|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje veljača 2012.
27.2.2012 15:19:32   
bebica77
Winkice ljubim jako))))
Ani pa ti si iz vz!!??))))) zvala sam ti ja u bolnicu nalaz je isti dan gotov i ne ceka se dugo.. Moras se narucit mozes i telefonski.. Ak nema muz dopunsko placa se onda oko 50-tak kuna...

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 801
27.2.2012 16:16:42   
splicanka
kontesa nera ne bi bilo lose da si napravila na klamidiju, ureoplasmu , aerobe i anaerobe... (skuzaj ako jesi) to su brisevi sta se nose na higijenski a ureoplasma je vrag.. izaziva spontani i prijevremenu trudnocu ja to radim barem jednom godisnje i ako se spremas na trudnocu to bi trebala napravit jer papa to ne pokazuje i nema nikakvih simptoma.. i ako ih ima jedva su primjetni.. eto draga

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 802
27.2.2012 16:20:50   
splicanka
doktori neki su malo nemarni al lipo je znat da je sve ok i da nemas nista ..... ja sam sad mirna kad znam da je sa mnom sve ok i jos nesto... danas sam zvala bolnicu gotov mi je nalaz na citogenetici od ploda do cetvrtka pa da vidimo sta ce ovaj nalaz rec on je najpouzdaniji... nadam se i da ce sa ovim bit sve ok da mogu u 5 mj ponovoooo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu splicanka)
Neposredna veza do poruke: 803
27.2.2012 18:34:10   
tascha
user posted image hej curke ..ja radila test danas ..kasni danas 4.dan kako je nema ali druga crtica je jedva vidljiva,kao da mi se pričinjava..blejala sam u njega ko tele i sad sam već ljta..uglavnom..ujutro ponavljam sa jutarnjim a onda idem na kontrolu za štitnjaču.Pusaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 804
27.2.2012 19:23:38   
splicanka
bravo tasha bit ce jos jedna user posted image  i slabo vidljiva crtica je trudnoca, ovisi koliko dugo si trudna nadamo se jos debljoj user posted image .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tascha)
Neposredna veza do poruke: 805
27.2.2012 19:25:44   
BUMBI
Nadam se da će drugi test pokazati deblje crticeuser posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 806
27.2.2012 22:05:12   
jess
Joj curke moje drage ne znam kaj da vam velim, user posted image nema, nemam nikakvih simptoma, jedino sam danas osjetila onaj pritisak ko pred user posted image i primijetila sam da mi je malo roskasti iscjedak, ali to samo jednom i ništa više. Uopće nemam taj osjećaj da bi mogla biti, nisam se nadala zbog duphastona, a sad meni bazalna temp. raste i nakon kaj sam ih prestala uzimati i sad sam zbunjena. Ne znam ni kad bi mi mogla biti ovulacija s obzirom da sam ih pila 10 dana, a zadnju sam popila prije 7 dana. Hvala vam što ste uz mene i bodrite me user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tasha neka sutra to bude velika debela crtica, navijam za to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kontesa Nera, ma je neozbiljan taj tvoj ginić (mogla bi reći i bahat), pa ne može se tak odnositi prema pacijentima, ah bolje da ne komentiram i ja sam naletjela na svakakve. Kaj se tiče briseva, ni ova moja ne želi to raditi ako se ne radi na bebi, onda ipak napravi jer su to kao osnovne pretrage koje se trebaju obaviti pogotovo ako se planira beba. A ti draga u akciju sad lijepo svaki drugi dan i pokrijte plodne dane jer nikad ne znaš kad će točno folikul prsnuti, da za 4 do 5 dana ne bi bilo prekasno. Tak je i meni bio folikul 16 mm i rekla mi isto tek za 5 dana u akciju, a meni prsnuo prije, pa sad ga ti znaj. Nemaš što izgubiti ako krenete ranije u akciju. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio jess -- 27.2.2012 22:09:08 >

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 807
27.2.2012 22:18:26   
jess
splicanka drago mi je da su ti svi nalazi dobri i isto tako da će nalazi sa citogenetice biti ok, držim figeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čekam potpis...

