ovog stanja. Prsti natečeni, jedva čašu držim u ruci i tak... Vidim da sam gotovo sama ostala... Još mi samo marči pravi društvo user posted image . Svejedno svaki dan dojdem sim po dozu hrabrosti, a vas sve manje i manje... Ali neka, to samo znaći da uživate sa satkićima svojima. A valjda će i mene skoro moja bebica iznenaditi. Svima šaljem pusu i javite se sa sretnim vijestima!!!! user posted image

(Odgovor članu mkmkmk)
Neposredna veza do poruke: 1257
26.4.2012 9:23:48   
lilia
Ajde cure još malo i popunile ste listu.user posted image
Ja sam prenijela 9 dana i bila svaki drugi dan na Riječkoj poliklinici na pregledu.
Niti jedan ginekolog se nije brinuo, svi bi rekli: uživajte dok je plodna voda bistra i dobar tlak. I tako sam se načekala, trudovi su sami krenuli.
Sad mi je drago što me nisu poslali na inducirani iako sam i ja već bila pomislila da bi bilo najbolje.
Kad se drekavac rodio, od silne dreke mi je prifalio moj mir.user posted image
Uživajte još malooooo.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu NitMit)
Neposredna veza do poruke: 1258
26.4.2012 11:21:49   
Kulsi
Da te utješim, i ja sam jos u komadu, a termin mi je kao i tebi. Vec dva tjedna otvorena prst i sve je spremno samo treba poceti. Sad sam bila na pregledu i veli doktorica, a kad ne zelite jos roditi dodjite za tjedan dana. Sina sam rodila dva dana ranije i cijelo vrijeme se tome nadam  i sad, ali me nije bas ohrabrila, cini se da je ovoj pišulji draže biti u trbuhu.  Samo da je sve u redu. Pozdrav i sretno!!

(Odgovor članu NitMit)
Neposredna veza do poruke: 1259
26.4.2012 12:32:11   
marči
Joj cure...šta reći vidim da i vi muku mučite sada pred kraj...ja ima još ravno 2 tjedna do termina i mislim da ću pošvikati ako ne rodim uskoro....bila sam jučer kod gin. ali nisam niš obavila jer nije radila pa moram sutra opet...nadam se nekim dobrim vijestima..da je tlak ok, da se beba okrenula da sam se počela otvarati...da je plodne vode koliko treba da nema tog viška...nešto samo da se utješim...da budem iskrena sve sam isprobala od ljute hrane, ananasa, šetala psa, vozala se rupčagama samo sex nisam toga me strah dok me dr. ne pregleda pa ako je sve ok budem se natjerala i na to nekako...iako neznam kako to izvesti kada se ni na bok više ne mogu okrenuti...o spavanju neću je rto je nemoguća misija...sa sto jastuka se uglavim i taman kada se namjestim sve počne boliti pa se moram okretati, a to je kao da se kit nasukao...prestrašno...user posted image sva sam natekla i glava!!! prste ne mogu skupiti kao da su utrnuli i noge skoro pa ne osjećam od koljena na dole...ko invalid neki...još sa tim vrućinama koje su najavili zaista neznam kako ću to preživjetiuser posted image a sada mi se sve više čini kako stvari stoje da ću i prenijetiuser posted image cure drž"te se...javim vam sutra ako ima kakvih pomaka poslije pregleda....pozz

(Odgovor članu Kulsi)
Neposredna veza do poruke: 1260
26.4.2012 17:33:49   
lola 1
čestitam novim mamicama!
Steznik nosila nekoliko dana,stomak me bolio pa odustala. Na kraju se ispostavilo da mi je ostao komad posteljice,završila na kiretaži...

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 1261
27.4.2012 9:21:42   
mkmkmk
pozdrav curke,moja mala bas nece van,evo tece drugi dan od termina,jucer bila na pregledu,sve super,na ctg-u lagani trudovi,glavica je skroz u zdjelici,ali joj se jos ne ide.da bar odluci za vikend

(Odgovor članu NitMit)
Neposredna veza do poruke: 1262
27.4.2012 16:03:30   
marči
Lola 1 nadam se da si se oporavila, užas, ma toliko su traljavi da je to strašno...pa šta ne trebaju sve pregledati poslije poroda baš iz tog razloga da ne ostane dio???
mkmkmk možda curka želi proslaviti 1. maj???user posted image
cure ja sam jutros bila na kontroli, bebica ne raste više tom brzinom kao do sad pa je negdje oko 3054g nije velika...ctg ok, vode ima navodno u granicama normalnog, a tlak visok i dalje ali nikom ništa ja skroz zatvorena....kontrola za tjedan dana...eto toliko od mene...vidim da su svi utihnuli biti će išle roditi sve....user posted image

(Odgovor članu mkmkmk)
Neposredna veza do poruke: 1263
27.4.2012 18:56:25   
Kazimira
hej curke....evo nas domauser posted image

došao nam je Kasperuser posted image u utorak u 8.17, težak 4 320 i 53 dugačak...sve je prošlo super, kad uhvatim malo vremena pišem detalje....

