|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje veljača 2012.
24.2.2012 9:39:17   
PinkyFunkyBirdy
Dobro jutro drage moje! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Danas sam navršila 29. godina i za ovaj rođendan si želim da mi sve trudilice sa RR do kraja godine imamo bebače ili barem trbuh do zuba!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bila sam jutros kod doktora s nalazom inzulina i rekao je da je to sve ok i da mi za dalje preporuča da odem u neku od bolnica za lječenje neplodnosti (Petrovu, sv.Duh, VV) zbog tretiranja Klomifenom. Molim vas curke koje ste bile na Klomifenima, daj mi recite zar ne može to sve ići preko ginekologa? Ujedno je rekao da bi bilo dobro i da mm ode na spermiogram (moram si zapisati ovo što ste prije pisale) ili barem da izvadi FSH jer se iz toga isto može vidjeti dal postoje kakvi problemi. Daj je to radio koji od vaših muževa?

Volim vas sve puno i šaljem puno pusa!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

< Poruku je uredio PinkyFunkyBirdy -- 24.2.2012 9:43:10 >

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Nessy)
Neposredna veza do poruke: 676
24.2.2012 9:43:22   
winkica
Draga jess puno ti hvala....za čajiće.....
noćas sam sanjala da sam ugledala svoj plusić...i sad točno znam koji je to osjećaj kad ću jednog dana saznati za plusić...kada sam se probudila ponovno sam htjela zaspati samo da se san nastavi.. :))))))))) Riza mileno neću dozvoliti da te tuga pobijedi...smiješ malo biti tužna ali ne puno zato što ćemo zajedno opet u odbrojavanje...i ponovno ćemo jedva dočekati dane kad ćemo kupovati testove ko lude ...CURKE MOJE mene je malo hvatala tuga ali sad sam odlično spremna na novi pokušaj...neću odustajati nikad...za malu srećicu u buši ako treba trudit ću se do četrdesete....

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu Nessy)
Neposredna veza do poruke: 677
24.2.2012 9:44:48   
Mussy
Hvala cure, bila sam kod gin i narucila me 19.3. i dok mi ne potvrdi i ne kaze da je sve u redu cu bit malo na iglama, ali vjerujem da ce ovaj put bit sve uredu.
Navijat cu i dalje s vama jer ste sve predrage i prirasle ste mi srcu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Nessy)
Neposredna veza do poruke: 678
24.2.2012 9:47:16   
winkica
S R E T A N T I R O Đ E N D A N........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MILAAAAAAAA kako si mi?????? Moj muž će tek ići na spermiogram...dogovorili smo se da ode jer je već i on lagano zabrinut pošto smo mladi a uopće nam ne ide s bebicom....ja ću svojega naručiti ideući tjedan pa ćemo vidjeti...

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 679
24.2.2012 9:52:14   
winkica
Tako znači...PINKYCE moja, pa zar već 29 godina...brzo idu te godine a da ni nisam svjesna kako brzo...iz godine u godinu moje fizičko stanje sve više je mlohavo..heheheheh evo prije godinu i pol nisam imala celulita...eto ti ga sad a nisam ga baš zvala...sijede su već tu što mogu zahvaliti mami koja je rano osijedila...mužu mi pivski trbuščić raste iz dana u dan...hmmmm....očito stvarno starimo..:)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 680
24.2.2012 9:58:26   
Mussy
PinkyFunkyBirdy sretan ti rodendan dan user posted image i neka ti se ostvari zelja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Anni javi ako ima kakvih novosti.
Mala99 kad ces ti kod ginekologa

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 681
24.2.2012 9:59:13   
*zmaja*
dobro jutro curke drage user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pinky sretan ti rođendan milena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , za rođendan ti želim jednu prekrasnu školsku trudnoću. što se klomifena tiče, tvoj socijalni ginekolog ti piše recept za to ali mislim da ćeš morati ići na konzultacije kod nekog subspecijaliste za humanu reprodukciju što se tiče doza klomifena koje ćeš uzimati. što se pak tiče vađenja krvi za FSH, mm to nije trebao raditi tako da ti nažalost ne mogu pomoći.

svim curama kojima još nije stigla vještica želim da i ne dođe i da ugledaju ogroman plus.

svim curama koje su u proceduri ili čekaju da prođe vrijeme želim trudnoću čim prije.

pozdrav svima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i noga u guzicu je korak naprijed!