Neposredna veza do poruke: 808
27.2.2012 22:34:27   
jess
Riza draga meni ti je moja gin. rekla da bi ja bilo koji dan ciklusa mogla ostati trudna (a ja si mislila u sebi ma daj ženo o čemu ti pričaš pa trudimo se već tolko dugo i ništa), pa sam je pitala što sa plodnim danima, što nije samo da se u to vrijeme može ostati, a ona meni ne jer imaš blago cistične jajnike i nikad ne znaš kad će prsnuti, može se dogoditi da prsne i pod mengom. E sad dal je ta njena teorija točna ili ne, ne znam, al sam čula za slučajeve kada su ostale trudne par dana prije menge i čak za vrijeme menge, tak da mislim da nema pravila. Zato ja smatram da je najbolje svaka 2-3 dana pa će upaliti jednom.

sandras čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio jess -- 27.2.2012 22:37:09 >

Čekam potpis...

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 809
27.2.2012 22:42:48   
splicanka
jess draga hvala ti nadam se i ja dobrom ishodu, ma slusajte me uopce ne gledajte na te plodne dane se  jer kad ides bas  tada na bebu nece se bas tako lako uvatit iza stvari svaki dan se mazite tj svako drugi  hihihiuser posted image user posted image user posted image user posted image  i nebojte se ali samo opustenoooooooooo i mozak na pašu user posted image user posted image user posted image  i doc ce male user posted image user posted image user posted image  p.s. ma ja ih znam masu sta su zatrudnile van plodnih dana imam jednu koja je imala user posted image  nakon 28, pa nakon 35 dana pa ovako onako nikad nije znala kad ce dobit a o ovulacijama da ne pricam to je za nju nepoznanica imala je odnos svako dva dana iza stvari i ostala trudna sad je u 5 mj...  i to iz prve virujte mi  a cuvala se prije toga god ipo dana i isla na bebu iza pira i eto ga... odma...

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 810
27.2.2012 22:45:51   
jess
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image potpisujem, stvarno ne treba gledati na to, nego često biti u akciji i doći ćeuser posted image

Čekam potpis...

Neposredna veza do poruke: 811
27.2.2012 23:06:13   
Kontesa Nera
Tascha, držim fige da na sljedećem testiću bude deeeebela crtica!!user posted image user posted image user posted image

Splicanka, drago mi je da su ti svi nalazi dobri, nadam se da će i ovi biti takvi!user posted image Što se tiče onih briseva, za njih i kažem da nisam radila, sva se lomim oko toga, šta napraviti..user posted image Ginić baš i nije bio oduševljen tim mojim prijedlogom da sve provjerim, a ne znam ni sama, ne bih se htjela opterećivati unaprijed, da se razumijemo, ne očekujem neke probleme i ne zamišljam najcrnje scenarije. S obzirom da je ovo tek drugi mjesec da pokušavamo, mislim da još nije vrijeme za paniku, ako se to sve oduži, onda ću provjeravati o čemu se radi jer iskreno da sad nešto saznam ne znam bi li mogla opušteno u akciju..Ne mislim da sam neodgovorna, jednostavno si dajem malo prostora, ali ako pomislim da nešto nije u redu, neće me spriječiti ginić da napravim te pretrage, ima načina ako on neće..Vidjet ćemo sve ubrzo ;) Većina žena ne planira trudnoću, uglavnom im se dogodi (tolike ih znam u svojoj blizini!) i tek kad otkriju da su trudne, onda se rade sve te stvari koje se moraju, puno njih nije nikad ni čulo za puno stvari pa im sve bude ok, a opet ona žena koja želi trudnoću isplanirati u svaki detalj i brine se o svemu, nešto pođe po zlu..Nema pravila, ne želim si time razbijati glavu jer stvarno neću imati mira s tim šta bi bilo kad bi bilo..

