|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 33 [34] 35   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje veljača 2012.
28.2.2012 20:34:53   
Lol@
Razumijem te kako ti je,al nemoj biti u strahu... ja sam se vise prestala i plasiti nakon svih ovih proteklih desavanja...jedino sad zelim uspostaviti vlastiti mir,i ne razmisljati o nicemu... imam osjecaj da sam se toliko opteretila i vjesticom i trudnocom,da sam se u svemu tome izgubila... al vrijeme da se sve to malo promjeni,vrijeme je za malo opustanja user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 826
28.2.2012 20:36:12   
jess
Hej drage moje evo me, do sad sam bila na poslu od jutra i sva sam izmrcvarena.
user posted image nema, nema više ni onog roskastog iscjetka, samo mi je danas bio onaj pritisak ko da će doći i to me baš jako frkalo, ali ništa, za par minuta se smirilo i više ništ. Mislim da je vrijeme da popišam taj test, stalno odgađam jer ne vjerujem da bi mogao biti plus, nemam nikakvih simptoma osim povišene temperature, ajd malo mi je jučer navečer bilo mučno, al ništ strašno. Ovo je prvi put da sa sigurnošću mogu reći nema šanse da jesam jer sam svaki put imala tolko "umišljenih" simptoma, pa bi ovo bilo prečudno da ipak jesam.

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 827
28.2.2012 20:43:32   
Lol@
E moja jess nista vise nije cudno... nego daj taj test uradi vise...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 828
28.2.2012 20:45:35   
BUMBI
I kada će test onda?
Držim figeuser posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 829
28.2.2012 20:54:46   
bebica77
Navijam za vevikkkiiii +!!!!!!!!!!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 830
28.2.2012 20:55:53   
jess
Ajde sutra ujutro ak ne dođe, al kažem vam sigurno nisam, i javit ću vam tek popodne kakav je rez. jer s posla ne mogu, blokirani smo. 

Čekam potpis...

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 831
28.2.2012 20:57:09   
BUMBI
Ajde čekamo te nadam se s lijepim vijestimauser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 832
28.2.2012 20:58:43   
jess
Hvala vam curke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čekam potpis...

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 833
28.2.2012 21:03:19   
mariola
IZVORNA PORUKA: BUMBI

Ajde čekamo te nadam se s lijepim vijestimauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 834
28.2.2012 21:04:36   
jess
A gdje nam je tascha, ona je rekla da će danas ujutro ponoviti test.
Hajde tascha javi nam se s velike dvije debele user posted image nestrpljive smo....

Čekam potpis...

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 835
28.2.2012 21:05:39   
jess
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio jess -- 28.2.2012 21:19:28 >

Čekam potpis...

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 836
28.2.2012 22:14:43   
bebica77
Pomoc ak moze!!!
Dali se kome desima vjestica 2 put u mjesecu s tim da je prva kratko trajala i slabo a druga isto tako sam kaj je bila malo jaca?
1 vjestica- 3 dana, vise smedje
2 vjestica- 4 dana, 1 i 4 dan smedje, 2 i 3 dan jako puno krvi....
A kod ginica bila dan prije vjestice ove druge i nis mi ni rekel tj da je sve u redu...

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 837
28.2.2012 22:17:03   
mala99
Cure moje evo mene, vaše trudnice! Toliko ste toga napisale da nisam uspjela sve pohvatati, jel ima koja nova trudnica?

Sta je s zvončicom, jel trudna?

Ja sam imala problema s malim, neki jaki bronhitis, viroza, temp, i svašta, svaki dan po doktorima da sam zaboravila da sam trudna od silne zbrke.

Ali zato ste vi tu i naš forum..

Kod mene ništa novo, još nikakvih simptoma, pa me to već pomalo i brine. Ko zna jel sve ok?

Pregled je tek 13.03, jedna čekam da mi doktorica potvrdi trudnoću i naravno da mi kaže ako je sve uredu s bebom.
Eto sad sam tu uz vas, navijam za trudilice i čekamo još bebica.user posted image

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 838
28.2.2012 23:24:53   
splicanka
bebica 77 meni se to desavalo a imam uredne cikluse skroz.... moze biti povezano sa vrimenom pogotovo sad jer se proljece blizi, ne vodi brigu sve je to normalno.... malo vrime, malo stres nista to nije cudno user posted image user posted image user posted image  no sikiriki .........

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 839
29.2.2012 7:58:17   
bebica77
Aj fala bogu da je normalno. Tako sam i ja na netu procitala da je normalno

(Odgovor članu splicanka)
Neposredna veza do poruke: 840
29.2.2012 8:13:51   
Riza
Jesss....javi nam vijesti. Nadam se da je maja mrva u pupici...user posted image user posted image user posted image user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 841
29.2.2012 9:29:48   
PinkyFunkyBirdy
Jess i Tasha, svim user posted image vam želim da testići pokažu ogromne plusiće ili debele user posted image !
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I svim ostalim trudilicama želim, naravno, isto to! user posted image

Draga Mariola nam se javila! user posted image user posted image user posted image Kako je mala princezica? Sigurno uživate! user posted image

