Kontesa Nera
|
Joj, koliko vijesti...a nažalost uglavnom tužnih Amarnat, tako mi je žao, evo čitam ove postove i ne vjerujem, pa šte se pobogu dogodilo?! Znam da je sad svaki komentar suvišan i da ti to ništa ne znači i ne umanjuje tvoju bol.. Samo prebrodi to što prije, budi hrabra i dallje i ne daj se negativnim mislima..Brzo nam se vrati! Lol@, drži se, možda ipak bude sve ok, nadam se da će dr. to potvrditi! Nessy, neka ti što prije prođu te vještice i da se baciš u akciju i javiš nam veeeeliki plus! Držim fige! Winkice, navijam da ipak ne dođe!! I da, ne obaziri se na taj pritisak sa strane, ne daj se, ako treba budi i bezobrazna, ali ne daj nikome da te uznemiruje iako je to sve dobronajmjerno... Samo ti njima reci da oni rade na svojim bebama a ti ćeš na svojoj kad budeš htjela! Zvončice, idi ti izvaditi betu pa ćeš biti mirnija Mussy, jel ponavljaš test? Javi nam rezultat! Držim fige za !! Zmaja, Bumbi, Jess, Anni_, Pinky, Fiona, 123beba, Hladna i ostale koje sam zaboravila, ima li što kod vas?
|