Jess, mislim da ću te ipak poslušati, nekako mi je to nesigurno ostaviti za samo jedan dan, pa ako promašim, onda opet moram čekatiuser posted image Nadam se da si ti ipak trudnica!!user posted image user posted image Još nećeš provjeravati?user posted image

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 812
28.2.2012 12:21:33   
splicanka
kontesa nera kako oces draga ali eto znam da nije lose to napravit u tome i je problem sta puno zena nikad nije culo za tu ureoplasmu i niz dr bakterija a moj ginekolog ce ti rec da je pametno izvadit sve biseve koji se mogu izvadit radi sigurnosti jer se sve to ljeci jednom turom antibiotika koje u trudnoci ne smis pit,  ali eto meni je smetala prvi put i nije dobro zavrsilo ja se drzim one bolje sprjecit nego ljecit....kad je mozda kasno  user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  saljem user posted image user posted image user posted image user posted image  i da uskoro ugledas user posted image ...

(Odgovor članu Kontesa Nera)
Neposredna veza do poruke: 813
28.2.2012 12:44:28   
Papalina
dobar vam dan cure moje user posted image
nešto sam malo gledala po netu...pa sam našla nešto...user posted image user posted image
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.propharma.hr%2Fprimatime-test-za-dokazivanje-ovulacije%2F&h=jAQGvBrJT
možda vam ovaj ovaj članak koliko pomogne... user posted image
puseee user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 814
28.2.2012 15:49:03   
bebica77
Nis onda se bum i ja bacila aktivno svaki drugi dan a ne svaki... Vidim da podosta njih tak bebice dobivaju.. Mozda je bas to problem ..... Vrijedi pokusat i to....

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 815
28.2.2012 18:41:43   
Lol@
Ja sam da se " pohvalim" da mi je stigla juce druga user posted image ovaj mjesec user posted image ...

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 816
28.2.2012 18:58:02   
bebica77
KAJI TEBI!!!! PA I JA OVAJ MJESEC DVA PUTA DOBILA!!! Pa kaj je to?? Zakaj?? Ne kuzim

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 817
28.2.2012 19:29:54   
Lol@
Ne znam stvarno,samo sam se juce osjecala kao da mi je neko šamarčinu zviznuo kad sam vidjela...srecom najkraci mjesec u godini user posted image (ovo se smijem od muke ) user posted image user posted image user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 818
28.2.2012 19:37:43   
bebica77
Boze moj.!!! Ti si druga tj samnom treca za koju znam da se to desilo... Boze ne kuzim a jel to normalbo uopce???

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 819
28.2.2012 19:59:30   
BUMBI
jess gdje si nam ti?Ima li kakvih novosti?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 820
28.2.2012 20:00:57   
Lol@
Ne znam stvarno kakav je ovo horor,i o cem se radi,zaista mi nije jasno...nadam se samo da cu skoro vise znati dok zavrsim kod ginicke preglede sve koje mi namjenila,i dok mi papa dodje...

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 821
28.2.2012 20:08:41   
bebica77
Ja sam ti bila kod ginica dan prije i sve ok bilo... Nis mi nije reko da bi trebala dobit... Sam mi dal zacudjeno uputnicu za dragog.. Mozda je ovo vreme juzina .. Nez al znam kad napravimo spermiogram da bum ginicu rekla da sam opet dobila tj kaj je, pa nek me salje na preglede... Drugo nis nemrem

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 822
28.2.2012 20:09:11   
bebica77
Ja sam ti bila kod ginica dan prije i sve ok bilo... Nis mi nije reko da bi trebala dobit... Sam mi dal zacudjeno uputnicu za dragog.. Mozda je ovo vreme juzina .. Nez al znam kad napravimo spermiogram da bum ginicu rekla da sam opet dobila tj kaj je, pa nek me salje na preglede... Drugo nis nemrem

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 823
28.2.2012 20:20:40   
Lol@
A ja vec vidim da ce reci da je to sve normalno user posted image ...ja nikako objasniti da je to normalno kod zena koje imaju zbrckane cikluse,al da nije normalno kod zena koje u sat znaju kad ce doci user posted image ... i meni tako seta zadnja 3 mjeseca,al ona kaze da je to normalno,tako da ovo mi je sad pogotovo doslo nenadano i nikako se na ovo ne mogu naviknuti s obrzirom da mi je godinama user posted image bar bila tocna ko svicarski sat user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 824
28.2.2012 20:30:27   
bebica77
Neznam draga samo znam da sam vec u strahu od svega... Unazad par mjeseci mi se sve zbrckalo...

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!