Ja se nisam baš javljala u zadnje vrijeme jer me baš neka depra ulovila. user posted image Svašta mi se skupilo (posao, rodbina) i nekako me činjenica da nisam trudnica i da je pitanje kad ću to i postati ... baš me rastužilo. user posted image Jučer su počeli grčevi pred user posted image koji su trajali i preko noći, temperatura mi je pala, tako da danas očekujem vješticu. Istovremeno sam i ljuta i tužna što niti nakon posjete endokrinologa ne znam zašto imam PCOS. user posted image Razmišljala sam da odem do svog ginića i uzmem Dabroston, pa da probam još par mjeseci na taj način ostati trudna pa ako ne uspije da idem s mm na Petrovu (ili dr. bolnicu) na odgovarajuću terapiju (Klomifene ili što će već preporučiti). Više niti sama ne znam što i kako dalje ... user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 842
29.2.2012 14:45:43   
Sunshine28
ej cure! user posted image
iako sam sama sebi zabranila internet zadnjih tjedana danas nisam mogla odoljeti da vas ne dođem obići i vidjeti što ima novo!
Sve sam procitala....Riza, Amarnat, drage moje jako mi je zao zbog neuspjeha ovaj mjesec user posted image user posted image user posted image
Pinky sretan rodjedan sa zakasnjenjem, drzim fige da ste uhvatili ovulaciju i da sa doktorima krene malo bolje i brze!
winkice bravo za zadnji ispit! - sada si se rjesila tog stresa i ima da se user posted image primi odmah u ožujku!
jess, hladna, tasha - drzim fige!
mariola - cestitam!
i pozdravim svim curama koje sam izostavila! svima vam zelim srecu!

Kao sto sam vec i spomenula, nije me bilo jer se odlucila okaniti interneta, previse sam istrazivala, procitala losih stvari vezanih uz moju situaciju i sve me to bacilo u depresiju...sada mi je puno bolje...ne informiram se o nicemu, gladim stomak i nadam se najboljem...
inace 95 posto vremene lezim, na zadnjoj kontroli gin. je nasla pored bebe hematom i rekla mi da moram mirovati dok se on sam od sebe reapsorbira, a to bi se trebalo dogoditi kroz mjesec-dva, imam jos grceve ali nisu toliko jaki, najvise mi muke zadaju bolovi u crijevima ali kazu da je to normalno jer se sada ona pomicu sa strane da naprave mjesta za bebu...mucinine hvala bogu slabe...
eto drage moje, to je moj izvjestaj, pratit cu vas i javljat se i dalje, pussseeee user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 843
29.2.2012 15:45:51   
PinkyFunkyBirdy
Sunshine, draga moja! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pusti brige i internet i samo uživaj u svojoj buši! Mazi ju i pazi tako da razmaziš bebicu i prije nego ju ugledaš! user posted image
Sve tvoje tegobe će proći i nećeš ih se niti sjećati kad ugledaš svog anđelčića. user posted image
Puno pozdrava i pusa tebi i tvojom mrvici od tete Pinky. user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 844
29.2.2012 18:26:41   
tascha
Hej curke ja  popiškila dva testa sa jedva vidljivom drugom crticom i jedan negativan...ginić ništa ne vidi..beta je 16....još (ne )čekamo vješticu..ginić kaže da još tjedan dana sačekamo....a ja temperaturu 37,3-37,4  3 dana već..sva sam slomljena...drugo ništa..bit će da me hvata gripa..

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 845
29.2.2012 18:49:55   
zvončica1
Tascha beta ti je za neki 3-4 tjedan trudnoće što je još rano da ginekolog vidi, ja sam je neki dan vadila i moja je 1 i vidjela sam rezultate za pozitivno i sve više od 5 je pozitivno evo ja ću ti napisati kako je meni u nalazu pa ti vidi..al pričekaj još 1 tjedan i beta će porasti,vidjet češ.eto eovako kaže: referentni intervali za ukupnu beta podjedinica humanog korionskog gonadotropina. 3-4 tj.T 5,8-750, 4-6 tj.T 9,5-31795, 6-8 tj. T.  158-149571, 8-10 tj. T. 32065-186977, eto za dalje ti ne treba, al ovo ti je poz. beta draga, nadam se da se beba primila kako treba, javljaj se, ja ovaj mjesec nisam imala sreće:(( al prebacujem se na ožujak!

(Odgovor članu tascha)
Neposredna veza do poruke: 846
29.2.2012 19:13:08   
jess
Drage moje evo javljam rezultat, kak sam i očekivala test je negativan. Ali....menge ni dalje nema, nema više ni onog roskastog iscjetka koji sam primijetila pred dva dana i temperatura mi je ponovno porasla, a FF mi je premjestio ovulaciju i po njegovom mi je bila pred 8 dana.

Čekam potpis...

(Odgovor članu zvončica1)
Neposredna veza do poruke: 847
29.2.2012 19:56:49   
Kontesa Nera
A joooooj, jess..user posted image user posted image user posted image A baš sam mislila da će biti pozitivan! Kako to da user posted image još nema? Sve je to nešto sumnjivo..hoćeš uskoro ponavljati test? user posted image Nemoj biti jako tužna!user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 848
29.2.2012 20:20:54   
jess
Kontesa...ma nisam tužna, očekivala sam takav rezultat, al sad sam zabrinuta jer mi je temperatura još više skočila, a user posted image nema, samo tu i tam neki grčevi ko da bude došla. Ak mi je O. bila pred 8 dana onda sam prerano radila test, uglavnom ponovit ću ga za nekih 5, 6 dana ak prije toga ne stigne. Hvala ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čekam potpis...

(Odgovor članu Kontesa Nera)
Neposredna veza do poruke: 849
29.2.2012 20:27:22   
Lol@
jess user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 33 [34] 35   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 33 [34] 35   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!