čestitke ostalim majkama i bebama.....

pozdrav i drž'te seuser posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 1264
27.4.2012 19:00:55   
sina
kazimira,čestitam. beba je stvarno pravi komad. mazite se i uživajte,a ti se brzo oporavi.

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1265
27.4.2012 20:58:29   
BUMBI

IZVORNA PORUKA: sina

kazimira,čestitam. beba je stvarno pravi komad. mazite se i uživajte,a ti se brzo oporavi.

user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 1266
27.4.2012 21:06:32   
cuba
Kazimira, iskrene čestitke na prinoviciuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1267
27.4.2012 22:19:37   
marči
Kazimira čestitam na prinovi...eto još jedan kapitalacuser posted image , želim ti brz oporavak i puno puno lijepih trenutaka sa svojim user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1268
27.4.2012 22:32:16   
stars777

IZVORNA PORUKA: cuba

Kazimira, iskrene čestitke na prinoviciuser posted image

Matija 28.09.1994.
Ivona 12.06.1999.
Lana 22.08.2010.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1269
28.4.2012 10:05:29   
NitMit
Bravo Kazimiraaaaaaaa!!!!! Čestitaaaam!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1270
28.4.2012 11:01:12   
GreenSheep
Marta stigla! 22.4. u 12:45
trudovi od 6 ujutro, u 11 stigle u ambulantu bolnice na ctg i klistir
u 12:10 u box na krevet i za pola sata mamina brzica je bila vani!

cestitamo i svim novim mamicama i bebama iz Travanj 2012 :)

..portret života mog..
Patrik 7.6.2009.
Katarina 12.8.1010.
stize i Marta iza Uskrsa 2012.....stigla 22.4.2012 napokon!

(Odgovor članu NitMit)
Neposredna veza do poruke: 1271
28.4.2012 11:48:58   
Kazimira
pozzz.........

čestitke GreenSheep....od srca user posted image

evo da malo napisem kako je moj maratonski posjet bolnici prosao......
znate da mi je vodenjak pukao u ponedjeljak u jutro, oko 7.15......nije bilo puno vode, nisam ni žurila u bolnicu...prijavila sam se tek oko 15.15, obavili pripreme ali trudova baš i nema.
u dva navrata s mm šetala po sat vremena ispred rađaone...boks dobila oko 20.00, prikopčali me na ctg i niš'...otvorena samo jedan prst, trudovi nikakvi....onda je doktor predložio gel jer se ne otvaram i plodna voda curi cijeli danuser posted image .
uglavnom, trudovi su počeli u 1.00 u noći čim sam dobila geluser posted image .....oko 5.00 sam dobila inekciju protiv bolaova koja me malo smirila jer sam se počela jako trestiuser posted image ....oko 8.00 krenuli trudovi za izgon i u 8.17. moj ljubičasti veliki dečkouser posted image je bio vani.....i nisu me rezali, imala sam super babicu i doktora....slušala sam upute i sve je išlo savršeno.
cijelo vrijeme je moj mužić bio uz mene...neprocijenjivo, znala sam da imam dobrog muža.....ali ovak.....obožavam ga user posted image
boravak u bolnici je bio super, ali ovo doma je divota, štruca spava.....prvu noć sam dojila samo jedan put....i onda je odspavao od pol 5 do 9....uživamo!

hvala svima na čestitkamauser posted image

drži te se...

user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu GreenSheep)
Neposredna veza do poruke: 1272
28.4.2012 21:05:55   
marči
GreenSheep čestitam!!!!user posted image user posted image stvarno super brza bebicauser posted image uživajte u najlijepšim trenucima zajedno!!!

Kazimira tako velika bebica a nisu te ni rezali...to je super!!!! bravo!!!user posted image a mužu svaka čast!!

Cure biti će da nam je Sheilla otišla roditi jer nema tko ažurirati listuuser posted image a sve mi se čini da sam samo ja ostala?? Nitmit, Kulsi i mkmkmk ste još 2 u 1??? user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1273
28.4.2012 21:18:37   
Kulsi
Ja sam u komadu, danas sam se tliko isforsirala s ciscenjem i pranjem da me sad sve zivo boli i sve mise cini da cu roditi, ali tako me i prosli tjedan bolilo pa nista, Danas me uzasan grc probudio u nozi i cijeli dan sepam, uzas! Muz mi nije mogao zavrnuti nogu na drugu stranu koliko je jak grc bio user posted image  drz te se jos malo

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 1274
28.4.2012 23:42:17   
Bablica
da se kratko javim i iskoristim dok moji dečki spavaju (mali na velikom user posted image )

čestitam na bebicama hrabrim mamama jer su bome ove naše travanjske bebice fanjski komadi! Nadam se da ste se oporavile više manje od poroda i da uživate i spavate bar malo!
Mi smo se sad već pomalo uhodali, obavili prvo kupanje i prvu šetnju i uživamo u svakom danu sve više!

A vi drage trudnice to što niste otvorene to će se svaki čas promijenit i nećete se ni snać a mali smotuljak će bit uz vas. Uživajte još malo u spavanju do tad!

< Poruku je uredio Bablica -- 28.4.2012 23:43:30 >

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu Kulsi)
Neposredna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!