Neposredna veza do poruke: 682
24.2.2012 10:03:12   
tascha
Hej curice moje....da vam se javim danas je trebala doći i nema je...još čekam ali ne osjetim da će doći...ne osječam ama baš ništaaaaaaa...nočas sam sanjalča da imam veliki trudnički trbuh....nisam se javljala nekoliko dana jer sam cijeli tjedan u autu ...radim punom parom....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 683
24.2.2012 10:05:11   
PinkyFunkyBirdy
Hvala Winkice! user posted image
Da, godine lete ... potpuno te razumijem ... i mm ima pivski trbuščić pa ga stalno zezam da kad ostanem trudna da ćemo se natjecat tko će imati veći. user posted image user posted image user posted image
A celulit se kod mene već odavno udomaćio, već smo si na ti (pošto uopće ne vježbam) jedino me brinu šlaufići kojih ima svake godine sve više i sve većih. user posted image Nisam znala da mi želudac može toliko 'iskočiti'. user posted image user posted image user posted image
Što se tiče kose, na žalost ja spadam u drugu skupinu (prva je koja sijedi, a druga je kojoj ispada kosa). user posted image
Ali mi se čini da danas ima lijepih perika za kupiti tako da sve pet! user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 684
24.2.2012 10:13:02   
PinkyFunkyBirdy
Hvala cure! user posted image user posted image user posted image
Zmaja, možeš mi (ako ti nije problem) poslati pp sa detaljnijim opisom kako to točno ide sa Klomifenima? Ja sam ti inače dosta plašljiva što se tiče stvari koje još nisam prošla (ko neka ludara). Jednostavno imam strah od nepoznatog. user posted image user posted image user posted image

Tasha, držim fige da te se user posted image niti ne sjeti sljedećih 9 mjeseci! user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 685
24.2.2012 10:20:26   
Mussy
Imama dvije prijateljice koje vec godinama pokusavaju ostat trudne i neide im bas od ruke, a u bolnici sam bila u sobi sa dvije trudnice iz istre koje su nosile blizance i imale su isto problema pa sam se raspitivala. Uglavnom jedna od njih je imala polocisticne jajnike i jos nekih problema, a njezin dragi 6% pokretnih spermica. One su obje isla na umjetnu u Sloveniju i odmah ostale trudne. Sad imaju dvije zdrave bebice. Saljem vam adresu ako koju od vas zanima: www.neplodnost.com, telefon je +38615106800, mail info@neplodnost.com. Jedna od mojih prijateljica se ipak odlucila da ce probat u nasoj bolnici sa inseminacijom pa tako redom sta ide, a ova druga ce ispraznit kesu pa ic kod nasih susjeda.

Neposredna veza do poruke: 686
24.2.2012 10:20:45   
winkica
Joj drage moje cure...sve vas jaaaakooooo volim...

Neposredna veza do poruke: 687
24.2.2012 12:02:09   
Anni_
Pinky, sretan ti rođendan! Znaš što ti želim za user posted image ! Da čim prije  ugledaš user posted image  i budeš user posted image  pa da za sljedeći rođendan ne stigneš peći user posted image jer češ se igrati sa svojom user posted image
Što se tiće klomifena, ne radi se samo o njima. Moraš kod specijaliste da se vidi točno u čemu je problem pa da se pronađe rješenje. Ti možda nećeš piti klomifene nego nešto drugo. Nemoj se previše premišljati i mučiti kak to funkcionira jer će ti MPO specijalista sve objasniti vezano uz vaš slučaj. Mi samo možemo nagađati ovo ili ono. Inače, nije umjetna već potpomognuta oplodnja, ako želimo biti u tokuuser posted image

I da nije još stigla vještica! Tascha, vibram da tvoja isto ne dođeuser posted image user posted image user posted image

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 688
24.2.2012 12:05:18   
Anni_
Što se tiče odlaska u deželu, može se i kod nas isprazniti kesa i ići privatno, a i Vuk Vrhovac, Petrova i Sv. Duh imaju jako dobre MPO specijaliste, tak da se ne mora plačati ako imate vremena i dobre živce (mislim ako godine nisu problem).

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 689
24.2.2012 12:39:09   
splicanka
samo da vas malo pozdravim... danas sam super  bez obzira sta iz mene livaju slapovi niagare user posted image user posted image user posted image user posted image  dan je ka iz snova.. a veceras malo muzek i ja idemo u restoran na jednu proslavu pa eto napokon dosa dan nakon svega da se sebi posvetim i izgledam ka prava macka user posted image user posted image user posted image user posted image  dosta je bilo mucenja i doktora sad uzivanje pa na lito onaj slatki posa.... necu izlazit iz kuce samo soba i krevet, razumite hahhahahaha uzivajte u životu i bit ce beba koliko oces user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 690
24.2.2012 12:53:56   
andydea
PINKY draga želim ti sretan rođendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...i da mi što prije postanešuser posted image ....drage moje meni se opet pojavio smeđi iscjedak i bol u lijevom jajniku....tako da danas popodne ipak idem ginek.vidjeti jel sve uredu...mislim na sve vas....pusa

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu splicanka)
Neposredna veza do poruke: 691
24.2.2012 13:13:59   
winkica
milaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........kako si nam mileno???
draga ne brini ja znam da je sve ok....moraš puno odmarati...i mi mislimo na tebe...htjela sam baš tebe pitati koliko si sugo pila vrkutu i na koji način je pomogla...dali pojača plodni iscjedak???ti si je koristila pa me zanima...

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 692
24.2.2012 13:38:15   
andydea
jao Bože sad sam vidjela tek....cure moje jako mi je žaouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....AMARNAT toliko sam se veselila,a sad sam jako tužnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....kad se samo sjetim da sam to jednom prošla,užasno mi je...ali moraš biti jaka,radi svog anđela kojeg imaš doma....znam da je užasno teško,ali moraš tu bol nadjačat....šaljem ti tople zagrljaje i samo odmaraj i misli pozitivno...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jedino tako češ izdržati...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 693
24.2.2012 13:41:44   
andydea
Winkica ja sam taj čaj počela piti kad sam čula da žene pokušavaju ostati trudne,a ne mogu....a kad su počele piti čaj da su ostale jako brzo...ja sam ga pila 1mj.i odmah nakon toga ostala trudna....s time da sam ga nastavila piti i u trudnoći...tako da ga svakako svima savjetujem...nije skupi,a vrijedi pokušati...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 694
24.2.2012 13:45:44   
winkica
mileno, kupila sam ga i pijem ga no zanimalo me dali je od njega sluz bude obilnija...čula sam da je odlična za čiščenje...dok traje menstruacija..
da vidiš andy što se dogodilo curama...I Rira i Amarnat i Lola...ni ja nisam mogla vjerovati.ali Riza nam je malo bolje...Amarnat se nije još javila...vjerojatno jadnica mala još uvijek u šoku...

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 695
24.2.2012 13:52:55   
andydea
sluz je malo pojačana....a taj bijeli iscjedak urodio je plodom....da jako sam tužna zbog njih....a i ti molim te ne odustaj...idi na sve....tek sad vidim koliko je teško začeti ,ali i održati to dijete 9mj...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 696
24.2.2012 13:57:08   
winkica
tako mi je drago da si nam se malo javila...mislimo na tebe stalno..
samo mjesec dana si je pila???3 šalice dnevno jel tako???

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 697
24.2.2012 14:00:59   
andydea
da..i onda sam nastavila mjesec dana još u trudnoći...međutim počele su one jake mučnine i onda sam prestala...ali mislim da ću je sad opet piti...i meni je drago da sam uz vas...VI STE RADOST I SVIJETLOST U MOJOJ TRUDNOĆI i volim vas puno....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 698
24.2.2012 14:14:22   
PinkyFunkyBirdy
Andy, naša draga trudničice! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 699
24.2.2012 14:17:41   
andydea
PINKY user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image imaš predivan dan na svoj rođendan....

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!